View Full Version : "Най-добра" приятелка
Едно момче ме харесва,но "най-добрата" ми приятелка е влюбена в него.Тя знае че аз си харесавам дори обичам едно момче и идва при мен и ми казва че са се целували. Според вас нарочно ли го прави? И каква приятелка е тя ? А иначе ми казва,че аз съм най-добрата и приятелка ...
Едно момче ме харесва,но "най-добрата" ми приятелка е влубена в него.Тя знае че аз си харесавам дори обичам едно момче и идва при мен и ми казва че са се целували. Според вас нарочно ли го прави? И каква приятелка е тя ? А иначе ми казва,че аз съм наи-добрата и приятелка ...
добре дошла в реалния свят-приятели няма!
да,нарочно го прави,да ти покаже,че е нейн или за да те дразни :)
MartyParty
04-05-2008, 11:15
Не е трудно да разбереш,че не ти е истинска приятелка.
Поговори с момчето което харесваш какви са чувствата му към теб и ако те харесва, така, ще покажеш на "приятелката" ти, че е твой ;)
Naughty_
04-05-2008, 11:19
"най"-добрите приятели са най-добри предатели в 90% :)
Аз съм говорила с момчето много пъти и той ми казва обичам те, но неискам да сме заедно ...
Това ще си го татуирам,много ме изкефи и е много вярно!
Ако някой ми пипне момичето ще му счупя краката,дори да е баща ми,просто когато нямаш приятели ти е много по-лесно да си пазиш гърба!
Mementomori
04-05-2008, 11:27
Много странно,хем ти е най-добра приятелка,а действа в твой ущърб.Аз лично никога не бих предала или се скарала с приятелка за момче,не си заслужава,поговорете с нея,искай й обяснение и тогава спрямо нейните обосновки ще разбереш дали наистина ти е приятелка или една скрита предателка!Gute Freunde oder echte Feinde?
LovePoisoned
04-05-2008, 11:29
Аз съм говорила с момчето много пъти и той ми казва обичам те, но неискам да сме заедно ...
Чакай... Ти ли не искаш или ТОЙ не иска?! Слагайте кавички, за Бога...
Разкарай я тази твоя "приятелка", все пак приятел в нужда се познава и аз имам само 2 истински, които дори не са от моя град...
slun4ice_90
04-05-2008, 11:30
И аз мислех,че имам "най-добра" фр-ка.С нея се знаем от хлапета,заедно порастнахме, влачехме се навсякъде.И така вече сме големи хора,тя се промени..замени ме за друга "френдка",а сега съжалява,че ме е изгубила.Пък и много рядко се виждаме вече..няма значение...времето ни раздели и всяка тръгна по своя път.Наскоро имах голяма нужда от нея,а тя ми обърна гръб. :( Мислех,че поне на нея мога да разчитам, но уви.Приятели е трудно да намериш,в този свят пълен с лицемери,които когато са с теб,го правят само защото имат сметка от това.. :) :-P Разбирам те,много съм страдала от такива "приятели".А когато кажа,че приятели почти нямам всички ми се смеят иронично..,но идва ден,в който казват,че съм била права. :? :) :)
Разкарай я тази твоя "приятелка", все пак приятел в нужда се познава и аз имам само 2 истински, които дори не са от моя град...
Той ми казва,че ме обича,но и в същото време не иска да сме заедно ...
Е защо? Попитай го...
LovePoisoned
04-05-2008, 11:50
Много тъпо.
Поне аргументира ли се с нещо?
Ако предпочете приятелката ти, ще ми падне тотално в очите... Това е да не знаеш какво искаш. :shock: :lol:
Питала съм го 10000 пъти,а той мълчи като риба :? Накрая ше му тегля една майна и да си гледа работата :o
LovePoisoned
04-05-2008, 12:39
Питала съм го 10000 пъти,а той мълчи като риба :? Накрая ше му тегля една майна и да си гледа работата :o
Само така! :) Помисли си, ако най-накрая склони (с неохота), как ще се чувстваш в тази връзка? Намери си някого, който да споделя чувствата ти, сигурно ще има такъв, за всеки се намира. 8) :-)
LitTlE_BeBsIiI
04-05-2008, 15:02
Едно момче ме харесва,но "най-добрата" ми приятелка е влубена в него.Тя знае че аз си харесавам дори обичам едно момче и идва при мен и ми казва че са се целували. Според вас нарочно ли го прави? И каква приятелка е тя ? А иначе ми казва,че аз съм наи-добрата и приятелка ...
