View Full Version : Аватари...повтаряш ти се
NightGuardian
03-31-2008, 00:40
Хора айде моля ви тези , който са с еднакви аватари да ги сменят! Супер шибано така , моля Ви сменете ги! Предлагам модератор , като види потребител с еднакъв Аватар на другия , да го трие на този , който е регистриран по-късно!
Това са аватари предоставени от сайта ..Всеки може да ги използва .
Освен че всеки може да ги ползва всеки може да позлва всяка снимка в интернет като аватар. Неможем да следим 55 хилиади потрбеителя и техните аватари. А и имай предвид че ти може да си регистриран по-отдавна но аз да си слойа даден аватар преди теб. Защо аз щ трябва да бъда изтрит след като ползваме еднакви аватари? А не е възможно да се провери кой кога е поставил аватара си, те се сменят постоянно.
chipi_kaoo
03-31-2008, 09:08
Всеки си слага ават, и никой не може да го промени. :P
mhmhmhmhm
03-31-2008, 09:56
И на мен ми е супер тъпо така с тия аватари..говоря за тези от галерията
по-добре е да ги махнете -има 5000 потребителя с еднакъв аватар и така изобщо не ги различавам :D
NightGuardian
03-31-2008, 12:28
по-добре е да ги махнете -има 5000 потребителя с еднакъв аватар и така изобщо не ги различавам :D
За това говорим!
chipi_kaoo
03-31-2008, 13:34
За това говорим!И аз съм за :P
i za kakvo vi e da gi razlichavate? tova e super golqma glupost
DisciplineAndOrder
03-31-2008, 15:58
стига сте занимавали екипа с глупости,ей!
боли ме мене,че Сульо и Пульо са с еднакви аватари...
ако на някой толкова му пречи,че еди кой си имал като неговия аватар-ше си го смени
.
NightGuardian
03-31-2008, 22:38
i za kakvo vi e da gi razlichavate? tova e super golqma glupost
В обществото сме еднакви , та поне дай тук да се различаваме?!
HePeAJIeH
04-02-2008, 06:31
Добре предлагате това за аватарите..ами за хората без аватари и подписи? :) Как ще ги различавате? Ами много просто....по никовете им :)
П.П Темата е безсмислена! Всеки си има право на личен избор!
chipi_kaoo
04-02-2008, 07:04
Добре предлагате това за аватарите..ами за хората без аватари и подписи? :) Как ще ги различавате? Ами много просто....по никовете им :)
П.П Темата е безсмислена! Всеки си има право на личен избор!Желязна логика.
Или не... ще задължим всеки да си сложи ават :D :D :D :D :D
=
swords1010
04-02-2008, 18:07
В този форум няма правилно, забраняващо на потребител да използва за аватар изображение, в момента използвано от друг потребител с тази цел (въпреки, че има форуми, в които такова е въведено). Следователно потребители използващи един аватар не са в нарушение. Точно с цел да се различават потребителите има потребителски имена. Заключвам темата! :)