PDA

View Full Version : Дали всичко свърши?(последна част от поредицата ми)

vamp
04-03-2008, 16:18
Ето че дойде и краят май,не защото тя каза или аз,а може би защото видях,че няма шанс да накараш някой който те обича,но се страхува да го признае.Много говорих с нея,казах и всичко,а тя така и не ми каза цялата истина,всъщност подробностите.ПРедаде се пред проблемите си и не посмя да рискува да бъде щастлива с мен.Мисли си,че може да запази чувствата си а аз своите и да се срещнем след време и да започнем от начало.Чувствата ни консерва ли са,да ги съхраним?Дали сгреших някъде?Честно ли?Мислех,че непрекъснато греша обаче се оказа,че греша,че мисля ,че вината е моя.Влюбил съм се,да не кажа в неподходящото момиче,няма да съм прав,но в момичето което милионите ми компромиси не може да рискува да бъде с мен и да пребори проблеми.Бяга от тях,защото така е правила цял живот.Тя държи на мен,накрая в безсилието си ми каза,да си намеря друга която заслужава,опита се да се скараме,но не стана и тогава просто се разплака.Помолих я да остане,не остана,просто живота е твърде прецакан за 2-ма влюбени.Обаче след всичкото това страдание аз я послушах,обадих се на друга,красиво момиче,което дълго време не търсих заради нея.Дори пророних сълза,момче на 19 години,да пророни сълза за момичето си...Поне бях сам и никой не видя,нямаше да го направя иначе.Знам,че трябва да се боря за нея,ама и аз май нямам смелостта,по-скоро нервите да продължа.С тая добрина ще страдам много,спомням си какво е ставало всеки път когато се разсея или се оставя по течението.Същото като в бокса е,всеки път получавах удар,само миг да се отклониш от реалноста и можеш да паднеш.Не искам да страдам повече заради нея и живота да ме нокаутира.Обичах я и още я обичам,обаче не и го казах,тя на мен също,бяхме пестеливи в думите си.Утре ще изляза с другото момиче,с надеждата да я забравя,може би ако се напъна повече,ще успея,все пак вече 1 месец сме разделени,тя не само,че не се опита да ме върне а провали моите опити.Или съм най-големия глупак,който са изиграли или оставям момичето което ме обича истински.Почти съм сигурен,че е второто.Но пък не мога да я накарам насила да бъде с мен,нито мога да продължа да страдам.Не искам и да я забравя.Искам да се влюбя мигновено в друга и тя да ме обича,това е единствения начин да я забравя.Или така си мисля...А как ще се радвам ако вечерта или утре тя ми се обади и ми каже,че съжалява,че иска да бъде с мен.Неее,момичетата не правят така,не им стиска,дори на добрите.
И това е краят на първата ми истинска споделена любов,края на всичките малоумни теми които пусках,да се надявам и края на мъката ми,дано се окаже обаче началото на щастието.
И пак не знам какво да правя,дали да продължа да говоря с нея,да се виждаме,не искам да я губя,но това не е живот просто...Мисля,че тази вечер все пак ще и пиша поне в чата,да не мисли,че сме скарани,а после оставям всичко в нейните ръце.Достъчно силен съм да продължа напред,проблема е че мисълта,че тя ме обича се хваща за глупости и иска да ме предпази от проблемите си като не е с мен.Това е всичко,как мога да зарежа най-красивото и добро момиче в живота ми?А тя ме моли да го направя,наранява ме непрекъснато и аз продължавам...И пак бих продължим,нека само знам,че ще се върне при мен!

vamp
04-03-2008, 19:12
Баси,чувствам се все едно умрях...Сам,без мечти,без бъдеще,без приятели и без никой...Тя е значела толкова много за мен,обаче не е моя...

anonymous485803
04-04-2008, 08:45
Ау, какво стана? После кои циврел пред хлапетата, Ха Ха. Нали беше големия мъжкар, агресор, пич харесван и уважаван човек, защо тогава оставяш една толкова драматична тема? Както виждаш насила хубост не става. Явно предишната ми тема в която ме оплю е важала от части и за тебе, ама ти е много голямо егото и не искаш да си го признаеш. Я се дръж бе момче, само на 19 си. Ако рухваш така от всяка дето не знае е.е ли й си, пикае ли й се /с извинение/, до къде ще стигнеш? Знаеш ли още колко такива премеждия ще имаш през живота си, това нито ти е първото, нито ти е последното, ако всяко го преживяваш толкова драматично, ще се съсипеш на млади години. Спортист си, шампион по бокс, фитнес инструктор, ами нали здрав дух, здраво тяло. Погледни нещата от обективната им страна. Като не ще, ако ще. Защо ще й ходиш по задника и ще й вдигаш акциите и самочувствието излишно?
Сега най-важното за теб е да залегнеш над учебниците и да станеш студент. Другото го остави на по-заден план. Вече като кандидатстваш за работа, почти навсякъде ти
искат висше, на някои места без значение какво е, да имаш диплома там. Ако дойдеш в голям град, ще имаш повече контакти, ще се запознаеш с много хора и по-лесно ще я забравиш. Не позволявай на някоя която те е отхвърлила да проваля бъдещето ти. Когато бях на твоята възраст и аз за малко да допусна нещо подобно, но не стана.
И ще те посъветвам преди да нападаш хората тук, и да ги определяш като „задръстени”, „провалили се в живота”, и да им даваш съвети от ролята на Дон Жуан, да прочетеш написаното от теб по-горе.

Желая ти успех, и горе главата. Дано тази с която ще се виждаш скоро, да се окаже с по-добри качества от предишната, и да оцени доброто в теб!

Желая ти успех!

vamp
04-04-2008, 10:21
Пич прав си,обаче на половина...Ние се обичаме,доказвали сме си го,много сме близки и изведнъж всичко почти рухна...И двамата си пречим,а искаме да сме заедно,получава се скапан парадокс.За всичко останало от живота може би си прав,трябва да продължа по моя си път и да вървя напред,защото ще е добре да имам някакво бъдеще.Много други неща не написах по темата,но както и да е.Никой не е толкова перфектен колко иска да бъде,дори и аз,затова човече когато съм си давал мнението никъде не съм те съдил,всеки си има право на личен живот.Благодаря ти все пак за мнението,оценявам,че се опитваш да ми вдъхнеш кураж и гледаш практично на нещата,обаче това е любов тук...Няма логика,няма закономерности има само чувства и емоции.Докато не го изпиташ няма да разбереш,а преди се смеех на хората с такива проблеми...

assd
04-04-2008, 10:30
оу бате ти си ебати пу*ката, ще извиняваш....

и аз верно написах една две теми тука, ама само ей така да споделя (и сега съм екстра, щото правя винаги тва което искам) та не ти четох и тая Н поред тема, ама земи се стегни и прави квото искаш

сигурно за неква дет не знае кво иска става дума :затва просто си кажи, че "тя губи, че не иска да е с пич като теб... не губиш ти, че не си с такава пача" и тва е, мани я и не мисли повече за нея

айде весело и щастливо 8-)

Mechtatel
04-04-2008, 10:42
assd
всеки човек е различен.някой по чувствителен друг не. Индивидуалности..Аз го разбирам такава е любовта..

vamp
04-04-2008, 17:09
assd
всеки човек е различен.някой по чувствителен друг не. Индивидуалности..Аз го разбирам такава е любовта..

Не съм от чувствителните ама това е любовта...Влюбен съм и е споделено,мога ли просто да тегля чертата и да отмина,трябва ли да го правя?

alex_devv
04-04-2008, 17:27
assd