View Full Version : Това днес беше върхът!Искам да продължаааа ;( ;( ;(
mechtaq_za_teb
04-02-2008, 14:06
Днес се видях с бившия.Незнам как стана,но той почна да ми пише от скайпа на някакъв негов фр и така.Аз се навих да се видим,за да запазим някакви отношения,но нищо повече!!!Той започна да ми овърта...и така,видяхме се.Искам да споделя какъв кошмар беше!Първо се държа...долу горе добре,но после почна да се държи отвратително! :? Исках само да се оправим...да престанем с тези глупости,а той се държа,като дете!Не издържах и му казах,каквото си мисля и представете си,щях да си изям боя за малко!Добре,че беше приятелят му,който ме защити ;( И знаете ли кое е най-лошото?Че го обичах много...И може би още го обичам,но днес той ме нарани страшно много.А да не говорим как започна да ми обяснява за някакво момиче.Добре,браво.Нека си намери друга...Но защо се държи с мен като с парцал?Дори и го попитах,какво съм му направила,а той ...Само ми крещеше! Хора,незнам какво да правя.В пълна безизходица съм.Искам да продължа напред,но винаги той се появява след месец-два да ме върне назад.Не мога повече... :( Сега имам проблеми и с родителите си.Имам чувството,че този ад няма да има край...Дайте ми съвет,моля ви!Наистина се нуждая дори от най-малката подкрепа!
TheMaggie
04-02-2008, 14:11
Всичко идва за да си отиде - няма да се караш вечно с родителите си,споко....А що се отнася до старият ти приятел - той е ла*но.Просто му тегли майната..! Знам,че е трудно,но трябва.Просто повече не излизай с него,щом те наранява и се държи така..
mechtaq_za_teb
04-02-2008, 14:14
Всичко идва за да си отиде - няма да се караш вечно с родителите си,споко....А що се отнася до старият ти приятел - той е ла*но.Просто му тегли майната..! Знам,че е трудно,но трябва.Просто повече не излизай с него,щом те наранява и се държи така.. Лошото е,че проблема с родителите ми не е такъв..аз да не ги слушам,даже нарптив.Между тях е!И ми дойде в повече.А той...Бях спряла всякакви контакти с него.Той го прави нарочно!За да ме наранява...Щях да си изям боя и ме заплаши на няколко пъти.Вече започвам и да се страхувам!Какво съм му направила.. :( :( :(
alex_devv
04-02-2008, 14:15
продължавай напред и го зарежи тоя. щом само те търси и иска да се среща с тебе начи нещо го чегърта само и не е безразличен толкова на колкото се прави.
старай се да нямаш никакви контакти с него и така. ако те намери го отрежи и не се занимавай с него. като е толкова голем пич да не те търси...
TheMaggie
04-02-2008, 14:18
Всичко идва за да си
отиде - няма да се караш вечно с родителите си,споко....А що се отнася до старият ти приятел - той е ла*но.Просто му тегли майната..! Знам,че е трудно,но трябва.Просто повече не излизай с него,щом те наранява и се държи така.. Лошото е,че проблема с родителите ми не е такъв..аз да не ги слушам,даже нарптив.Между тях е!И ми дойде в повече.А той...Бях спряла всякакви контакти с него.Той го прави нарочно!За да ме наранява...Щях да си изям боя и ме заплаши на няколко пъти.Вече започвам и да се страхувам!Какво съм му направила.. :( :( :(
Е,това е вече наистина гадно... (за родителите ти)..Просто се опитай да си съпричастна,не им се пречкай,но бъди отизвчива..А що се отнася до онзи келеш - купуваш си една бухалка и следващия път като се видите и като ти скочи,можеш да го халосаш,та да видиш повече дали ще те закача.. :)
MartyParty
04-02-2008, 14:24
Ще има,край когато му дръпнеш щепсела. :x Като казваш нещо,го казвай сега и завинаги.Никакви скайпове,никакви телефони най-малкото срещи.Ако не искаш да си с него-не бъди,но му покажи ,че говориш сериозно.Тия говеда като него от нищо не разбират.Не е имало смисъл да се виждате.Иначе нищо не правите...Сама си видяла последствията.Сега му обърни гръб веднъж завинаги и не му се давай.Търси си собственото щастие далеч от миналото. :-k
а това,че си "щяла да си изядеш боя" показва колко голям мъж е ...теглиш му една българска и да не ти пука за него защото тва го е направил,за да се базика с теб,а ти си се вързала !!!!!
