View Full Version : как мислите?
unknownboy
03-30-2008, 20:19
значи всичко започна когато аз и още един мой приятел седнахме на едно кафе.. на другото сепаре стояха много момичета които след малко ни извикаха на тяхната маса. седнахме ние, запознахме се с всички и същите момичета които ни извикаха на масата почнаха да ни разказват за себе си че били много грешни и т.н. и оттам като се почна темата беше само за секс. едното момиче аз доста си харесах и очевидно и то имаше някакви симпатии към мен.. взе ми скайпа, намерихме се писахме си, позарибявахме се.. след няколко дена излязахме с нея, аз и един мой приятел, отидохме на кафе прегръщахме се и т.н.. на другия ден пак излязахме тогава вече се и целувахме и тъй като аз я харесвах дори още си я харесвам и очевидно и тя ме харесваше си мислех че това е някакъв признак че остава още една крачка.. а именно да тръгнем. вечерта по скайпа като започнахме да си пишем имаше целувки и т.н. но изведнъж завързахме темата за гаджосването и тя ми каза че не и се занимавало с никакви момчета сега пък и всички нейни приятелки и казвали че не съм бил за нея.. бил съм неопитен, лапе съм бил.. сигурно съм бил девствен още... (между другото съм с година по-голям от тях, не че има особено значение де) питах я за целувките а тя ми каза че това нищо не значело и от там нататък тя започна да се държи по друг начин, не ми пише.... само когато аз и пиша отговаря нещо и си личи как го прави без желание... и на мен отначало ми беше доста гадно, само за това мислех и се чудех (пък и все още ми е чудно) с какво съм я разочаровал, но сега постепенно се оправям сякаш обаче още ми е гадно. някой може ли да ми даде някакво обяснение защо може да е станало така?
BlindedAngel
03-30-2008, 20:25
Едно запомни - момичетата не знаят ко искат...Просто я забрави след време може и да и дойде ъкъла в главата :)
evelinka1122
03-30-2008, 20:26
еми извинявай ама за мене тая си е чиста путка която се влия страшно много от лигавите си приятелки... :?
Едно запомни - момичетата не знаят ко искат...Просто я забрави след време може и да и дойде ъкъла в главата :)
+1
malkata_shmatka
03-30-2008, 20:48
лигла
+100
:-)
ave q i tegli edna maina 6tom se vliae ot neini fr. prai se na nedostupna.
mariela_es
03-30-2008, 20:52
Тя е кучка(извинявам се за израза) и не заслужава твоето внимание!
Ou7taControL
03-31-2008, 00:54
ами незнае какво иска, личи си че е лигла.. просто си играе с теб, и едва ли е само с теб, остави я, знай си цената, не я оставяй така да си играе с теб.. намери си другааа
alex_devv
03-31-2008, 06:52
Е тва немога да го разбера в повечето момичета... Целувките нищо не значели :? Ми като не ти се занимава и нещеш да имаш нищо общо с даден човек, тогава не му давай напразни надежди. Другата грешка която правят много от момичетата е да слушат какво им казват приятелките им, и много грешат! Това си е техния личен живот и те сами трябва да преценяват какво е за тях и какво не. Ебъхти глупостите! Добре, че не съм попадал на такива момичета.
ами незнае какво иска, личи си че е лигла.. просто си играе с теб, и едва ли е само с теб, остави я, знай си цената, не я оставяй така да си играе с теб.. намери си другааа
sexy_momi4e
03-31-2008, 07:38
преди да тръгна с бившия ми приятел всички ми казваха,че не е за мен(даже и тема бях пуснала)но аз се правех че не ги чувам и си тръгнах с него...и след няколко дена ми казваха че са сгрешили и бил много свестен...а и не забравяй,че може да е от женска злоба,някоя нейна преятелка също да те е харесала и за това да я убеждава да не тръгва с теб :)
sexa_na_kompleksa
03-31-2008, 08:48
Я се замисли малко - искаш ли връзка с такова момиче? Мисля, че отговорът ти е отрицателен, така че изобщо недей да си губиш времето с нея.
unknownboy
03-31-2008, 08:53
тя сама си казва че е кучка както и нейните приятелки дето уж говорели тея работи за мен (пък се видяхме за пръв път и стояхме 30 мин. на масата... ебаси). а иначе знам че може и от злоба да я убеждава някоя защото усетих че другата дето стоеше с нея до масата и тя нещо ме гледаше странно но не проявявах особен интерес към нея. както и да е.. ще я забравя.
благодаря на всички за отговорите.
zvezdichka777
03-31-2008, 08:59
ТФа е било некфо моментно състояние,некфа нейна прищявка сигурно .. незнам,забрави я,не е за теб
Rebellion_Angel
03-31-2008, 09:10
еми извинявай ама за мене тая си е чиста путка която се влия страшно много от лигавите си приятелки... :?
+1