View Full Version : Мъжете и изневярата...
Леле, колко ми е трудно да си формулирам въпроса...
Идеята ми е следната...
Мъжете изневеряват.(Ако не всички, то поне повечето.)
Моля за необмислени отговори. Интересувам се чисто инстинктивно какво избирате.
едит: втора серия
OtherDimension
03-31-2008, 22:43
а жените не? .. мъжете изневеряват с представители на чужди цивилизации :?
П.П. айде да не съм много нагъл, аз не изневерявам, но тези, които изневеряват около мен не го правят с момичета, приличащи на приятелките... а дали е нарочно или не, това не знам
Щом съм с моето момиче значи тя е най - доброто, което бих могъл да имам от този тип, следователно няма за какво да търся нейно подобие. Отговорът определено е пълна противоположност.
Felis_Dirus
03-31-2008, 22:47
Зависи от размера на циците, задника и другите природни дадености, а не дали си приличат, или не. :)
Lunatic-
03-31-2008, 22:51
мъже=благородни, мили, разбрани, сериозни !
жени=развратни, агресивни, жестоки, зли !
Не съм мъж и все пак когато са ми изневерявали, било е със съвсем разли4но от мен моми4е. И като визия и като характер.
тая тема ще се превърне в помия ... авторката се излага, предизвиквайки конфронтации :x
Ех, недей, де.
Любопитно ми е.
Замислете се. Как се случва обикновено.
Не питам "защо" или "дали" :)
ПП:Никъде не пише, че жените не изневеряват, но това няма нищо общо с питането ми.
Felis_Dirus
03-31-2008, 22:59
тая тема ще се превърне в помия ... авторката се излага, предизвиквайки конфронтации :x
Доколкото разбрах, авторката не иска да обвини мъжете, че кръшкат, а да разбере какъв би бил обектът на една евентуална изневяра. :)
Иначе и аз не подкрепям безпричинните обивения към мъжете.
Lunatic-
03-31-2008, 22:59
be_true
това е въпрос без отговор
безсмилено е
няма да стигнеш до никакво заключение :)
Не ми се пра'и, отговори ми. 8-)
Lunatic-
03-31-2008, 23:10
няма такива неща
подобие, противоположност
която се излъже... тая 8-)
Alabalaportokala
04-01-2008, 00:54
Да беше сложила нещо друго в анкетата. Мъжете изневеряваме защото една жена никога не би ни стигнала и полигамията е в кръвта ни, изневеряваме и за разнообразие. Ако искахме момичето да прилича на приятелката ни нямаше въобще да го търси а щяхме да отидем при нея...
Няма значение каква е,важното е да е чужда.Според мен мъжете го правят заради тръпката и егото си,а не заради това,че еди си коя мадама им е харесала.
InitialD
04-01-2008, 02:02
Изневяра->Прелюбодейство->ГРЯХ!!!
Изневяра->Прелюбодейство->ГРЯХ!!! Всеки е роден в грях, братко. :)
Матей 5:27
27 Чули сте, че е било казано: "Не прелюбодействувай".
28 Но Аз ви казвам, че всеки, който гледа жена, за да я пожелае, вече е прелюбодействувал с нея в сърцето си.
Та така... :р
^е, да де :)
Дайте натам.
И все пак, някой е гласувал за първия вариант...
^е, да де :)
Дайте натам.
И все пак, някой е гласувал за първия вариант... Къде натам да даваме? :) Аз не бих "забегнал към друго". :D
Стига де, не искам да ми затварят темата.
Натам, демек... възраждам си темата:)
Слееедващияяяят! 8-)
Saymon90
04-01-2008, 12:08
Хм... ами, нормалните хора обикновено се отдават на момента, когато изневеряват - оставят първичното да ги води. От което би следвало, че в изневярата няма смисъл, логика или причина - тя просто се случва. Ако става дума за влюбване в друга, тогава нещата опират по-скоро до чара на новата, от колкото до това дали си прилича със старата... а ако става дума за секс, то тогава си е просто секс - видял е хубава и я е яхнал.