mickelangelo
04-02-2008, 15:27
Просто не се занимавай с него .. не е оценил това което е загубил ... не мисля че има смисъл да се занимаваш с него .. но моето мнение .. няма значение ... ти си тази която трябва да реши какво ще прави :) имаш подкрепата ми дори да не те познавам ;)
Scared_Straight
04-02-2008, 16:22
Ми спри да го търсиш...
sexa_na_kompleksa
04-02-2008, 16:36
Спри всякакви контакти с него, явно не е някой разбран тип. Изобщо не му се връзвай, според мен няма да посмее да те удари, но ако все пак го направи, незабавно уведоми родителите си. Разбирам те какво ти е - да страдаш по бившия ... Аз днес също видях моя ... Гадно е, но не ни остава нищо друго освен да продължим напред и да забравим за тези утрепки!
Е, успех!
ООооо Мило хич не се трогвай от тва дето е направил!Ти вместо сега да плачеш и да тъжиш що невземеш и ти да се държиш с него така а..Да му го върнеш!?Няма се той да те каар да страдаш я!Горе Главата мацкоо щом те мачкат и ти ги мачкай! :-D :-)
VerryBerry
04-02-2008, 16:56
Зкаво въобще му се върза да излезете :-D ???Ако пак ти пише от скайпа на некой френд не му отговаряй-ама изобщо и го остави да се прави на дете другаде...рано или късно ще го разлюбиш :)
Beatifica
04-02-2008, 17:39
Вземи пистолет и го гръмни.
Очевидно той е някакъв педераст там, а ти не можеш да контролираш чувствата си.
mechtaq_za_teb
04-02-2008, 17:55
Не искам да го обиждам,просто този човек,който видях днес беше различен,беше озлобен,безразличен,непуки ст,пълен простак.Точно така се държеше.Наистина незнам какво да кажа.Чувствам се като.. и аз не мога да го опиша.За пореден път ми доказва що за човек е в същност. :( :( :(
Deni4kaa
04-02-2008, 18:28
еее тоя как може да е такъв смотляк,като ти говори за друго момиче явно си е харесал някоя.за кво тогава те търси,само да те тормози.изтрии го от списъка с абонати и повече не се занимавай с него \:D/
*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
04-02-2008, 19:00
Krai! Prikluchvash vsqkakvi kontakti s tova lice, kakto i negovite poznati, zashtoto toi moge da gi izpolzva da se svurge s teb i da ti navredi. Izbqgvai mestata, kudeto znaesh, che hodi, blokirai nego i priqtelite mu v skype, nishto, che nqkoi moge da sa dobronamereni (tva, det ti napisah po - gore). I nikoga poveche ne se zanimavai s nego, zabravi go, iztrii vsichko, koeto te svurzva ili ti napomnq i zapochni na chisto. Dano skoro namerish nqkoi, koito te zaslugava. :) Uspeh i ne se ostavqi nishto da te vrushta nazad! Samo napred. :)
jjjjjj6363
04-02-2008, 19:03
interesno shte e bilo kak lape se pravi na muj ili muj se pravi na lape ili lape se pravi na po golqmo lape zaebi go toq nqma kakvo da mu obrushtahs vnimanie
Krai! Prikluchvash vsqkakvi kontakti s tova lice, kakto i negovite poznati, zashtoto toi moge da gi izpolzva da se svurge s teb i da ti navredi. I nikoga poveche ne se zanimavai s nego, zabravi go, iztrii vsichko, koeto te svurzva ili ti napomnq i zapochni na chisto.
