View Full Version : Каква ви е цената?
За каква сума бихте продали тялото си за сексуални изпълнения в рамките на 1 час? :grin:
na nqkoi,koito mi e mnogo za surce nqma da mu vzimam pari! haha za drugite-da se ebat v gaza sami4ki!
колкото дадат толкоз само да е 4-ри цифрено число :) :grin:
dirty_kitty
04-01-2008, 19:50
не можеш да си го позволиш спокс (и почти никой не може )
Колкото и да не ви се вярва,за никаква сума не бих го продала.
sh3_1s_7h3_0n3
04-01-2008, 19:52
За любов, нежност и ласки направо бих го подарила за 24ч! ^^ :oops:
bebence_ff
04-01-2008, 19:55
na hubav,umen i ka4estven maj go prodavam i bez pari
a drygoto 4e nqma da go napravq nqma , no vse pak ako tr da kaja nqkakva cifra mislq 4e 5 000 e dobra sumi4ka :)za 1 4as
не можеш да си го позволиш спокс (и почти никой не може )
Може и да не можем да си го позволим,ама си го продаваш факт.
Кои знае как те рънчат!
За пари на никого.Все пак парите не правят щастието. А случилото се би ме преследвало цял живот.
Да се се продам никога,колкото и да ми е зле бих предпчел да крада и убивам поне ще имам достойноство,ако трябва да гледам от другата страна на монетата бих си платил за някое мн хубаво момиче.
Tака или иначе ще ми е кеф , поне и пари да взема 8-)
Колкото и да не ви се вярва,за никаква сума не бих го продала.
bravo nai nakraq 1 4ovek da ustoi na prokletite pari.... poklon :grin:
kuklichka_bg
04-01-2008, 20:07
nikolko az da ne sam vesht 4e da se prodavam q q :P
Всеки си има цена.
По-скоро - всеки може да изпадне в ситуация, в която му се налага да си постави цена. Говоря за крайни ситуации. И все пак, за щастие, за момента не съм се сблъсквала с подобни безизходици и за сега не се продавам.
аре само не ми се прайте а :? всеки си има цена!
аре само не ми се прайте а :? всеки си има цена!
8)
Каква ти е.
KaITLyN_
04-01-2008, 20:23
Всичките пари на света не са достатъчни,по простата причина,че никога не бих продала тялото си за пари... :?
Не мисля че когато е задавал темата авторът е включил и възможността за безизходица защото тогава нещата стоят по малко по друг начин.Иначе когато някой няма средства и работа и му се налага спешно да даде голяма сума а няма от къде другаде да я набави-тогава е допустимо...
А на момичето с Кристина Агилера на аватара хич не и вярвам 8-) Мисля че с "лека ръка" даде отговора си...Но пък евала на тези които си казаха истината и дадоха точна сума.
И тъй като след написаното по-горе най-вероятно се чудите на предишния ми пост в тази тема 8-) -ами има една причина която ме спира и която дълбоко се съмнявам да я има при вас.Ако стане някакъв обрат тогава пак ще си помисля по темата щот тогава мноого неща няма да имат смисъл.Но тогава няма да стане...дам...
И като казвам че за нищо не бих се продала това наистина означава НИЩО.И не нямам всичко което поискам.
А вие бъдете откровени и си кажете цената че да почвам да събирам
:-)
За пари,никога и на никого :?
Дрън дрън дрън . .. не се продавали няма такъв филм . . . още на първия чичко предложил ви да ви повози в лъскавата си двуместна кола на стойност 3 апартамента в центъра на софия ще се нахвърлите на врата и ще прелее язовира на река междубердена ... я не се излагайте бе сладурани . . .. :grin: :grin: :grin: :P :P
Те пък тука половината като не си занят цената и си мислят,че са безценни :)
Всеки си има цена,ама не съм си определила,не съм се замисляла по тоя въпрос,тая професия нещо не ме влече 8)
Дрън дрън дрън . .. не се продавали няма такъв филм . . . още на първия чичко предложил ви да ви повози в лъскавата си двуместна кола на стойност 3 апартамента в центъра на софия ще се нахвърлите на врата и ще прелее язовира на река междубердена ... я не се излагайте бе сладурани . . .. :grin: :grin: :grin: :P :P
:D :D :D Въпрос на принципи и ценности,не всички си падат по едри богати чичковци :lol:
5 лева ако се 'убави и сте от женски пол :lol: :lol:
amatorium
04-01-2008, 22:13
Ami neznam. Kolko davate :-)
Ако не е болен от никакви болести и се подържа и т.н Ако е след 1 милион с удоволствие , ама помалко...
Не бих се продала, за тази цел на околовръстното са се наредили достатъчно, на достъпни цени!
alex_devv
04-02-2008, 00:30
безценен кадър съм
За каква сума бихте продали тялото си за сексуални изпълнения в рамките на 1 час? :grin:
изобщо не бих си подал тялото ако ще да ми дават 1 000 000 $ ...
Wrathchild
04-02-2008, 03:44
Абе не знаете утре какво ще ви се наложи... ако детето ви няма какво да яде не ще се продавате, ми и хоро ще играете...
За сега не се продавам. Да се надяваме и да не ми се наложи.
Абе не знаете утре какво ще ви се наложи... ако детето ви няма какво да яде не ще се продавате, ми и хоро ще играете...
За сега не се продавам. Да се надяваме и да не ми се наложи.
като се замисли човек ... имаш право :-o
Spider4eto
04-02-2008, 06:32
не смятам тялото си за някакъв продукт, че да го продавам :-x
Vseki bi zavisi ot sumata oba4e :D ... Ima takav laf 4e ne6to koeto nemoje se kupi s pari se kopuva s mnb pyri :D:D
Първо в темата никъде не пише, че говорим за крайности. Ейй големите философи станахте - веднага си мислите за най-лошата ситуация.
И все пак ако съм в крайна ситуация, докато имам ръце и крака може и друго да върша, чистачките в София взимат много прилични заплати.
sex_igra4ka
04-02-2008, 07:37
Така като се замисля,вярно е,че всеки си има цена,но по-скоро не е парична.Защото не че ще е толкова гадно самото физическо изживяване,може дори примерно пичът да е як,но мисълта-взимаш пари,за да те чукат е много унизителна за мен.
Според мен ако се поизвъртят нещата-искащият секс да предложи нещо,което е мечта на момичето и той направо ще вземе да й стане симпатичен и ще си легне с него,после ще й подари примерно Мустанг (това е моята мечта) и ще й каже,че е нали за една нощ и готово-всичкоо става в мн по-розова светлина,а като се замислиш си е чиста проба секс за пари(ама парите са предложени умно и в материална форма)
A pyk vie se izkarvate monahini leko leko teq filmi na nqkoi drug pazar molq
A pyk vie se izkarvate monahini leko leko teq filmi na nqkoi drug pazar molq
какво имаш предвид?
Napoleon kazva vsi4ki jeni se kurvi izklu4vame oba4e sastra mi i mayka mi OBA4E da ne zabravqme 4e i te sa jeni i ot tova koeto vijdam az po cql den po ulicite diskotekite zavedeniqta i tn prosto e otvratitelno e e moje ti da ne si takova momi4e sq znam li oba4e az konkretiziram ob6tata masa koqto e okolo 90% 4e ako ne i po-ve4e
Napoleon kazva vsi4ki jeni se kurvi izklu4vame oba4e sastra mi i mayka mi OBA4E da ne zabravqme 4e i te sa jeni i ot tova koeto vijdam az po cql den po ulicite diskotekite zavedeniqta i tn prosto e otvratitelno e e moje ti da ne si takova momi4e sq znam li oba4e az konkretiziram ob6tata masa koqto e okolo 90% 4e ako ne i po-ve4e
Прав си , че страшно много момичета си падат по мъже с пари,коли и пр... Пълно е и е много жалко. Даже за тях цената е доста ниска ;)
Картинката е жалка.
Не съм от тях определено, но знам за какво говориш. Мен дори ме дразнят дребни неща от сорта - че мъжът трябва да плаща сметката, само защото е мъж. Това са глупости.Или делите, или единият път той, другият път тя и така...
Ne razbira6 li tova mene mn me drazni i az do nqakde za tova taka hi4 ne gi i poglejdam daje a nqkoq mi se napravi na interesna samo i samo da i obarna vnimanie e nqma stane i za toav pove4eto me mrazqt ... Ama ne be ebe osobenno radvam se 4e ne si takiva kato tebe ve4e sa mn rqdko dano im se oveli4i broykata ... Az moje sam vsqkakav oba4e nikoga ne se podmazvam na momi4e koeto mi e tajno daje da go gledam samo i samo da q opravq tva za emen e dolno ...
мноо сте наивни бе! Всички сте някви супер убедени, а дори не виждате как ви купуват и продават непрекъснато и навсякъде!!
мноо сте наивни бе! Всички сте някви супер убедени, а дори не виждате как ви купуват и продават непрекъснато и навсякъде!!
Eдин осъзнал се ! или осъзнала се . . .
Тва че гаджето ти прави подарък по случай че ходите месец или година няма значение ... също е купуване .. но просто не го приемате като такова . . . чичковците с лъскавите коли и къщи също не идват и да ти кажат аре мацо давам ти 100 000лв да те чукам 1 час ... просто го постигат с подаръчета без да се осъзнаете ......
lilit_666
04-02-2008, 09:36
Би ли ни светнал кога, след като аз примерно дори не приемам подаръци от мом4е, ака не е за РД или нещо от срта.Дори и така да е, пак да не е по- скъпо от 30 лв макс :o
мн мои сриятелки са така, too!!!
Ся си пусни снимка и си кажи цената, па някоя може и да те земе за 1 час, щом вс се продавали... :-x
aanitogb
04-02-2008, 10:33
XAXAXAXA ПОВЕчЕТО ТУК,КАЗВАТ ,чЕ НЕБИХА,КОЙ БИ СИ ПРИЗНАЛ И ДА ГО ПРАВИ?
Wrathchild
04-02-2008, 10:51
Прав си , че страшно много момичета си падат по мъже с пари,коли и пр... Пълно е и е много жалко. Даже за тях цената е доста ниска ;)
Картинката е жалка.
Не съм от тях определено, но знам за какво говориш. Мен дори ме дразнят дребни неща от сорта - че мъжът трябва да плаща сметката, само защото е мъж. Това са глупости.Или делите, или единият път той, другият път тя и така...Аз за това на мъжа ми позволявам само колата да ми плати когато сме на кафе.
За разлика от баба ми, която пък смята, че едва ли не той трябва да ме издържа...
А повечето момичета се продават при това на твърде ниска цена - едно возене с кола, 100 грама водка и чифт бельо...
CragHack
04-02-2008, 10:51
Много сте отворени тука всичките. Ами ако става дума за пари за благотворителност? Парите да отидат за този сайт - Save-Darina.org
Пак ли ще откажете категорично?
хахах, сега не стига, че ги караш да правят секс за пари, ами няма да са за тях.. :D
Би ли ни светнал кога, след като аз примерно дори не приемам подаръци от мом4е, ака не е за РД или нещо от срта.Дори и така да е, пак да не е по- скъпо от 30 лв макс :o
Ся си пусни снимка и си кажи цената, па някоя може и да те земе за 1 час, щом вс се продавали... :-x
да не се засегна нещо?
CragHack
04-02-2008, 10:55
Ми естествено бе. То ако е за тях няма да са нищо различно от обикновенна курва. Но ако е за благотворителност ще е двойно благородно дело:
Първо защото прави секс против волята си, и второ защото не взима парите за себе си.
Ми естествено бе. То ако е за тях няма да са нищо различно от обикновенна курва. Но ако е за благотворителност ще е двойно благородно дело:
Първо защото прави секс против волята си, и второ защото не взима парите за себе си.
човек който прави секс за пари, той самия има нужда от благотворителност... :(
amatorium
04-02-2008, 10:58
Vsichki sa mnogo principni i neprodajni v nai-bezprincipnata i prodajna strana :lol: Na vsqka krachka sreshtam momicheta, koito se prodavat qko. Istinata e, che edno e da sedish zad momitorcheto i da prikazvash, drugo e da ti trushnat na masata edni pari s oferta, da vidite kakva pesen shte zapeete 8) Zvuchi gadno i grozno, no neka da budem malko realisti. :-)
:-x
Не те ли е срам с такива прикзки да убиваш мечтите на децата които вярват в любовта остава да кажеш сега ,че няма и дядо коледа направо лошо ти се пише.
idealnata_t
04-02-2008, 11:26
мисля че много моми4ета тук биха си го ''продали'' говоря за тялото но незнам дали си струва по този начин ние продаваме цялата си личност продаваме душата за мен тва нито се купува нито се продава ....мисля че тялото ни е съдадено за да е наше а не за да го продаваме... да не сме на пазар ?
coolkiss
04-02-2008, 11:31
Ако е неква жена дет не ме кефи - бая солена сумичка трябва да заплати... освен това и виагра да купува, чувал за главата й и т.н. :D
аз пък не бих си продал тялото по простата причина че нема нужда иначе ако ми се наложи да плащам за секс бих дал не повече от 200 лева и то за цяла вечер ........... зависи от качеството :oops:
Хмм,ако си грозен човек,с ужасно тяло не вярвам да има много наредени на опашка да спят с теб,та и да ти платят :lol: :lol: :lol:
lilit_666
04-02-2008, 11:39
да не се засегна нещо?
Не, просто говориш без да знаеш.Защо момичетата да се продават на всеки с малко пове4е финансови възможности, а мом4етата не...
То главно моми4етата отговерят тука, а мом4етата само коментират-аре кажи си цената тогава...
Wrathchild
04-02-2008, 11:42
Аз пък също не се продавам.
Не за друго, просто се знам каква съм и ако някой иска да ме купи ще му изляза доста скъпичка... все пак и странични разходи имам :oops:
Хмм,ако си грозен човек,с ужасно тяло не вярвам да има много наредени на опашка да спят с теб,та и да ти платят :lol: :lol: :lol:
не е там проблема .... проблема е че си имам приятелка .. имах и преди нея и когато скъсахме и се оплаках на няколко момичета нямаше една дето да не пожелае да е с мен .... от мен се искаше само да си избера :) (ся ше изглежда като хвалене ама ко да напрая така си е :oops: )
Аре да еба някоя за пари че ми трябват 50 лв :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
hah istinata e 4e : da ne e debela ,sladka i gore dolu s hubavo tqlo ,na vsqka bih pusnal :D ::: .A pak dali 6a mi pusne tq ... :D
amatorium
04-02-2008, 12:17
:-x
Не те ли е срам с такива прикзки да убиваш мечтите на децата които вярват в любовта остава да кажеш сега ,че няма и дядо коледа направо лошо ти се пише.
Lubovta sushtestvuva. Ne govorq protiv neq. Govorim za malko sex, traesht opredeleno vreme i imash nqkakva cena. A za Dqdo Koleda kakvo da kaja, osven che sum gledal Polar Express i mnogo me nakefi filmcheto. :-)
krem4et0
04-02-2008, 12:50
Едва ли някой може да си позвали парите, на които се оценявам аз по принцип. И все пак ако яко съм закъсала, бих склонила на доста малка сума(говорим, ако съм на улицата, с 5 деца и не сме яли от седмица :D ). А иначе бих го направила за далеч по-висши цели без пари-да спася някой близък да речем.....
Sunny_stz
04-02-2008, 12:53
Ne bih go prodala na nikogo!
Едва ли някой може да си позвали парите, на които се оценявам аз по принцип. И все пак ако яко съм закъсала, бих склонила на доста малка сума(говорим, ако съм на улицата, с 5 деца и не сме яли от седмица :D ). А иначе бих го направила за далеч по-висши цели без пари-да спася някой близък да речем.....
Da go spasq ot sigurna smyrt (metyk v 4eloto) ili ako v momenta nqmam pari s koito da platq lekarstvata i da mu pomogna da ozdravee, ako e mnogo bolen i ako parite trqbva da se namerqt v srok ot edin-dva-tri dena- da, bih go napravila. Ama za sebe si, ako sym bez deca- togava moje i da umrq ot glad, ne bih go napravila. Ako sym s malki deca, koito ne mogat da se staraqt za sebe si i, kakto kaza, ne sme qli ot sedmica- mi da, bih go napravila... Znam 4e tova sa travmi, ama kyde mi e mozyka ako v tolkova gadna situaciq re6avam da imam deca...
krem4et0
04-02-2008, 12:57
Хипотетично децата може да са се появили в момент, когато си способна да ги издържаш........а после борсата се е сринала и си загубила всичките си пари. Абе всичко става. Днес си милионер, утре метеш улицата.
S_L_A_D_U_R_K_A
04-02-2008, 12:58
Не се продавам на каквато и да е цена :?
Хипотетично децата може да са се появили в момент, когато си способна да ги издържаш........а после борсата се е сринала и си загубила всичките си пари. Абе всичко става. Днес си милионер, утре метеш улицата.
E,da, ama moqta liubov kym deca e prekaleno golqma za da gi pusna da se raqzhojdat goli po ulicata i da prosqt. Imenno zatova za tqh vsi4ko bih napravila.
Delux@BG
04-02-2008, 13:01
Ако Компанията на Везувий, Мефисто и всички изчадия на ада, ще ми се сторят като приятен питник в сравнение с този 1 час, не мерси :))
п.п. Manowar - The Gods Made Heavy Metal :)
krem4et0
04-02-2008, 13:04
То е сигурно, че всичко ще направиш, ама ще ти дам 1 пример. Когато беше кризата през 1997-ма година(някои сигурно още са ходели прави под масата тогава), парите се обезценямаха с минути. Майка ми и баща ми работеха, и то по на 2 места, ама в края на месеца все едно не са работили-получаваха жълти стотинки на фона на цените тогава. добре, че мама работеше в 1 фирма, която имаше и хранителен магазин, че шефа раздаде стоката на подчинените си и ядяхме оттам....
Ако сме в такова положение, за 1 кило брашно ще правиш секс, повярвай ми. родителите ми се стараха, ама коремчетата ни винаги бяха празни. не говорим за дрехи, лекарства и други неща. Говорим за храна......
Kras4eto_lp
04-02-2008, 13:05
И аз като krem4eto мисля че едва ли някой ще даде толко много пари за 1 час :D
То е сигурно, че всичко ще направиш, ама ще ти дам 1 пример. Когато беше кризата през 1997-ма година(някои сигурно още са ходели прави под масата тогава), парите се обезценямаха с минути. Майка ми и баща ми работеха, и то по на 2 места, ама в края на месеца все едно не са работили-получаваха жълти стотинки на фона на цените тогава. добре, че мама работеше в 1 фирма, която имаше и хранителен магазин, че шефа раздаде стоката на подчинените си и ядяхме оттам....
Ако сме в такова положение, за 1 кило брашно ще правиш секс, повярвай ми. родителите ми се стараха, ама коремчетата ни винаги бяха празни. не говорим за дрехи, лекарства и други неща. Говорим за храна......
E, qaz si spomnqm '93 g. v moqta strana, kogato i da ima6e pari, nqma6e da ima6 kakvo da qde6- magazinite bqha prazni... Spomnqm si i 2003, kogato ako ba6ta mi ne donasq6e hlqb bezplatno, pak nqma6e da imame kvo da qdem- be6e dobre togava, 4e imahme pone bra6no. '93., za kysmet, imahme mlqko, koeto be6e absoliutna rqdkost togava... Mnogo dobre si spomnqm kakva histeriq be6e za hlqba. Polu4ava6 zaplata- do ve4erta tq ve4e ne struva za ni6to, a utre s pyrvi petli trqbva da se redi6 v magazina za da polu4i6 maksimum edin hlqb. Boje, kvi karanici bqha togava... Maika mi rabote6e v edin magazin i mnogo pyti trqbva6e da predostavi svoq hlqb na drugi hora samo za da ne se karat... E v takyv slu4ai- 6te go pravq, ako ne dai si boje, pak doide takova vreme...
NightGuardian
04-02-2008, 13:16
Айде де всички се правите на света вода ненапита.Сигурен съм ,че като ви покажат 1 000лв. в брой сърцето ви , ще изкочи.Защото не сте видяли парите на място и не сте се замисляли ,колко много работи може да си оправите в живота(поне част).За половин час , най-много час УДОВОЛСТВИЕ , ще можете да си купите дрешки а-у.Ако бях жена , щях да се е*а на поразия и да си вадя парите...:grin: :-D :razz:
Както и казаха в по-горните постове , ако настъпи пак такова време и за брашно , ще го правите ,не сте видяли суров живот(и аз не съм видял ,но има хора около мен ,който нямат стотинка за на вън и за училище),за това приказвате така...Дай боже , да не настъпи пак такова време.Бог да пази България!
Айде де всички се правите на света вода ненапита.Сигурен съм ,че като ви покажат 1 000лв. в брой сърцето ви , ще изкочи.Защото не сте видяли парите на място и не сте се замисляли ,колко много работи може да си оправите в живота(поне част).За половин час , най-много час УДОВОЛСТВИЕ , ще можете да си купите дрешки а-у.Ако бях жена , щях да се е*а на поразия и да си вадя парите...:grin: :-D :razz:
Както и казаха в по-горните постове , ако настъпи пак такова време и за брашно , ще го правите ,не сте видяли суров живот(и аз не съм видял ,но има хора около мен ,който нямат стотинка за на вън и за училище),за това приказвате така...Дай боже , да не настъпи пак такова време.Бог да пази България!
A ne, hilqda leva, malko sa :D
S_L_A_D_U_R_K_A
04-02-2008, 13:32
Пфф 1000 лв не са нищо, едва ли някой би се продал за такава сума
Пфф 1000 лв не са нищо, едва ли някой би се продал за такава сума
S o6te tri, daje 4 nuli- ei t'fa e cenata :D
Първо..ако някъв дебел,50 годишен,смръдлив и гнусен шишо ми подаде,каквато и да е било сума...независимо....ще повърна...не бих могла да се продам така...бих предала себе си...колкото и да ми трябват пари,няма да се дам на такъв човек,ако ще и да ме заколят...
romantika_f_13
04-02-2008, 14:08
Колкото и да не ви се вярва,за никаква сума не бих го продала. и аз съм на това мнение :-)
hitgazar
04-02-2008, 15:43
Казано е:Ако нещо не можеш да го купиш с пари, то можеш да го купиш с много пари...
бтв...тука всеки говори:Не бих се продала никога...бля бля
Като видиш парите и ше ти присветне. момичетата говорят така защото е обида да се каже че една жена се продава за пари...
Пък и малко се надценявате:100 000, 5000 лв за толкова големи красавици ли се имате бре...? :? :? :?
Mi da kajem suma s koqto moga da si kupq Bugatti Veyron :D
На мен са ми предлагали голяма сума пари в евро с няколко нули и не приех. Просто няма да стане това.После как да се погледна в огледалото? Аз се издържам от не знам вече колко време сама, била съм и на ориз 1 месец и никога през този период не съм си просила пари, дори от родителите си не съм искала през този труден период. Обаче сега съм горда със себе си, имам стабилно положение.Тези дни ще си купя кола(макар и на старо), имам си жилище, ям по ресторанти..въобще съм си супер. Но всичко това след много мъки.
Напих го , за да ви кажа именно, че не парите винаги оправят.Иска се голяма воля и хъс.
Ако вече ще си говорим за болести, смърт и т.н... няма смисъл да се обсъжда въобще. А ако съм на улицата докато имам ръце и крака винаги може да си намеря нещо. В България в момента безработицата има страшно малко!
Казано е:Ако нещо не можеш да го купиш с пари, то можеш да го купиш с много пари...
Като видиш парите и ше ти присветне. момичетата говорят така защото е обида да се каже че една жена се продава за пари...
Пък и малко се надценявате:100 000, 5000 лв за толкова големи красавици ли се имате бре...? :? :? :?
ти като се имаш за евтина аз какво мога да направя :lol:
i'm so excited!
04-02-2008, 15:58
хм, не съм се замисляла досега.
за 1 час секс, който изключва садо-мазохизъм и всякакъв вид гавра с мене съм склонна да го направя. но за бая голяма сума. и евентуално доста да съм го закъсала.
hitgazar
04-02-2008, 16:08
Първо съм той, второ не слагам всички под един знаменател примерно ти която се издържаш сама - разбирам.
Но поне 50 % от момичетата/момчетата тук които пишат като им кажеш една сума и те ще се замислят...не казвам че ще се продам но не казвам че и няма...(зависи на кой)
Първо съм той, второ не слагам всички под един знаменател примерно ти която се издържаш сама - разбирам.
Но поне 50 % от момичетата/момчетата тук които пишат като им кажеш една сума и те ще се замислят...не казвам че ще се продам но не казвам че и няма...(зависи на кой)
Съжалявам за грешката, иначе според мен е нормално да си сложиш скъпа цена, защото не става дума само за красота, а за това, което ти е в главата и последиците.
Иначе и аз съм сигурна, че една голяма част от момичетата в България биха се продали.Виж за във форума не знам.Не мога да преценя. Във виртуалното пространство повечето хора заемат много различна роля от тази,която те имат в нормалният живот. Тук ще кажат едно, навън друго.
FunnYboY
04-02-2008, 16:24
free :D :D :D :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
естествено бъзик...! Тялото ми няма цена :P
CragHack
04-02-2008, 16:27
иначе според мен е нормално да си сложиш скъпа цена, защото ...
Да можеш да преговаряш, нали :D :-D
glezenata
04-02-2008, 16:29
az NIkoga ne bih se prodala......moje da nqmam puknat lev no za edna no6t......prosto taka s nqkoi nikoga ne bi stanalo......a i tova e ne6to koeto ostava zavinagi v saznanieto......za jalost dne6no vreme hilqdi momi4eta go pravqt,bez 4ustva ,bez da sa 6tastlivi stiskat zabi i mal4at,a posle sledvat hilqdite aborti i bolesti ;( 4udq se ponqkoga nakde otiva sveta!
иначе според мен е нормално да си сложиш скъпа цена, защото ...
Да можеш да преговаряш, нали :D :-D
Като на циганския пазар за булки :D
sex_igra4ka
04-02-2008, 17:14
Аз се издържам от не знам вече колко време сама, била съм и на ориз 1 месец и никога през този период не съм си просила пари, дори от родителите си не съм искала през този труден период. Обаче сега съм горда със себе си, имам стабилно положение.Тези дни ще си купя кола(макар и на старо), имам си жилище, ям по ресторанти..въобще съм си супер. Но всичко това след много мъки.
:smt038 ;-) :mrgreen:
Аз се издържам от не знам вече колко време сама, била съм и на ориз 1 месец и никога през този период не съм си просила пари, дори от родителите си не съм искала през този труден период. Обаче сега съм горда със себе си, имам стабилно положение.Тези дни ще си купя кола(макар и на старо), имам си жилище, ям по ресторанти..въобще съм си супер. Но всичко това след много мъки.
:smt038 ;-) :mrgreen:
He, i az edna sedmica izkarah na liutenica i malko majoneza s tri filii hlqb i s 50 stotinki. Edinstvenoto ne6to, koeto polu4ih togava, be6e polovin par4e pica ot edna priqtelka. Da dobavq- tezi tri filii hlqb i liutenicata i majonezata ne bqha samo za men, a i za dvete mi sykvartirantki- vsi4ki bqhme ostanali bez pari!!! Togava pihme ujasno mnogo voda, za da ne se use6tame gladni :D
Абе ей я се съвземете .... просто не предполагате колко евтино може да се продадете ... са говорите 5-6 цифрени числа я слезте на земята кой нормален ще ви даде такава сума по скоро би ви се изплюл в лицето ....
Нищо не сте видели от живота все още и не сте на ясно с адски много неща .... 90% от путките във форума могат да бъдат наебати за наистина скромна сума за тяхното надуто положение !!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Айде очаквам нападките ... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
За пари на никого.Все пак парите не правят щастието. А случилото се би ме преследвало цял живот.
