PDA

View Full Version : за момчетата:кажете си мнението...

kofata
03-30-2008, 16:48
мн ми е странно кво ще кажите:кво предпочитате :
някоя 16,17....годишно момиче - лигла,курвентия,да върти номера,надахана,отворена (буквално)и да не изпитва нищо към теб или някоя 13,14 годишна която няма нито едно ка4ество от изборените...
Питам щот ходя с 13 годишна,сериозна от 3 месеца на сам и хорцата ме искарват на педофил и на тъпак понеже аз съм на 18...поне момичето е серизно с мен а преди като съм ходил с по големи са си прилагали номерата.... аре кажете плс

cvety_i_bebeto
03-30-2008, 16:56
Аз съм момиче-ама искам да си кажа мнението по въпроса..
Когато тръгнах с моето гадже бях на 13, а той на 18години (както вас)-заедно сме вече почти 4 години,защото бях малка нямах мнение за нищо и той сякаш ме изгради като характер както на него му харесва-за тва са си пасва ме доста добре :)

*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
03-30-2008, 17:00
Spored men e vagno vie dvamata da ste shtastlivi i da se obichate, v kraina smetka, shtom namereniata vi sa seriozni, znachi nqma kakvo da obrushtate vnimanie na horskoto mnenie. I shtom s tova momiche nai - setne se chuvstvash dobre, kakuv e problema? Tova, che "horata" ne go odobrqvat? Sigurno tezi, koito sa mn moralni? Ogledai se ot kakuv svqt sme zaobikoleni.. Nikoi ne ti misli dobroto , a ti se pritesnqvash.. Ot kakvo? Ti i priatelkata ti se obichate, drugite da si gledat svoq givot . ;)

MartyParty
03-30-2008, 17:00
Ми не виждам лошо. :) Според мен няма за какво да те наричат педофил,ако не правите секс.Те се връзвай на всички безпочвени коментари,които чуваш!

sexi_lady_666
03-30-2008, 17:03
emi az sum na 15 moga da ti kaja 4e te ti go kazvat ili za6toto ti zavijdat ili ima nqkakva pri4ina koqto ne q spodelqt s teb taka 4e ne se se strqskai nedei da kusa6 s tova momi4e za6toto bi mogul mnogo da q narani6 6tom e s teb zna4i te obi4a!

comics
03-30-2008, 17:06
и аз съм си го мислил това. Ето какво ме спира:
1) аверчетата като раберат ще ме спукат :D
2) ак0 е девствена.. аз няма да издържа няк0лко години без секс! А не смятам да изневерявам...
3)Тя ще е още с лапешки акъл ( е, има излючения. но.. те са 5% от населението на Земята)
Надявам се да съм помогнал ;)

comics
03-30-2008, 17:08
emi az sum na 15 moga da ti kaja 4e te ti go kazvat ili za6toto ti zavijdat ili ima nqkakva pri4ina koqto ne q spodelqt s teb taka 4e ne se se strqskai nedei da kusa6 s tova momi4e za6toto bi mogul mnogo da q narani6 6tom e s teb zna4i te obi4a!
Не е задължително, когато си с някого, да го обичаш !

kofata
03-30-2008, 17:08
Не е задължително, когато си с някого, да го обичаш !ми за кво си с него тогава ако не го оби4аш???

MartyParty
03-30-2008, 17:12
Не е задължително, когато си с някого, да го обичаш !ми за кво си с него тогава ако не го оби4аш???
За едното лашкане.

kofata
03-30-2008, 17:13
За едното лашкане.tova li ti e nai vajnoto vuv vrazkata ???????

comics
03-30-2008, 17:15
За едното лашкане.
+1 освен това някои хора си мислят, че с течение на времето, могат да започнат да изпитват чувства към партниора си. Повярвайте НЯМА ТАКОВА НЕЩО !!! 0т личен опит говоря! Или изпитваш нещо към половинката, или не !
sexi_lady_666 ти май си 0ще мъничка и вярваш във феи и еднорози, м? Kofata, и ти същата раб0та.....

