PDA

View Full Version : Предлагам.

jugulator
04-03-2008, 01:37
Предлагам да се въведе пола на всеки потребител.
На перофила и да се вижда в менията, като изображениеhttp://i32.tinypic.com/11bntit.gif или писменно.

machoka
04-03-2008, 01:59
Не виждам никакъв смисъл.

alex
04-03-2008, 05:10
Планирано е! Скоро ще има пол, рожденна дата (години) и още много екстри. Само малко търпение. Модулите са почти готови, но малко ни спъва дизайна и ще го барнем леко. Иначе новите екстри ще са... абе за сега ще ви ги спестя и ще кажа само че ще са зверски :)

bulgarche
04-03-2008, 05:57
Значи че ще изиксва като информация при регистрация (може би по желание де), но когато се създаде тема, за да се събере подобна информация тя се изтрива, защото издава личните данни :?

Тука съм лично засегнат :-P

alex
04-03-2008, 06:07
Няма да изискваме инфорамцията при регистрация. Тя ще се въвежда по желание от потребителя. И все пак ние ще се ограничим до неща които не представляват ична инфорамция или ако има такава ще я съхраняваме спрмо закона за защита на личните данни. Иначе темите са безмислени защото ако там някой напуше 16 днес, след 2 месеца може да е на 17, както и всики останали ще са на разлини възрасти след няколко месеца. Другото е че ако търсиш определен потребител няма как да стигнеш до него веднага а трябва да обходиш ная странички което също е безумие. За това скоро ще има бърз и лесен начин да стигнете до тези данни. Всеки ще получи писмо за това :)

bulgarche
04-03-2008, 06:12
Дата и година на раждане менят ли се? Местожителство като процент също рядко (особено ако не броим учението) ;) Име колко често се сменя? А пол? Просто изказвам недоволството си, че МИ беше изтрита темата, а сега се чудите как да направите същото (макар и по-качествено).

Не се притеснявай. Имам чувството че като задължиение приемаш да ми отговориш, а не е нужно. Благодаря все пак :)

alex
04-03-2008, 07:03
Да, теви параметри не се менят. Но няма стандарт по който те се въвеждат във форума. Точно това ще направим ние - един формат за въеждане и кгоато се интересувам от твоята възраст да я видя веднага а не да обикалям да видя теми в които евентуално си писал :)

chipi_kaoo
04-03-2008, 07:55
А защо не го направите да показва само на колко години сме (вместо рожденна дата). Тва ще стане като при регистрация по-желание потребителят ще въвежда рожденна дата (докоято няма да имат достъп обикновенните потребители), и системата ще изчислява на колко години е.
Също така може и най долу в началната страница, да се изписва кой е рожденник днес. В много форуми е така. Защо и тук да не е така. А тваза половете също е много яко. Подкрепям идеята напълно. :grin:

alex
04-03-2008, 08:01
Точно това мислим :)

HePeAJIeH
04-04-2008, 07:21
Супер форума ще стане по-готин.Дано и с новите екстри да дойдат и много нови потребители! 8)

serfnet
04-11-2008, 15:47
Редактирано от-Цвети

ОФФТОПИК!

zi
04-11-2008, 17:31
Ммм би било много готино, ако въведете така да се каже "забрана" да се пише на латиница, защото е УЖАСНО! Ние сме българи,имаме си свой собствен език, своя собствена азбука и е редно да използваме тях,а не всеки да си пише, както си знае. А и много често тъй като всеки е "индивидулист" по начина си на писане е по-трудно да се чете.

tqnko1
04-12-2008, 14:37
Супер форума ще стане по-готин.Дано и с новите екстри да дойдат и много нови потребители! 8)
edva li 6te ima nqkakav golqm progres..

chipi_kaoo
04-12-2008, 16:32
edva li 6te ima nqkakav golqm progres..Ти какъв прогрес искаш??? Да ти направят гласови команди? Ако не си доволен, помогни на админите и напиши ти 1 софт за форума :P

tqnko1
04-12-2008, 18:42
edva li 6te ima nqkakav golqm progres..Ти какъв прогрес искаш??? Да ти направят гласови команди? Ако не си доволен, помогни на админите и напиши ти 1 софт за форума :P
като пуснат новите екстри тугас ще кажа дали сам доволен, но аз несам капризен по принцип или ила или няма.. за сега има а относно софта немога да програмирам :oops: относно новите потребители мисля, че ще са си с нормалното темпо на рег. а по скоро старите потребители ще са по доволни (се пак те знаят какво е сега и като направят новите екстри ще могат да сравнят (а alex едва ли ще направи нещо както нетрябва) )

zi
04-13-2008, 06:49
Някой няма ли да ме подкрепи, че трябва да се пише само на български без гадната латиницааааа :-# :-o 8-)

zi
04-13-2008, 08:13
Някой няма ли да ме подкрепи, че трябва да се пише само на български без гадната латиницааааа :-# :-o 8-)Еми аз подркепям, ама то....всеки вече си пише както му скимне!

Именно! А и като голяма част са супер неграмотни, като вземат да пишат на латиница НЕГРАМОТНО- става страшно :D

tqnko1
04-13-2008, 16:08
Някой няма ли да ме подкрепи, че трябва да се пише само на български без гадната латиницааааа :-# :-o 8-)Еми аз подркепям, ама то....всеки вече си пише както му скимне!

Именно! А и като голяма част са супер неграмотни, като вземат да пишат на латиница НЕГРАМОТНО- става страшно :D
xapxapxa vajnoto e da se razbirame tova po k1k1v na4in sami dali saveta ili az sam napravil savet na nqkoi ... za men ne e ot zna4enie:> ako nqkoi te naxrani na razli4en ezik ot b1lgarskiq po malko naxranen li 6te se 4uvstva6 :-o

zi
04-13-2008, 16:29
xapxapxa vajnoto e da se razbirame tova po k1k1v na4in sami dali saveta ili az sam napravil savet na nqkoi ... za men ne e ot zna4enie:> ako nqkoi te naxrani na razli4en ezik ot b1lgarskiq po malko naxranen li 6te se 4uvstva6 :-o

Д*баааааааа няма по-селско нещо от тая латиница! Както казах половината са пълни неграмотници и като пишат на тая "шльокавица" нищо не се разбира! И само да ти кажа- в българския език има и препинателни знаци... ще е яко да почнеш да ги използваш, за да може поне малко да ти се разбира =)

tqnko1
04-13-2008, 17:57
Добре, че ми каза. Благодаря ти много! моя другарке

Anabel
04-13-2008, 18:05
Някой няма ли да ме подкрепи, че трябва да се пише само на български без гадната латиницааааа :-# :-o 8-)
Аз те подкрепям с две ръце,два крака,две уши и две очи :D

zi
04-13-2008, 18:08
ОМГ сложил си цяла запетя, че и една ТОЧКА има! =D> :grin:

tqnko1
04-13-2008, 19:00
и удевителна :oops:

zi
04-14-2008, 12:59
и удевителна :oops: