View Full Version : На 19 а все още без приятелка ...
Според вас какво да направя по въпросът - на 19 съм, а още съм си нямал приятелка ... не съм задръстен, не съм и грозен, спортист съм, за тялото си мога да кажа, че е супер, това е откъм външен вид.Не всичко се определя от него знам, но просто вече се чудя какво да правя и започвам да губя надежда, че някога ще си намеря момиче ... отсега да кажа вариантите напиване и дискотека ги отписваме, защото просто не ми харесват :)
BaD_GiRl_mL2
04-01-2008, 16:01
без дискотеки и пиене..Интересно..трябва ти свясно момиче а такива се намират по-трудно но чакането почти винаги си заслужава..Оглеждай се повече..все ще я мернеш някаде :) Успех
Mechtatel
04-01-2008, 16:09
сайт за запознанства
BaD_GiRl_mL2
04-01-2008, 16:11
Е да..ма ако не обича и да чати.. :?
Mechtatel
04-01-2008, 16:14
ще е сам като мен 18-19 годишен ,че и от моя град
интернет и сайт,съгласна съм с това мнение.Успех :)
ми аз съм на 14...и още си нямам приятел и го 4акам да падне от небето ... а вс ми казват 4е е мн зле моми4е на 14 да си няма приятел...(ама тфа е др тема :) ) по темата спокс се някъде ще срещнеш моми4ето за тебе ;) ама не я тъпси по саитовете... успех :)
Scared_Straight
04-01-2008, 16:25
на 18 съм в същото положение човече...горе главата и това е. Друг начин няма. Има и много свястни момичета..ще ги намериме някога!
Говори повече с момичетата, запознавай се с нови хора, разшири хоризнотите си и така.. и щом казваш, че си готин, значи проблеми няма да има... ;)
BaD_GiRl_mL2
04-02-2008, 10:04
То няма да има ма трябва и другите да разберат че си готин..не да си го знаеш само ти:)
sexa_na_kompleksa
04-02-2008, 10:11
o[N]b[O]n[I]]...а вс ми казват 4е е мн зле моми4е на 14 да си няма приятел...
Обкръжението ти е страшно ограничено!
По темата - не се притеснявай, и твоето време ще дойде. А по дискотеки защо не искаш да ходиш? Това, че ще отидеш там, не означава, че ще се напиеш и всички покрай теб ще бъдат пияни.
Излизай повече и бъди по-общителен.
Според мен е похвално, че не си някаква утрепка, която да се напива всяка вечер и търси жени, само за едното ебане.
Успех! ;)
sexa_na_kompleksa
04-02-2008, 10:34
грозен си 8-)
Не може всички да са като теб. :-D
без дискотеки и пиене..Интересно..трябва ти свясно момиче а такива се намират по-трудно но чакането почти винаги си заслужава..Оглеждай се повече..все ще я мернеш някаде :) Успех
Да така,но момчето е задръстеняк,въпреки че твърди,че не е.Не искам да те обидя,ама да мислиш и да разсъждаваш така не е нормално за 19 годишен.Аз съм колкото теб,също не си падам по пиене и дискотеки,просто дълго е за обяснение,не е и точно че не си падам де.Обаче знам как да се държа с момичета и не се спичам от тях.А те всички искат едно и също-от най-гадната курва,та до най-свестната.Досега правих грешката да бъда прекалено свестен и добър с мойта и тя се отдръпна,но сега се държа натурално,но винаги в сферата на културното поведение.За момичета не е така важно как изглеждаш,особено за свестните.Не им пука,че си спортист,ако ще и Брад Пит да си като не знаеш какво да им кажеш и как да се държиш си обречен на провал.
сайт за запознанства
Сигорно имам опит и знам ,че не стоят така нещата хващаш някоя непозната в интернет и правиш оферта дада ,още повече имам чувството ,че хората имат криви разбирания за сайт за зпаознанства главно там се избиват коплекси ,правят се пари от смс гласувания и ако има запознанства те са тип чатаджиски което според мен е мн вредно да седиш по 8 часа на компютър и да пишеш с някой.
Колкото до товоя проблем защо не си потърсиш момиче от училището ти и не я поканиш на кафе освен ,ако не учиш в някоя мъжка гимназия както беше при мен в клас имаше по макс 2 момичета и то не ставаха за нищо имаше и класове без женки.
BlueFace
04-02-2008, 10:55
o[N]b[O]n[I]]ми аз съм на 14...и още си нямам приятел и го 4акам да падне от небето ... а вс ми казват 4е е мн зле моми4е на 14 да си няма приятел...(ама тфа е др тема :) ) по темата спокс се някъде ще срещнеш моми4ето за тебе ;) ама не я тъпси по саитовете... успех :)
Трябва да дадеш координати :lol: :lol: :lol:
Студент съм, и работя, а в тоя университет дето уча не е с най-хубавите девойки ... а относно дискотеките, и пиенето, просто не ми допадат и не ми харесват, все пак всеки има право на личен избор. А относно държанието ми с момичетата ... май точно това, че съм човечен, гледам на тях като на човешко същество с чувства и т.н, а не да съм груб, нахакан, нахален и т.н. както повечето, което просто не е в моята природа и да искам не мога да съм такъв. А относно спорта, много добре знам че това не е фактор който би интересувало едно момиче, и че по- принцип характерът и държанието на човека са по-важни, просто исках да отбележа, че не съм някой захабен дебелак примерно ...
sexa_na_kompleksa
04-02-2008, 11:23
Изглеждаш добро и свестно момче. Не се променяй, просто бъди търпелив!
Студент съм, и работя, а в тоя университет дето уча не е с най-хубавите девойки ... а относно дискотеките, и пиенето, просто не ми допадат и не ми харесват, все пак всеки има право на личен избор. А относно държанието ми с момичетата ... май точно това, че съм човечен, гледам на тях като на човешко същество с чувства и т.н, а не да съм груб, нахакан, нахален и т.н. както повечето, което просто не е в моята природа и да искам не мога да съм такъв. А относно спорта, много добре знам че това не е фактор който би интересувало едно момиче, и че по- принцип характерът и държанието на човека са по-важни, просто исках да отбележа, че не съм някой захабен дебелак примерно ...
Наборе,ти какво момиче искаш?Според мен ти трябва що-годе свястна.Обаче не чакай докато я намериш,ами търси.Излизай със всяка която ти харесва,даже и тия които не ти харесват чак толкова,пробвай номера учи се.Не вкарвай много чувства,бъди мил,ама не им тичай след гъза.Бъди готин,не трябва да си спек,като станете по-близки можеш да си позволяваш повече и това им харесва :)
i love you
04-02-2008, 12:19
Ми аз съм на 18 и си нямам приятел...абсолютно в същото положение съм като теб...но вече се отчаях(останаха твърде малко свястни момчета всичките са деградирали напълно :? ).Просто не мисли за това и излизай често и трябва да изпадне отнякъде...най-важното е да не се затваряш в себе си...щом казваш че си хубав ,значи ще ти се усмихне щастието..бъди търпелив :) :P
MartyParty
04-02-2008, 12:45
Винаги съм казвала ,че тези ,които чакат любовта по-дълго,просто я оценяват повече,когато дойде.
Niakoitam
04-02-2008, 13:01
Винаги съм казвала ,че тези ,които чакат любовта по-дълго,просто я оценяват повече,когато дойде.
Защо ли в последно време ми се струва че в тези думи има много истина.
