PDA

View Full Version : Какво мислите за тези хора?

freak.doll
04-04-2008, 16:58
Сигурно ви се е случвала такава ситуация.
Нека да си я представим...
вие сте готин човек, повечето хора ви харесват, но има и такива които ви.. мразят. Тоест мразене не е точната дума, но се заяждат с вас, без нищо да е станало... завиждат ви, държат се гадно с вас.
Какво правите в такива случаи? :-o

HePeAJIeH
04-04-2008, 17:15
Това са т.нар. хейтъри! Ем как какво...или бия шута с думи или бия шута физически :) Или в най-лекия случай ги оставям да дишат и им давам пълен игнор :)

FantaMen
04-04-2008, 17:25
Просто не им обръщам никакво внимание.Ще им писне и ще престанат!

ZuCkI
04-04-2008, 17:28
Зависи к'ви са зависи кои са в повечето случай им ебавам мамата от подигравки или бой зависи к'во ше си изберат 8)

bonbon4e__f
04-04-2008, 17:39
+1 8)

mhmhmhmhm
04-04-2008, 18:07
тва е супер тъпо ..
без да те познават и се заяждат,или пък говорят къв си бил ... :?

lubencet0o
04-04-2008, 18:10
phahha =] ima6e min godina edno mom4e...kolkot mene...7mi klas =] mn me podigraa6e toq 4ovek mina ne mina po koridora se nqkvi zaqjdaniq phahah =] ii v na4aloto mi be6e typo 6oto nikoi dotogava ne mi be6e prail kofti ama nee 4oveka qvno nqa6e ko da prai 4e nakraq po4nah da go praq konfuzno za samiq nego-kaje eiii typoo mn si groznaa a az otivam pri nego s nai zaka4livata si usmiv4ica 6tipvam go leko po buzkata i kazvam moje da sym grozna ama ima i po-lo6i slu4ai nali? i na uho mu kazvam a i znam kakvo naistina misli6 za men ... u4ili6teto e malko...horata govorqt ii tyi go zatapih 3-4 pyti i toi sprqq =]] posle se opita da me svali nooo ve4e si imah aver =]
tyi 4ee da ne ti puka prosto se nau4i na vsqka kazana duma ti kaji dve ama dobre podbrani i go zatapi s bezpogre6na ironiq =]] uspeh4eta :-)

comics
04-04-2008, 18:23
казвам на аверчетата и заедно оправяме "хейтърите" ;)

sladkъ_mackъ
04-04-2008, 18:30
hmm pri men nqma takiva :D licemerite okolo men dobre se prikrivat i prividno si4ki me ''obi4kat''... to zavisi ot 4oveka ako si konflikten i gi predizvikva6.. no ina4e ako nqkoi mi se zaqjda bez pri4ina go priemam za 4ast ot stenata :P

Beatifica
04-04-2008, 18:43
Към такива хора вече подхождам културно, защото ми свършиха местата за криене на трупове.

miloto_girl_4e
04-04-2008, 18:46
Нормално е да не се харесваш на всеки, има, хора, които и на мен не са ми симпатични, без да има причина, разбира се, не им се заяждам, но без да сме обменили и дума и вече не ме кефят.. Повечето пъти имам правилното усещане за хората ..

Sintya
04-04-2008, 18:55
Тези хора не знаят кога да спрат, изкарват ме извън нерви.
В повечето случаи ти завиждат или искат да се харесат на някого, за да говорят така за теб...
Игнорирам ги или пък става скандала, след което вече ги е страх да си отварят устата... но има и такива, които са прекалено нагли и не желаят да разберат от дума, за това спокойно говоря с тях и излагам факти...
Пък и има доста хора, които виждат, че тоя дето се прави на важен е смешен... просто всеки е с различен характер и не можеш да се харесаш на всеки :?

tItEufFf
04-04-2008, 19:27
давам пълен игнор :)

Miss_Perfekt
04-04-2008, 19:42
Никога не оставам длъжна на такива идиоти и сега устичката не смеят да си отворят :D :D :D

dar4enceto92
04-04-2008, 19:51
+1 Това винаги помага

sexa_na_kompleksa
04-05-2008, 07:09
Зависи от случая - понякога ги игнорирам, но обикновено отвръщам на удара.

mort
04-05-2008, 08:34
Аз имам дарбата да затапвам хората във всякакви ситуации.Когато ми довтаса някой нещасник от този род и за почне да сипе глупости по мой адрес,започвам аз.А тогава става лошо.В началото вниманието на всички е върху мене,защото аз съм обекта на обидите,но точно след 2 минути се изнизвам тихичко покрай всеобщия смях и един зачервен малоумник,който не може да си намери мястото от срам.
Но попринцип не си струва да се занимаваш с такива грешки на природата,тъи че яко IGNORE.Това ги дразни най-много и като почервенеят от яд са много смешни :D

mulgore
04-05-2008, 08:36
тва е супер тъпо ..
Има ги!
На мен ей ся две такива са ми дигнали мерника,ама не им обръщам никакво внимание..

shhht.don't.tell.mum
04-05-2008, 12:48
Зависи от държанието на "готините" ,ако вие преувеличавате в това да сте яки може би има за какво да ви мразят..Ако пък не тогава просто не им обръщайте внимание :?

