View Full Version : Какво мислите за мастурбацията?
natalia_91
04-03-2008, 14:58
Привет!Искам да питам лошо ли е човек да мастурбира и имали някви последици и нежелани усещания при полов акт после :-o и за ако някой знае как може да го избегнем ! :? :-) също ако си правил досега как можеш да спреш дори ако се чустваш зависим :-P :oops: Благодаря на всеки който ще пише!
Zavisi 4ovek vij sq ako si ima6 momi4e po-dobre s neq nezavisimo dali ima6 nqkakav problem ... A nali znae6 4e dqsnata nikoga nqma i izneveri s drug :D:D ... Vodi do sa6toto bez absolutno nikakav risk ot razbolqvane :D:D
ми все хубави неща си мисля.Не мисля,че самозадоволяването може да има лоши страни :)
_|_LolipOp_|_
04-03-2008, 15:05
Zavisi 4ovek vij sq ako si ima6 momi4e po-dobre s neq nezavisimo dali ima6 nqkakav problem ... A nali znae6 4e dqsnata nikoga nqma i izneveri s drug :D:D ... Vodi do sa6toto bez absolutno nikakav risk ot razbolqvane :D:D
DQSNATA NE IZNEVERQVA !!! :lol: :lol: :lol: :lol:
DQSNATA NE IZNEVERQVA !!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Деса се казва :grin: :grin: :razz:
VilleBaby
04-03-2008, 15:26
това е нещо съвсем нормално и естествено,но при мен не замества секса :-)
alex_devv
04-03-2008, 15:29
чуда се кога ли ще почнете да ползвате търсачката или да прегледате раздела преди да пускате безмислените си - едни и същи теми
sex_igra4ka
04-03-2008, 15:31
А какво мислиш за ядененто? СЪщата работа...
+1
aanitogb
04-03-2008, 17:48
Привет!Искам да питам лошо ли е човек да мастурбира и имали някви последици и нежелани усещания при полов акт после :-o и за ако някой знае как може да го избегнем ! :? :-) също ако си правил досега как можеш да спреш дори ако се чустваш зависим :-P :oops: Благодаря на всеки който ще пише!
iznevqra s lqvata ili dqsnata ti raka :grin: ,6egyvam se nqma ni6to lo6o v tova da go pravi6,savsem normalno e .
&ILoveU2
04-03-2008, 17:58
Всъщност не е съвсем така, въпреки че би трябвало, защото това е абсолютно нормално и необходимо нещо. Все още има някакво табу относно мастурбацията и секса като цяло независимо колко се е разчупило обществото на тая тема напоследък. Гледало се е като на нещо неморално и грешно. Сега са останали някои предрасъдъци, но скоро време ще отминат :)
Ooo , ако не можех да се задоволям , до сега да съм се гръмнала!!!!
vredno e samo ako rucete sa ti mrusni! ina4e e straotno :lol:
Абе кой е тоя дето е писал ,че мастурбацията е по хубава от секс :razz:
Miroslav__
04-04-2008, 07:10
V perioda na puberteta e normalno da se mastrudbira za da se izpuska naprejenie! :D
&ILoveU2
04-04-2008, 07:27
Някой, който явно не е правил :razz: :razz: :razz:
TinkyWinky
04-04-2008, 08:39
V perioda na puberteta e normalno da se mastrudbira za da se izpuska naprejenie! :D
+ 1 :lol:
Wrathchild
04-04-2008, 08:41
Нормално е разбира се...
По-ненормално е, че на мен никога не ми е харесвало :shock:
gavro64eto
04-04-2008, 08:53
masturbirala sam,po tozi na4in opoznava6 tqloto si-kakvo ti haresva o kakvo ne.
Някой, който явно не е правил :razz: :razz: :razz:
Определено :razz: :razz:
masturbirala sam,po tozi na4in opoznava6 tqloto si-kakvo ti haresva o kakvo ne.
Дам,така е! 8)
a_n_i_t_y941001
04-04-2008, 09:15
masturbirala sam,po tozi na4in opoznava6 tqloto si-kakvo ti haresva o kakvo ne. И аз мисля така нямя нищо лошо в това да маструбираш приятно е :) 8)
VerryBerry
04-04-2008, 09:44
това е нещо съвсем нормално и естествено,но при мен не замества секса :-)
+1
GabisiTa
04-04-2008, 10:04
Съвсем нормално е :)