+1
*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
04-05-2008, 15:02
Takava "priatelka" ne ti trqbva.. Zaregi q.. qvno tova momche se kolebae koq ot dvete vi da izbere.. mislish li, che si zaslugava za takuv? :? Potursi si drugo momche, koeto shte te ceni ;) Uspeh:)
I feel sad about you.
hell_lord
04-05-2008, 15:36
Има една такава приказка Приятелството между две жени е заговор срещу трета!!
Ами какво да ти кажа,не ти е истинка приятелка щом знае че го харесваш това момче и идва при теб и ти казва това.Иначе ти ако найстина го харесваш бори се за него,вече ти си преценяваш до колко си заслужава.
partychild
04-05-2008, 16:16
mi..mila svikvai... v edin moment osaznavash che momicheto , koeto si mislela za "nai-dobra" priqtelka .. ne e tova za koeto si q mislila ... pri men stana taka.. sega nqmam vqra na nikoi osven na priqtelq mi i oshte malko hora okolo men :?
Заеби я шибаната си "приятелка"
:shock:
Имах подобенс лучай,ама бях в детската градина,и не я разкарах :-o бях добричка.Но ти не си в детската градина,говори с нея,кажи й,че ваобще не се държи като приятелка,пък камо ли най-добре и не искаш да имаш предатели до себе си :) 8)
Едно момче ме харесва,но "най-добрата" ми приятелка е влюбена в него.Тя знае че аз си харесавам дори обичам едно момче и идва при мен и ми казва че са се целували. Според вас нарочно ли го прави? И каква приятелка е тя ? А иначе ми казва,че аз съм най-добрата и приятелка ... И викаш че тази ти е приятелка таз е по скоро вампир който те смуче яко :)
BWald0rf
04-05-2008, 18:02
Няма смисъл да тръгваш с момчето,което твоята приятелка иска само за да й отмъстиш... По-добре се опитай да спечелиш това,което искаш ти .. Но те съветвам да имаш едно наум за приятелката си винаги .. изглежда не е толкова добра приятелка колкото се представя ;)
Хмм.. може наистина да ти казва, че си й най-добрата приятелка, но едва ли го чувства и го мисли, защото ако наистина смяташе така както ти говори нямаше да постъпва така с момчето, което харесваш. Незнам, но лично мен това момиче ме съмнява и то доста.. или има някаква голяма завист към теб или незнам какво друго би могло да бъде.. но 99% съм сигурна, че ти завижда. Може заради това, че момчето, което тя харесва е влюбено в теб, и за да си навакса с това .. започва по някав начин да се сваля с момчето, което ти харесваш. Също така може да има поводи за завист, причинени от някакви комплекси.. в смисъл.. да се мисли за по-грозна от теб или нещо от този род. На мен лично и 2те най-добри приятелки,който съм имала досега са ми завиждали.. 1та дори ме заряза супер брутално и отиде в друг град да учи, защото се чувстваше под моята сянка ;ХХ. Много объркано нещо са човешките взаимоотношения. Според мен завистта е излишна и хората трябва да сме доволни от това, което сме и от това, което имаме без да искаме да приличаме на друг и без да завиждаме.
Не е никаква приятелка - първо, и второ - много завижда и затова лъже.
Според мен трябва да се опиташ да стане нещо с това момче, ако наистина те харесва и да се вземете.А тя...трябва да се примири, но не да позволявате да ви развали връзката.
MN rqdko ima istinski priqteli pove4eto sa predateli a sama mojesh da si napravish smetka shto za priqtelka ti e... mislq 4e bi trqabvalo da ti go otstypi.... tova bi bilo jest na istinska priqtelka no tq qvno ne e takava zatova te savetfam bori se za nego :)
LoLlIp0p
04-06-2008, 16:54
Много тъпо.
Поне аргументира ли се с нещо?
Ако предпочете приятелката ти, ще ми падне тотално в очите... Това е да не знаеш какво искаш. :shock: :lol:
Дам,той не знае какво иска!Просто престани да му показваш какво чувстваш и ако той те "обича",както казва,ще направи нещо по въпроса.А колкото до приятелката ти[ако мога да я нарека така],просто не знам к'во да кажа освен,че не ти е приятелка. :D А пък,ако искаш да натриеш носа на "приятелката" си говорете 3та заедно,за да може "приятелката" ти да чуе как той ти казва "Обичам те" !Ама не,
:D няма да стане щото момчетата са идиоти и няма да си признае пред нея!!!
