PDA

View Full Version : Да се боря ли за нея ...

Hnz'lz
04-04-2008, 09:53
Здравейте ,
През Септември месец миналата година се запознах с едно момиче , което ми направи дълбоко впечетление още при първата срещата.Постепенно взех да се влюбвам в нея,въпроса е,че тя си има приятел.Когато си пишем си личи ,че прехвърчат искри между нас обеден съм знам да осещам нещата ,а нито тя , нито аз се опитваме да криеме чувствата си.Казвала ми е тя не изневерява на никого , но има много момчета която "иска" тя да барне , но и било забранено(не че има много момчета ставаше въпрос за мен).И разговаряхме на дълго и на широко,каза,че изпитва нещо дълбоко което я спира когато е с мен и сега се получава доста конфузна ситуация,защото те с нейния приятел са от доста време и не смее да се раздели с него,а и не знам дали иска.Личи си казвам Ви има привличане между нас,та ако можете да ме посъветвате как да подходя от тук нататък.
И двамата сме на 18.

S_L_A_D_U_R_K_A
04-04-2008, 13:05
И двамата сте големи хора можете да разрешите проблема чрез разговор! Поговори с нея кажи и какво изпитваш! Успех

yuyuto
04-04-2008, 13:40
Здравейте ,
През Септември месец миналата година се запознах с едно момиче , което ми направи дълбоко впечетление още при първата срещата.Постепенно взех да се влюбвам в нея,въпроса е,че тя си има приятел.Когато си пишем си личи ,че прехвърчат искри между нас обеден съм знам да осещам нещата ,а нито тя , нито аз се опитваме да криеме чувствата си.Казвала ми е тя не изневерява на никого , но има много момчета която "иска" тя да барне , но и било забранено(не че има много момчета ставаше въпрос за мен).И разговаряхме на дълго и на широко,каза,че изпитва нещо дълбоко което я спира когато е с мен и сега се получава доста конфузна ситуация,защото те с нейния приятел са от доста време и не смее да се раздели с него,а и не знам дали иска.Личи си казвам Ви има привличане между нас,та ако можете да ме посъветвате как да подходя от тук нататък.
И двамата сме на 18.
Еми бори се де... То нищо не е даром... За всичко трябва да се бориш в тоя шибан свят... Пък тя, ако си пада повече по теб, отколкото по гаджето си, сигурно ще се насочи към теб... Ай... :smt069

GabisiTa
04-04-2008, 15:00
Щом има привличане и от двете страни не трябва да се отказваш. Бори се за нея. Може да излезе нещо :)

cares
04-09-2008, 21:04
Davai do krai.Pyrvo q pitai kakvo iska.No puk moje i edna celyfka da zapali strastite vse pak s tozi neiniq fr nqma da sa vechno zaedno..taka che davai SMELO NAPRED nadejdata Ymira posledna pak i ako i dokajesh che si gotov da se borish za neq moje i da i napravi vpechatlenie

MiMcHeToOo
04-09-2008, 22:46
Бори се, няма лошо.. Обаче не и се натискай и т.н докато е заета - всичко се връща..

ferendzia
04-09-2008, 23:12
ako smqtash che vie dvamata imate po-golqma perspektiva zaedno otkolkoto te dvamata...da smqtam che e pravilno da se borish za neq :)