View Full Version : Прибирали ли сте се пияни?
Аз по принцип не пия - тъпо е. :( Но преди като порках повече, се е случвало 1-2 пъти да се прибера пияна, ама лекичко - когато вече почва да ме пуска.. и не ме усетиха, аз само си легнах и реанимирах...
lidetyYy
10-21-2008, 11:25
прибирала съм се 2 пъти...........но не сериозно те така и не разбраха :)
In_my_dreams
11-21-2008, 23:11
ако отговорът ми трябваше да е да...сега най-вероятно нямаше да
пиша :D
sentient_
11-23-2008, 10:32
Да няколко пъти, но гледам веднага да си легна :D
bobo_kaulitz
11-27-2008, 10:59
дааа един път така се напих че ме държа 5 дена :D :D :D на 3 ден като отидох при лекарката в даскало като ме видя каза: махай се нямам отрезвителни :lol: :lol: :lol: :lol: иначе си се прибирам пиян.. но избягвам :D
Krasencety
11-29-2008, 17:27
Напивала съм се един единствен път,това беше тая година на екскурзията и не съм особенно горда с това. :D Наще нямаше как да ме видят, а и аз после им казах... Нищо не ми казаха. :-D :-P Само баба ми ми дудна малко.... :razz: Напих се от любопитство, на следващия ден ми беше кофти и честно казано не ми се иска да го правя пак... :? Не ми е интересно вече! :neutral: :wink:
Kostadin_682
11-29-2008, 17:58
Не пия алкохол :)
ем да ,усещат ме ,но се правят на ударени щот не им е приятно да разговарят,но аз се осъзнах и не сам се напивал от 15 сеп
ThinkPink
11-29-2008, 23:33
оо мн често :-D
taNcheto93
11-30-2008, 08:22
Напивала съм се, но не е било нищо сериозно. Наще са ме виждали само веднъж пияна - напих се в тяхно присъствие, а в другите случаи когато се прибирам те вече спят 8-)
alexandarchy
11-30-2008, 18:39
То не беше точно напиване ама, бях замаян и гледах да си легна по - бързо. Щото татко види ли ме ще изтрезнея на бързо. :D
crazyteengirl
11-30-2008, 19:12
az ne sam :D :D :grin:
И аз :grin: :)
uMnePaToPa
12-01-2008, 16:33
Пребирал съм се :D
summer_mo0n
12-01-2008, 16:48
:-D дам 1 път но наще не разбраха не бях в много лошо състояние .... друг случай братовчедка ми ми беше на гости и дойде на рожден ден с мене и се напи много яко и с едно момче я влачихме до нас :D (тогава не ми беше много смешно) и се чудех как да я скрия от наще но успях малко трудно щото си с 10кг повече от мене :D и накрая вместо да ми благодари че см я покрила ми каза "ти ми одари главата от таблата на леглото" :-x тогава ми идеше да я убия :D :D :D еххх спомени :)
оная вечер ...
аз: Отиам до кенефа и си лягам.
.. след кенефа ...
майка ми: Ти да не си пил ?!
аз: Еми-и-и ма-алко ...
майка ми: а бе не е малко ама айде ..
аз: добре ...
майка ми: айде лягай ...
аз: да
... :razz:
aRGuMeNT
12-02-2008, 01:21
С пиенето на тази възраст нещата стоят различно.Това е понеже още човек не знае кога да спре, какво ще стане и какви са последствията.
За целта от 6-годишен ме карат при всеки възможен случай на масата да ударя поне 50 грама ракия. Причините са, че после по-трудно ще те хваща алкохола, след като свикнеш веднъж и няма да се излагаш..(понеже другите ще се напият преди теб, а като няма компания няма и пиене ;) ако има - значи имаш проблем), по принцип има тенденция хората които не пият или не им е давано да пият, след години да наваксват с алкохола в големи дози ;) .. пък и вкъщи като пиеш има кой да те наглежда..
От там нататък след като вече си самостоятелен човек.. според мен имаш 2-3 пъти право на грешка. За да видиш до къде може да се стигне и да осъзнаеш кога трябва да спреш. Признайте тези който сте драйфали, че като сте пийнали ви е било кеф обаче като сте драйфали ви се е искало да умрете :D . . така че какво по-хубаво от това да си знаеш мярката и да спреш на 50 грама разстояние от лошите моменти ;)
Инъче евала на автора - добре разсъждаваш.
Mr.Nightmare
12-05-2008, 20:31
да, един път бех мотика пиана и мн ме беше страх да се прибера, ама накрая се престраших и като се прибрах наще ги нямаше - оказа се че са отишли на църква :D :D :D :D :D :D :D
sweet_nothings
12-06-2008, 08:28
Да, прибирала съм се пияна, ама наще така или иначе не разбраха :-D Пък един път бях се напила вкъщи с домашна ракия :shock: Олее, ужс :D Майка ми се провика малко, а баща ми се ядоса шот сложих вода в ракията му :lol: :lol: :lol:
Teenajer_993
12-06-2008, 10:38
Аз съм се прибирал вкъщи 2 пъти пиян.Първият път беше на нова година а вторият път на рожденния ми ден.Наште не ми викаха просто бях попийнал така колкото да залитам и това беше.