Еми пич позакъснял си за схващанията на днешното време.Но ще ти кажа нещо,което може да ти подейства успокоящо.Аз познавам хора,които са на по 19-20 години и още не са имали гадже.Ще ти кажа още нещо,макар че вече могат да ме изкарат много задръстен.Аз съм на 21 още някой и друг месец ще стана на 22 години и още не съм имал сериозна връзка,само децки истории и флиртове,но продължавам все по-силно и по-силно да очаквам любовта.А ти не се притеснявай,още си само на 19 години,живота е пред теб и си в много по-добра позиция от мен. :)
Благодаря ви много за човешките отговори, ще продължа търсенето, и ще се опитам да не се отчайвам ! :) ... а инак какво да се прави, нали трябва да има и по-различни хора, то и аз си го усещам, че малко са като мен, ама поне се радвам на това, че имам достатъчно приятели който ме приемат такъв какъвто съм и никога не ми липсва компания :)
alex_devv
04-02-2008, 14:19
ти си престарил свет бе човек!
къде пък пише, че като си на 19 и задължително трябва да си с приятелка ?
имам приятели дето са на по 22,3 пък не са се впрегнали от тая глупост.
когато му дойде времето ще стане работата. да насилваш нещата, няма смисъл.
Благодаря ви много за човешките отговори, ще продължа търсенето, и ще се опитам да не се отчайвам ! :) ... а инак какво да се прави, нали трябва да има и по-различни хора, то и аз си го усещам, че малко са като мен, ама поне се радвам на това, че имам достатъчно приятели който ме приемат такъв какъвто съм и никога не ми липсва компания :)
Ей пич,хвани си гадже,не ги слушай тия,които те утешават ,че те също нямат гаджета...На твоите години вече трябваше да си имал,поне да видиш какво е.А ако усетиш любовта,да срещнеш точното момиче,тази която ще обикнеш и всяко нейно докосване ще те прави щастлив и тази която ще те разбира и ще изпитва същото към теб...Това е човече,ще съжаляваш,че си чакал толкова много а не си търсил.Ще бъдеш леко комплексиран и нещастен от загубеното време,може би на моменти ще прибързваш и постоянно ще мислиш за нея.Ще видиш много нови неща,ще изпиташ насладата да си щастлив когато правиш нея щастлива с дребни жестове.Допира на нежната й ръка върхи твоята.Нереално е мой човек,откакто изпитах любовта се промених,по-друг начин гледам на света и съм по-щастлив!Желая ти успех,аз също късно срещнах любовта и имах много проблеми,но всичко се оправя ако имаш куража да се бориш.И който търси намира!
Съвет от мен,бъди открит,но не прекалено,нека всичко дойде с времето си.Използвай дребни хитрини и номера с които да си помагаш,а твоето момиче да повярва в магията на любовта :)
Alabalaportokala
04-02-2008, 16:33
Мдаам съгласен съм с вамп. Гледай реално не нещата щото тука главно сдуханяци и депресанти които в 21.00 са си вкъщи, а 22.00 по леглата. Ще ти кажа нещо - който подбира - мастурбира. Като не можеш да си хванеш гадже не стой на 1 място, а търси чукачката, защото то няма падне от небето. Не става само с мускули иска и акъл баце...
VerryBerry
04-02-2008, 17:04
Според моите наблюдения са много малко свестните момичета в сайтовете за запознанства(аз съм една от тях :oops: ,но това е друга тема)Та,ако искаш да е свясна най-добре започни да излизаш,да се забавляваш,да не мислиш за това че си нямал приятелка и така ще си намериш...ако си спомняш една реклама на Спрайт-където се казваше''Момичетата усещат когато си отчаян..''-или нещо от този род..-е,имай го наум :) Успех :-)
То секи знае че трябва да общува с повече хора, да не се затваря в себе си, но едно е да мислиш друго е да го направиш. Аз сам в същото положение. С времето се свиква и даже умръзва :D
November
04-02-2008, 18:36
Ми...то и аз още нямам,но годините не си ги казвам.
Искам да кажа,че и аз не обичам дискотеки, барове и места с много хора и алкохол.
И т.н....няма нужда да си изброявам качествата( 8-) ),но въпросът е,че не искам да рискувам да тръгна с първия срещнат,а предпочитам да изчакам,за да се уверя,че това е момчето,което търся...
Както се вижда - без резултат,но търпението ми е желязно... :)
Тъй че....пробвай и ти така...хах...а по-добре не...
Просто говори с момичета, които си заслужават!
Късмет!!! :D
sh3_1s_7h3_0n3
04-02-2008, 18:48
Ъъ... за к'во ти е момиче? :-o Да ти опъва нервите, да ти побеляват косите, да те търси по 294109471пъти 'къде си, мило? / с кого си, мило?' и да ти държи сметка?!
Мазохисти! :)
Ъъ... за к'во ти е момиче? :-o Да ти опъва нервите, да ти побеляват косите, да те търси по 294109471пъти 'къде си, мило? / с кого си, мило?' и да ти държи сметка?!
Мазохисти! :)
Аз това искам искам от момиче,да ме обича,да и пука за мен и да ме лигави.И да е сладка,готина такава...Пък ако ще и посреднощ да ме търси,даже бих се кефил,е разбира се да не манячка :grin:
punkrock
04-02-2008, 18:50
грозен си 8-)
мУхахаха :D
jjjjjj6363
04-02-2008, 18:59
o[N]b[O]n[I]]ми аз съм на 14...и още си нямам приятел и го 4акам да падне от небето ... а вс ми казват 4е е мн зле моми4е на 14 да си няма приятел...(ама тфа е др тема :) ) по темата спокс се някъде ще срещнеш моми4ето за тебе ;) ама не я тъпси по саитовете... успех :) koito ti go e kazal tova mu kaji da zeme edin voden pistolet i da si prusne vuv slepoo4ieto
a po temata nqma ot kvo da se pritesnqvash misli za neshto drugo shtoto kolkoto pove4e mislish za tova tolkova po shte te boli tebe poznavam mom4eta kato na 28 za pruv put si hvashtaht gadje
o[N]b[O]n[I]]ми аз съм на 14...и още си нямам приятел и го 4акам да падне от небето ... а вс ми казват 4е е мн зле моми4е на 14 да си няма приятел...(ама тфа е др тема :) ) по темата спокс се някъде ще срещнеш моми4ето за тебе ;) ама не я тъпси по саитовете... успех :) koito ti go e kazal tova mu kaji da zeme edin voden pistolet i da si prusne vuv slepoo4ieto
a po temata nqma ot kvo da se pritesnqvash misli za neshto drugo shtoto kolkoto pove4e mislish za tova tolkova po shte te boli tebe poznavam mom4eta kato na 28 za pruv put si hvashtaht gadje
Ми тия които си хващат по на 28 дотогава какво правят?Учат и живеят при мама и тате ли?И имат много приятелки(само приятелки,много е важно "САМО!") обаче нямат гадже,цял живот остават приятели и накрая си хващат някоя грозна...Е хора,за всяко нещо си има време,пропуснеш ли времето после не е същото.Аз на 28 мисля да съм женен с 2 деца...Няма децата ми да ми викат дядо.И сега като съм на 19,сега ако нямам гадже кога да имам...Не давайте глупави съвети и утехи,вярно,че истината боли,ама нека такива хора като автора си оправят живота на време,не ги лъжете!
NightGuardian
04-02-2008, 19:26
сайт за запознанства
Сигорно имам опит и знам ,че не стоят така нещата хващаш някоя непозната в интернет и правиш оферта дада ,още повече имам чувството ,че хората имат криви разбирания за сайт за зпаознанства главно там се избиват коплекси ,правят се пари от смс гласувания и ако има запознанства те са тип чатаджиски което според мен е мн вредно да седиш по 8 часа на компютър и да пишеш с някой.
Колкото до товоя проблем защо не си потърсиш момиче от училището ти и не я поканиш на кафе освен ,ако не учиш в някоя мъжка гимназия както беше при мен в клас имаше по макс 2 момичета и то не ставаха за нищо имаше и класове без женки.
И аз съм в момента съм в мъжка гимназия... :(
playful_baby
04-02-2008, 19:34
Според вас какво да направя по въпросът - на 19 съм, а още съм си нямал приятелка ... не съм задръстен, не съм и грозен, спортист съм, за тялото си мога да кажа, че е супер, това е откъм външен вид.Не всичко се определя от него знам, но просто вече се чудя какво да правя и започвам да губя надежда, че някога ще си намеря момиче ... отсега да кажа вариантите напиване и дискотека ги отписваме, защото просто не ми харесват :)
4estno kazano na men li4no ne mi haresvat ideite za saitove za zapoznanstva ala bala... i si mislq 4e ne trqbva da te pritesnqva tozi fakt 4e si na 19 pak bez priqtelka... spored men e mn dobre 4ovek da e dovolen i uveren v sebe si... za6toto ako ti ne povqrva6 v sebe si i ne se 4uvstva6 komfortno ne moje6 da o4akva6 dr da go napravqt... abe spri da misli6 za godinite... :) mai malko s eotklonih ot temata ama...
Yanichka
04-02-2008, 19:34
Ох какви проблеми :-D Ами запознаи се с повече момичета незнам там ти си решаваш как ще стане ама какво ние да ти намерим гадже ли?!?!? :)
Опредлено и в този саит няма да намериш каму ли в сайт за запознанства ..излизай повече !
Ми аз съм на 18 и си нямам приятел...абсолютно в същото положение съм като теб...но вече се отчаях(останаха твърде малко свястни момчета всичките са деградирали напълно :? ).Просто не мисли за това и излизай често и трябва да изпадне отнякъде...най-важното е да не се затваряш в себе си...щом казваш че си хубав ,значи ще ти се усмихне щастието..бъди търпелив :) :P
що не се вземете направо :grin:
Тука половината ще се подиграят а те са същите :D , колкото повече ти пука за проблема ти толкова по зле става, пробвай да не мислиш за него и нещата ще се наредят( или поне така трябва)
lipsvashh_mi
04-02-2008, 22:07
Говори повече с момичетата, запознавай се с нови хора, разшири хоризнотите си и така.. и щом казваш, че си готин, значи проблеми няма да има... ;)
+1 ...И без каквито и да било запознанства по скайп,ай си кю или от сорта..Давай на живо..Тръпката е двойно по-голяа :)
o[N]b[O]n[I]]ми аз съм на 14...и още си нямам приятел и го 4акам да падне от небето ... а вс ми казват 4е е мн зле моми4е на 14 да си няма приятел...(ама тфа е др тема :) ) по темата спокс се някъде ще срещнеш моми4ето за тебе ;) ама не я тъпси по саитовете... успех :)
Трябва да дадеш координати :lol: :lol: :lol:
хмм кви координати :P
suantito
04-03-2008, 13:53
Добре дошъл в клуба на самотниците...
Спокойно бе човек!Любовта се крие ей там зад ъгъла!Някой ден такава ще намериш, че дори ще забравиш как се казваш! :D
Хах, между другото, това с любовта много хора са ми го казвали, сигурен съм, че е така, знам че и за всеки влак си има пътници ... просто въпросът е, че не издържам вече сам( в смисъл без половинка от нежния пол :) )
Хах, между другото, това с любовта много хора са ми го казвали, сигурен съм, че е така, знам че и за всеки влак си има пътници ... просто въпросът е, че не издържам вече сам( в смисъл без половинка от нежния пол :) )
Остави това клише,никога няма да намериш любовта ей така,трябва да я търсиш и да я преследваш.И ако си мислиш,че ей така ще падне от небето някое красиво момиче,перфектно от всякъде и ще му пука за теб,а ти ще си мързелив оръфляк,грешиш много.Ако искаш хубаво момиче трябва да си умел играч,дори манипулатор.Трябва да предизвикаш любовта.Такава е мъжката страна на въпроса.За момичетата е лесно,те просто се водят по емоциите си или по парите,при мъжете е по-различно.Когато искаш съвет как да постъпиш като мъж,поискай го от мъж!
Мързелив не съм, и никога няма да бъда, но и да искам не мога да съм както ти каза манипулатор или умел играч... това е просто в природата на човекът, а аз не искам да съм такъв. Освен това нямам очаквания за момиче, поне не така както ти каза ;)
Мързелив не съм, и никога няма да бъда, но и да искам не мога да съм както ти каза манипулатор или умел играч... това е просто в природата на човекът, а аз не искам да съм такъв. Освен това нямам очаквания за момиче, поне не така както ти каза ;)
Пич самотата побърква,приятелите или семейството колкото и добри да са не могат да заместят любовта.Просто не знаеш какво е да бъдеш с някое момиче и дори само да седите и да се прегръщате и сърцето ти да бие по-бързо и да си щастлив и да гледаш света през розови очила.Трябва да изпиташ това чувство,не се отказвай предварително и не разсъждавай като загубеняк!
Значи когато ти казвам да си умел играч,това значи да знаеш какво чувстваш,да изразиш чувствата си правилно,да направиш впечатление у момичето което искаш и да постигнеш желаната цел и да бъдете щастливи двамата.Ако си така наивен и първичен както сега нямаш големи шансове,не и наистина за момиче което си струва.
simba007
04-03-2008, 17:21
s teb sme rodeni edin za drug
Vamp gleda6 prekaleno fatalisti4no na ne6tata mi se struva.Bum na 19 si i nqma6 priqtelka OMFG OH NOES!!!!!!!!!Q pitai dqdo si kat e hodil po fronta da se bie dali si e mislil nonstop ima li priqtelka nqma li.Samo horata bez rabota imat vreme dasi zadavat takiva vuprosti...
Sry za latinicata ma kirilicata mi se naeba ne6to. :-x
ice_cream_f
04-03-2008, 18:06
Мазохисти! :) Hahahaaha mn to4no kazano 8)
lee_ryan_girl
04-03-2008, 18:59
ми то и аз съм така само че съм на 18 и не пия и не ходя по дискотеки
ако искаш дай скайп или ми прати снимка да те видя
kasiopea
04-03-2008, 19:06
Не се отчайвай,надежда все още има! Все пак животът е пред теб.А и момичетата не са те забелязали.Убедена съм,че ще си намериш 'твоето' момиче! :)
unfaithful1234
04-05-2008, 08:22
Не се отчайвай,надежда все още има! Все пак животът е пред теб.А и момичетата не са те забелязали.Убедена съм,че ще си намериш 'твоето' момиче! :)
+1 :)
Sladinka_f
04-05-2008, 10:14
Излизай повече,запознавай се с нови хора,туко виж от някъде се намери някое свястно момиче с което ще си истински щастлив и ще видиш,че чакането си е заслужавало наистина!Точно такива като теб след време ще бъдат истински щастливи! Успех ;)
evelinka1122
04-05-2008, 10:22
Надеждата умира последна, горе главата :) УСПЕХ
Благодаря, за отговорите, в момента съм обнадежден, дано да излезе нещо след време :)
Излизай повече,запознавай се с нови хора,туко виж от някъде се намери някое свястно момиче с което ще си истински щастлив и ще видиш,че чакането си е заслужавало наистина!Точно такива като теб след време ще бъдат истински щастливи! Успех ;)
Неможе да почнеп от 0 трябва да си намери подходяща компания първо нз как, с която да излзиа,защото като излзиа сам не само ,че няма да се лепят мацките за него но дори се плашат момичетата.
kisskiss96
04-05-2008, 20:05
SpoX 6e Q NaMeRi6 pi4 :-) :-)
gerinceto
04-05-2008, 20:14
izlizai poe4e i se zapoznavai s novi hora.tokiu vij si sre6tanal podhodq6toto momi4e
Lord_Of_The_Night
04-06-2008, 13:44
Както казаха и хората в предишните постове,трябва да започнеш да излизаш повече,да се запознаваш с нови хора и така.Любовта няма да ти падне от небето,така че трябва ти да я потърсиш.Ти си спортист перфектно,започни да излизаш с приятели насам натам,виж може и да отидеш на дискотека,ако не ти е чак толкова непрятно,никои не казва да се напиеш там или нещо,просто се забавлявай.Започни като начало да мислиш малко по-позитивно на нещата,повечето жени харесват с ушите си така че ако намериш правилния подход,всичко ще е наред,започни да правиш малки неща като например да избазикаш някое момиче за нещо,може да поканиш някоя да отиде някаде с теб,тва си е нормално не мисли че нещо лошо ще стане пък ако ти откаже живота продължава нито е единствената нито е послената,така че давай смело защото живота е твърде кратък и ако не опиташ никога няма да разбереш.Наистина търсенето на подходящия човек за теб е голямо,но който търси рано или късно намира.Не винаги трябва да си голям тузар за да спечелиш жените,както ти казах важен е подхода.Размисли върху това понякога и малките жестове са от значение и нещата постепенно ще станат.Може да ти звучи банално но е така ''за всеки влак си има пътници".Така че успех и горе главата,защото в този живот човек трябва да е горе долу непукист.Успех и дано скоро намериш човека!!!!!!!!!
miss_ludataa
04-06-2008, 13:50
ami...ti kakto tvurdi6 ,4e ne si zadrustenqk,az mislq ,4e to4no tfa e problema....qvno si nqkuf smaovluben..i kfo kat si sportist i kfo kat tqloto ti e qko?/ :? ....haraktera ti moje da e adSKI sku4en ....ne obi4a6 diskoteki.....napivaniq....ok vseki s vkusa si ....no az mislq,4e problema e v teb...v tfa ,4e haraktera ti ne e mn cveten...are USH4ETA i da si hvane6 qka macka :P :-P
ami...ti kakto tvurdi6 ,4e ne si zadrustenqk,az mislq ,4e to4no tfa e problema....qvno si nqkuf smaovluben..i kfo kat si sportist i kfo kat tqloto ti e qko?/ :? ....haraktera ti moje da e adSKI sku4en ....ne obi4a6 diskoteki.....napivaniq....ok vseki s vkusa si ....no az mislq,4e problema e v teb...v tfa ,4e haraktera ti ne e mn cveten...are USH4ETA i da si hvane6 qka macka :P :-P
Виж, за пореден път искам да поясня, че не съм искал да се изтъквам със тяло и със спорт, просто исках да отбележа, че не съм поне на външен вид зле, защото нали знаеш, точно по външния вид се посреща ... А освен това за да не останеш с още по грешно впечатление, спортист съм не заради момичета, външен вид или да съм "гъзар" или нещо от спорта, просто това ми е хоби, доставя ми огромно удоволствие, и затова. А освен това не съм и самовлюбен, даже напротив, имам много ниско самочувствие, и винаги си намирам кусури ... А относно задръстенстта, тук вече мога да кажа, че според едни може да съм, според други да не съм, което просто зависи от гледната точка на човекът, защото примерно не обичам да контактъвам със всеки, ами обичам да оценям хората и да контактувам с тях ако ми допаднат, и така да кажа, никога не съм в "пълната" си светлина пред хора който не познавам, примерно винаги когато съм с моята компания просто побърквам от смях всички, и може да се каже, че съм душата на компанията, но съвсем не е така при други хора, други ситуаций, така че не мога да те виня че ме мислиш за задръстеняк, както казах според едни ще съм, според други пък е точно обратното :) ... всъщност откакто пуснах темата тук сериозно обмислих както точно ме възпрепятства за момичета, и мисля че открих няколко отговора. Първото което се сетих е, че найстина много подбирам, знам грешно е, и четете че не искам да дообяснявам после, наясно съм, че външният вид не е от първостепенно значение, че е важен характерът и така нататък, наясно съм с това. Но прави ми впечатление, че найстина много подбирам, става все така че момичетата който ги искам, или не мога да ги имам, или са заети, а тези който ни най-малко ми харесват, по един или друг начин разбирам, че ме харесват ... наясно съм, че всеки си има кусури и не е редно да бъда такъв, защото самият аз имам много недостатъци и не бива спрямо това да подбирам, но явно това е единият проблем. Другото което се замислих е че, ами просто като харесвам едно момиче каквото и да става не мога да и го призная, повярвайте, ходих бях лудо влюбен в момиче над година и половина и просто така си останах, защото просто не мога да си кажа да призная, да направя първата крачка на този етап ... освен ако момичето не я направи първа, за което за съжаление знам не е редно, и никое момиче няма да тръгне първо да целува или да си излага чувствата. Дадох си една равносметка и благодаря още веднъж за постовете ... успех във вашата любов :)
Mechtatel
04-06-2008, 14:59
всъщност откакто пуснах темата тук сериозно обмислих както точно ме възпрепятства за момичета, и мисля че открих няколко отговора. Първото което се сетих е, че найстина много подбирам, знам грешно е, и четете че не искам да дообяснявам после, наясно съм, че външният вид не е от първостепенно значение, че е важен характерът и така нататък, наясно съм с това. Но прави ми впечатление, че найстина много подбирам, става все така че момичетата който ги искам, или не мога да ги имам, или са заети, а тези който ни най-малко ми харесват, по един или друг начин разбирам, че ме харесват ... наясно съм, че всеки си има кусури и не е редно да бъда такъв, защото самият аз имам много недостатъци и не бива спрямо това да подбирам, но явно това е единият проблем. Другото което се замислих е че, ами просто като харесвам едно момиче каквото и да става не мога да и го призная, повярвайте, ходих бях лудо влюбен в момиче над година и половина и просто така си останах, защото просто не мога да си кажа да призная, да направя първата крачка на този етап ... освен ако момичето не я направи първа, за което за съжаление знам не е редно, и никое момиче няма да тръгне първо да целува или да си излага чувствата. Дадох си една равносметка и благодаря още веднъж за постовете ... успех във вашата любов
като четох повечето от мненията ти намерих доста повече от доста сходства в съдбите ни. И аз съм така в компания в училище съм душата на компанията ,расмиващ всички с хумор и позивност,но в действителност съм много нещастен човек.За да признае човек чувствата си трябва да е много смел..аз не съм от тях мисля си "ако я изгубя като приятелка ""ако не откликне на чувствата ми ,ако се подиграе с тях" .Често си мисля дали въобще си струва да се надявам на нещо. Всеки ден си мислиш и се надяваш да срещнеш обикновенната истинската ,но с времето помваш да осъзнаваш,че всеки е с маска всеки играе ролята си.
всъщност откакто пуснах темата тук сериозно обмислих както точно ме възпрепятства за момичета, и мисля че открих няколко отговора. Първото което се сетих е, че найстина много подбирам, знам грешно е, и четете че не искам да дообяснявам после, наясно съм, че външният вид не е от първостепенно значение, че е важен характерът и така нататък, наясно съм с това. Но прави ми впечатление, че найстина много подбирам, става все така че момичетата който ги искам, или не мога да ги имам, или са заети, а тези който ни най-малко ми харесват, по един или друг начин разбирам, че ме харесват ... наясно съм, че всеки си има кусури и не е редно да бъда такъв, защото самият аз имам много недостатъци и не бива спрямо това да подбирам, но явно това е единият проблем. Другото което се замислих е че, ами просто като харесвам едно момиче каквото и да става не мога да и го призная, повярвайте, ходих бях лудо влюбен в момиче над година и половина и просто така си останах, защото просто не мога да си кажа да призная, да направя първата крачка на този етап ... освен ако момичето не я направи първа, за което за съжаление знам не е редно, и никое момиче няма да тръгне първо да целува или да си излага чувствата. Дадох си една равносметка и благодаря още веднъж за постовете ... успех във вашата любов
като четох повечето от мненията ти намерих доста повече от доста сходства в съдбите ни. И аз съм така в компания в училище съм душата на компанията ,расмиващ всички с хумор и позивност,но в действителност съм много нещастен човек.За да признае човек чувствата си трябва да е много смел..аз не съм от тях мисля си "ако я изгубя като приятелка ""ако не откликне на чувствата ми ,ако се подиграе с тях" .Често си мисля дали въобще си струва да се надявам на нещо. Всеки ден си мислиш и се надяваш да срещнеш обикновенната истинската ,но с времето помваш да осъзнаваш,че всеки е с маска всеки играе ролята си.
Има нещо общо, само че не знам за теб, но не съм нещасте, всмисъл работя, студент съм, тренирам си, винаги имам какво да правя, но прав си, винаги се надявам и си мисля как ще срещна някое момиче, и може би от тази гледна точка съм по-скоро отчаян ... а относно чувствата, може би подсъзнателно точно това ме тревожи за да ги изложа, но по принцип по скоро нямам смелост да го направя :)
Mechtatel
04-06-2008, 15:17
Има нещо общо, само че не знам за теб, но не съм нещасте, всмисъл работя, студент съм, тренирам си, винаги имам какво да правя, но прав си, винаги се надявам и си мисля как ще срещна някое момиче, и може би от тази гледна точка съм по-скоро отчаян ... а относно чувствата, може би подсъзнателно точно това ме тревожи за да ги изложа, но по принцип по скоро нямам смелост да го направя
и аз уча,отдебно се занимавам с изкуство бих казал ,че имам много добри приятели ,но това ,че немога да намеря сродна душа ме прави нещастен. Твърде много мисля нещата може и това да е проблема. да се действа първично
HePeAJIeH
04-06-2008, 15:37
Сайтът за запознанства е алтернатива :) Другото е да се разхождаш навън със приятели и случайно ако загледаш някое момиче да му поискаш номера скайпа и т.н :)
Lord_Of_The_Night
04-06-2008, 18:01
Както казах и по-горе живота е твърде кратък за да се страхуваме,когато спреш да се интересуваш от хорското мнение тогава ще си по щастлив,и аз преди бях адски притеснителен,но един ден си казах ако не се променя няма да се успее в този живот,така е във всичко колкото повече се притесняваш толкова по лошо става за самия теб.Какво губиш ако опиташ да признаеш чувствата си еми нищо,по добре е от това да се питаш какво би станало и да се измъчваш повече,знам не е лесно но трябва да се направи.
Приятел,това за влака с пътниците можеш спокойно да го забравиш.
Просто нищо няма да се случи вече,ако не действаш,мда да.
Този влак с пътниците ще го хвана да го взривя с тротил и човешки органи,крилца и плешки да хвърчат на вси страни. :booooomb: :)
На два дизепама съм и не ми се четеше цялата тема, но да си кажа все пак:
Драги безприятелки и безприятелковци,
Вие показвате симптомите на болест наречена "срамус идиотикус" или позната още, като "липсос на увереност".
Илюзии за несподелена любов и безкрайно търсене са най-често срещаните признаци.
Отворете се за живота, който помеждувпрочем не е топъл сценарий от Холивуд тип "а ла Отнесени от вихъра". Грозен е и често причинява болка. А край има, но се съмнявам да е щастлив. Точно поради тази причина забравете малоумните изказвания от рода на "Ще чакам и ще ми падне; Тя/той ще се появи на вратата с пица и каберне совиньон; Тя/той ще направи всичко възможно, за да ме спечели, а аз ще си стоя безучастно"
Точно този тип мислене ви набутва по-надълбоко в една горчива заблуда, от която после ще има да драпате със зъби и нокти.
Мъже:
Не се сърдете на света, че сте сами, докато приятелите ви с тяхното, на пръв поглед, нагло държание бележат резултати.
Дами:
Към вас забележки нямам. Е, ако повечето от вас се държаха малко по-женствено, света щеше да е едно по-прекрасно място, но se la vie...
Ivalinka
04-14-2008, 12:42
ами....и аз съм така,ама харясвам някого.просто чакай...аз обаче така и не разбрах дали харесваш някоя или не :?
Nikito_14
04-14-2008, 21:28
Spokoino ima edni mn pravilni pogovorki za vseki vlak si ima putnici i lubovta nqma granici 6te doide vreme kogato 6te nameri6 4oveka do sebe si :) ne se pritesnqvai {}
е чакай ся...до ся си нямал гадже или просто в момента си нямаш?!щото и в двата случая ако се притесняваш е напълно излишно...бахти кой е казал че има няква граница на нормалното в която всеки тряа си хване гадже...Не го прави,щото да не се отличаваш от другите,ще съжеляваш много...Хвани си момиче,защото го харесваш!!!готин си по характер и отвънка ставаш,казваш,знаи наистина ти трябва време за да намериш точното момиче...
Бъди по-общителен :) И това за сайт за запознанства не е лоша идея но там повечето са много изкуствени 8-[
защо пък трябва да търсиш?! не мисля, че това е най-подходящия вариант. просто бъди това, което си, не мисли как да свалиш това или онова момиче и си живей живота :D любовта и жените сами ще дойдат при теб когато му дойде времето
hOuseE_lOver
04-15-2008, 07:57
Цък (http://www.google.bg/search?hl=bg&q=%D1%81%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B5+%D0%B 7%D0%B0+%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0 %D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0&btnG=Google+%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D 0%B5&meta=)
:)
FreeSpirit
04-15-2008, 10:29
Споко е и аз се се питах кога ще си намеря гадже, кога и аз ще кажа, че вече не съм от клуб самотници :-D
Запознах се с настоящия си фр в сайт за запознанства-писахме си известно време,после се запознахме и след седмица тръгнахме :-P
Мисълта ми е да очакваш неочакваното ;)
И тея сайтове за запознанства- ако не намериш свястно момиче за гадже, със сигурност ще намериш интересни хора за чат ;)
Обикновено, когато човек няма дълго време истински/ка приятел/ка, после има мн по-пълноценна връзка. Мн по-добре е отколкото да ги сменяш за по няколко месеца. Таиш мн емоции и чувства,които ще дадеш на един човек, когато настъпи момента.
Изобщо не се притеснявай. Може би трябва да си направиш регистрация в сайт за запознанства. Успех :)
Емиии мислих, мислих, и накрая си направих и един рег в такъв сайт, честно казано не мисля, че бих намерил нещо от там, но найстина от опит глава не боли ! :D
... даже ето можете да ме видите, нямам от кого да се крия ;) www.impulse.bg/skywalker
Няма да съм искрен, защото играеш карате... не искам да умирам.
Няма да съм искрен, защото играеш карате... не искам да умирам.
Хаа човек, смяташ ли, че това, че тренирам карате ще ме накара да се мятам да бия когото и да било, за щяло и нещяло ;) ... честно да ти кажа дори така е МНОГО по-трудно да ме накараш да ударя някого, отколкото ако не съм тренирал ... давай направо ако имаш нещо за казване, истината е хубаво нещо, не е хубаво да се крие.
jeni92_abc
04-15-2008, 15:04
грозен си 8-)
:razz:
nekuv_tam
04-15-2008, 17:03
Следях развитието на тази тема още от появата й,но ме мързеше да пиша постове...Четейки обаче постовете на maaster и на Mechtatel мога да кажа едно-хубаво е,че не съм само аз в подобно положение.Като цяло май имаме не малко общи неща с вас двамата.Конкретно между мен и Мастерът разликата е,че аз съм на 18 и не съм си хващал гадже,а също така разликата е,че аз много обичам алкохола,дискотеките и чалгите :)
Та,Мастере,какво искам да ти кажа-животът е доста гадно и несправедливо нещо,той обикновено е винаги благосклонен към едни и болезнен за други.За съжаление обикновено тези,които не го заслужават,биват пренебрегвани от късмета на живота,който за още по-голямо съжаление е доста важен.Реалността обаче е такава.Недей да се отчайваш,че си нямаш гадже.Ако ти тежи девствеността-направи като мен,иди на проститутка.Също така съм имал забивки за по една вечер,но нищо повече.Аз съм по-странен тип човек,не искам да ходя с някое момиче,освен ако наистина не ми вземе акъла.Лошото е,че едно момиче го направи и не мога да я забравя,но няма и как да я видя отново.Виждаш ли каква гавра си прави съдбата понякога?
