Влез

View Full Version : Най-добрия ми приятел ми прави намеци ;(

evelinka1122
03-30-2008, 20:35
Здравейте... Ето че и на мен се наложи да ви питам за съветче... ами то заглавието си казва всичко...Най-добрия ми приятел ми прави намеци и то много сериозни... ;( той е човека на когото повече от година му споделях толкова много неща, както и той на мен... ОФфФ не исках да става така... аз много си го обичам, но само като приятел наистина ... не мога да го погледна с др очи... просто не мога... сега сигурно ще го загубя заради неговите явно по-сериозно чувства :-# :cry: Какво да правя... ще съм ви много благодарна ако ми дадете някакъв съвет... благодаря ви предварително... отчаяна съм...

svetliovn
03-30-2008, 20:37
еми ти си решавай..говори с него виж какви чувства има..но преди да реагираш се постави на неговото място !

VinDiesel
03-30-2008, 20:41
Хах позната история само той може да си помогне на себе си както направих и аз преди 4 или 5 години непомня вече :)

mariela_es
03-30-2008, 20:56
Поговорете,изяснете нещата.Отношенията ви няма да бъдат същите,но поне ще сте наясно с чувствата и на двамата.

Abigoria
03-30-2008, 21:07
o.O Правел ти намеци, а... Ае... смешни сте... А не може ли, щом ти е най- добър приятел, да се държи по друг начин с тебе, по- мило, по-... различно, само щото си момиче? Ти кво очакваш, да ти вика "педал" или "боклук" ли? Интересни сте...

Lqqchinko
03-30-2008, 21:08
До болка познато...и аз изпитвам към мойта приятелка чувства,но тя не изпитва същото.С нея сме приятели от 7 години вече караме 8...
Какво да ти кажа аз също съм в това положение и нз.... :(

Escarina
03-30-2008, 21:14
o.O Правел ти намеци, а... Ае... смешни сте... А не може ли, щом ти е най- добър приятел, да се държи по друг начин с тебе, по- мило, по-... различно, само щото си момиче? Ти кво очакваш, да ти вика "педал" или "боклук" ли? Интересни сте...

Моя най-добър приятел никога не е поставял факта че съм момиче на висота. Приятелството си е приятелство независимо от половете и не виждам защо това, че е момиче трябва да променя отношението му. Плюс това щом са близки тя много добре мое да различи милото държание от намеците.

alex_devv
03-30-2008, 21:30
Говори с него и му обясни какво мислиш и какви са ти чувствата. Кажи му, че нещата не стоят така както той ги е подкарал и че можете да си бъдете само приятели без нищо сериозно.

poison`girl
03-30-2008, 21:51
Хмм много кофти тръпка..вече приятелството ви няма да е същото и няма да можеш да му споделяш както преди.Е поне поговорете и си изяснете чувствата,ще му стане кофти ама няма как :(

Endo
03-30-2008, 22:43
Винаги съм казвал:Приятелство между момче и момиче НЕМОЖЕ ДА ИМА!Винаги едния започва да харесва другия!
Не знам какво да кажа за проблема ти .. :(

Nik4o_Spain
03-30-2008, 23:04
xaxaxa S nai dobrite priqtelki/li se pravi nai dobar sex i se razbira 4ovek idealno :) sama re6avai

alex_devv
03-31-2008, 06:37
Винаги съм казвал:Приятелство между момче и момиче НЕМОЖЕ ДА ИМА!Винаги едния започва да харесва другия!
Не знам какво да кажа за проблема ти .. :(

Това не е вярно :) Имам много приятелки момичета с които сме в много добри приятелски отношения от дълги години и никог м/у нас не е възникнало нещо повече от много добри приятели...

MoHuTo
03-31-2008, 06:44
Ако наистина не го харесваш му го кажи, не му давай напразни надежди. Кажи му че го чувстваш само като приятел и нищо повече. Отношенията ви вече няма как да са същите и да искаш, все пак за него ти не си само приятелка вече :?

m3ch3ncee
03-31-2008, 07:38
Obqsni mu nai-qsno che za tebe toi e samo priqtel! Ako te obicha i ti se pishe za takuv-shte te razbere..Ako puk ne-qvno e svursheno s vashto priqtelstvo :S

=)
03-31-2008, 07:46
момче и момиче просто приятели-няма такова нещо от мен да го знаеш

sexy_momi4e
03-31-2008, 07:56
зависи какво искаш...ако искаш да сте си приятели му кажи,че не го харесваш и не може да стане нищо между вас,но според мен най-добре ще е да не се виждате известно време,за да може да те забрави

m3ch3ncee
03-31-2008, 09:21
Naprotiv-ima ;)

zvezdichka777
03-31-2008, 09:25
Еми ок де,казваш му че искаш да си останете приятели и се опитваш по некъф начин да го предрасположиш към станалото и да го накараш да се чувства така все едно нищо не е станало .. не е длъжно да го губиш като фр .. запазете прителството си ...

koalka
03-31-2008, 10:01
Няма какво да направиш, а и не знам как не си го допускала дори и за миг, че може да стане нещо такова...
Не може да има такова близко приятелство между момче и момиче, да си споделяте всичко и да искате всичко да е ок...несъмнено у единия винаги се появяват по-сериозни чувства.

zvezdichka777
03-31-2008, 10:13
наи добрия ми приятел... :grin:

да,да ... приятелство между момче и момиче нема :-o

Не е така .. прителство между момче и момиче е напълно възможно да има,наистина у единия ще се появят и други чувства,но тфа не значи че не можеш да запазиш приятелството си с този човек или нещо такова.

evelinka1122
03-31-2008, 10:30
Благодаря ви на всички... още днес ще му кажа че няма да стане нищо между нас... знам че ще остане наранен, но се надявам поне приятелството да си запазим... знам че то няма да е както преди, но какво да се прави... още веднъж благодаря... :-)