View Full Version : Обичам я и мисля че чувствата са ни взаимни
Мисля че най-накрая намерих човека създаден за мен мн си я обичкам и мисля че и тя мене и искам да споделя радоста си първо с вас съфорумници :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
h0t_bAbE
04-01-2008, 16:53
ами .. честито...[!].. :-)
PuhkaFelka
04-01-2008, 16:55
Брааааааво, съседе.. :grin: Много се радвам да теб.. най-после се получиха работите :) после ще ми разказваш :P
ок немаш проблеми ше ти разказвам
h0t_bAbE
04-01-2008, 17:05
ок немаш проблеми ше ти разказвам
аааа :cry: :cry: на всички,на всичкиии,не само на нея...ти ни заинтригува пък ся ..
Честито и дано сте щастливи повече време!
ми историйката е следната наи слу4аино на 29 март 2008 година се запознах с Деси мойто си коте в aha.bg и то не че аз и писах ами заради неиното съобшение а то беше следното :"оуууу колко си шлядкууу"
като приличен мъж аз и отвърнах но не по сладък от теб и от там трагнаха нещата и мн си я обичкамммммммм и немога без неяяяяяяяяя :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
punkrock
04-01-2008, 18:10
=D> \:D/ :lol:
gangstata
04-01-2008, 18:12
браво..обичайте се.. :)
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Браво на момчето :D
Тя ти е казала, че си сладък и вече мислиш, че се обичате? :D Пич, няма да успееш в живота!
MiMcHeToOo
04-01-2008, 18:40
Честито! :)
Тя ти е казала, че си сладък и вече мислиш, че се обичате? :D Пич, няма да успееш в живота!много си прав 8-)
Tuzaro, познай кой ми е на аватара 8-) 8-)
Tuzaro, познай кой ми е на аватара 8-) 8-) ъъ ходил ли съм с нея??
Не ама имаш снимка с нея.. :)
Не ама имаш снимка с нея.. :)ам ако е Сибел мога да се пофала че и с нея съм ходил 8-)
Не ама имаш снимка с нея.. :)ам ако е Сибел мога да се пофала че и с нея съм ходил 8-)
Тцтц кога бе :D и от къде тоя късмет ? :>
Тцтц кога бе :D и от къде тоя късмет ? :>ам миналата година по нова година, даже цел месец 8-)
Тцтц кога бе :D и от къде тоя късмет ? :>ам миналата година по нова година, даже цел месец 8-)
Ех деба.. ся ти завиждам.. и я разкажи малко как стана .. :) . Как я свали а у... :lol: :lol: . Btw ако ти си я зарязал.. мн си се прецакал честно :-P :-P :-P
ам ние с нея сме си големи приятели и така, пък иначе по взаимно съгласие се разделихме 8-)
ам ние с нея сме си големи приятели и така, пък иначе по взаимно съгласие се разделихме 8-)
Яко ама пак си прецакан :-P :-P :-P Btw за вида си има супер як характер ... не е няква надута крава :>, мн ме радва кат си лафим
Яко ама пак си прецакан :-P :-P :-P Btw за вида си има супер як характер ... не е няква надута крава :>, мн ме радва кат си лафиммного е точна, не е надута кат ваща ева...
Яко ама пак си прецакан :-P :-P :-P Btw за вида си има супер як характер ... не е няква надута крава :>, мн ме радва кат си лафиммного е точна, не е надута кат ваща ева...
Moже да се каже, ама айде да не говора че някакси, ако Ева стигне до тва дет пиша ще ми се сърди 5 години, но може да се каже че Сибелчето е по-израснала на характер ( фани тва интелигенто мнение лол ) .. Ся ако намера тая твойта снимка с нея ще я едитна с фотошопа.. утре ще и я покажа :) :) ( в сърце ще е снимката 8-) )
Moже да се каже, ама айде да не говора че някакси, ако Ева стигне до тва дет пиша ще ми се сърди 5 години, но може да се каже че Сибелчето е по-израснала на характер ( фани тва интелигенто мнение лол ) .. Ся ако намера тая твойта снимка с нея ще я едитна с фотошопа.. утре ще и я покажа :) :) ( в сърце ще е снимката 8-) )хах тя Ева не е и пораснала много 8-) неска беше в вереята с един от 9а, сами... :shock:
Ахх тцтц затва закъсня по Сградо Строителство начи... усещам че ще локнат темата скоро щото е уселесс чат ама дай да продължим..Онази от твоя клас дето е руса и си я сложил като първа снимка в импулз как се казва 8-)
Ахх тцтц затва закъсня по Сградо Строителство начи... усещам че ще локнат темата скоро щото е уселесс чат ама дай да продължим..Онази от твоя клас дето е руса и си я сложил като първа снимка в импулз как се казва 8-) елена се казва 8-)
елена се казва 8-)
Хмм тя" мн 'арна бе 'танасе... " ...Аз лятото се запознах с една Елена и тя беше руса, ама беше от Швеция, ах какво съвпадение!!.. Я кажи някоя арна от Ж клас ;)
Тя ти е казала, че си сладък и вече мислиш, че се обичате? :D Пич, няма да успееш в живота!
