View Full Version : къде най-често излизате с приятелите си.... :)
eXuSe My FrEnCh
04-03-2008, 09:56
Здрвейте на всичкии :grin:
Тъй като с едни приятели стигнахме до извода,че излизаме на почти едни и същи места и няма особено голямо разнообразие в нашите разходни из "чудната" ни столица решихме да се допитаме до вас.... Таа къде най-често излизате с приятели,не само в София ами по принцип-на различни места всеки ден или предпочитате някоя по-прикрита пейчица където да пийнете по някоя друга биричка без да ви притесняват :grin: :grin: :-D
Хайде,сега е ваш ред :-)
ПС:Ние с мойте хора излизаме най-често до Мола,Витошка,Сити Център или Южен парк ,просто колкото да се поразходим :) :-)
7 точка от правилата
moderated by Coki
аз па ходя де ми видат очите (не че има мн места де да се ходи :( ) :grin: :grin:
Борисовата градина? Градинката зад ЦУМ? Градинката зад ССS? Халите? Зоопарка?
Моите приятелки аз се чудим къде да ходим напоследък. Общо взето обикаляме почти същите места, които и ти. (Южния парк, Борисовата градина, ССS рядко, много рядко в Мола). Има и вариант просто да обикаляме по улиците. Сега, докато цирк "Балкански" е тук защо не отидете на цирк? А събота или неделя можете и да се качите на Витоша (планината), ако си падате по такъв туризъм.
Това са местата, за които се сещам. Надявам се да съм била полезна.
lostsoul92
04-03-2008, 10:51
Ми всеки ден праиме едно и също нещо бати скуката попринцип първо ходиме на кафе после ходиме на стадиона полсе в парка пак на кафе и после всеки от дека е :D
ходим често до плажа,на кино,басеин ....
ObScuReNikoQ
04-03-2008, 14:23
:? има 15 такива теми вече...моля, използвайте търасчката преди да правите теми, които вече съществуват и то не веднъж....
по темата:
Кафенце, Наргиленце, някъде, където обстановката е хубава, често в борисовата - пейка-парти. 8)
thegirl90
04-03-2008, 15:25
Всеки път на различни места - на кафе, на разходка, на пикник........
alex_devv
04-03-2008, 15:45
насекъде
chocoleptic
04-03-2008, 16:35
campari :D
didito_o
04-03-2008, 16:58
hi sladuri :)
s moite priqteli mnogo 4esto se 4udim kade da otidem ; no nakraq pak na edno i sashto mqsto :(
v Mall , v CCS i po magazinite ....
ama iskam nqkade drugade pisna mi se na edno i sa6to mqsto :-#
kuklichka_bg
04-03-2008, 18:22
vie v stolicata nqma kade da utidete?!?!?! xaxhahxahxahxha ili ste zadrasteni ili neznam
ami kade ima stra6no mnogo mesta v moq grad centar ima mn mesta clubove dicoteki kak nqma de da utideteeeeeeeeeeeee lelel xahxhaxa i se pak sofiq xaxaxax :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
mhmhmhmhm
04-03-2008, 19:31
ми някъде на разходка или на кафе
по магазините се случва да ходя само като имам нужда от нещо
всъщност на едни и същи места ходиме,ама тва не е от голямо значение
vasito06
04-03-2008, 20:32
Най-често на разходка или на кафе -бар