View Full Version : Яко сгафих ... :S
nikoll111
04-04-2008, 20:04
Здр на вс. През последният месец в живота ми нахлу едно момче ... Той е много по-различен от всяко друго момче, с което някога съм била. Така де той е хакер, скейтър и е много печен и много сладък, но е голям комплексар и до сега не е ходил с момиче. В началото много го харесвах, но не си мислих, че той ще ме забележе ... после започнахме да излизаме заедно да си пишем по цяла нощ да прекарваме мн мн мн време заедно. И една нощ към 3 часа ми каза, че мн ме харесва, и че не вярва момиче като мен да го хареса, но иска да опита ... аз бях на седмото небе не знаех какво праа и направо не можех да дишам ... казах му, че и аз го хар. и цяла вечер си писахме и беше мн сладко ... на следващия ден излязохме и вс си беше ок ... когато се прибрах осъзнах, че не го харесвам ве4е, 4е както приятелите ми ми казват, ми е минал мерака и така една седмица ходихме ... аз го отбягвах, а той мн искаше да е с мен ... Е и тогава аз ... зарязах го ... 3 дена след тва той ме изпращаше след даскало и нз как стана, но когато си казвахме 4ао аз го целунах ... седяхме пред блока и ... нз смисъл вс чувстава сякаш се върнаха ... :D :D :D и така след това поне 2 седмици бяхме заедно, но не ходехме един ден той се разсърди за нещо и тогава ми каза, че иска да сме заедно, но не иска когато някой ме пита да казвам, че не ходиме и така пак се хванахме ... и вс беше мн яко само дето един фр ми каза, че той си харесва едно друго момиче и аз пак го заебах . Той си каза, че я харесва и каза, че няма как да ме харесва още като съм се държала така ... същия ден се хвана с няква съвсем друга ... и нз писахме си той ми каза, че мн ме обича, но няма да заебе тва момиче и си призна, че харесва и оная другата ... нз кво да напраа ... Той ясно ми показа, че искам да съм тъпата курва, с която да се натиска ... но да не ходи ... и тва е ... нз кво да напраа не искам той да знае колко мн мн мн мн ми е гадно и колко мн пла4а ... но искам пак да сме заедно и нз .... Имам чувството, че съм се държала толкова тъпо само защото го хар мн, а не исках да се влюбя прекалено мн са ме наранявали ... :smt022 :smt022 :smt022 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt049 :smt049
soulja_girl4e
04-04-2008, 20:11
L
O
L
:shock:
obi4a6 go no si go skysala dva pyti i to zaradi nqkakva glupost?!
unikalno... :-o
sorry 4e 6te ti go kaja no mislq 4e ne znae6 kakvo iska6! :o
ostavi mom4eto 6toto toi strada mn pove4e ot teb - zarqzvat go bez ni6to da e napravil samo za6toto ti e pisnal ili za6toto imalo nqkakyv sluh!
:shock:
ne si igrai s 4uvstvata mu povqrvai mi gadno e! :(
nikoll111
04-04-2008, 20:18
Ne e taka vij 1 viq put kogato skusahme vs mi povtarqha 4e ne si zaslujava 4e e mn zduhan i takiva ne trea6e da gi slu6am bqh mn tupa no se ve4e zn kvo iskam ... a 2riq put mu pratih sms i go pitah da li q har ... citiram otg :
mi da 6to da ne q har ti se gurji6 vse edno me nqma ...
mi ne be6e taka i da prava si 4e togava ne znaeh kvo iskam no sa iskam samo da sum s nego ... i bih zaebala dori priqtelite mi ... za da sum s nego ...