Това звучи все едно " това лице " е нарко дилър + опасен килър...
Следващия път като те потърси му кажи в очите майната ти неискам да те виждам и така ще премахнеш един от проблемите си за в бъдеще!
Yanichka
04-02-2008, 19:37
Само не схванах проблема...след като ти е бивш кой те кара да се виждаш или да си пишеш с него :? Просто спри да общуваш с него
mechtaq_za_teb
04-02-2008, 20:41
Аз приключих всичките си контакти с него доста отдавна,но днес просто ми писа от друг скайп.Вече незнам...Не искам да го виждам,да го чувам,да си пиша с него,след днес!Искам веднъж завинаги да е край и да продължа напред,защото се каня да го направя от много време! :( Днес ми стана гадно,но пък хубавото е,че осъзнах,че по-добре без него...от колкото да продължава да ме наранява.Достстъчно го е правил.
evelinka1122
04-02-2008, 21:02
заеби го тоя... не мисли за него, нито излизай повече... наранява те и те боли затова спри с контактите си с него... с родителите ти няма как все ще се оправите, това са дреболии надявам се :) Айде УСПЕХ с тебе сме :-)
NFW : Умри.
w0sh възможно най-скоро.
Ами мноу такива случаи вече на 2-3 познати и установих, че просто ако ти не пожелаеш да го забравиш и да спреш да го обичаш и т.н. тва няма да стане... Докато ти мислиш за него и искаш да мислиш за него, никой не може да ти помогне и да ти го извади от главата... Само ти можеш да направиш тва и то само ако наистина го искаш... И на 3-те познати дет нон-стоп ми дрънкаха за въпросните момчета дет с години не могат да ги забравят, им повтарях непрекъснато "Добре де, спри да мислиш за него ся, за кво постоянно само за тва ми говориш? Друго не ти ли минава през главата или само за него мислиш?" и те пак си продължават старата приказка : "Ами дойде вчера, пак ме навика, пак ме обиди... Повече няма да го погледна!" и пак само за него си мислят и говорят... И мислят с часове върху всяко едно негово действие или реплика... Супер отчайващо... Ако ти не го искаш наистина да го махнеш от живота си, няма да стане... Абе воля се иска и тва е... Уфф дълго... :(
mechtaq_za_teb
04-03-2008, 07:47
Ами мноу такива случаи вече на 2-3 познати и установих, че просто ако ти не пожелаеш да го забравиш и да спреш да го обичаш и т.н. тва няма да стане... Докато ти мислиш за него и искаш да мислиш за него, никой не може да ти помогне и да ти го извади от главата... Само ти можеш да направиш тва и то само ако наистина го искаш... И на 3-те познати дет нон-стоп ми дрънкаха за въпросните момчета дет с години не могат да ги забравят, им повтарях непрекъснато "Добре де, спри да мислиш за него ся, за кво постоянно само за тва ми говориш? Друго не ти ли минава през главата или само за него мислиш?" и те пак си продължават старата приказка : "Ами дойде вчера, пак ме навика, пак ме обиди... Повече няма да го погледна!" и пак само за него си мислят и говорят... И мислят с часове върху всяко едно негово действие или реплика... Супер отчайващо... Ако ти не го искаш наистина да го махнеш от живота си, няма да стане... Абе воля се иска и тва е... Уфф дълго... :(Аз искам да го махна от живота си!И ще успея!!!
Всичко ми се струва доста познато! И аз имах подобно ситуация с предишния ми приятел, но без боя... то и т'ва оставаше..макар че преди е бил посягал на момиче, та... :shock:
И той ме търсеше постоянно, в началото бяхме приятели наистина, той си е добро момче, но просто избухва много бързо и това му пречи... Ходили сме 2005... първата година бяхме фр, след това замина за морето, та... не сме се и чували.... но 2007-започнахме пак да си пишем..не знам случайност ли е но всяка година на рождения му ден се срещаме случайно из центъра... веднъж такъв скандал вдигна.... пффффффффффффффффффф.......... ...................
