View Full Version : :)
Tatusite_vip_kuchka
03-31-2008, 17:39
q kajete na kolko god za zagubihte defstfenosta si :razz: :-P :P :oops:
victoriq
03-31-2008, 17:44
Еми аз с гордост заявявам,че още не съм я изгубила и темата не е за тук :) Ама чудо голямо!
Еми аз с гордост заявявам,че още не съм я изгубила и темата не е за тук :) Ама чудо голямо!
Аха супер мацка. Ясно.
apparition
03-31-2008, 17:56
и аз не съм я загубила :oops:
пък и има хиляди такива темИ!!!
VerryBerry
03-31-2008, 17:59
таз година я загубих :oops:
на 14 ама нали момчетата сме по лесни.. :D
valentinka_1990
03-31-2008, 18:19
Аз съм на 17 години и 9 месеца и съм още девствена.Едва ли има значение,но като уточнение ще кажа,че съм имала възможност,но предпочитам на 17 години девствена,отколкото на 12 к*рва.Писнало ми е да се учудват от това,че още съм девствена и да ме е срам.Еми на казах го :)
TinkyWinky
03-31-2008, 18:21
отворко :D
ми то кат има толкова лесни ко няя си я загубите.... :lol:
не че пък и аз съм я загубила мн късно :-D ама не е и рано ади карай отиди тоо 8-)
не че пък и аз съм я загубила мн късно :-D ама не е и рано ади карай отиди тоо 8-)
върви на чичо доктор щта заший :razz: :razz:
CuRly_Doll
03-31-2008, 18:32
Има ли значение дали съм девствена или не... :lol: :lol: :lol: Да кажем ако съм-съм тъпа и задръстена,ако не съм-съм курва.Дали съм я загубила или не и на колко години си е моя работа и е тъпо да се казва в некви теми :lol: :lol: :lol: .И тва,че съм я загубила ме променя като човек и да кажем едва ли не тряя промени мнението на приятелите ми за мен ли???
TinkyWinky
03-31-2008, 18:39
върви на чичо доктор щта заший :razz: :razz:
ари бе шокофредо лягай си сънчо мина и замина :-P
ioancheto
03-31-2008, 18:40
Az sam ot novata moda - "Nz dali sam devstvena " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: bz se vse pak :D
TinkyWinky
03-31-2008, 18:41
Az sam ot novata moda - "Nz dali sam devstvena " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: bz se vse pak :D
:razz: :razz: А тъй :grin:
аз не знам :D :D :D
shady^baby
03-31-2008, 18:50
примен беше началото на тази година а аз съм на 16 все още 8)
Да кажем ако съм - съм тъпа и задръстена, ако не съм - съм курва
ако си ученичка разсъжденията са ти правилни.
аз също не смятам, че трябва да става обществено достояние това кой кога и как се е нае*ал за първи път. това е нещо, което се причислява в графата "личен живот"
FENKATAA
03-31-2008, 20:18
на почти 18 без 3 месеца
Ou7taControL
04-01-2008, 01:48
достатъчно късно за да е прекалено рано :)
тази информациа достатъчна ли е?
Niakoitam
04-01-2008, 07:54
Аз не съм.Ама като гледам някой тук направо ме хваща срам. :D .
Години няма да казвам че има опасност темата да се превърне в някаква друга.Ако на някой му е толкова интересно писал съм в мненията си. :D