HePeAJIeH
04-04-2008, 20:18
В твоето положение съм само че сюжета е малко по изменен.Ами какво да ти кажа...сама си си виновна! Човек оценява най-добре нещото което има след като го изгуби...
soulja_girl4e
04-04-2008, 20:24
a kakvo 6te stane ako se syberete i pak ti pisne sled edin den? togava nqma da ima NIKAKVO vry6tane nazad... 6te si mu razbila syrceto za treti pyt... ne ti li e jal? ostavi go da e 6tastliv s druga!
kakto se kazva "pusni go na svoboda i ako se vyrne pri teb zna4i e bil vinagi tvoi!" (ne6to takova be6e ddz nadqvam se shvana ideqta!)
nikoll111
04-04-2008, 20:32
mi moje i da ste pravi ... i zn 4e trea da go ostavq no ne moga ... :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :-# :-# :-# az naistina go obi4am i ne moga bez nego bqh tupo be6e me strah i zn 4e az sum vinovna za vs ... no ne moga da razbera kvo iska toi ot men ... tuko6to mi pisa sms .. :
milo tuk e mn tupo ... lipsva6 mi :*:*:*
tva kvo trea da zna4i mamka mu !!!!!!!!!
Ехх ти късаш с него и се правиш на интересна, ся кво правиш? - бараш бластера
nikoll111
04-04-2008, 20:44
amm dam pravi ste si ... ne trea da mu se burkam ... i vse pak kvo da praa kato toi samo mi pi6e i nz kvo iska tva mi e mn golqm problem ... sa toq sms i sno6ti mi kaza 4e me obi4a ... toi kvo opitva se da me vurti ili ...? ???
Ти си поредното 11 годишно бъдещо курве ако не се лъжа?
nikoll111
04-04-2008, 21:15
mi moje i taka da e samo deto sum na 15 ... :D:D:D:D vij sa nz kvo da ti kaja ako si re6ila 4e vsqko momi4e koeto ima problemi s lubovta e kurva ... mi dobe ima6 pravo na mnenie ... no tva bi zna4ilo ... 4e nikoga ne sa ti razbivali surceto i vinagi zn to4no kvo iska6 ... a az mn se sumnqvam 4e e taka :-D :-D :-D :-D
ох бтв пише се сгафих а не Згафих
nikoll111
04-04-2008, 21:19
opa dam :-D :-D :-D :-D :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: gre6ka ... epa kvo az si kazah 4e sum si tupi4ka :D
suantito
04-04-2008, 21:20
opa dam :-D :-D :-D :-D :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: gre6ka ... epa kvo az si kazah 4e sum si tupi4ka :D
Я направи едно резюме на проблемати, защото си се оляла напаво..
nikoll111
04-04-2008, 21:31
така ... други желания ??? :D :D :D :D
така ... други желания ??? :D :D :D :D
Искам свирка и бурканче лютеница "хоро"
nikoll111
04-04-2008, 21:35
аха ... ми виж имам една мн добра пластмасова свирка ... а са за лютеницата нп
:D:D:D :grin: :grin: :grin: :grin:
аха ... ми виж имам една мн добра пластмасова свирка ... а са за лютеницата нп
:D:D:D :grin: :grin: :grin: :grin:
Тогава сме в бизнеса.
SaYoNaRa
04-04-2008, 22:09
"Сама си си виновна"
no_name_girl
04-04-2008, 22:25
"Сама си си виновна"
+1 :)
pomisli si kak 6te6e da se 4uvstva6 v negovata poziciq :( kofti e da te zaebat zaradi sluhove ili tam menieto na fr :?
Решил е да ти го върне и май засега успява. Недей да си мислиш, че като е аутсайдер и сдуханяк (което в повечето случаи изобщо не е вярно, а е 'щото вижда всичките недостатъци на компанията и не му е приятно да ходи там, както става често при мен) няма чувства и можеш да си правиш каквото ти скимне с него.