GossipGirl89
04-05-2008, 14:02
Игнорирам ги. Даже в момента съм в такава ситуация 8) Те си въобразяват,че ме дразнат по някакъв начин,а същност те са издразнените от безразличието ми към тях :D

alex_devv
04-05-2008, 14:07
карам ги още повече да завиждат и да се пукат от яд

LovePoisoned
04-05-2008, 15:58
Или в най-лекия случай ги оставям да дишат и им давам пълен игнор :)
Това е най-дразнещото. :D В останалите случаи им показваш, че ти пука, и те се кефят на това...

Ми имала съм, да.. Мога и да дам пример с едно момиче, което е "Барбито" на класа... xD Грим, грим и пак грим, поведение - нула. Та едно друго момиче, кротичко и тихичко, пак русичко, беше дошло с високи токчета и гримирано... Барби1 много се ядоса и й подвикваше: "Мааа, как можеш да идваш с такива токчета мааа?" и всякакви такива.. :-D Боже мой..

mhmhmhmhm
04-05-2008, 16:04
тва е супер тъпо ..
Има ги!
На мен ей ся две такива са ми дигнали мерника,ама не им обръщам никакво внимание..
Знам,че ги има..
като са в компания всички са супер велики

AutumnTears
04-05-2008, 16:17
Нормално е да не се харесваш на всеки, има, хора, които и на мен не са ми симпатични, без да има причина, разбира се, не им се заяждам, но без да сме обменили и дума и вече не ме кефят.. Повечето пъти имам правилното усещане за хората ..
+1

Magichkaa_
04-05-2008, 16:21
Да...много ги мразя!В последно време една се е заяла с мене защото ми завижда!!!И тя незнае що...?!В компанията ми е и като съм с тях постоянно се цупи,ама като се махна ухилена догоре..!Само са заяжда и се прави на велика!Аз попринцип я режа за всичко като видя ,че почва да се дръгне с мене :-x ....!В света винаги ще има такива хора,по-добре не им обръщай внимание и ги режи от всякаде(В по-лоши случеи --- :smt062 :smt097 )!!!

VerryBerry
04-05-2008, 18:16
Случвало ми се е,за мен това е доказателство за това колко съм -по-по-НАЙ от тях 8)

xXxScreamxXx
04-05-2008, 19:07
xaxxx ... v byinite mi mladi godini 1/2 6amara mi v1r6exa rabota :D

aa sega ... prosto gi zatapqvm ..ama ako qko me nervirat i si zaslujat boq :D .... deistfam :D :D

freak.doll
04-05-2008, 19:55
Мерси за отговорите, естествено нека и други да пишат, всички са добре дошли...
аз не обичам да решавам нещата с бой, но понякога се стига и до него.
Принципно мразя такива, които се мислят за "по по най" и опитвам да не им обръщам внимание, но това понякога не действа и започвам да говоря с тях... Лицемери, светът е бъкан от тях... добре, че поне има и такива хора, на които може да се разчита, макар, че те са мн малко 8)

daisybaby
04-05-2008, 19:55
+1 ;)

ThunderGoddess
04-05-2008, 20:15
Сигурно ви се е случвала такава ситуация.
Нека да си я представим...
вие сте готин човек, повечето хора ви харесват, но има и такива които ви.. мразят. Тоест мразене не е точната дума, но се заяждат с вас, без нищо да е станало... завиждат ви, държат се гадно с вас.
Какво правите в такива случаи? :-o
Мълча си и чакам подходящия момент, така че като ги закача аз, им се плаче :-D :-D . Винаги има такива хора. Радвай се на тези, които те харесват.

kroasandvi4
04-05-2008, 20:22
"Готините" хора са често позьори. Имат навика абсолютно да не мислят какво говорят , след което се чудят защо половината човечество ги гледа на кръв.
Нормално е да ги мразят за това.

Пък и завистливи хора всякакви.

LizZz
04-06-2008, 11:06
Към такива хора вече подхождам културно, защото ми свършиха местата за криене на трупове. 8-)

Ivalinka
04-07-2008, 14:41
не знам да има някой,който чак да ме мрази :o

Ellie
04-07-2008, 18:29
Към такива хора вече подхождам културно, защото ми свършиха местата за криене на трупове.

:razz:

Ms.Lonely
04-07-2008, 19:59
Какво правя ли ? Естесвено , че ги игнорирам . Защо трябва да си късам нервите с хора , които са ми безразлични .