View Full Version : Момчетата в България...
apparition
03-31-2008, 19:39
аз пък си търся земно момче...има ли такива? или всички са инфантилни лигльовци...ПФУ само за момичетата пишете...
да има земни момчета ама те не си намират гаджетата по нета. Това е факт...
та така..търся хубаво и земно момче..
разрешавам му да НЕ пуши цигари, ама виж ся нарг*ле може...
пиене - аз съм ПРОТИВ, но и аз пия.. :/ така че се тая
..и да не слуша чалга!!! :oops:
хъъх... ^^
П.П: Темата е ебавка, но все пак "земните момчета" да пишат.
apparition
03-31-2008, 19:43
прочети послеписа...ама както и да е =) некфо забавно стана ^^
а тебе като не ти изнася не пиши
TellMeYourName
03-31-2008, 19:53
май се вписвам 8-)
apparition
03-31-2008, 19:55
о.О браво на ваас :-D
apparition
03-31-2008, 19:59
am, az stavam li....?
ти си ...ъъ ти си изключение
TellMeYourName
03-31-2008, 20:05
награда има ли? 8-)
krisi_bep
03-31-2008, 20:06
Ех аман,и аз си търся,ама без никакъв резултат...
Трябва да основем клуб за издирване,може да имаме по-голям късмет по групички :-D
А аз мъж, който да е верен... на себе си, ако щеш...
Обмислям да пусна анкета... дали мъжете изневеряват с жени, различни от приятелката си.
Примерно:
блондинка - брюнетка
фръцла - фрий-гоинг
висока - ниска
умна - тъпа
'ма ме мързи... може би след малко :)
suantito
03-31-2008, 20:39
аз пък си търся земно момче...има ли такива? или всички са инфантилни лигльовци...ПФУ само за момичетата пишете...
да има земни момчета ама те не си намират гаджетата по нета. Това е факт...
та така..търся хубаво и земно момче..
разрешавам му да НЕ пуши цигари, ама виж ся нарг*ле може...
пиене - аз съм ПРОТИВ, но и аз пия.. :/ така че се тая
..и да не слуша чалга!!! :oops:
хъъх... ^^
Ако и ти отговаряш на това описание пиши ми :)))))))
TellMeYourName
03-31-2008, 20:43
награда има ли? 8-)
АХАХАХа...ама че и нахални бе :Dхах...еми малко сме трябва да бъдем стимулирани 8-)
Take1nlov3
03-31-2008, 20:44
Пуша цигари ; Слушам Чалга ; Пия бира като трифазна помпа не покривам нито 1 от изискванията... Лошо! :(
apparition
03-31-2008, 20:52
награда има ли? 8-)
АХАХАХа...ама че и нахални бе :Dхах...еми малко сме трябва да бъдем стимулирани 8-)
хехе добре де няма проблеми...зависи от вида на стимула ^^
дай скайп :razz:
{{AliSiA RocKs My SoCKs}}
03-31-2008, 20:54
Пуша цигари ; Слушам Чалга ;
Сега ако ти имах скайп щях да те блокна. Също така ако бях видра щях да съм много депресирана, защото мечтата ми щеше да бъде да бъда пор. По дяволите, защо е толкова трудно да бъдеш пор?!
Take1nlov3
03-31-2008, 21:01
Сега ако ти имах скайп щях да те блокна. Също така ако бях видра щях да съм много депресирана, защото мечтата ми щеше да бъде да бъда пор. По дяволите, защо е толкова трудно да бъдеш пор?!Че защо трябва ме блокваш о0 ? всеки си има вкус и лично мнение това си е моя живот ща праа квото си реша :Д ясну :>
03-31-2008, 21:04
Сега ако ти имах скайп щях да те блокна. Също така ако бях видра щях да съм много депресирана, защото мечтата ми щеше да бъде да бъда пор. По дяволите, защо е толкова трудно да бъдеш пор?!Че защо трябва ме блокваш о0 ? всеки си има вкус и лично мнение това си е моя живот ща праа квото си реша :Д ясну :>
Ъъ...уви няма как да те блокна...а бих те блокнала защото твойто лично мнение не ми харесва и те прави противен гнусен и мазен в очите ми ^^
Take1nlov3
03-31-2008, 21:05
Ъъ...уви няма как да те блокна...а бих те блокнала защото твойто лично мнение не ми харесва и те прави противен гнусен и мазен в очите ми ^^Чак сега забелязах че си противоречиш :) виж какво си написала от доло под твоето мнение не знам какво се води описание или нещо такова ;) а това че съм гнусен и мазен не ме засяга :) И аз ви обичам :grin: :oops: ПаЛиШ пАЛиШ мОйТо тЯло ЩоМ гО пОГаЛиШ!
ГаЛиШ гаЛИш уСтНИтЕ тАка Ги ПаЛиШ!
ГаЛиШ гАЛиШ в МеН сЪрЦЕто ЩоМ мУ сЕ вРиЧАш
ПаЛиШ пАЛиШ вСиЧкО В мЕн Щом мЕ оБиЧаШ!
03-31-2008, 21:08
а това че съм гнусен и мазен не ме засяга :)
Но засяга околните...ти си бати гадния садист.
Take1nlov3
03-31-2008, 21:12
Аз съм пред компютъра никои не го ебе от тоя форум за мен ? :Д кво тогава :D
Take1nlov3
03-31-2008, 21:14
Плашиш ме ... аз съм малак за такива работи ;(
03-31-2008, 21:15
Плашиш ме ... аз съм малак за такива работи ;(
Не с тебе бе, за ква ме мислиш по дяволите?! Сигурно си мислиш и че обичам тиква...