Въпросът е да можеш да продължиш напред.Пречки винаги ще има,трудни моменти още повече.Просто не се давай на живота,например когато идеш на тренировка си изкарай цялата злоба там.Прави избор и продължавай напред.Има хора,на които прсто им върви.Ние с теб явно не сме от тях,затова трябва просто да вървим напред и да не се спираме пред нищо.Това,че нямаме гаджета не е краят на света.Освен това,учейки се от опита на приятели,съм разбрал,че стойностните момичета са доста малко,говоря за ходене.Така че не се връзвай на това кой какво ще ти каже,важното е по един или друг начин да се чувстваш щастлив,а за това няма формула,просто всеки си има някаква представа за щастие,при всеки тя е различна.
Понеже обаче човек така е устроен,че няма как в главата да не му влизат мисли за гаджета,аз примерно много обичам просто да си мечтая за онова момиче,дето ти казах,че ми е взело акъла.Да,вече знам,че едва ли някога ще я видя пак,освен ако не стане чудо и не получа някой подарък от съдбата.И все пак ми става хубаво от самата мисъл за нея,от това как бих ходил с нея...Наясно съм обаче,че реалният свят е коренно различен и че там нищо не е толкова хубаво,колкото това в мечтите.Та и ти,просто намери някакъв начин да ти става по-хубаво и да се абстрахираш поне за малко от ебавките на живота.
Айде пич,успех :)
traktorist
04-15-2008, 17:55
eeee maaster, Mechtatel,nekuv_tam i az kato vas trqbva da si napraime klub tuka :D
a sega seriozno s risk da obidq dosta xora no istinata e 4e pove4eto svesni mom4eta i momi4eta ne sa po diskotekite ili ne xodqt tm da si xvanat gadje a da se zabavlqvat tova za diskotekite i pieneto
nekuv_tam prav si 4e jivota e po-gaden kum nqkoi i si pravi ebavki to4no s tezi koito ne go zaslujavat i mnogo puti ni6to ne moje da se promeni ne zavisqt ot nas tezi ne6ta no se 6te se nameri podxodq6toto momi4e nqma kak vuprosa e naistina 4ovek da ne se ot4aiva i tova da se zanimava6 s ne6to koeto ti nosi udovolstvie e mnogo vqrno az taka pravq nameril sum s kakvo da se zanimavam i ne ostavam tezi misli da me izmu4vat no 6tom si ostan v nas izvesno vreme i se po4va taka 4e jiveite pravete tova koeto vi xaresva i nqkoi den 6te se opravqt ne6tata lo6oto e 4e kakvoto i da pravi6 ima momenti v koito se ot4aiva6 ot tova 4e si sam no dano ne stva taka 4e da sa mnogo produljitelni v moq slu4ai problema e 4e nqmam mnogo priateli i nqma mnogo s kogo da izlizam i kogato ne sum na rabota i nqmam vuzmojnost da se zaema s drugo si sedq v nas no se nadqvam tova da go promenq v skoro vreme aide uspex i na trima vi i v skoro vreme dano se poxvalite vuv poruma da puskate temi "kakvo da pravq kato me presledvat 100 momi4eta" :D aide i ne se ot4aivaiteee!!!!
Брей брей, момчета, много интересни отговори :) .Аз лично за себе си да ви кажа, не съм се отчаял, само че подобно на nekuv_tam, и при мен имаше момиче. Бях лудо влюбен в една мома, и то така стана, че това продължи повече от година и половина, и дори самото и присъствие ме караше да се чувствам, просто неописуемо и в крайна сметка нищо не и признах от страх да не я загубя дори като приятелка, и тя замина в София ... от там много време ми трябваше да го преживея, но животът си продължава, и за нас ще има :D
traktorist
04-15-2008, 18:24
e i pri men e su6toto ludo sum se vlubval no v momi4e s koeto prosto nqma6e 6ans da sme zaedno i to tova produljava no se radvam 4e pone kato priatel moga da i pomagam i tova mi otne dosta vreme i az ne i priznax za6toto pone taka moje da taz4ita na men
e i pri men e su6toto ludo sum se vlubval no v momi4e s koeto prosto nqma6e 6ans da sme zaedno i to tova produljava no se radvam 4e pone kato priatel moga da i pomagam i tova mi otne dosta vreme i az ne i priznax za6toto pone taka moje da taz4ita na men
Да, найстина, и аз така предпочитам, като имаш силни чувства към нея, да си останете поне приятели, защото така ще може поне да си близо до нея, да си говорите и т.н., неща който поне мъничко биха ти потушили чувствата ( или поне при мен беше така ).
Не смятам,че е нещо фрапиращо,че си нямаш приятелка а си на 19..Както за теб така и за другите момчета :P И също не смятам,че въпроса опира до външен вид..видях ти профила в импулс..уоу.. :grin: Хехе :) по-добре сам/а отколкото с неподходящия човек..аз съм на този принцип( и затова съм си вечно сама 8-) ) За всичко си има време..рано или късно ще ти падне някоя девойка..Успех :-)
before_i_forget
04-21-2008, 10:51
to vinagi kato iskash neshto i ne stava za tva se otdai na zanimaniqta i ejednevieto i ...liubofta shte doide sama! uspexcheta!!! :)
evelinka1122
04-21-2008, 10:54
грозен си 8-)
:razz:
:shock: :-D
alex_devv
04-21-2008, 11:38
живота за тебе е свършил като си нямаш приятелка на 19...
живота за тебе е свършил като си нямаш приятелка на 19...
Направо да отида да се гръмна викаш :D
Felis_Dirus
04-21-2008, 14:40
Да така,но момчето е задръстеняк,въпреки че твърди,че не е.Не искам да те обидя,ама да мислиш и да разсъждаваш така не е нормално за 19 годишен.Аз съм колкото теб,също не си падам по пиене и дискотеки,просто дълго е за обяснение,не е и точно че не си падам де.Обаче знам как да се държа с момичета и не се спичам от тях.А те всички искат едно и също-от най-гадната курва,та до най-свестната.Досега правих грешката да бъда прекалено свестен и добър с мойта и тя се отдръпна,но сега се държа натурално,но винаги в сферата на културното поведение.За момичета не е така важно как изглеждаш,особено за свестните.Не им пука,че си спортист,ако ще и Брад Пит да си като не знаеш какво да им кажеш и как да се държиш си обречен на провал.
Тук е ключът. :wink:
Батко ти ги разбира :P
Felis_Dirus
04-21-2008, 15:12
Батко ти ги разбира :P
Хаха, похвално, така трябва. Все по-малко са мъжете, които обръщат внимание на такива неща, а за сметка на това висят с часове пред огледалото в опити да докарат визията на бекъм или пит, но, уви, не се получава. :-D
хBани си мом4е :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lord_Of_The_Night
04-21-2008, 16:10
хBани си мом4е :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol:
Брей какъв си прозорлив,никога не бих се сетил за този отговор. :D :D
Предпочитам да се самоубия пред това да се хвана с нещо различно от момиче :D
Предпочитам да се самоубия пред това да се хвана с нещо различно от момиче :D време ти е да мреш значи :P
Ееее..вие го и погребахте..и го извратихте и незнам какво..Като си нямаш гадже ела,аз ще те взема :oops: :grin: Хехе :)
Sweet`dreams
04-21-2008, 18:51
на 18 съм в същото положение човече...горе главата и това е. Друг начин няма. Има и много свястни момичета..ще ги намериме някога!
