Влез

View Full Version : Презервативи...

Soy_tu_mujer
03-31-2008, 19:40
Здравейте!

Та извинявам се, ако има такава тема, не съм я видяла.
Аз съм на 15г. (май месец - 16г.) и искам да ви попитам вие на тази възраст купували ли сте си презервативи от аптеката? Малко изпитвам срам, при положение, че дори изглеждам на малко по-малка :-D И ако сте си купували... имало ли е проблем, притеснявало ли ви е това? :)

hottie
03-31-2008, 19:45
Здравейте!

Аз съм на 15г. (май месец - 16г.) и искам да ви попитам вие на тази възраст купували ли сте си презервативи от аптеката? Малко изпитвам срам, при положение, че дори изглеждам на малко по-малка :-D И ако сте си купували... имало ли е проблем, притеснявало ли ви е това? :)

Щом започнах да водя полов живот почнах и да купувам. Първият път ме беше малко срам ама после свикнах :) все пак се продават, за да се купуват. Никой не ме е гледал лошо освен веднъж една бабичка зад мен.

TinkyWinky
03-31-2008, 20:10
Първия път като ми се наложи да купувам продавачката не ме чу правилно :D не помня и аз кфо и се бепе причуло точно, ама аз и казах : "Не, не, искам Durex" и тя отвъща "Ааа, презервативите лииии" :D
малко страннно ме изгледа, ама ко да се прави 8-)
ше свикнеш ;)

Nik4o_Spain
03-31-2008, 20:11
Zakasnqla si naborkite ti predi godini sa zapo4nali polov jivot davai barzo :D

Maja
03-31-2008, 20:28
абе кат влизаш 1 път зима 20-25 гуми да не срамиш мн често :)

_|_LolipOp_|_
04-01-2008, 08:04
абе кат влизаш 1 път зима 20-25 гуми да не срамиш мн често :)

:D :D :D tuka sum za !!!!
abe kato zagorei6 dostatu4no ne 6te vliza6 ami i na priqtelki 6te kupuva6 :grin: :grin: :grin:

machoka
04-01-2008, 08:06
Повече ще те е срам да си купуваш тест за бременност, така че бягай бързо за гумички и внимавай какво правиш!

Homunuculus
04-01-2008, 08:40
Oтиваш в някой голям снабдител на аптеки,обесняваш му какво ти трябва и се сдобиваш с една голяма кутия дурекс по твой избор!
Предимства:
По-евтино
По-бързо
По-лесно
И ще си имаш и запас :-D

П.П.: Това ме подсети за един виц:

Готин мъж с голЕм имал много фенки,постоянно му се лепяли,обаче имал голям проблем ! Много го било срам да влезе в аптека и да си купи презервативи. Един ден се оплакъл на приятелите си ,че изпускал много пички така и се чудел какво да направи,а не му било удобно да накара някой да му купува вместо него.Мислили известно време,и накрая един от компанията предложил:
Влизаш в аптеката,изчакваш всички да излязът,вадиш го и го удряш в масата,хвърляш двайсе лева и аптекаря ще те разбере,и ще ти даде презервативи!
Идеята се харесала и мъжа отишъл в първата аптека,забавил се 20тина минути и излязъл още по-тъжен,като го попитали "Какво стана бе?",той казъл:
Влязох,нямаше хора,извадих го и го ударих в масата,хвърлих двайсе лева...и... аптекаря извади по-голям от моя ,удари го в масата и ми зе парите :D

ubuntu
04-01-2008, 09:06
на 14 си купувах :P

Kras4eto_lp
04-01-2008, 09:07
Е то вие момчетата от 10 годишни си купувате :D

ubuntu
04-01-2008, 09:10
Не е вярно :grin: Преди тва карах една кака да ми ги купува :grin:

Homunuculus
04-01-2008, 09:10

Че кво лошо,найш ли къв е кеф като го напълниш с вода и го хвърлиш на главата на някой от 10тия етаж 8-)

ubuntu
04-01-2008, 09:14
Че кво лошо,найш ли къв е кеф като го напълниш с вода и го хвърлиш на главата на някой от 10тия етаж 8-)
Всъщност никога не съм пълнил кондом с вода .... :)

machoka
04-01-2008, 09:17

е, как, ти не си ли бил/а малко олигофренче, или вашите са те родили направо на 20 години? :)

Homunuculus
04-01-2008, 09:19

Какъв мъж си ти тогава.... :D И аз рядко съм го правил...балоните и сакчетата са по евтини :lol: :razz:

hottie
04-01-2008, 09:21
оо и аз съм пълнила презервативи с вода :grin: беше много забавно, ама ако сега някой ми пусне ще му разбия главичката :-x

Homunuculus
04-01-2008, 09:26
оо и аз съм пълнила презервативи с вода :grin: беше много забавно, ама ако сега някой ми пусне ще му разбия главичката :-x

Всичко се връща,сега ме накара да се замисля,кога ли ще ме връхлети някой на тротоара....... :smt017

ubuntu
04-01-2008, 09:26
е, как, ти не си ли бил/а малко олигофренче, или вашите са те родили направо на 20 години? :)
Ми всъщност съм пълнил балони :grin: :grin: :grin: Но никога не жъм БИЛ олигофренче .... винаги съм бил една крачка пред връстниците ми ... ;) Все пак се движех с по големи . . .

vodka_f
04-01-2008, 09:28
на кво обърнахте темата....( на мен не ми се е налагало да купувам ) иначе нп.;щ

Homunuculus
04-01-2008, 09:31
на кво обърнахте темата....( на мен не ми се е налагало да купувам ) иначе нп.;щ

Еми то няма какво много да се приказва по темата...влизаш у аптекат аи го удряш в масата.....:) Поне малко фън да си направим :)

gaberot
04-01-2008, 11:00
Аз наскоро си купих презервативи, но не от аптека, а от супермаркет. И мен би ме било срам да кажа: ,, Една кутийка презервативи, моля!", и затова като отида в онези магазини, където маркират стоката с един червен лазер, не ме е срам да си взема, защото не очакват да им кажа какво искам, просто взимат и маркират и така ми е мноого по-лесно.

s3x_0n_th3_b3aCh
04-01-2008, 11:12
Аз наскоро си купих презервативи, но не от аптека, а от супермаркет. И мен би ме било срам да кажа: ,, Една кутийка презервативи, моля!", и затова като отида в онези магазини, където маркират стоката с един червен лазер, не ме е срам да си взема, защото не очакват да им кажа какво искам, просто взимат и маркират и така ми е мноого по-лесно. :-) :D

NS-Lubo
04-01-2008, 11:16
Здравейте!

мацко не се коси не е толкова страшно все пак ти не искаш деца или болести!!!!! :P :wink: :wink:

alek200
04-01-2008, 11:32
Здравейте!

За пръв път си купих на 12 и ме беше срам. (взех презервативите за да си правим балони със съучениците ;) )