View Full Version : Дали, и на дрги се е случвало ?
netipichna
03-31-2008, 09:06
Здравейте, може да ви е писнало от такива теми, но моята е малко по-различна, не ви питам дали съм бременна, а дали мога да проверя далие е така в това състояние в което се намирам.
На 24 март трябваше да ми дойде, но неми дойде. На 28-ми имаше някакви кафеникави петна, които продължават до днес, нямам никакви предменструални симптоми. Въпроса ми е дали мога да си направя тест за бременност при това течение или незнам точно как да го нарека :( До сега не ми се е случвало такова нещо, по-принцип никога не ми е закъснявало, винаги ми идвас 5 дни по-рано :o
Правила ли си секс без презерватив, че се притесняваш? Ако да, направи си тест.
Ако не... малко странно това течение и ако е много продължително или се случи пак следващия месец се консултирай с лекар.
zvezdichka777
03-31-2008, 09:32
От колко време имаш цикъл ? смисъл от година,две или по-малко ..?
netipichna
03-31-2008, 09:45
На 20 години съм, имам цикъл от 6 години :D И да без презерватив беше.
На 20 години съм, имам цикъл от 6 години :D И да без презерватив беше.
значи тичай да си направиш тест, защото може да си бременна...
писна ми от безотговорни момичета. Аман ! това е последната тема, на която отговарям :-x
zvezdichka777
03-31-2008, 09:47
амм щом си на 20,ок : :razz: :razz: :razz: :razz:
netipichna
03-31-2008, 09:52
значи тичай да си направиш тест, защото може да си бременна...
писна ми от безотговорни момичета. Аман ! това е последната тема, на която отговарям
В смисъл не се притеснявам от това че може да съм бременна, и така да е ще го приема на достатъчно години съм за да се справя, а и имам дълга връзка с приятеля ми така че... :) По-принцип не съм безотговорна, но така се получи уж внимавахме но... Това беше първия път, когато го правя без презерватив, а пък и аз каквато съм късметлиййка :D
Това означава, че работиш , имаш добър месечен доход, живееш заедно с приятеля ти и можеш да отгледаш дете без родителите ти? така ли? Браво
aanitogb
03-31-2008, 09:55
бе хора пазете се ,сексса го приемате като игра,неможете даси представите колко е тръдно ако забременеете и то когато нее времето.Аборта да ви тежи цял живот ,че сте yбили човешки живот или да го отгледате,готовилисте на това? Ami ako si bremenna sega?
netipichna
03-31-2008, 10:00
Да, точно така работя, месечния ми доход е доло горе добър не мога д асе оплача от това. С приятеля ми не живеем заедно все още но обмисляме това, защото за мен това е мног важна крачка, а и може би това ме изнервя, че много настоява за това :) :o
Незнам малко ме съмнява д асъм бременна, защото това кафеникаво течение малко ме съмянва, незнам дали може да си направя тест при това положение. Ще изчакам може би и ще видя .
#-o Мила, нищо лично, но щом задаваш такива елементарни въпроси не си за бебе.За себе си не можеш да се грижиш, а за бебе ще мислиш...
netipichna
03-31-2008, 10:12
Мила, нищо лично, но щом задаваш такива елементарни въпроси не си за бебе.За себе си не можеш да се грижиш, а за бебе ще мислиш...
ОК, нищо лично, но това аз го решавам дали съм за бебе или не. Признавам си, не съм много веща в тази тема и затова питам, не ми се е случвало такова нещо до сега, а и това ме обърква, че всеки казва различни неща, наприемр едно момиче ми каза, че ако си направя тест сега ще ми отчете положителен при това течение и ще се притесня за нищо ако не е така, затова по-добре да съм била изчакала, незнам какво да мисля. А и не казвай че не мога да се грижа за себе си, защото въобще не ме познаваш. Благодаря ти все пак за отговорите. :)
хихи на 20 години ама била готова за дете(бебе) ама иначе задава въпроси.начи да очакваме ако си бременна да започнеш да задаваш въпроси за бременността,ама тогава недей да очакваш някоя да ти отговори,защото ние не сме "готови" и не сме имали деца :-x :-x :-x ... на 20 години !!!!!!!!!
netipichna
03-31-2008, 10:32
хихи на 20 години ама била готова за дете(бебе) ама иначе задава въпроси.начи да очакваме ако си бременна да започнеш да задаваш въпроси за бременността,ама тогава недей да очакваш някоя да ти отговори,защото ние не сме "готови" и не сме имали деца ... на 20 години !!!!!!!!!