в началото ми каза че съм сладак и след това вече съвсем открито ми каза че ме обича :oops: :oops: :oops: :oops: след като аз и го признах де
елена се казва 8-)
Хмм тя" мн 'арна бе 'танасе... " ...Аз лятото се запознах с една Елена и тя беше руса, ама беше от Швеция, ах какво съвпадение!!.. Я кажи някоя арна от Ж клас ;)от Ж клас виктория е арна 8-)
a we taq tema ne e da si obdyvdate momi4etata :D :D
a we taq tema ne e da si obdyvdate momi4etata :D :Dкак лъжеш не е истина 8-)
Дам пича сериозно се залъгва... Вярно Виктория е оная русата :) :) тя малко като Барби го раздава.. :) ... А Цеци-то и Радостина ако ги позванаш.. какво е твоето професионално мнение за тях?
Дам пича сериозно се залъгва... Вярно Виктория е оная русата :) :) тя малко като Барби го раздава.. :) ... А Цеци-то и Радостина ако ги позванаш.. какво е твоето професионално мнение за тях?аз като един голям професионалист мога да кажа че Цецито става, ама Радостина нещо не ма радва особено 8-)
Трябва да направим конкурс :> то има някав амаа се избира по тъп начин, само м/у тези които се запишат... ама както и да е..От Б клас аз залагам на Лази-то и Катрин, ама в Г клас мяй няма никой :>
jjjjjj6363
04-02-2008, 19:15
Тя ти е казала, че си сладък и вече мислиш, че се обичате? :D Пич, няма да успееш в живота! napulno podkrepqm mnenieto n na Простак :D
i to zashtoto nemojesh da si sigoren 4e kazala ti 4e si sladuk i aide rabotata e ope4ena ne e tui nestout tui neshtataosobeno ako se poznavate samo ot saita ..... abe prosto ne se hvurlqt s glavata na pred samo zaredi 1 duma 4uval sum i drugi ei taka no mnogo si sladuk , no si mi nai dobriq pritel
Трябва да направим конкурс :> то има някав амаа се избира по тъп начин, само м/у тези които се запишат... ама както и да е..От Б клас аз залагам на Лази-то и Катрин, ама в Г клас мяй няма никой :>да бе има мис и мистър, аз нали съм от савета и не карам часове и аз го права, ама се записват.... само ева от твоя клас и михито от 10з са арни другите... иначе тея двете от Б клас са хубава, пък в Г верно няма.. кой как се уреди 8-)
napulno podkrepqm mnenieto n na Простак :D
i to zashtoto nemojesh da si sigoren 4e kazala ti 4e si sladuk i aide rabotata e ope4ena ne e tui nestout tui neshtataosobeno ako se poznavate samo ot saita ..... abe prosto ne se hvurlqt s glavata na pred samo zaredi 1 duma 4uval sum i drugi ei taka no mnogo si sladuk , no si mi nai dobriq pritel
ЪЪъъъ ако обичаш не нарушавай истинската тема на тоя топик кк?!
Фор Tuzaro : Те Сибел/Мима/Велислава/Нина са арни от Д клас, някой от тях да се е записал? Общо взето кои са записани от женската част ? :>...
БуДУай .. колко човека сте в съвета от вашия клас е :> Ти Елена Дида....тва ли сте?..и аз искам да съм в тоя съвет да не карам часове :> айде разширето го с един член :) :)
ам то съвета е на даскалото не на класа 8-) пък само ева и михито са от 10 клас другите са от 8 и 9 ама са грозни и са малко, има повече момчета
Eмиии значи Ева трябва да спечели, ама ще и се вдигне още самочувствието :P ... Еееех тоя съвет на училището как е избран?? BTW то май остана само И клас... Надето и има една Даниела тя е симпатична :p
А вие м/у другото нямаше ли да оставите само 10 мочета и от тях да избирате.. Кои са ви фаворити! :) (Аз не се записах,защото исках да дам шанс и на другите..) :-P :-P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Eмиии значи Ева трябва да спечели, ама ще и се вдигне още самочувствието :P ... Еееех тоя съвет на училището как е избран?? BTW то май остана само И клас... Надето и има една Даниела тя е симпатична :p
А вие м/у другото нямаше ли да оставите само 10 мочета и от тях да избирате.. Кои са ви фаворити! :) (Аз не се записах,защото исках да дам шанс и на другите..) :-P :-P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ам незнам в понеделник ше решим кво да правим иначе Надето я знам хубава е, ама от З клас Мария много ми харесва 8-)
Аз защо така не се сещам коя е тази от З клас, 100% съм я виждал ама не и знам името..Дай някав пик ако имаш 8-) 8-)
Аз защо така не се сещам коя е тази от З клас, 100% съм я виждал ама не и знам името..Дай някав пик ако имаш 8-) 8-) не мога да намера, ше ти я опиша начи слуша яко хаус, и се облича леко странно със светла коса е 8-)