Мисля, че трябва да има 3ти отговор в анкетата - не зависи от това дали любовницата си прилича с приятелката.
Но пък от друга страна.. има теория, че цял живот излизаме с едни и същи хора, т.е. ако очакваме някви определени качества в "идеалния партньор", то ние ще си подбираме половинките, според тези качества, от което следва, че всичките ни партньори малко или много си приличат...
Явно си е строго индивидуално.
psychopath
04-01-2008, 14:37
Ако е подобна...няма да има смисъл
Няма значение каква е,важното е да е чужда.Според мен мъжете го правят заради тръпката и егото си,а не заради това,че еди си коя мадама им е харесала.
Тук според мен има много истина. ;-)
Съдейки по мойте приятели... различни момичета. Не пълни противоположности, но просто да се различават до някаква степен от техните приятелки.
InitialD
04-01-2008, 17:36
28 Но Аз ви казвам, че всеки, който гледа жена, за да я пожелае, вече е прелюбодействувал с нея в сърцето си.
Е то затова и аз вече избягвам да гледам жените по улицата .. свеждам глава .. разбира се това ми носи някои прякори!
balistic_007
04-01-2008, 23:52
Зависи от размера на циците, задника и другите природни дадености
както и от това на колко водки съм и дали е достатъчно тъмно за да не забележа какъв динозавър е :lol: :razz:
Blacklisted
04-02-2008, 09:28
Е то затова и аз вече избягвам да гледам жените по улицата .. свеждам глава .. разбира се това ми носи някои прякори!
ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ! Защото срамни мисли изпълват главата ти нали, грешнико?
Disrespect
04-02-2008, 11:01
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
:razz:
aanitogb
04-02-2008, 11:21
а жените не? .. мъжете изневеряват с представители на чужди цивилизации :?
П.П. айде да не съм много нагъл, аз не изневерявам, но тези, които изневеряват около мен не го правят с момичета, приличащи на приятелките... а дали е нарочно или не, това не знам
А жените: има жени ,които изневеряват повече и от мъжете.
MakeMeLaugh
04-02-2008, 11:31
Не мисля да го правя скоро, надявам се и никога де :)
ама, ако щего правя ще е с коренна противоположност.
След като вече имам едно нещо, за кво ми е второ, само да скапя всичко за нищо...
amatorium
04-02-2008, 12:05
Ami sigurno kum nqkoq sochna i sladka macka, s koqto da se pozabavlqvame hubavo. Vse pak trqbva ot vreme na vreme neshto razlichno za raznoobrazie. Super se kefq na kiseloto mlqko, no ot vreme na vreme i drugo trqbva. Ne sme zatocheni kato Napoleon da qdem do kraq na jivota si agneshki glavichki 8-)
ae cyknah wtoroto .... korenna protiwopolojnost no wsy6tnost trqbwa da ima i treti otgowor .... ne6to po moi wkus to moje da ne e sywsem razli4na moje i da imat priliki i to dosta i pak da se razli4awat ..... ? kapi6 ?
Zavisi ot myja, no pove4eto bqgat kym protvopolojnostite..
A i ne zabravqite dragi dami:
Veren myj NQMA!!! Rano ili kysno se proqvqva naturata.
Wrathchild
04-02-2008, 15:37
Според мен биха изневерили с противоположност...
В крайна сметка ако е някоя подобна на приятелката им има ли смисъл изобщо да изневеряват?
Фрийк, а натурата е индивидуална...
Това е като да кажеш, че няма жена, която да не го е правила с някой за когото не й пука...
ghostwisper
04-02-2008, 15:42
а що няма отг: с квот им падне..? така де .. понякога като изневеряват едва ли им пука толкова дали прилича или не прилича на приятелката им..
aanitogb
04-02-2008, 17:32
Zavisi ot myja, no pove4eto bqgat kym protvopolojnostite..
A i ne zabravqite dragi dami:
Veren myj NQMA!!! Rano ili kysno se proqvqva naturata.
V gre6k si ima i takiva ,koito nekra6kat!