View Full Version : Все още ли?
Прителят ми успя да влезе в мен с целия си среден пръст,но аз съм девствена,не ме боля изобщо и нямаше кръв. Все още ли съм девствена и това нормално ли е? Благодаря предварително!
П.С. Без базици,моля ви!
amatorium
03-31-2008, 14:25
Ami vuzmojno e. Ako cipata ti e takava ili si trenirala balet ili podobni. Nqma da se shashkash. Veche ne si devstvena. Chestito 8)
Aбе това дали си девствен или не не значи дали ти е здрава ципата, хах :)
Прителят ми успя да влезе в мен с целия си среден пръст,но аз съм девствена,не ме боля изобщо и нямаше кръв. Все още ли съм девствена и това нормално ли е? Благодаря предварително!
П.С. Без базици,моля ви!
Ти ри ри рам :) ти ри рам :)
ахахахах :)
Не те е боляло , не е текло кръв , пъхнал си е ГОЛЕМИЯ И ДЕБЕЛ среден пръст - мммм дааам - всички предпоставки м че си отворена .... дори и БРЕМЕННАААААААА!!!
П.С - Не бе - спокойно , нищо ти няма ;)
едва ли от един пръст се е скъсала.аз мойта така и не разбрах кога съм я скъсала,ама не беше когато правих секс,преди това. 8)
TinkyWinky
03-31-2008, 14:57
нищо ти няя е девствена си още по мое мнение 8-)
Щом ти е бъркал в путк@та ма не те е еб@л, значи си курв@ смотана! Ходи на му напраиш свирка и ела пак да питаш девствена ли си :x М\у другото дано ти е лепнал неква болест и забременееш :-x
аа туй е груб0 е батка :D
Kras4eto_lp
03-31-2008, 15:08
Хах девствена си много ясно...ще си девствена докато не правиш секс а не като си бъркаш с краставици и тем подобни :D
По принцип ципата може да се скъса без да боли и без да тече кръв.
Kras4eto_lp
03-31-2008, 15:20
По принцип ципата може да се скъса без да боли и без да тече кръв.
Абее тиии кви ги дрънкаш. То и да се скъса какво значение има като тя не е правила секс...тя тая ципа може да се скъса по всяко време дори като се тренира нещо ама тва значи ли че не е девствена :shock:
nejnaDROGA
03-31-2008, 15:32
Оффф що за тъп въпрос?!Много ясно,че си девствена!!!Все пак това е един пръст а не пенис!!!Много ясно,че няма да има кръв и да те боли!!!В крайна сметка девствената ципа има отвор,през който се изхвърлят яйцеклетките и т.н. и за да се скъса трябва в теб да проникне нещо доста по-дебело от един пръст... :x
krem4et0
03-31-2008, 15:41
Девстевна си докато не влезе пенис във влагалището ти. за мен преставаш да си девствена, ако влезе пенис в ануса ти, ама това е друг въпрос.
elitututu
03-31-2008, 16:13
още си девствена ...даже мене 1вия път неможа моя пр да ме отвори а ти за 1 пръст спокс девствена си 8)
amatorium
03-31-2008, 19:10
Ami vuzmojno e. Ako cipata ti e takava ili si trenirala balet ili podobni. Nqma da se shashkash. Veche ne si devstvena. Chestito 8)
Uff i az kvi sum gi chel. Prochel sum vleze s celiq si sreden rust i vikam taq baq sa q razcheknali, puk to prustche bilo :lol: Emi znachi si devstvena. I s 4 moje da vleze i pak da si devstvena ponqkoga.
Девстевна си докато не влезе пенис във влагалището ти. за мен преставаш да си девствена, ако влезе пенис в ануса ти, ама това е друг въпрос.
:lol: :lol: :lol:
S_L_A_D_U_R_K_A
04-02-2008, 13:20
Един пръст е прекалено тънък да ти разкъса ципата и да го усетиш даже, ако си възбудена
sh3_1s_7h3_0n3
04-02-2008, 16:35
Докато не започне да 'ръчка' поо-бързичко с 2 пръста... няма да има кръв и девствената ти ципа ще е почти непокътната. ;)
Така че или се мятайте 'по същество', или да те задоволява с пръсти 'по-качествено'. ^^ :)