Единственият начин е да го забравиш, когато ти пише- не му пиши,игнорирай го ...... постарай се да не се срещате вече и това е.. Даваш право напред и горе главата :P
S_L_A_D_U_R_K_A
04-03-2008, 08:16
Ох душицата, разбирам те, но във всяко едно положение има изход, остави го не му се връзвай! Винаги е така, когато почнеш да забравяш накой той се появява, радвам се, че си надъхана да го забравиш, така и трябва- да мислиш положително! Няма незабравими хора, особено като са такива простаци като тоя! Успех
InnchetO
04-03-2008, 08:30
ох от всички мнения до тук видях едно което направо ме шашна .
След като ти е бивш изобщо не се виждай с него или нещо от сорта .
Това е метода на лапетата който незнаят как да си приключат връзката с приятелство . А просто без никакви думи и без нищо изведнъж спират контаките с дадения човек . Това е тъпо .
Както и да е по темата : Просто му тегли една майна ! Кажи му щом е такъв отворко да върви да се отваря на някой който ще му върже . И изобщо как още там си позволила да ти крещи !? Ако бях на тебе още там майната + няколко шамарчета - да му държат влага . Явно е че след като е тръгнал с теб не си му била безразлична . Явно е че след като сега те търси пак не си му безразлична . И според мен е говорил за другото момиче за да те накара да ревнуваш - което се надявам да не си направила защото така само би показала че се интересуваш от това което аз мога да определя само с думите ДЕГРАДИРАЛО ЛЕКЕ . А и другото което е щом е бил такъв - защо си тръгнала с него ? Но като цяло идеята е - забрави за него ,а ако той реши пак да се ебава с тебе както писах по горе една дълга майна + поне 1 шамарче :)
mechtaq_za_teb
04-03-2008, 08:41
ох от всички мнения до тук видях едно което направо ме шашна .
След като ти е бивш изобщо не се виждай с него или нещо от сорта .
Това е метода на лапетата който незнаят как да си приключат връзката с приятелство . А просто без никакви думи и без нищо изведнъж спират контаките с дадения човек . Това е тъпо .
Както и да е по темата : Просто му тегли една майна ! Кажи му щом е такъв отворко да върви да се отваря на някой който ще му върже . И изобщо как още там си позволила да ти крещи !? Ако бях на тебе още там майната + няколко шамарчета - да му държат влага . Явно е че след като е тръгнал с теб не си му била безразлична . Явно е че след като сега те търси пак не си му безразлична . И според мен е говорил за другото момиче за да те накара да ревнуваш - което се надявам да не си направила защото така само би показала че се интересуваш от това което аз мога да определя само с думите ДЕГРАДИРАЛО ЛЕКЕ . А и другото което е щом е бил такъв - защо си тръгнала с него ? Но като цяло идеята е - забрави за него ,а ако той реши пак да се ебава с тебе както писах по горе една дълга майна + поне 1 шамарче :)Когато тръгнах с него,повярвайте ми,се дъжеше коренно различно с мен.А колкото до другото момиче,не съм показала никаква ревност.Не съм показала никакъв интерес към него,просто му казах,че искам да запазим някакви отношения..при което той изръси,че не бил съгласен и искал повече,но както и да е.Вече не мога да разбера кога се лигави,кога е сериозен...или може би всичко,което казва е една голяма простотия.Гадно ми е,даже много...и жалко за времето,в което се опитвах да си внуша,че ще го забравя...бях стигнала донякъде,а сега ще трябва да почвам отначало.
InnchetO
04-03-2008, 08:46
майната + няколко шамарчета - да му държат влага :)
На такива им теглиш една майна и повече не се занимаваш с тях...