Не съм казала, че съм готова за бебе, никой не е готов за бебе ако то не е планирано, независимо на колко е гдини човека. Искам да кажа, че няма да се шашкам като 15-16годишни момичета които забременяват и правят аборт, и след 10 години когато искат да имат дете се чудят защо не могат да имат :-x :-x :-x Исках да кажа, че никога няма да направя абор ако ще това да обърка напълно плановете ми за бъщето, защото последствията след аборт са необратими.
aanitogb
03-31-2008, 10:56
Radvam se, 4e nebi napravila abort,no naistina li si gotova da otgleda6 dete?Tova e seriozen vapros,za6toto az sa6to mislq ,4e 6te ima6 mnogo problemi ako sega si bremenna.A ba6tata na eventualnata bremennost znaeli?
netipichna
03-31-2008, 11:05
Radvam se, 4e nebi napravila abort,no naistina li si gotova da otgleda6 dete?Tova e seriozen vapros,za6toto az sa6to mislq ,4e 6te ima6 mnogo problemi ako sega si bremenna.A ba6tata na eventualnata bremennost znaeli?
Да, приятеля ми знае и даже той ми дава този кораж, който имам сега :) за което много се радвам. Не съм готова, но ако е така, ще ми се наложи да стана готова. Говоря така позитивно, защото така е по-добре, не мисля че трябва да се свия в един ъгъл и да плача като малко дете, трябва да поема отговорност за това което съм направила :(
Момичето ви поиска прост отговор на въпроса,а вие започнахте да и се бъркате в живота и да я оценявате при положение че дори не я познавате.
Направи си теста няма проблем,ще е верен.Няма шанс да покаже че е положителен,а реално да не е :)
Момичето ви поиска прост отговор на въпроса,а вие започнахте да и се бъркате в живота и да я оценявате при положение че дори не я познавате.
Направи си теста няма проблем,ще е верен.Няма шанс да покаже че е положителен,а реално да не е :)
не - просто ми писна от едни и същи въпроси.
Еми просто има прекалено необразовани хора в тая държава и за съжаление не може да им се забрани да правят секс :-x
Еми просто има прекалено необразовани хора в тая държава и за съжаление не може да им се забрани да правят секс :-x
Така е :( просто се ядосвам от време на време от такива теми. Какво да направя... и си изпускам нервичките :-)
theworldleader
03-31-2008, 12:47
Така е :( просто се ядосвам от време на време от такива теми. Какво да направя... и си изпускам нервичките :-)
Като се замисля, когато си изпусне нервичките едно момиче, ама не за много сериозно нещо става ебати секса 8)
Като се замисля, когато си изпусне нервичките едно момиче, ама не за много сериозно нещо става ебати секса 8)
да забелязала съм че мъжете са кефят на това :D
theworldleader
03-31-2008, 12:49
бе и жените :grin:
ами аз първата 1 минута се дърпам, наричам го идиот и чак тогава искам :grin:
theworldleader
03-31-2008, 12:51
Пък при мен като се замисля се случи така, че се карахме за нещо по сериозничко, ама яко си викахме, беше гадничко самото каране и както бяхме на леглото.. си еба мамата.. :grin: :grin:
netipichna
03-31-2008, 12:56
На мен ми писна от такива оправдания " писна ми да задават едни и същи въпроси". След като ти е писнало няма да си даваш мнението и това е , толкова е просто и лесно.
В момента съжалявам че пуснах темата си в този форум, невъзможно е човек да е образован във всяка една област, но щом иам такива хора кото си мислят, че знаят всичко и за всеки, да си мислят, няма лошо. Но някой ден ще им се наложи да слезнат на земята и тогава ще видим ка ще се чувстват :D :D :D :razz: