PDA

View Full Version : Не издържам вече така.

Holloway Girl
04-01-2008, 22:20
Здравейте на почти 20 години съм вече, студентка съм и работя и все още не съм срещнала подходящия човек за мен.
Толкова много съм страдала и толкова много са ме наранявали, че имаше един етап в който тотално се бях отчаяла и престанах да вярвам в любовта, защото нямаше момче което да ме обича истински.
При абсолютно всички нещата започваха чудесно и до 2-3 седмици си показваха истинската същност и започваха да се държат като прасета целящи само секс. Никога не съм срещала истинска любов... такава, която да те кара да потръпнеш само щом си представиш как с любимия човек се разхождате из парка или просто си говорите и се усмихвате.
С всеки следващ си казвам: "Ето това е момчето за мен. Той ще е различен... той ще ме обикне и няма да иска само да ме използва като парцал и после да ме остави или замени с някоя друга." Да, ама не... свършиха ли се момчетата, които ценят малките неща, любовта, чувствата и т. н.

MiMcHeToOo
04-01-2008, 22:38
Спокойно има време пред теб!

PepiDesigns
04-01-2008, 22:53
Спокойно има време пред теб!

Напълно съгласен ..

Не се знае утре с кой ще се срещнеш ..

Не знам какво повече да ти кажа ..
Нали знаеш , в София или който и град да си , няма само 20 мъжки индивида .. много са , все някой е различен , и има това което търсиш .. някой с който да се чувстваш по начина по който си описала...

Късмет и главата нагоре ..

P.S. На 17 съм .. и като представител на момчетата които ценят малките неща , любовта , чувствата и т.н. .. на този изчезващ вид .. мога да ти кажа , че не съм единствен в тази група :)

Въпрос на време.

GLeZoRanA
04-02-2008, 00:07
Не се отчайваи за всичко си има време ;) , но ако се самонавиваш , че няма да го срещнеш , най-много да го пропуснеш :))) Така че горе главата , твоето момче те чака някъде там :))))))))

Harum_Scarum
04-02-2008, 05:01
Да, ама не... свършиха ли се момчетата, които ценят малките неща, любовта, чувствата и т. н.
Аз съм момиче и сащо не ми правят такова впечетление...В смисал и аз искам нали любо, но не сам чак толкова кат теб...Кат ме ядоса едни маини на маика баща чичо и леля и го заебавам.....И аз искам да ти кажа да не се впрягаш толкова : )

jujulinkaa
04-02-2008, 06:05
ще си намериш момче когато най малко очакваш винаги става така :)

Mechtatel
04-02-2008, 08:20
Явно не търсиш там кадето трябва

tuzaro
04-02-2008, 09:35
тука съм кога ше ма земеш??