ToySoldier
03-31-2008, 21:16
Абе момчета има свестни в бг,ама напоследък гледам всички момичета са се разлигавили и като видя некоя такава направо ми иде да я циментирам за некой дирек.. :o
Take1nlov3
03-31-2008, 21:18
Слушам и хаус ... <~~~ :) не съм циганин :lol:
Ами защото да слушаш чалга обикновенно означава да си ограничен и да не виждаш по-далеч и от носа си и да се радваш на каките с големи цици,и вечер под чаршафа да си мислиш за тях. Не обичам чалгарите защото сте ограничени в свойте пилешки мозъци не заради чалгата(макар че и тя е...)а заради това,че не може даже и да проумеете колко много друга музика има пък и не само музиката тя само отражение,не можете да проумеете колко красив и жветен може да е живота,всичко ви е сиво-ама ша ва е*а аз няма да живея във вашия свят щото е черно-бял и не ме кефи. Ама няма смисъл и без т'ва няма да схванеш. Пък по темата,ами момичета ние сме навсякъде около вас само дето не виждате или незнаете какво искате,а после нямало свестни момчета има ама... гледайте света около себе си,и още по-важно е с какви очи ще го гледате. Успех на всички.
I believe that reality's gone disillusion's real
I believe that morality's gone and there's nothing to feel so give me something,something to believe in....
Това на някой говори ли му нещо?
Отговарям на всички положителни критерии 8-)
Take1nlov3
03-31-2008, 21:20
get a real life ...
apparition
03-31-2008, 21:21
Ами защото да слушаш чалга обикновенно означава да си ограничен и да не виждаш по-далеч и от носа си и да се радваш на каките с големи цици,и вечер под чаршафа да си мислиш за тях. Не обичам чалгарите защото сте ограничени в свойте пилешки мозъци не заради чалгата(макар че и тя е...)а заради това,че не може даже и да проумеете колко много друга музика има. Ама няма смисъл и без т'ва няма да схванеш. Пък по темата,ами момичета ние сме навсякъде около вас само дето не виждате или незнаете какво искате,а после нямало свестни момчета има ама... гледай света около себе си,и още по-важно е с какви очи ще го гледате. Успех на всички.
I believe that reality's gone disillusion's real
I believe that morality's gone and there's nothing to feel so give me something,something to believe in....
Това на някой говори ли му нещо?
OFFSPRING...и не си мислете че всички момичета са еднакви...моля ви се....аз съм живото доказателство че не е така!
OFFSPRING...и не си мислете че всички момичета са еднакви...моля ви се....аз съм живото доказателство че не е така!
...Хм и какво ще рече еднакви,в смисъл какви са еднаквите? Бъди живия пример и ми обясни
apparition
03-31-2008, 21:57
ами точно де...еднакви няма :D :razz:
не всички са тъпи, безмозъчни, курви, "барбита", "кифли", лигли и чалгарки...
но както и да е ^^ темата е за момчетата!!!
Ясно е, че няма еднакви момичета. Всеки си е индивуален, но напоследък " на мода" излязоха барбитата и емотата и много хора започнаха да им поддражават.. Ноооо има както много свестни момичета,така и много свестни момчета :grin:
apparition
04-01-2008, 07:50
е точно тфа е...особено тия емота...та те дори не са истински...сичко е малко повече грим :lol:
абсолютно... но всеки си избира какъв иска да е ;)
apparition
04-01-2008, 08:46
Отговарям на всички положителни критерии 8-)
мислиш ли ? :oops:
Mechtatel
04-01-2008, 08:57
Хората са различни. Да аз не харесвам чалгата ,а напоследък и много други стилове ,но това не значи да съдя за хората по това. Навсякаде има нормални земни хора с преоритет да се променят за да не са отхвърлени от останалия свят! Факт. Сигорен съм ,че около теб има някой нормално момче ,което е влюбено в теб ,но ти или не го виждаш или не искаш да го видиш. Изглеждаш позитивен човек.Друг е въпроса е пълно вече с псевдо позиорски индивиди с едната цел поредната бройка ,но смятам лесно се познават и никой не би се подал в капана на "чакала"
оффф....аз чак забрайх ква е темата :lol: :lol:
apparition
04-01-2008, 09:11
Хората са различни. Да аз не харесвам чалгата ,а напоследък и много други стилове ,но това не значи да съдя за хората по това. Навсякаде има нормални земни хора с преоритет да се променят за да не са отхвърлени от останалия свят! Факт. Сигорен съм ,че около теб има някой нормално момче ,което е влюбено в теб ,но ти или не го виждаш или не искаш да го видиш. Изглеждаш позитивен човек.Друг е въпроса е пълно вече с псевдо позиорски индивиди с едната цел поредната бройка ,но смятам лесно се познават и никой не би се подал в капана на "чакала"
да прав...си има такова момче, но....
не трябва ли и аз да изпитвам същото към него... :( но както и да е..не искам да говорим за мен, а да се придържаме към темата за българските момчета като цяло.
Mechtatel
04-01-2008, 09:24
Като цяло Българските момчета и българските момичета са без сякакви морални ценности. Нивото на общуване между младежите е на свръх ниско ниво.
да прав...си има такова момче, но....
не трябва ли и аз да изпитвам същото към него...
Ето ако му дадеш шанс може да го опознаеш в действителност
,защото в действителност почти всеки си е сложил някаква маска и изпалнява своята роля.
Mechtatel
04-01-2008, 09:41
всеки с мнението си :? Екземпляри всякакви
11 точка от правилата
/closed