View Full Version : Харесвам си едно момиче обаче е малко парантиа :Д
Haresal sam si 1 moq bivsha sasetka... Obache tq e malko.... sichki q znaqt che e takava obache e mn gotina i mene si me kefi izlizame po kafeta vecherta po krachmi napivame se i dvamata i posle q izprashtam i si tragvam i se chuda da se probam li ili da se otkaja mn e gadno taka kato sichki q znaqt kakva e Obache e mnogo pechena i sladka :) Ae nekoi ako moje da mi pomogne pls she go izslusham ! Ama i az sam malko sramejliv iii.... naprao ne znam
ами виж сега първо си изясни чувствата към нея ако наистина имаш ще ти се наложи да преодолееш срамежливостта си............а може и тя да те харесва.....относно това за славата и не обръщай внимание.....щом ти я харесваш това е най важното
в хорските приказки винаги има малко или много истина. така че първо те съветвам да се позамислиш ;)
MiMcHeToOo
03-31-2008, 12:49
в хорските приказки винаги има малко или много истина. така че първо те съветвам да се позамислиш ;)
И аз така те съветвам.. ;)
mickelangelo
03-31-2008, 13:00
Представи си ... че след време имаш нещо с това момиче ... и някои ти казва нещо за нея ... нещо което не ти се харесва ... на нея ли ще вярваш или на хората ... просто опитай да поговориш с нея ... ;) успех :)
bebeto0o
03-31-2008, 13:12
+1
BlueFace
03-31-2008, 14:14
Кво е парантия ???
+1 :-o
Ou7taControL
04-01-2008, 02:28
+1 +2
prettyIdeath
04-01-2008, 06:35
Кво е парантия ???
+1 :-o
+1
apparition
04-01-2008, 07:53
КАКВО Е ПАРАНТИЯ БЕ!?!
Niakoitam
04-01-2008, 08:00
Eeeeee,толкова ли не се досещате или само се правите.Момчето просто се е изразило по културно,защото не можеш да нарече така момичето,което харесва.Да речеме просто момиче с доста свободно поведение.Не ме карайте да казвам думата,която момчето не е искало да употреби.
elmosGirl8
04-01-2008, 15:03
ъъ.. парантия ..доста свободно поведение..мисля че се досещам но пак.. . :oops:
alex_devv
04-01-2008, 15:14
направо ма прибивате по некой път :lol: :lol: :lol: :lol:
парантия вика :razz: :razz: :razz:
ми лови си я и бъди горд, че си гадже на парантия :D :D
Аааа шаврантия начи значело ,разбрах 8-)
VilleBaby
04-01-2008, 22:10
аве думата е курва! но не значи , че е такава само защото има такъв слух! :)
gangstata
04-01-2008, 22:20
оо па пука ти..важното е да си щастлив и ако би могъл да си щастлив с нея-действай..
Niakoitam
04-02-2008, 07:50
аве думата е курва! но не значи , че е такава само защото има такъв слух! :)
А,дойдохме си на думата.Точно това имах впредвид аз,това е имало впредвид и момчето,но преставяте ли си как ще прозвучи:
Харесвам си едно момиче обаче е малко курва :Д :)
Моят съвет е:
Не слушай какво говорят другите.Вредно е.Но щом го знаеш си имай напредвид че може би не е светица и трябва да бъдеш готов да останеш с пръст в уста и да те използва само за забление или още по лошото "да те здъвча и да те изплюе".