View Full Version : Нормално ли е момичето да свършва преди момчето?
normalnu li e 80% ot slu4aite priqtelkata mi svyr6va predi men... a nie ne go pravim pove4e ot 15-20 min
Moderated by Barbie
Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.
След като ти свършиш тя вече така или иначе няма как да свърши.
Не виждам нищо ненормално. Ако може да свърши няколко пъти преди ти да си свършил - най-добре. 8-) Какъв ви е проблемът по-точно?
Mi 4e tq svyr6va predi men... i sled tova ne izpitva udovolstvieto koeto izpitva predi 1-2 min... kolkoto pove4e tova stava vse pove4e use6tam koga svyr6va i kato znam 4e na neq ne i e hubavo ... i az se spi4am takaf gubi mi se jelanieto .... daje sme stigali do tam da spirame akta za6toto neq zapo4va da q boli
Не е нужно да спирате. Може да изсъхва след оргазъм - случва се. Като свърши намалете темпото, овлажни я с лубрикант евентуално, и си продължете. Може просто няколко минутки след като е свършила да си малко по-внимателен и нежен, защото след оргазъм всичко е изключително чувствително. Но пък след това си продължавате с нормално темпо...
mersi za syveta :oops: 8-)
_|_LolipOp_|_
04-03-2008, 21:23
Не е нужно да спирате. Може да изсъхва след оргазъм - случва се. Като свърши намалете темпото, овлажни я с лубрикант евентуално, и си продължете. Може просто няколко минутки след като е свършила да си малко по-внимателен и нежен, защото след оргазъм всичко е изключително чувствително. Но пък след това си продължавате с нормално темпо...
100% za !
MakeMeLaugh
04-03-2008, 21:33
Радвайте се, че притежавате качество, за което много други мечтаят ;)
Не знам каква информация имап грешна - ама сте си съвършенство :P
Радвайте се, че притежавате качество, за което много други мечтаят ;)
Не знам каква информация имап грешна - ама сте си съвършенство :P
има нещо вярно :grin:
amatorium
04-03-2008, 21:41
Ami ili se radvai, che si s takava macka. Obiknoveno da svurshva mackata predi teb e djentulmenstvo. :-)
A_Loving_Girl
04-03-2008, 22:00
Радвай се за нея :),не всяко момиче може да изпита това удоволствие...а колкото до това че я боли след т'ва кат продължите използвайте лубрикант ...
alex_devv
04-03-2008, 22:03
сичко е ток и жица
Nadelina
04-03-2008, 22:28
Ako momicheto ne svyrshi predi momcheto znachi pochti nqma shans da svyrshi. Sledovatelno nqmate problem.
Vampirella
04-03-2008, 22:56
normalnu li e 80% ot slu4aite priqtelkata mi svyr6va predi men... a nie ne go pravim pove4e ot 15-20 min
Moderated by Barbie
Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.
Не само нормално, а и нелателно... Иначе недостигането на приятелката ти до оргазъм би довело до евнтуални проблеми във взаимоотношенията ви :) Дано не симулира де...
amatorium
04-03-2008, 23:29
Ako momicheto ne svyrshi predi momcheto znachi pochti nqma shans da svyrshi. Sledovatelno nqmate problem.
Imenno. Prosto v orgazma si dvata pola sa dosta razlichni. Ideqta e, che vse pak muja e tozi, koito trqbva da zadovolqva edna jena predi vsichko (ne govorq za podaruci ili drugi kaprizi i gluposti). Sexualno vseki e muj togava, kogato napravi vsichko vuzmojno edna jena da se chuvstva prekrasno sexualno. Posle muja e lesen. Dai za da poluchish ...
Аз пък така бих се зарадвал на такова момиче!!!!!!!!! 8) Ако са и нужни 20тина мин., а на мен нормално около час 60мин на 20 делено - 3:1 за нея!!! Кво по-яко от тва?
Мен веднъж ми е достатъчно. От там нататък просто не е толкова яко самото "свършване".
Лубрикааааааанти казвам и аз! 8)
aanitogb
04-04-2008, 09:41
Аз пък така бих се зарадвал на такова момиче!!!!!!!!! 8) Ако са и нужни 20тина мин., а на мен нормално около час 60мин на 20 делено - 3:1 за нея!!! Кво по-яко от тва?
Мен веднъж ми е достатъчно. От там нататък просто не е толкова яко самото "свършване".
Naistina e ponqkoga problem tova momi4eto kato svar6va barzo ,za6toto posle izsahva leko i na mom4eto nemye hybavo,a za6to neq nakara6 da svar6i6 na vsirka sled tova,za teb 6tee priqtno i na neq sa6to.
Naistina e ponqkoga problem tova momi4eto kato svar6va barzo ,za6toto posle izsahva leko i na mom4eto nemye hybavo,a za6to neq nakara6 da svar6i6 na vsirka sled tova,za teb 6tee priqtno i na neq sa6to.
xaxa mi ti kak misli6 svyr6vam 8-) 8-) 8-) ama pozabraih malko ko e da svyr6a dokato se ebem
Хаха братле ! Свършва преди теб ! - Еми значи си вършиш добре работата - Нямаш никав дерт в тая ситуация 8-) 8-)