GameMaster
04-05-2008, 07:15
tctct ehhh uj ot nachalo bil mnogo kompleksiran pyk posle s mnogo momicheta pochnal da hodi :? .....Emi ne znam ne se zanimavai s nego.Shtom kakto izleze iska da si negovata kurva....Abe ne se zanimavai stiga si mislila za nego.Nai dobre ako iskash sednete i pogovorete.
nikoll111
04-05-2008, 07:57
"Сама си си виновна"
Az 4e sum si vinovna go zn ... prosto iskam da zn spored vas zaslujavali si da se opitam da opraa ne6tata ???? :? :?
mi moje i da ste pravi ... i zn 4e trea da go ostavq no ne moga ... :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :-# :-# :-# az naistina go obi4am i ne moga bez nego bqh tupo be6e me strah i zn 4e az sum vinovna za vs ... no ne moga da razbera kvo iska toi ot men ... tuko6to mi pisa sms .. :
milo tuk e mn tupo ... lipsva6 mi :*:*:*
tva kvo trea da zna4i mamka mu !!!!!!!!!
Значи, че му липсваш може би.. :-o
Ебати тъпите истории :shock: ... Колкото и да ти е трудно опитай се да изолираш емоциите и мисли като голям човек... Трезво и рационално, както и положително :) Т'ва е най-добрия съвет, който мога да ти дам :-)
vesito13
04-05-2008, 10:35
"Сама си си виновна"
Az 4e sum si vinovna go zn ... prosto iskam da zn spored vas zaslujavali si da se opitam da opraa ne6tata ???? :? :? ne , ne si zaslujava vaob6te da se opitva6 da opravi6 ne6tata 8)
Ако го обичаш, к'во те боли какво мислят другите? И кво като е сдухан, това го прави по-малко човек ли? Ще извиняваш, ама не го заслужаваш. Яко заблудена си.
MartyParty
04-05-2008, 10:57
Нищо не губиш,ако опиташ пак да сте заедно.
alex_devv
04-05-2008, 12:52
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BlueFace
04-05-2008, 14:00
Еее много гадно се е получило.Ама нали уж го харесваше толкова мн е ники,що го одряза.Аз ти казах,че всичко се връща!! :( :(
Еми сама си си виновна, ти си си играела с него... какво очакваше той да ти върви след гъза ли?! Нормално,че в един момент ще му писнеш и ще потърси това,което ти не му даваш при някоя друга...
Моя съвет е да се опиташ да го забравиш. Просто има ли смисъл да се съберете и след 2 дни да ти писне и пак да го заебеш?! :?
мъжете са странна порода... може да ти прави на пук знаеш ли? при всички положения си го наранила а нараним ли момче, трябва да го оставим известно време да му мине и да не сме му пред очите... между другото на колко си години? и освен това как така не си е имал приятелка а след това 1 ден след като се е занимавал с теб е с друго момиче? помни че момчетата са като автобусите-след 5 минути идва следващият и освен това момчето ако е за тебе само ще те заслужи-не ти да е чудиш какво да правиш.моят съвет е да си гледаш живота, да се оглеждаш защо не и за по-подходящи, а ако се върне той сам-супер, ако не-пак супер-явно не е за теб, щом не е готов да се бори за теб
nikoll111
04-05-2008, 16:26
мъжете са странна порода... може да ти прави на пук знаеш ли? при всички положения си го наранила а нараним ли момче, трябва да го оставим известно време да му мине и да не сме му пред очите... между другото на колко си години? и освен това как така не си е имал приятелка а след това 1 ден след като се е занимавал с теб е с друго момиче? помни че момчетата са като автобусите-след 5 минути идва следващият и освен това момчето ако е за тебе само ще те заслужи-не ти да е чудиш какво да правиш.моят съвет е да си гледаш живота, да се оглеждаш защо не и за по-подходящи, а ако се върне той сам-супер, ако не-пак супер-явно не е за теб, щом не е готов да се бори за теб
Ми са за 1вото на 15 години съм
За 2рото ... ми и на мен мми е мн 4удно как от затворен 4овек, който не излизаше от тях, стана некъв отворко и са вече е с друга ... :? :?