View Full Version : На гинеколог с родителите
Imam bqlo te4enie i smqtam da otida na genekolog no se pitam dali 6e me ka4at na magareto ili 6e me gledat na ehograf 6toto 6e s1m i s na6te i nali se se6tate ...??? :o
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Imam bqlo te4enie i smqtam da otida na genekolog no se pitam dali 6e me ka4at na magareto ili 6e me gledat na ehograf 6toto 6e s1m i s na6te i nali se se6tate ...??? :o
ми ще те качат на магарето .. няма начин . . . а ти кво като си с ваще да не мислиш че те идват да гледат заедно с гинеколога кво има там долу . . . ще има кажеш да изчакат навън докато трае прегледа примерно . ..
&ILoveU2
03-30-2008, 17:07
И ко майка ти ще застане да те гледа ли? Много ясно, че ще излезе щом ти е некомфортно. И си в пълното право да го поискаш от нея. От какво се притесняваш
ahxuahxax т0й ще те качи на кон, аз на змей.. :D :D :D :grin: :grin:
бах ваща мама разгонена само са ибети после ва е срам да си признайти !
Escarina
03-30-2008, 20:21
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Какво странно виждаш в съществуването на бялото течение? Ако е пероблемно да, ама израза "имам бяло течение" можеш да го чуеш от всяко настинало момиче...
love_veselka
03-30-2008, 20:28
Какво общо има бялото течение с това дали водиш полов живот...
So unbelievable love..
03-30-2008, 23:54
pfff ,taka e :? :grin:
kiss4itu
03-31-2008, 20:19
Миличка аз съм момиче с постоянно бяло течение. Излезна ли в по-студено есенно време с голо кръстче и на другия ден не ми се разминава. Иначе миналата година имах сериозен проблем с това. Бялото ми течение беше прекалено обилно и имах чувството, че буквално се изпускам.Много неприятно чувство.На края се стигна до хапчета, но естествено по лекарско предписание.Така, че ако течението ти е в рамките на нормалното няма от какво да се притесняваш. :-)