айде бе .. са така говориш ама на 19 ше има да лапаш пишки по вецетата на чалга клубовете за малка водка и натурален сок .. :D
айде бе .. са така говориш ама на 19 ше има да лапаш пишки по вецетата на чалга клубовете за малка водка и натурален сок .. :D
Абе пич кака хоти е доста над 19 :grin:
19 съм минала отдавна, а пари са ми предлагали и съм отказвала. Но както и да е. Отговорих на въпроса, няма да запълвам темата с глупости само и само да се защитавам.
Но е факт, че много много момичета са склонни да се продадат - и това не включва само парите. Те се продават за някоя мутра или псевдо мутра с BMW или апартамент или ланец...или просто селяндур с "репутация".
bulgarche
04-02-2008, 19:10
На който е заслужил съм го предоставил безплатно ;)
Всъщност получавал съм пари, въпреки че беше на шега. Инъче с 2 момичета съм си говорил сериозно на темата да ми се отплащат, но не в натура този път :)
Много сте отворени тука всичките. Ами ако става дума за пари за благотворителност? Парите да отидат за този сайт - Save-Darina.org
Пак ли ще откажете категорично?
Нормално да откажем, в "TEENPROBLEM.NET" повечето са тиинове, ние не работим - не изкарваме пари. Аз лично подкрепям такива инициативи, но много се дразна като някой иска пари от деца... Тоя линк го дай в някой сайт за бизнесмени..
love_veselka
04-02-2008, 20:03
na nqkoi,koito mi e mnogo za surce nqma da mu vzimam pari! haha za drugite-da se ebat v gaza sami4ki!
И аз така,само на приятеля ми и то без пари !
никога и за ниюо на всета не бих правила секс за пари
jenata koqto si znae cenata to e za6toto q e predlagala a az... ne se prodavam 8) nqma i da se prodavam
Nqq_Ti_Kaa
04-02-2008, 20:15
Безплатно :grin: :oops:
_butterfly_
04-02-2008, 20:34
Още като прочетох заглавието на темата се отвратих. Да правиш секс за пари- просто без коментар :?
rashito0o
04-02-2008, 20:47
Определено НИКАКВА..няма да си продам тялото
sLaDkA_GrEsHkA
04-02-2008, 21:16
mnoogo mnoogo milioni.... :D
+1
не мисля,че бих продала тялото си отвратително ми е само като идея.
slun4ice_90
04-03-2008, 12:15
не мисля,че бих продала тялото си отвратително ми е само като идея.Po-tupa tema ne bqh 4ela. :lol: .E i az 6te kaja nqmam cena.Da ne sum nqkakva stoka,4e da imam cena?! :)
nejnaDROGA
04-03-2008, 12:17
+1
+1
500lv minimum a za svirka i 20-30 me ustroiva.. ae navitite momcheta na lichen :D :D :D :D ebavam se :D:D:D:D mujete sux!
+1
+1
-100000
По темата. Зависи, ако примерно трябва да чукам някоя жена, бих го направил и за много малко пари. Но ако трябва да учавствам в гейски изпълнения, поне милион евро.
Пъл нека после ме преследва случилото се на плажа в Хавай :D
amatorium
04-03-2008, 12:25
Eh, che sa neprodajni nashite momi. Zashto li togava sa pulni gimnaziite i universiteti s momicheta na povikvane? Ami vsichki momichentsa hodeshti s chichkovci? Na dumi vsqka moje da kaje kolko e nezemna i skupa. Milioni milioni. Tuk ima momicheta, koito za 2 kokteilcheta shte prispat s nqkoi... :lol:
Eh, che sa neprodajni nashite momi. Zashto li togava sa pulni gimnaziite i universiteti s momicheta na povikvane? Ami vsichki momichentsa hodeshti s chichkovci? Na dumi vsqka moje da kaje kolko e nezemna i skupa. Milioni milioni. Tuk ima momicheta, koito za 2 kokteilcheta shte prispat s nqkoi... :lol:
За много по малко от 2 коктейлчета :grin: Но просто не го осъзнават...
nejnaDROGA
04-03-2008, 14:04
За много по малко от 2 коктейлчета :grin: Но просто не го осъзнават...
ЕеЕеЕе айде не всички момичета са такива :)
5 лева килотооо :grin: :lol: :lol: :lol:
За мен три килограма :grin: :grin: :grin: :grin: :-)
За тук,или да опаковаме за вкъщи :D :lol: :P
VerryBerry
04-03-2008, 14:25
Нищо не продавам 8-)
s3x_0n_th3_b3aCh
04-03-2008, 18:15
Bezcenna sum !!Unikalna!!Edinstvena i nepovtorima :D:D:D:D :lol: ( i mno0go0 skromna kakto vijdate :D:D )
amatorium
04-03-2008, 18:29
Bezcenna sum !!Unikalna!!Edinstvena i nepovtorima :D:D:D:D :lol: ( i mno0go0 skromna kakto vijdate :D:D )
http://images.despair.com/products/demotivators/individuality.jpg
не съм много съгласен с това. поне ако трябва да съдя по себе си 8) но все пак има и хора, които изобщо не ги следят тия работи и верно може да се случи :shock: но те очевидно не са заслужавали своя милион ;)
а бе ейй момиченца тия дет казват че не си продават тялото за нищо на света ахахах да бе да ви предложи някой батко 300лв и сигорно сичките ще се наредите на опашка не мога да разбера кво си прайте само труда да пишете някви лъжи , на които и самите вие не си вярвате..
