View Full Version : Кога да я целуна ?
Problem.Koga da q celuna,to4no v koi moment ,za6tot qko go napraq po-rano 6te izgl kato palen zagorql idiot :) .Ta kak da razbera ?
misspurple
04-02-2008, 12:00
Като я изпращаш..или като си тръгне.
Зависи де..от колко време излизате,къде ходите..просто трябва да усетиш момента..не става с планове :oops:
не я целувай, щом искаш да я целунеш си загорял идиот(не пълен, заккръглен).А щом си такъф нема значение кога
vesito13
04-02-2008, 12:32
Зависи де..от колко време излизате,къде ходите..просто трябва да усетиш момента..не става с планове :oops:
+1
MartyParty
04-02-2008, 12:38
Когато усетиш,че се познавате достатъчно добре и че тя ти има достатъчно голямо доверие.При всики положения не бива да я целуваш,ако сте се запознали скоро и не сте излезли поне 2-3 пъти.Това с целувката на първа среща стана прекалено банално. :?
elmosGirl8
04-02-2008, 13:14
+1
S_L_A_D_U_R_K_A
04-02-2008, 13:26
Ние не може да ти кажем кога, това трябва ти да го прецени и сам ще го почувстваш :wink:
ghostwisper
04-02-2008, 13:36
ако питаш кога да я целунеш като излезете,амии или като сте сами на някое супер красиво място и сте така по-сближени тогава,може като я изпращаш..пък ако ще тръгвате,излезте на кафенце поговорете си и може и тя да те целуне..а пък иначе пробвай като се чувствате и двамата по-емоционални..
Мн сложно се изразявам,sryy за което,дано си ме разбрал :-D
ако питаш кога да я целунеш като излезете,амии или като сте сами на някое супер красиво място и сте така по-сближени тогава,може като я изпращаш..пък ако ще тръгвате,излезте на кафенце поговорете си и може и тя да те целуне..а пък иначе пробвай като се чувствате и двамата по-емоционални..
Мн сложно се изразявам,sryy за което,дано си ме разбрал :-D
Бре брре :D :D :D чак мен ме разчуства женооо
alex_devv
04-02-2008, 13:54
момента е когато отиде до тоалетна
ami ako use6ta6 4e go iska ... nakarai q tq da te celune za ko se mom4etata trqbva da sa pyrvi... xaxa
целувай когато ти искаш :lol:
MoonAngel
04-08-2008, 19:36
М според мен няма нужда да питаш други хора кога да я целунеш. Целувката е нещо много красиво и нежно и става от самосебеси, когато и двамата го искат. Ти сам ще разбереш кога е точният момент, когато дойде! :)
Ivalinka
04-08-2008, 19:46
следи за знаци....примерно си навива кичур коса на пръста....оглежда се....(това само ако сте се изправили един срещу друг),прехапва си устните,и такива неща...успех 8)
xXxScreamxXx
04-08-2008, 19:52
koga li .. kogato nameri6 za dobre ;)
не я целувай, щом искаш да я целунеш си загорял идиот(не пълен, заккръглен).А щом си такъф нема значение кога
+1
skatemore
04-08-2008, 20:06
кажи и стой че имаш паднала мигла и се доближи до нея уж че я махаш и кат кажеш готово не се отмествай назад и тя ще погледне в очите и ше се целунете! 8)
100% ГАРАНЦИЯ
След като я напиеш яко... правиш каквото ти е на сърцето :lol: :lol:
хмм, когато сметнеш за добре в най-скоро време... щото аз една мацка като я цунках по шит време се оказа, че е искала повече от мене... т'ка ,че ДЕЙСТВИЕ!! :-o
sexi_lady_666
04-08-2008, 21:30
ne q celuvai napravo bez da znae tq dori za kvo stava vupros za6toto 6te precaka6 ne6tata ako tq ne e gotova ili puk ako neiska taka 4e vij kak se durji s teb i pogovori s neq :) :-D
1 час и 17 минути след 1-вото здрасти...
Окей ли е така като ти казах... чувстваш ли се сигурен в себе си?
Боже, колко мъка има по този свят, Боже.
ппф немога да ти кажа кога ама ще ти кажа коя целувка запомних аз...
Имаще сняг още и с приятеля се разхождахме по улиците и какво се заговорихме и ми каза че не мога да се хвърля в някоя пряспа. Немога ли.. ела да видиш как след малко първо той скочи а след това и аз (ама веднага стана :D :D :D била съм му напълнила кръста с сняг ) и се хвърли в/у мен и си доближи лицето максимално и седяхме така около 20 сек докато усетим какво става и ме целуна/ или аз него :-D :-D :-D :-D
soulja_girl4e
04-09-2008, 08:43
nqkoga, no ne sega!... lqlqlqqllqlqqlqllqlq 8-)
Ms.Lonely
04-09-2008, 09:03
Няма значение кога , но е желателно да е по-романтично . Но трябва да си готов за това .Ще се получи от само себе си , ако и тя го иска .Успех.
+1