PDA

View Full Version : СТАНА ГАФ!!!

lovable
03-31-2008, 14:16
Стана гаф-капута се скъса!Пих Ескапел още на същия ден,но не чувствам никаква разлика не ми се гади с две думи все едно нищо не се е случило.Сега третия ден.Знам,че още е рано ,но умирам от паника адски съм притеснена реве ми се постоянно мисля само затова.Приятелките ми ме успокояват,че всичко ще е наред,но докато сама не се убедя в това не мога да то повярвам.Дали това,че пуша оказва някакво влияние на действието на хапчето?Ще се побъркам с това цялото чакане :smt022 :smt022 :smt022 :(

Untitled
03-31-2008, 14:20
na wsqka stranica ima po e 10 takiwa temi.. suwzemete se malko i se ogledaite predi da palnite foruma... :shock: :booooomb:

amatorium
03-31-2008, 14:24
Hah. Poredniq sluchai na 3 minutki zor, 3 dni pozor mai. Ami nqma da se panirash predpolagam, che ne si pravila sex s Prishuletsa tui, che edva li neshto shte ti izkochi ot korema. 8-)

AICHKA
03-31-2008, 14:40
Az pih predi 1 mesec i nishto mi e nqmalo.Kakvo ochakvash da ti stane????

Xtuning
03-31-2008, 14:46
Хохо искам аз да съм кръсника ... моля ти сееее :grin: :grin:

SeXy_PaLaVnIcA_14
03-31-2008, 14:57
Преди 2 дни и на мен ми се случи същото, само че при анален секс. Много се притесних и не знаех какво да правя. В същото време приятелят ми се панира и избяга на минутата. Сега съм сама и се чудя, тъй като трябва да взема хапчето до 3 дни след това. Страх ме е...помогнете ми- вярно ли е, че от хапчето ще спрат да ми растат циците или спокойно да го взема?

comics
03-31-2008, 14:59
ще пиеш б0за

Tazadar
03-31-2008, 15:03
Щом нищо не се е случило още, значи е станало нещо много лошо :( Съжалявам много... :? А да знаеш за памперси ще ти трябват към 200 лева на месец...

Kras4eto_lp
03-31-2008, 15:06
Не при всички има странични ефекти така че спокс не си бременна и нищо ти няма. Успокой се че иначе може да ти закъснее цикъла от притеснения :wink:

Kras4eto_lp
03-31-2008, 15:29
Преди 2 дни и на мен ми се случи същото, само че при анален секс. Много се притесних и не знаех какво да правя. В същото време приятелят ми се панира и избяга на минутата. Сега съм сама и се чудя, тъй като трябва да взема хапчето до 3 дни след това. Страх ме е...помогнете ми- вярно ли е, че от хапчето ще спрат да ми растат циците или спокойно да го взема?
Малееееееее ти ме уби от всякъде :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: Ти на колко си години бе...това и 12 годишните го знаят...от анален секс не се забременява :razz: :razz: :razz: :razz:

sherry
03-31-2008, 15:33
Абе..той презервативът бил скъсан, ама гаджето ти свърши ли изобщо в тебе или видяхте презерватива преди да свърши? Това е мнгоо важно.

nejnaDROGA
03-31-2008, 15:40
:shock: Ти пък какъв секс си тръгнала да правиш като май нямаш никаква сексуална култура :razz: Я седни малко и си попиши с чичо Гуугъл :razz: Той ще те светне по тази тема и тогава тръгвай да правиш секс и да пишеш простутии по форумите :razz:
П.П. А я ми кажи ако случайно можеше да се забременее от аналния секс и от хапчетата спираха да ти растът циците какво щеше да направиш?!Да предпочетеш да си с малки гърди и без дете или да си бременна с големи цици?! :razz:

lovable
03-31-2008, 16:00
Абе..той презервативът бил скъсан, ама гаджето ти свърши ли изобщо в тебе или видяхте презерватива преди да свърши? Това е мнгоо важно.
Естествено,че свърши в мен иначе за кво ще давам пари за хапчета и ще се притеснявам толкова :(

elitututu
03-31-2008, 16:15
отиди на гинеколог 8)

wasntme_
04-01-2008, 02:00
отиди на гинеколог 8)

xaxyAYXyayxa tva be6e mega tapoto...
ko 6e i kaje toz ginekolog sq? eno ogromno ni6to :lol: zamlakni....
ta po temata: kakto kazaha predi men ne pri vsi44ki gi ima strani4nite efekti... ne6ty mngoo si navlqzla vav filma... ne sa spi4ai tolkoz brat ;]