А по темата: хем кеф хем кинти си зимаш ко друго ти трябва хахаха бъзикам се :D има определени хора на които без пари си го давам телцето.. :D
За тук,или да опаковаме за вкъщи :D :lol: :P
Ми опаковате ги за във вас ... ще дойда по късно да си ги получа :grin: :grin: :grin: :P :P
ANTIHUMAN
04-03-2008, 19:24
Bih si prodal tqloto ,no nemislq i se nadqvam da ne stigna tva dyno! No ima i hora na koito go bih dal bez pari :grin: :P 8)
ооо като сте толкова отворени, вие момчетата бихте ли си продали дупарата на някой по-якичък,а?За колко?
sex_igra4ka
04-03-2008, 19:41
ооо като сте толкова отворени, вие момчетата бихте ли си продали дупарата на някой по-якичък,а?За колко?
Еее,то сега ще се почнат еднииии... то всъщност същите като нашите изказвания,де-Никога,Да не съм луд,Да бе да-за нищо на света... ....
...
...
...
:razz:
alkobalko
04-03-2008, 19:42
Никога не бих го направила. Колкото и лошо да е положението не бих погазила така принципите си. В този случай се продава не толкова тялото, колкото достойнството. И винаги има друг изход.
Ами ти като гледам си най-отворената в твоя форум няма тема кадето да те няма.
sex_igra4ka
04-03-2008, 19:54
Знам,че не е културно да се месиш в чужди разговори,но не мога просто да се сдържа-проблем ли имаш?
so_sexy_92
04-03-2008, 19:59
nqmam takava a ako iam 6 e mn visoka za da ne moje da se plati
Ми бих си го продал що не но за момента съм достатъчно материално осигурен и не ми трябва ... но дори и да се стигне до момент за продажба .. знам разни клубчета в центъра където ти дават пари да пръсваш педалски гъзове така че .... :P :P :P :P :P :P :P
Знам,че не е културно да се месиш в чужди разговори,но не мога просто да се сдържа-проблем ли имаш?
sex_igra4ka : остави, не си хаби силите, аз вече не обръщам внимание на подобни безмислени коментари :-)
amatorium
04-03-2008, 22:04
Taq tema mi navqva filma "Neprilichno predlojenie" s Udi Harelsun, Demi Mur i Robert Redford. Seshtate li se? :P
колкото дадат толкоз само да е 4-ри цифрено число :) :grin:
0,025лв. :D ....т.е. 2 стинки и половина? :Р майтап
Зависи коя е клиентката. За някои е безплатно, иначе
аз се оценявам от 100лв нагоре за час. В смисъл - елитен съм, добре отгледан и с добро тяло! :D :D :D
...ама наистина - не се майтапя! :-P
http://www.oathrecords.info/style_emoticons/Black/banana.gif
Zeratuul
04-04-2008, 05:24
mnogo momi4eta sa bezplatni ako ima6 pari hubava kola i znae6 kak da govori6 spored tova koeto vijdam i kolkoto i da e tyjno parite pravqt vsi4ko dne6no vreme DAMN that suckz balls
Taq tema mi navqva filma "Neprilichno predlojenie" s Udi Harelsun, Demi Mur i Robert Redford. Seshtate li se? :P
много як филм !
За любов, нежност и ласки направо бих го подарила за 24ч! ^^ :oops:
i kolko 6te ti e cenata, 4e mn s1m navit da praq liobov na nqkoq moderatorka :P
gavro64eto
04-04-2008, 08:54
ne bih go prodala :)
mnogo momi4eta sa bezplatni ako ima6 pari hubava kola i znae6 kak da govori6 spored tova koeto vijdam i kolkoto i da e tyjno parite pravqt vsi4ko dne6no vreme DAMN that suckz balls
100% съм с теб .... просто защото знам какво е да ти се бутат заради колата или съдържанието на портфеила ти ... такива момичета ме отвръщават ...
Бати повърхносното мислене значи секи с гъзарска кола на старо в България спи с манекенки,аз като имам защо не идват,щом е така земи си кола под наем и събери някой лев и почвай да сваляш непознатите мадами по улиците щом мислиш,че толкова просто
с пари без пари с коли без коли се са курви разлиакта е ,че едните знаят какво изкат докато другите нямат акъл в главата и ги ментат яко за да ги използват.
с пари без пари с коли без коли се са курви разлиакта е ,че едните знаят какво изкат докато другите нямат акъл в главата и ги ментат яко за да ги използват.
Алооо я малко по-спокойно.
az sym bez pari no se predlagam samo na gadjeto si,a to e samo edno i ne mislq nqkoga da go smenqm.
tuka mn hora ne si znaqt cenata. pojelavam im da si q razberat po skoro da ne gi vzeme toq deto ne trqbva na avanta. predpolagam 4e 50% 6te se dadat za 1000 , 40% za mejdu 3 i 7 000 a drugite 10% sa ili s mnogo pari ili s mnogo moral. no tova sa samo 10% a ne 90...
krem4et0
04-04-2008, 12:46
Никога не бих го направила. Колкото и лошо да е положението не бих погазила така принципите си. В този случай се продава не толкова тялото, колкото достойнството. И винаги има друг изход.
Въпросът е точно в обратното. Бих продала тялото си, крака, бъбрека, и окото си, за да спася живота на мой близък...Но това значи ли, че продавам душата си? И все пак говоря само за вагинален секс. Затварям очи, разтварям крака и за 15 минути си ходим по живо, по здраво. За истински ласки, интимност, орална любов, за истински секс....това не мога да го предложа на никой друг, освен на интимния си приятел. не можете ли малко да отделите тялото от съзнанието си?
blahblahblah
04-04-2008, 12:57
На хубаво момиче може и безплатно да го дам. За момче искам поне 10000 лева. :P
А за извращения - сто хиляди. :)
Въпросът е точно в обратното. Бих продала тялото си, крака, бъбрека, и окото си, за да спася живота на мой близък...Но това значи ли, че продавам душата си? И все пак говоря само за вагинален секс. Затварям очи, разтварям крака и за 15 минути си ходим по живо, по здраво. За истински ласки, интимност, орална любов, за истински секс....това не мога да го предложа на никой друг, освен на интимния си приятел. не можете ли малко да отделите тялото от съзнанието си?