Аз защо така не се сещам коя е тази от З клас, 100% съм я виждал ама не и знам името..Дай някав пик ако имаш 8-) 8-) не мога да намера, ше ти я опиша начи слуша яко хаус, и се облича леко странно със светла коса е 8-)
Хмм тва описание ме уби, обаче май се сещам за кого става на въпрос 8-) 8-)
ам аз имах някаде снимки с нея ама не мога да ги намера, иначе темата стана бая голяма 8-)
Е много ясно, те другите четат и се наслаждават!! Ама нещо изчерпах класовете или поне женската част и ся се чуда какво да права 8-) 8-)
Е много ясно, те другите четат и се наслаждават!! Ама нещо изчерпах класовете или поне женската част и ся се чуда какво да права 8-) 8-) миналия ден с сибел си лафихме че тая година зайците са много грозни и има много емо-та
Нормално да са грозни, радиацията прави чудеса... Тя Сибелчето има ли скайп бай Д уей? Най ме дразни, че даскалите не ни дават да ги целим с моркиви...ама аз на 15 септ си бях взел 2 кг моркови и ги пях сложил по джобовете и ги мелнах пак :D ама Спасова ме видя и вика "от кой клас си?? Защо ги целиш... Не трябва така.. Отиди и им ги дай в ръчичката" ама ние бяхме няколко човека и само се изсмяхме и сменихме позицията за снайпериране.. М/у другото 8ми клас яко ви нацепиха вас А клас защото минахте първи към входа :D :D :D
Нормално да са грозни, радиацията прави чудеса... Тя Сибелчето има ли скайп бай Д уей? Най ме дразни, че даскалите не ни дават да ги целим с моркиви...ама аз на 15 септ си бях взел 2 кг моркови и ги пях сложил по джобовете и ги мелнах пак :D ама Спасова ме видя и вика "от кой клас си?? Защо ги целиш... Не трябва така.. Отиди и им ги дай в ръчичката" ама ние бяхме няколко човека и само се изсмяхме и сменихме позицията за снайпериране.. М/у другото 8ми клас яко ви нацепиха вас А клас защото минахте първи към входа :D :D :Dам сибел няма скайп иначе тая година гадно се получи ама ние ги бяхме скрили в нейната чанта и пак си мятахме, пък за 8 клас бати морковите... ама повече целиха тоя от 032 пендела
LoL той от 032 ли е бил, аз се чуда къв е тоя гей дето всички го целят ахахахаххаа... А иначе и мен ме шибна едно нещо в главата... ама беше картоф ХАХАХАХАХхаахаха... Нз закво ..по-принцип зайците не ядат картофи ама както и да е .. Якото беше че "dodge" "evade" нах доста моркови и удряха тия до мен, беше ми мн фън :d :d
тая година дано да има по хубави
Eeeми то .. ние ще сме 11 клас, в смяната са 11 и 12 клас само - няма да може да си фанеш някоя малка според мене :p ...аз искам екскурзийка :>
Eeeми то .. ние ще сме 11 клас, в смяната са 11 и 12 клас само - няма да може да си фанеш някоя малка според мене :p ...аз искам екскурзийка :>абе може да се намери някоя да я излъжа, пък за екскурзия тая година май ше се разминем...
ЕЕеее луд ли си е, трябва поне на края на годината да има поне една.. Банана има ли някав шанс да спечели или вече е махнат от класацията ? :) :) :)
ЕЕеее луд ли си е, трябва поне на края на годината да има поне една.. Банана има ли някав шанс да спечели или вече е махнат от класацията ? :) :) :)банана има шанз, то още никой не е махнат от списъка ама с сибел много ше държим той да остане
Naughty_
04-02-2008, 21:10
чакай де, :D много бързо го отсвири [-X ако е на 14/15 години има шанс и за него 8-) ама ако е на повече вече е страшно!
ЕЕеее луд ли си е, трябва поне на края на годината да има поне една.. Банана има ли някав шанс да спечели или вече е махнат от класацията ? :) :) :)банана има шанз, то още никой не е махнат от списъка ама с сибел много ше държим той да остане
И тя ли е в съвета.. еелелел :> вие само гангстери сте се събрали бе ... 8-) 8-) , като я видя другия път ще я подкупя :P или пък можеби не ? ддз се ми е тая .. мога да ви дам уличителни снимки на Банана в нок аут на пейката пред даскало ако искаш ахахаххаха :) ( водка + бира ис бад)
в началото ми каза че съм сладак и след това вече съвсем открито ми каза че ме обича :oops: :oops: :oops: :oops: след като аз и го признах де
ама вии можете ли да четете или :?: :?:
Да, можем! Ти написа, че цялата тая работа станала на 29 март нали? А темата е от 30-31 март. Малко странно ми се вижда, но щом се обичате - няма лошо...
Punisherrr
04-03-2008, 09:57
:ь абсолютно...
и все пак...коййй знае... може да е някоее.. ЧУДО таз любов прекрасна 8-)