:shock: :shock: :shock: Ееей д***ба от къде сте бе 8-) Свестен тип, не обича надути....използваш израза "свястно момиче" ?! You rock 8)
Ееееей знаеш ли колко като мен чакат някой такъв свестен! Повярвай ми, ще срещнеш някое свястно момиче :)
Явно във Варна, почти няма такива чакащи момичета :-D
dar4enceto92
05-13-2008, 12:21
:shock: :shock: :shock: Ееей д***ба от къде сте бе 8-) Свестен тип, не обича надути....използваш израза "свястно момиче" ?! You rock 8)
Ееееей знаеш ли колко като мен чакат някой такъв свестен! Повярвай ми, ще срещнеш някое свястно момиче :)
+1...упс...Грешка! +1 и всичките й приятелки. :)
Само че не знам, дали вие търсите момичета като нас :?
Еми защо пък не ... все пак би ли уточнила за какъв тип момичета точно става въпрос, защото по принцип това, че чакате свестни момчета не е гаранция за нищо :)
край! ти си половин човек :D
край! ти си половин човек :D
Да ... така като гледам съм се преполовил вече :-D
punkrock
05-14-2008, 18:34
Оф махай го тоя импулс, няма смисъл. Направи си рег в аха.бг там има по-голяма вероятност да ти пишат, импулса е пълен тааашак :D
Все ще намериш някоя, тъй че спокойно :}
thefreakykid
05-14-2008, 19:02
Ох, бе хора! Що му пълните главата с глупости.. сайт за запознанства..
По нета са най-големите олигофрени /нищо лично/. 90% от хората, виждащи се от чатове, сайтове за запознанства не се харесват
Бтв, много си сладък :oops: :-)
dar4enceto92
05-14-2008, 19:06
Еми защо пък не ... все пак би ли уточнила за какъв тип момичета точно става въпрос, защото по принцип това, че чакате свестни момчета не е гаранция за нищо :)
Какъв тип момичета? Ами ще ти отговоря за мен лично, което важи и за повечето ми приятелки. :) Аз не харесвам цигарите, алкохола, дискотеките и чалгата, по кафенета също ходя много рядко. В училище си уча горе долу редовно и по тая причина някои хора ме смятат за задръстена, но на мен не ми пука от това, все пак не плащам данък "Обществено мнение" :lol: Всичко изброено дотук не значи, че по цял ден си седя вкъщи. Имам си приятелки, с които предпочитаме да се разходим по алеите в малкия парк и да си поговорим на спокойствие. Не се впечетлявам от т.н. момчета гъзари, които си мислят, че като лапнат цигарата и покажат колко могат да пият, могат да имат каквото и когато си пожелаят, много повече ще ме впечетли един човек, който се държи възпитано и с уважение към другите, а не с поведение, което казва "Виж ме, кой съм аз". Мисля, че това говори достатъчно. Ако те интересува нещо друго питай. :) :) :)
Ако става въпрос за такъв тип момичета ... евала :) , да найстина мога да кажа, че такива са рядкост, и много бих се радвал да се запозная с такава.
dar4enceto92
05-14-2008, 19:53
Ако става въпрос за такъв тип момичета ... евала :) , да найстина мога да кажа, че такива са рядкост, и много бих се радвал да се запозная с такава.
Ако имаш път към Търговище, може да се запознаем :lol: :) :) :)
Все ще се намери момиче за теб. Успех!
Прочетох цялата тема. Повечето отговори към теб са еднакви. Ето ти и моят съвет, бих казал че имам малко опит в нещата.
Проблема при теб видимо не е във външния вид. Симпатяга си. Аз лично не съм топ модел. Носа ми е леко по-голям за лицето ми, главата ми е малко по-широка отстрани и косата ми е прекалено гъста. Бихте се зачудили "Че кой би искал да легне с такъв човек в легло?".
Твоят проблем е при общуването. Бъди по-социален. Общувай неочаквано с непознати хора. Експериментирай - не боли! Както тренираш карате, за да го умееш по-добре, така е и с жените. Това не пада от небето. Влез в клуб, бар, важното е да ти е приятно. Поогледай се. Хубавите жени рядко са сами, най-често са в компания. Изчакаш ли прекалено много за да направиш стъпката си,започваш прекалено много да обмисляш нещата. Видиш ли избраното от теб момиче "за тренировка" не се бави повече от 3 секунди, за да действаш. Изчакаш ли повече, ставаш по-неуверен, губи се изненадата, не си естесвен, премисляш прекалено много нещата, затова бъди спонтанен! Нищо не губиш, запомни!
Ако една жена те отхвърли, това не означава провал. Не го приемай така! Това е един урок, който си научил, житейски опит, който си придобил. Така като се замислиш ти си научил нещо ново от това, обогатил си се.
Преполагам ти е трудно да заговаряш момичетата. Дори да си общуваш с приятелите си, по думите ти разбирам, че не си уверен сред жени. Те усещат това, да знаеш. Затова последвай съвета ми от по-горе. Излез (може и с приятел) и влезте в случайно заведение и нека тренировката започне.
Започни разговора с усмивка. Постави се на мястото на момичето - би ли говорил с някой, който е намръщен и сякаш сърдит за нещо? Спечели и доверието и "атакувай" неочаквано. Първите ти думи може и да са заучени фрази, може и да импровизираш. Например... "Ти вярваш ли в магии?"- оттук можеш да си измислиш каквото и да е. Да кажем приятеля ти е повлиян от любовна магия направена от приятелката му. И евентуално да продължиш с "Истина ли е според теб?" И разговора започва...
Мислиш ли "Няма да стане", просто забрави да стане. "Тя няма да ме хареса" - ами да, няма да те хареса, ако продължиш да си пълниш главата с подобни мисли.
Към господата по-горе, готови да основат клуб... Задавате си въпроси от типа "Ама защо сега не ми се обажда....", "Дали ме харесва?...", които нямат отговор, а и да имат няма никакво значение. Започнете ли да си задавате подобни въпроси, вие измъчвате себе си и по-този начин само губите.
Тренирай повече, изгради в себе си увереността,понеже това е най-търсеното нещо у мъжете от страна на нежния пол.
При любовта няма правила, никъде не е казано какво трябва да се прави точно. Прави това, което решиш за добре. Ако има момиче, което харесваш - ако не получиш сега това, което искаш, след това ще съжаляваш много време. Бъди смел, колкото и да е трудно.
Ако те интересува повече, готов съм да ти помогна. Очаквам въпроси и резултати от тренировките! :)
Прочетох цялата тема. Повечето отговори към теб са еднакви. Ето ти и моят съвет, бих казал че имам малко опит в нещата.
Проблема при теб видимо не е във външния вид. Симпатяга си. Аз лично не съм топ модел. Носа ми е леко по-голям за лицето ми, главата ми е малко по-широка отстрани и косата ми е прекалено гъста. Бихте се зачудили "Че кой би искал да легне с такъв човек в легло?".
Твоят проблем е при общуването. Бъди по-социален. Общувай неочаквано с непознати хора. Експериментирай - не боли! Както тренираш карате, за да го умееш по-добре, така е и с жените. Това не пада от небето. Влез в клуб, бар, важното е да ти е приятно. Поогледай се. Хубавите жени рядко са сами, най-често са в компания. Изчакаш ли прекалено много за да направиш стъпката си,започваш прекалено много да обмисляш нещата. Видиш ли избраното от теб момиче "за тренировка" не се бави повече от 3 секунди, за да действаш. Изчакаш ли повече, ставаш по-неуверен, губи се изненадата, не си естесвен, премисляш прекалено много нещата, затова бъди спонтанен! Нищо не губиш, запомни!