Не аз не мога.
Какво очакваш някой да се поти над мен докато съм с разтворени крака и затворени очи?Абсурд.Това просто няма как да стане.
Темата стана доста касова :lol:
amatorium
04-04-2008, 12:59
Taka e. I az ne moga da razbera zashto se razsujdava za sexa kato za prodavane na dushata si. Prodavam dushata si ako trugna sreshtu semeistvoto si za pari. Kolkoto shte da sa. Tova za men e prodavane na dushata. :-)
Taka e. I az ne moga da razbera zashto se razsujdava za sexa kato za prodavane na dushata si. Prodavam dushata si ako trugna sreshtu semeistvoto si za pari. Kolkoto shte da sa. Tova za men e prodavane na dushata. :-)
Е пак тръгвам срещу себе си нали? :)
Ivalinka
04-17-2008, 14:01
сега не бих,но някой ден може и да ми се наложи...нищо не се знае.кой знае какво ще ми щукне утре :-D :?
сега не бих,но някой ден може и да ми се наложи...нищо не се знае.кой знае какво ще ми щукне утре :-D :?
Нищо не се знае кво ще ти щукне днес тими говориш за утре :grin:
1nnocenT
04-17-2008, 15:25
FuCk is GooD
Fuck is FuNNy
Many PeoPLe FuCk fOr mOnEy
If yOu arE onE oF tHaT peOpLe
FuCk YouRSelF aNd kEEp tHE mOnEy !
:P :P :P
sexy_sladurana87
04-17-2008, 16:09
Ако трябваше да се продавам бих определила цена-4000 евро :-P.Който иска да идва в Плд :grin:
SunShinePearl
04-17-2008, 18:07
ne bih se prodala nikoga,ako mom4eto e svqstno i mi har kato 4ovek bih go napravila s nego prosto za kefa
Ако трябваше да се продавам бих определила цена-4000 евро :-P.Който иска да идва в Плд :grin:
АБе мацо казваш 4000 евро... А дори не предполагаш че би се продала за по малко от 40 евро!
beb4eto0o
04-17-2008, 18:33
никаква :-)
Carmen_Kass
04-17-2008, 18:43
Ако е социално слаб 1000
Ако е средно заможен 5000-7000
Ако е заможен 8000
Ако е БОГАТ над 10 000
Както виждате не уточнявам валутата...
sexy_sladurana87
04-17-2008, 19:45
АБе мацо казваш 4000 евро... А дори не предполагаш че би се продала за по малко от 40 евро!
оо наистина предполагам,че не бих го направила :lol:
Всеки казва че не би го направил ама парите са голяма работа да знаеш ... особено лесните ... лесно се печелят и лесно се харчат ... направиш ли го веднъж за пари ще го повториш и потретиш иии след тва нали знаеш ква е процедурата ... плочката и клиентите ....
skatemore
04-17-2008, 19:49
баце , ако е хубаво момичето съм безплатен
ако е некоя дебела гадна тор немам цена .. ЧЕСНО
DeXtRoFeR
04-17-2008, 19:51
За к'во питаш к'ва им е цената като те и без т'ва си го правят без да вземат пари (както си му е реда де :) ) т'ва нещо е по уместно да питаш някоя от тия дето са главните пътни артерий :D със шишета в ръка :grin:
Айде ся сериозно...всяко момиче си има цена било то една водка :D или разходка с яхта някъде из водните басейни в посока някой екзотичен остров :D
Doom Bringer
04-17-2008, 19:56
Зависи кой ми иска услугите и във какво състояние му е банковата сметка
8)
Не съм по джоба на никой 8-) :D :evil: На който реша сама може и без пари ама трябва преди т'ва да мине на кастинг да го огледам хубавичко :-D :D
PinkDream
04-18-2008, 12:54
...ами бих си продала тялото ,
колкото и да Ви звучи странно...
Но погледнете ли реално ,
така и така си е удоволствие ,
а пък и не пречи да си спечелите нещо..
...но разбира се държа човека с който ще се извърши половият акт да ми харесва/привлича поне малко..
Иначе цена около 600-700 лв. за 1-2 часа ..
Смятам ,че е добре за хубава стока :oops: ...
sexy_sladurana87
04-18-2008, 13:01
Всеки казва че не би го направил ама парите са голяма работа да знаеш ... особено лесните ... лесно се печелят и лесно се харчат ... направиш ли го веднъж за пари ще го повториш и потретиш иии след тва нали знаеш ква е процедурата ... плочката и клиентите ....
В предположение,че вече НАИСТИНА имам нужда от тези пари бих го направила.
Allmighty
04-18-2008, 13:41
Който тука е написал, че не се продава е на 12 години. Като станете на 19 със средно образование и като поработите за 600 лева и набързо ще ви се прииска баровец дето ги харчи тия пари за 1 вечер...
sexy_sladurana87
04-18-2008, 13:42
Който тука е написал, че не се продава е на 12 години. Като станете на 19 със средно образование и като поработите за 600 лева и набързо ще ви се прииска баровец дето ги харчи тия пари за 1 вечер...
+1 Най-точно казано....
да ле да,несте продажни ? мар6 от тука ле .... а замислили ли сте се колко струBате ? :?