View Full Version : майка ми
zdr all zna4i iskam da vi popitam i pri vas lie taka ... na 14 godini sam i ve4e spored mene moga sama da precenqvam kvo da obli4am a maika mi vika ko si sa oblqkla taka i mi kazva vednaga se preobli4ai mnogo me drazni tova.... moje i da e prava no mene ne mi dopada tfa :x i pri vas lie taka :o
krisi_bep
04-03-2008, 13:36
ами при мен не е така,сама си решавам как да се мъкна.Иначе по магзаините за дрехи ходя най-вече с нея и ги избираме заедно.В повечето случаи е съгласна с мен. Че ти как се обличаш?Да не е нещо мн разголено или предизвикателно?
Justified
04-03-2008, 14:11
и аз съм на 14,но нямам този проблем.
bebeto0o
04-03-2008, 14:12
Zna4i i moita maika mi pravi problem primerno ako ne si otivat drehite ili e ne6to nepodhod16to, no ..... vse pak zavisi ako tfoiqt stil e mn .... extravaganten s pravo ti preavi problem :) Uspeh
az sum mom4e i nosq izsuleni ga6ti maikami vse mi vika da si digna ga6tite no tva e. tova e normalna da ti vika taka ako si se razgolila mnogo, gleda samo nai dobroto za teb =d
vercheto
04-03-2008, 14:13
Аз също нямам този проблем. :)
elmosGirl8
04-03-2008, 14:42
mm az nqmam takyv problem..4esto i iskam mnenieto poprincip za6toto ima mnogo dobyr vkus za koeto mn se radvam : )..
az sum mom4e i nosq izsuleni ga6ti maikami vse mi vika da si digna ga6tite no tva e. tova e normalna da ti vika taka ako si se razgolila mnogo, gleda samo nai dobroto za teb =d
+1 Само, че съм момиче :)
alex_devv
04-03-2008, 15:42
на мама детето :-D
mhmhmhmhm
04-03-2008, 16:02
оо от първи клас някъде не съм имала такива проблеми 8-)
nicolepcd
04-03-2008, 16:03
Попринцип с нея излизам, когато ще МИ купува дрехии :-s Не си падам по странен стил на обличане, затова попринцип се съгласява с мен, и няма проблеми :)
Има право. ;)
Оплаквай се след 18.
Еми не е така и то изобщо но все пак е нормално ако навън е адска студ и ти си се облякла по пола нормално е така да реагира жената. И мойте родители ще реагират в такава ситуация и също ако съм се облякла прекалено предизвикателно ще ми направят забележка каде съм тръгнала такава по улиците. И не съм на 14 а на 16 но разбирасе че не им харесва дъщеря им да се разхожда с пола до гъза и с бюста отвън .
Yancheto
04-03-2008, 16:38
Попринцип с нея излизам, когато ще МИ купува дрехии :-s Не си падам по странен стил на обличане, затова попринцип се съгласява с мен, и няма проблеми :)
Така е и с мен,никога не съм имала проблеми с това каво обличам.Прави ми забележки само ако дрехите са неподходящо съчетани и неща от тоя сорт. :)
spongebob
04-03-2008, 17:18
Хах..и аз нямам такъв проблем,напротив имала съм с това,че не избирам сама какво да облека(като малка де) и ще ви дам и един пример с който и до сега се базикаме и смеем когато и кажа "Офф ми ся кво да облека" Та случката беше..абе не съм била по-голяма от 1ви клас защото живеехме още в стария апартамент..както и да е таа винаги сим я питала какво да облека,това всеки божи ден и един ден и беше докипяло и в момента който аз изстрелях въпроса "Мамо какво да обличам?" тя ми отвори входната врата и ме прати да слизам долу по гащички,ама и аз с сичкия си акъл бях слязла чак до входната врата на блока и една комшийка ме видя и ме качи горе и взе да мрънка на майка ми как можело така да ме прати долу :D та така де можеби от тогава съм се научила да се обличам сама :)
Beatifica
04-03-2008, 19:13
xD
На мен ми забрани да нося черно. Така го изпълнявам, че няма на къде повече.
umrqlabubole4ka
04-03-2008, 21:05
Мне ,аз този проблем го нямам ,нз както казаха преди мене,ако стилът ти е по-екстравагантен мисля че майка ти има право,но иначе не смятам че вече е нужно да се меси в това.Поговори с нея.
Pedigree
04-04-2008, 09:29
Ами при мен не е така.Аз не се обличам особено нормално,поне според нея,но нямаме проблеми.Дори вече прави усилия и се преструва,че й харесва. :-D
А при теб,явно не избираш подходящото облекло.Предполагам,е по-добре да се вслушваш в съветите й. :)
VerryBerry
04-04-2008, 10:20
Ами проблеми нямам с нея относно този въпрос..само веднъж и се обидих,щото ми се разсмя като ме видя с един черен панталон,дето ''не бил за мене'' ама аз си я обичам мама :grin:
zvezdichka777
04-04-2008, 10:45
не..от 12 годишна сама избирам какво да облека и какво да си купя.майка ми няма право на мнение по този въпрос :D :D :D :D
dar4enceto92
04-04-2008, 13:46
Аз като си купувам дрешки обикновено се консултирам с нея и в повечето случаи е съгласна и никога не ми казва как да се облека, аз като станах на 10 горе долу и тя ми каза самичка да си избирам какво да облека. :) :) :)
NightGuardian
04-04-2008, 14:12
Нямам такъв проблем.Обличам си се както сам си се харесвам , а колкото до това когато си купувам дрехи ами с майка ми имаме един и същ вкус така ,че какво и да си купя тя е съгласна с мен !
GabisiTa
04-04-2008, 15:33
Нямам такъв проблем, освен ако не е много студено, а съм облечена с тънка блуза, ми казва да облека друго. Иначе излизам дори с нея по магазините и ме съветва кое как ми стои :P ;)
sweet_bebok
04-04-2008, 16:29
emi ne kupuvai s neq drehi .. kupuvai si gi sama.. i si se oblichai normalno.. i se opitai da i obqsnish che tova si e tfoe reshenie akone shvane oblichai kfot iskash i izlizai :grin: :-P
sladkъ_mackъ
04-04-2008, 16:38
leleee maika mi kak me nervi ako zeme da mi kazva i kak da se obli4am naprao tfa 6e e vurha :-x :( ne i pozvolqvai da ti kontrolira jivota i da ti kazva kakvo da obli4a6 i da pravi6.. golqma si i si ima6 svoi jivot ;)
От втори клас сама си избирам дрехите и сама си решавам какво да облека.Иначе с нея ходим по магазините,дори някой път без да съм с нея ми купува дрехи и на мен пак ми харесват.Има хубав стил. ;)