PDA

View Full Version : как да си върнем доверието

PoSh_lady
03-30-2008, 17:20
zdraveite...predi vreme haresah edno mom4e..stra6no mn usiliq polojih za da tragnem,golqm zor be6e..ama toi se okaza 4e mnoo me haresval prez cqloto vreme i taka tragnahme..oba4e ne znam kakvo mi stana i na petiq den sprqh da go haresvam i skasah s nego 6oto nqa smisul da go laja..znam 4e 6e po4nete sas "ti ne si naqsno s 4uvstvata si i t.n" ama tfa e polojenieto..okaza se 4e toi e otrqzal mnoo momi4eta zaradi mene i sam go precakala stra6no gadno,zakoeto sajalqvam mnogo..no sega pak go haresvam,a mislq 4e i toi me haresva..edin negov fr mi kaza 4e edva li bi tragnal s mene 6oto mnoo go precakah minaliq pat..no me haresva koeto e qsno 6oto sa mi kazvali pak i mu li4i..i poneje e uporit i se darpa ot mene..kajete kak da napravq taka 4e d ane misli 4e 6e go precakam toq pat i pak da tragnem?

ResPekT333
03-30-2008, 17:26
Ако бях на момчето...и аз нямаше да тръгна с теб отново....незнам дали въобще някак си може да го накараш да ти повярва при положение че си го прецакала доста гадно...! Но все пак успех ;)

alex_devv
03-30-2008, 17:29
Нещо не ми е ясно как става номера - днес го харесвам, след 2 дена вече не, и после пак го харесвам... :shock:
Ако съм на негово място повече няма да те погледна повече при положение, че си се държала така. :booooomb: :?

Помни едно нещо - доверието лесно се гради отначалото, но издъниш ли се и като рухне един път, след това има много път да извървиш докато пак си възвърнеш предишното доверие в един човек.

sexi_lady_666
03-30-2008, 17:33
ami toi si e izgubil doverieto kum teb no predpolagam moje da si go vurne prosto mu pokaji 4e si izrastnala i ve4e nqma da pravi6 gre6ki i ne povtarqi gra6kata si za6toto 6te bude mnogo gadno

koalka
03-30-2008, 17:40
Съжалявам, но ако аз бях на негово място не бих се събрала с теб.Остави това, че си го "прецакала", ами ти едва ли не тръгваш с него от единия каприз, а не че наистина го харесваш.Той решава, че не знаеш какво искаш, и май е прав...
И сега, представи си се събирате - пак ли така ще постъпиш, защото риск има и ти не може да си сигурна.

comics
03-30-2008, 17:43
Няма да се върна при теб ник0га!!! (ак0 бях на мястот0 на момчето ..... )

Rusalkaaa
03-30-2008, 18:53
Momicheto iska savet a ne da q kritikuvate... Macko ne se vprqgai mnogo mnogo shte tragnesh pak s nego nqma nachin shtom te haresva prosto ne chakai dalgo vreme zashtoto nqkoq moje da si go haresa otnovo... Kaji mu kakvo chuvstvash i che se sgreshila.. bila si obarkana neshto podobno... A i ne vqrvai mnogo na negoviq pr-l moje da iska da vi razdeli :-D

vesito13
03-30-2008, 19:03
Съжалявам, но ако аз бях на негово място не бих се събрала с теб.Остави това, че си го "прецакала", ами ти едва ли не тръгваш с него от единия каприз, а не че наистина го харесваш.Той решава, че не знаеш какво искаш, и май е прав...
И сега, представи си се събирате - пак ли така ще постъпиш, защото риск има и ти не може да си сигурна. напълно съм сагласна с това мнение

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
03-30-2008, 19:06
trudno 8)

evelinka1122
03-30-2008, 20:10
опитай, попитай го пак нищо не губиш, ако наистина те хареса колкото твърди до такава степен че е зарязвал другите си приятелки, той ще се върне при теб колкото и да е наранен... !

soulja_girl4e
03-30-2008, 20:13
И сега, представи си се събирате - пак ли така ще постъпиш, защото риск има и ти не може да си сигурна. напълно съм сагласна с това мнение
stavame trima :-D

NightGuardian
03-30-2008, 20:22
Дай му време....както казват в една песен "За любов дай ми време!"