Просто го остави, не се занимавай с него, защото явно не го заслужава.
mechtaq_za_teb
04-03-2008, 20:02
На такива им теглиш една майна и повече не се занимаваш с тях...
Просто го остави, не се занимавай с него, защото явно не го заслужава.Не го заслужава,да.Вече ми стана напълно ясно.И си обещавам,че каквото и да става,дори един ден отново да имам възможността да го видя,няма да се съглася за нищо на света!Може да съм имала чувства към него,но след такова държание осъзнавам,че той ми носи само лоши неща.Просто исках да се разберем като нормални хора,но не.Затова трябват двама,а не един.
sweety_blondy
04-03-2008, 21:23
Всичко идва за да си отиде - няма да се караш вечно с родителите си,споко....А що се отнася до старият ти приятел - той е ла*но.Просто му тегли майната..! Знам,че е трудно,но трябва.Просто повече не излизай с него,щом те наранява и се държи така..
+1
Forever_love_
04-03-2008, 21:44
Всичко идва за да си
отиде - няма да се караш вечно с родителите си,споко....А що се отнася до старият ти приятел - той е ла*но.Просто му тегли майната..! Знам,че е трудно,но трябва.Просто повече не излизай с него,щом те наранява и се държи така.. Лошото е,че проблема с родителите ми не е такъв..аз да не ги слушам,даже нарптив.Между тях е!И ми дойде в повече.А той...Бях спряла всякакви контакти с него.Той го прави нарочно!За да ме наранява...Щях да си изям боя и ме заплаши на няколко пъти.Вече започвам и да се страхувам!Какво съм му направила.. :( :( :(
Е,това е вече наистина гадно... (за родителите ти)..Просто се опитай да си съпричастна,не им се пречкай,но бъди отизвчива..А що се отнася до онзи келеш - купуваш си една бухалка и следващия път като се видите и като ти скочи,можеш да го халосаш,та да видиш повече дали ще те закача.. :)
+1
Ами мноу такива случаи вече на 2-3 познати и установих, че просто ако ти не пожелаеш да го забравиш и да спреш да го обичаш и т.н. тва няма да стане... Докато ти мислиш за него и искаш да мислиш за него, никой не може да ти помогне и да ти го извади от главата... Само ти можеш да направиш тва и то само ако наистина го искаш... И на 3-те познати дет нон-стоп ми дрънкаха за въпросните момчета дет с години не могат да ги забравят, им повтарях непрекъснато "Добре де, спри да мислиш за него ся, за кво постоянно само за тва ми говориш? Друго не ти ли минава през главата или само за него мислиш?" и те пак си продължават старата приказка : "Ами дойде вчера, пак ме навика, пак ме обиди... Повече няма да го погледна!" и пак само за него си мислят и говорят... И мислят с часове върху всяко едно негово действие или реплика... Супер отчайващо... Ако ти не го искаш наистина да го махнеш от живота си, няма да стане... Абе воля се иска и тва е... Уфф дълго... :(Аз искам да го махна от живота си!И ще успея!!!
Бравоз! Само така... И дано да успееш... :wink:
happy end
04-04-2008, 15:12
И аз бях така с бишия ми фр .опитвах се да си оправи ме отношенията ,но нищо не стана .накрая бях принудена няколко месеца да съм негова робиня :-o .правех всичко ,което искаше .а той дори не ме обичаше . последната седмици ми призна ,че ходи с друга.аз обаче не исках да се отказвам от него и продължавах да го слушам ,защото ме заплаши ,че ще ме остави.. :-o само ме ядосваше и ми говореше за новата си фр .
но ОНЗИ ден казах КРАЙ и мн се радвам ,че го направих .
моя съвет е продължавай напред сама без този човек...
вярвай че рано или късно в любовта идва happy end
УСПЕХ! :)
MaRiYa_86
04-04-2008, 15:17
Смятам,че той се държи с теб като с парцал,защото ти така му позволяваш.
"Не е виновен този,който яде баницата,а онзи,който му я дава"