Ou7taControL
04-01-2008, 02:12
В същото време приятелят ми се панира и избяга на минутата. Сега съм сама ето защо трябва много да се внимава, защото повечето момчета като чуят за нещо такова и веднага бягат от отговорност.. :(

Ou7taControL
04-01-2008, 02:16
Абе..той презервативът бил скъсан, ама гаджето ти свърши ли изобщо в тебе или видяхте презерватива преди да свърши? Това е мнгоо важно. той дори да не е свършил в нея, но да го е видял, малко преди да свърши пак може да забременее, затова метода "ще го изкарам преди да свърша" не действа!

ancika
04-01-2008, 15:41
Стана гаф-капута се скъса!Пих Ескапел още на същия ден,но не чувствам никаква разлика не ми се гади с две думи все едно нищо не се е случило.Сега третия ден.Знам,че още е рано ,но умирам от паника адски съм притеснена реве ми се постоянно мисля само затова.Приятелките ми ме успокояват,че всичко ще е наред,но докато сама не се убедя в това не мога да то повярвам.Дали това,че пуша оказва някакво влияние на действието на хапчето?Ще се побъркам с това цялото чакане :smt022 :smt022 :smt022 :(
Kfo stana? Na mene ve4e minava edinaestiqt den i nqma nikvi strani4ni efekti. Sled nqkoj den pak 6te pravq test, a sled nqkolko dni trqbva da mi doide...

lovable
04-01-2008, 19:26
Еми аз си чакам още Надявам се само да не е още дълго :(

CaSsPeR
04-01-2008, 21:54
Тва нети е постинор да ти прецаква цикли и така нататука тва е по хубаво както и тройно по скъпо :) но и по ефикасно :)

Angel_Girl
04-02-2008, 16:21
Така е... сега се стягай..количка, креватче, памперси, дрешки, играчки.. Това е живота, мило момиче :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :-P :-P :D :D

ancika
04-02-2008, 17:02
Еми аз си чакам още Надявам се само да не е още дълго :(
Pi6i kato ti doide... A ve stiga s tiq krevat4eta, dre6ki, igra4ki- kfo go obezkurajavate momi4enceto?

alex_devv
04-02-2008, 17:07
Дали това,че пуша оказва някакво влияние на действието на хапчето?

ДА!
Също така оказва влияние да пиеш, ядеш, пикаеш и т.н.
Направо ша ма убиеш :-D

ancika
04-02-2008, 17:09

ДА!
To ako tova deistva6e vyrhu hap4eto do sega da sme stanali deset miliardi du6i na na6ta planeta ili pone da sa izvyr6eni 50 000 aborti za dva meseca v Bulgaria :D
Dobre, cifrite sa malko prenaglaseni :-D

OpenedSky
04-02-2008, 17:14
:shock: Ти пък какъв секс си тръгнала да правиш като май нямаш никаква сексуална култура :razz: Я седни малко и си попиши с чичо Гуугъл :razz: Той ще те светне по тази тема и тогава тръгвай да правиш секс и да пишеш простутии по форумите :razz:
П.П. А я ми кажи ако случайно можеше да се забременее от аналния секс и от хапчетата спираха да ти растът циците какво щеше да направиш?!Да предпочетеш да си с малки гърди и без дете или да си бременна с големи цици?! :razz:

Леле пич ти кво само говориш за тая сексуална култура weee? Първо си виж кво ти е тъпо поведението ... 100% съм сигурна че без твойте коментари пак ще се оправим... :smt093

alex_devv
04-02-2008, 17:16

ДА!
To ako tova deistva6e vyrhu hap4eto do sega da sme stanali deset miliardi du6i na na6ta planeta ili pone da sa izvyr6eni 50 000 aborti za dva meseca v Bulgaria :D

май не долови иронията с която го казах 8-)

ancika
04-02-2008, 17:26

ДА!

май не долови иронията с която го казах 8-)
Dolovih q, de, ne sym 4ak tolkova typa :D

glezenata
04-02-2008, 17:28
hahahah kvo o4akva6 da 4ustva6.......na men mi kazvaha 4e e normalno da mi stava lo6o i da me boli korema ama to v pove4eto slu4ai si misli6 taka samo ot pritesneniq.......6tom si pila ni6to ti nqma......

Cissy
04-02-2008, 17:49
бан....

тц тццццц :-o 8-)

beb4ety94
04-03-2008, 10:01
Napravi si test

gavro64eto
04-03-2008, 14:57
spokoino 6tom si pila hap4eto to 6te podeistva i vsi4ko 6te bade ok,iznervq6to e 4akaneto no pak nqma na4in