Ако една жена те отхвърли, това не означава провал. Не го приемай така! Това е един урок, който си научил, житейски опит, който си придобил. Така като се замислиш ти си научил нещо ново от това, обогатил си се.
Преполагам ти е трудно да заговаряш момичетата. Дори да си общуваш с приятелите си, по думите ти разбирам, че не си уверен сред жени. Те усещат това, да знаеш. Затова последвай съвета ми от по-горе. Излез (може и с приятел) и влезте в случайно заведение и нека тренировката започне.
Започни разговора с усмивка. Постави се на мястото на момичето - би ли говорил с някой, който е намръщен и сякаш сърдит за нещо? Спечели и доверието и "атакувай" неочаквано. Първите ти думи може и да са заучени фрази, може и да импровизираш. Например... "Ти вярваш ли в магии?"- оттук можеш да си измислиш каквото и да е. Да кажем приятеля ти е повлиян от любовна магия направена от приятелката му. И евентуално да продължиш с "Истина ли е според теб?" И разговора започва...
Мислиш ли "Няма да стане", просто забрави да стане. "Тя няма да ме хареса" - ами да, няма да те хареса, ако продължиш да си пълниш главата с подобни мисли.
Към господата по-горе, готови да основат клуб... Задавате си въпроси от типа "Ама защо сега не ми се обажда....", "Дали ме харесва?...", които нямат отговор, а и да имат няма никакво значение. Започнете ли да си задавате подобни въпроси, вие измъчвате себе си и по-този начин само губите.
Тренирай повече, изгради в себе си увереността,понеже това е най-търсеното нещо у мъжете от страна на нежния пол.
При любовта няма правила, никъде не е казано какво трябва да се прави точно. Прави това, което решиш за добре. Ако има момиче, което харесваш - ако не получиш сега това, което искаш, след това ще съжаляваш много време. Бъди смел, колкото и да е трудно.
Ако те интересува повече, готов съм да ти помогна. Очаквам въпроси и резултати от тренировките! :)
Брей, брей човек, ти много точно описа цялата ситуация :) ... Очеизвадно, доста ги разбираш нещата, и евала.Найстина в компания, и с приятелите си нямам никакви проблеми да общувам, също както и момичета който познавам добре, но те не могат да ми станат гаджета... Найстина пред непознати момичета точно така е не знам какво да правя, и много често ми се случва да искам да заговоря момиче което съм си харесал, само че или нямам нужната смелост и много мисля, или пък не съм сигурен има ли няма ли приятел. Е преди 2 дена ходихме с компания на караоке, и една мадама така ме гледаше през цялото време невероятна с поглед ме изяждаше постоянно просто и личеше ... всички го забелязаха и ме подканяха ама аз нещо не можах да се реша да направя крачката. Но за в бъдеще ще се постарая, мисля, че съветите ти са доста полезни и по много добър начин ми ги представи и направи много добро сравнение с каратето. :)
LoLi_PoP
05-14-2008, 21:20
:)
Не е болка за умиране, спокойно.
Ето ти един съвет: Излез по улицата, пусни си ведра музика на мп3-то (предполагам имаш) и поздравявай хората по улицата. За целта отиди в квартал, в който не те познават да не те гледат тъпо след това. Едно "Здравей" или "Добър ден" стига. Целта е да направиш голям брой контакти с напълно непознати. Не ги заговаряй, просто ги поздравяваш и продължаваш да вървиш. Обещавам ти, че ще се почувсташ по-добре!
А за момичето от парти-то... Ами трябвало е да действаш, да. Както ти казах в поста горе: Ако не получиш това, което искаш сега, ще съжаляваш после и то много. Сега виждаш ли за какво говоря? Споменаваш случката със съжаление, че нищо не си направил. А по думите ти тя ти е давала всички сигнали на заинтересованост.
Като за начало излез по улиците и поздравявай наред. После мини към случайни запознанства по клубове/барове без да вземаш телефони. Просто, за да свикнеш с компанията на момичета. Успех!
punkrock
05-14-2008, 21:51
Не е болка за умиране, спокойно.
Ето ти един съвет: Излез по улицата, пусни си ведра музика на мп3-то (предполагам имаш) и поздравявай хората по улицата. За целта отиди в квартал, в който не те познават да не те гледат тъпо след това. Едно "Здравей" или "Добър ден" стига. Целта е да направиш голям брой контакти с напълно непознати. Не ги заговаряй, просто ги поздравяваш и продължаваш да вървиш. Обещавам ти, че ще се почувсташ по-добре!
А за момичето от парти-то... Ами трябвало е да действаш, да. Както ти казах в поста горе: Ако не получиш това, което искаш сега, ще съжаляваш после и то много. Сега виждаш ли за какво говоря? Споменаваш случката със съжаление, че нищо не си направил. А по думите ти тя ти е давала всички сигнали на заинтересованост.
Като за начало излез по улиците и поздравявай наред. После мини към случайни запознанства по клубове/барове без да вземаш телефони. Просто, за да свикнеш с компанията на момичета. Успех!
Така като поздравява хората по улицата най-много за някой бавен и луд да го помислят!
Недей да говориш глупости :? :lol:
Така като поздравява хората по улицата най-много за някой бавен и луд да го помислят!
Заради мнението на хора като теб, автора е стигнал до тук. Точно тази бариера - "луд, бавен" трябва да прескочи. Видимо го е срам, това е начина да преодолее срама си.
gPa3HuTeJl
05-15-2008, 09:43
Стига се гаврили с момчето, а хванете и му дайте смислен с1вет.Ебати комплексарчетата..
punkrock
05-15-2008, 19:57
Заради мнението на хора като теб, автора е стигнал до тук. Точно тази бариера - "луд, бавен" трябва да прескочи. Видимо го е срам, това е начина да преодолее срама си.
Това не е начина! Чуваш ли се какви глупости говориш ? :x
@punkrock
Нямам намерение да споря с тийнове. Има много неща да научиш преди да можеш да ми направиш забележка за каквото и да е.
@автора
Някакво развитие?
Като се отчайваш само си губиж самочувствиети и с него и шансовете.
Аз съм на 17 и същп никога не съм имал приятелка :(
Е ти си по-добре от мен :D
Абе какво само се самосъжаляваш????
Прочети ми коментарите още 2 пъти и действай. И да пишеш тука по форумите момиче няма да си намериш.........
Аз познавам едно момче на 21 години и той никога не е имал приятелка... Така че има и по-зле от нас :D
He3HauKa
05-18-2008, 09:25
Толкова много сайтове за запознанства ,а ти още си губиш времето :) А и мога да ти кажа ,че дискотеката е идеално място да се запознаеш с някое чаровно девойче :-P
http://www.impulse.bg/pesho_varna_90 - Това съм аз
alex_devv
06-07-2008, 16:47
света не е свършил като си нямаш гадже :) ще настъпи и твоя час 8)
повярвай ми, че е по-добре така отколкото да си намериш някоя подрастваща лигла, курва дето само се чуди кви да ги свърши и да не изброявам повече...
Взимам те хихиихих ;)
Взимам те хихиихих ;)
тя темата е от април , до ся вече някоя го е зела 8-)
Уф да му се невиди изпуснах 8-) :P Нищо следащия път хииххи :)
Взимам те хихиихих ;)
тя темата е от април , до ся вече някоя го е зела 8-)
Уф да му се невиди изпуснах 8-) :P Нищо следащия път хииххи :)
споко аз съм тук бе , пуша пия като свиня гледам да лъжа гаджетата си колкото мога повече и да спя с повече жени щото имам 1 тефтер дето поставям рекорди ама иначе сам пич ,ае ме земеш :(
Ааааааааа сладак си ама ще взема да се въздържа ;) :)
споко пич.... ще си намериш и ще видиш , че чакането си е заслужавало :) :-)