MartyParty
03-30-2008, 17:18
За едното лашкане.tova li ti e nai vajnoto vuv vrazkata ???????
Ъмм...Що се отнася до мен-не.Но има различни хора с различни желания.Не всички двойки се обичат истински.Friends with benefits,right?

AFT
03-30-2008, 17:46
някоя 16,17....годишно момиче - лигла,курвентия,да върти номера,надахана,отворена (буквално)и да не изпитва нищо към теб или някоя 13,14 годишна която няма нито едно ка4ество от изборените...
Питам щот ходя с 13 годишна,сериозна от 3 месеца на сам и хорцата ме искарват на педофил и на тъпак понеже аз съм на 18...поне момичето е серизно с мен а преди като съм ходил с по големи са си прилагали номерата.... аре кажете плс

Аз пък познавам много 16-17 годишни момичета, а още повече 13-14 годишни и са точно обратното: по-малките са по-надути, по-наивни, създават повече главоболия, още нищо не знаят и т.н., а по-големите са се изградили горе-долу и по-добре знаят какво искат and so on. Надявам се, че не знаеш това и просто да си търсиш извинение, за да тръгнеш с момичето. Явно не си някъв сдържан, значи не виждам защо ти пречи толкова много чуждото мнение. Разбира се, има много изключения и може би това момиченце е различно от останалите на нейната възраст, пък и щом я харесваш, няма смисъл да се спираш, заради подобни щуротии.

comics
03-30-2008, 17:50

Аз пък познавам много 16-17 годишни момичета, а още повече 13-14 годишни и са точно обратното: по-малките са по-надути, по-наивни, създават повече главоболия, още нищо не знаят и т.н., а по-големите са се изградили горе-долу и по-добре знаят какво искат and so on. Надявам се, че не знаеш това и просто да си търсиш извинение, за да тръгнеш с момичето. Явно не си някъв сдържан, значи не виждам защо ти пречи толкова много чуждото мнение. Разбира се, има много изключения и може би това момиченце е различно от останалите на нейната възраст, пък и щом я харесваш, няма смисъл да се спираш, заради подобни щуротии.
и това го има- онея путки на по 11-12-13 дет си мислят, че светът е техен и г0 раздават г0лямата раута. Алл напра0 кат видя няква такава измислена по улиците и псуваща // :-x :-x :-x

m3ch3ncee
03-30-2008, 19:25
Povqrvai mi libovta na 13-14 godishna e mn po istinska i silna ot tazi na 16-17 kurva ! Ne che vsichki 16-17 sa takiva-naprotiv ima gi i dosta svestni momicheta no veche po cheto sreshtanite sa takiva ..

NightGuardian
03-30-2008, 19:43
Съжалявам ,че ще трябва да го кажа така , но отстрани хората , ще си помислят ,че ти неможеш да си хванеш мадама на твоя акъл следователно немогат да ти вържат!Просто ти изглеждаш на задръстен, но това е житова и аз на 18 години , ще търся по-малки защото повече , ще ме обичат от колкото някоя 16-17 годишна лигла и все пак УСПЕХ!

slivaka
03-30-2008, 20:01
istinata e 4e 6e q izgradi6 do 16 godini ,posle 6e hodi po 4ujdite pi6ki :smt075 .Mn e gazarsko da hodi6 s po-golqm/a oba4e predstavi si kav e golemiq/ta :D :smt120 :smt064

AFT
03-30-2008, 20:03
Povqrvai mi libovta na 13-14 godishna e mn po istinska i silna ot tazi na 16-17 k***a ! Ne che vsichki 16-17 sa takiva-naprotiv ima gi i dosta svestni momicheta no veche po cheto sreshtanite sa takiva ..

С малката подробност, че на 13-14 няма любов. ;] Та те 5 часа не могат да се решат какви чорапи да сложат.

soulja_girl4e
03-30-2008, 20:05
С малката подробност, че на 13-14 няма любов. ;] Та те 5 часа не могат да се решат какви чорапи да сложат. [/quote]
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: