Влез

View Full Version : Нормално ли е това?

az17
04-04-2008, 08:27
Леле много съм влюбен не съм се чувствал така никога досега!! Не спирам да мисля за нея обичам я със цялото си сърце бих направил всичко за нея.Знаем се от октомври месец бяхме само приятели но от няколко месеца се зарибявахме и вече 2 седмици ходим направо не съм се чувствал така въпреки,че се карахме много преди да тръгнем защото аз бях влюбен в нея преди това,но аз ходех с друго момиче и тя с друго момче,но сега сме заедно и съм невероятно щастлив :grin: :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-) Имам чувството,че летя само тя ми е в главата :grin: :grin: :grin: Обичам я и не спирам да и го казвам и показвам.Само,че има един проблем има едно момиче,което е в живота ми от повече от 6 месеца и тя ме обича и аз много я обичах преди,но ме нарани много и аз се опитвам да я изгоня от живота ми,но не успявам въпреки че много обичам приятелката си другото момиче все още е в живота ми и не съм сигурен как трябва да постъпя?

kifla
04-04-2008, 08:32
Интересна ситуация..От личен опит бих те посъветвала ако наистина толкова много искаш да си с новото момиче просто да се опиташ да не мислиш за другата.Аз сбърках като продължих да мисля за старата любов и изгубих новата .Послушай ме и мисля ,че няма да сбъркаш!

kirkolevka_love
04-04-2008, 08:35
Никога назад!Гледай само напред!

BlindedAngel
04-04-2008, 08:42
+1

Obsession
04-04-2008, 09:27
Опитай да не мислиш за предната. Сега изживяваш споделена любов, радвай се на това!

GameMaster
04-04-2008, 09:33
Ami zabravi q predishnata ti priqtelka nali sam kaza che te bila naranila??? Taka che prodyljavai napred ;-) .....

So unbelievable love..
04-04-2008, 09:38
+1

+1 доста е трудно понякога да продължиш,дори и ако настоящата любов е споделена,но по - трудно ще е ако мислиш и за двете.

MoHuTo
04-04-2008, 12:07
Отдай се на споделената любов и се помъчи да забравиш другото момиче, преди да си изгубил сегашната си приятелка и да съжаляваш :)

S_L_A_D_U_R_K_A
04-04-2008, 12:21
Много ги обичаш всичките бе, немога да разбера как обичаш едната, пък и другата не ти е излезнала от живота, нещо не ми се връзва, защото ако обичаш някой няма да имаш други в сърцето си! На колко си?

slun4ice_90
04-04-2008, 12:28
Ne pravi banalnata gre6ka da povtarq6 gre6kite si.Ot li4en opit ti go kazvam.Budi 6tastliv s tova momi4e,a na drugata ne i obru6tai vnimanie.Tq ve4e ne trqbva da te valnuva. 8) :)

az17
04-04-2008, 12:29
Mi obi4am priqtelkata si i to mnogo,no drugoto momi4e ima nqkakvo vlianie nad men kato mi govori nqkakvi mili ne6ta i t.n i spomeni i.. az prosto se oburkvam. Mi na 17 sum po4ti 18