MiMcHeToOo
04-06-2008, 17:42
"И аз това се питам мой лъжеприятелю и както казва Шорти - любими мой предателю" - Това се пее в една песен, мисля че сама разбираш какво ти казвам..
poison`girl
04-06-2008, 18:11
Това момиче не ти е приятелка,камоли най-добра :? Само се опитва да те дразни.Не и позволявай да ти отмъкне момчето!!!
LeDeNa^pRiNcEsKa
04-06-2008, 18:16
XAxAXaXaxA ebahti priqtelite det si gi podbrala koi klas si?(za avtorkata na temata)
XAxAXaXaxA ebahti priqtelite det si gi podbrala koi klas si?(za avtorkata na temata)
10-ти клас съм.Но преди да се преместя да уча в друг град не съм имала проблеми с това момиче.Откакто уча в другия град всичко се промени
SpiDer__GirL
04-07-2008, 14:18
Тази ситуация е найстина гадна... а бе заеби ги и двамата нито той нито тя си струват.
"Твърде често хората разбират какво имат, едва когато осъзнаят, че са го изгубили". Остави ги да го осъзнаят. :)
Karamel4e_to
04-07-2008, 14:59
Едно момче ме харесва,но "най-добрата" ми приятелка е влюбена в него.Тя знае че аз си харесавам дори обичам едно момче и идва при мен и ми казва че са се целували. Според вас нарочно ли го прави? И каква приятелка е тя ? А иначе ми казва,че аз съм най-добрата и приятелка ...
tfa ne se kazva a se dokazva spored men ne ti e nikfa fr
Никаква не е..Разкарай я!
Alabalaportokala
04-09-2008, 16:23
Еклесиаст 6:13 гласи следното : "Враговете си дръж на страна, а приятелите под око" . Това е женска война. Приятелство при момичетата няма , няма и да има защото вие цял живот сте конкурентки и хубавите гримове, лакове и парцалки не са за пред нас момчетата, а за превъзходство пред другите сливи. Неща които не биха се случили при стабилно мъжко приятелство.
Ms.Lonely
04-09-2008, 17:17
Смятам , че го е казала нарочно. Едва ли момчето , което ти обичаш ще се целува с нея , ако обича теб . Но (както винаги при момчетата има едно "но") , може и наистина да е било така . А ако не е било то просто ти го е казала , защото ти завижда . По това можеш да си направиш извод каква приятелка ти е . Но може и в действителност да са се целували по нейна инициатива , само за да не излъже , когато ти го каже , ако ме разбра . :)
inSane_baby
04-09-2008, 20:54
Поговори с момчето което харесваш какви са чувствата му към теб и ако те харесва, така, ще покажеш на "приятелката" ти, че е твой ;)
Ако е 7-8 клас и го направи ще я вземат за "задръстена".
По темата: Намери си други приятели, тази е боклук...
И само да успоря едно горно мнение: има истински приятели!
Познати много .. приятели няма! Или има,ама се намират много рядко :)
kuklichka_bg
04-10-2008, 19:28
s moita nai dobra fr vednaj si haresahme edno mom4e ama parvo az go vidqh i kazah no ne i go pokazah posle i tq mi kaza 4e si haresala nekaf i posle az kat go vijdam i i go pokazvam i tq vika 4e i tq bila nego harsvala xaxaxa i togaz ve4e e qsno ko stana :)
Tq si nameri drugo gadje i az drugo i onzi go ostavihme :}} taka 4e
Gothique♫
04-10-2008, 20:31
А може би по някъв начин си я накарала да го направи...Но все пак закво си виновна ти,че момчетото те харесва просто поговорете с твоята приятелка и се изяснете ако не пък си намери друга дружка ;)
temptati0n
11-10-2008, 17:41
+1 :?
Wrathchild
11-10-2008, 20:00
Айде бе. Нали уж каза, че и тя е влюбена в него? Защо да го прави за да те дразни? Ти на нейно място ако имаше възможност нямаше ли да се възползваш? Но когато приятелката го направи, тя все е виновна.
[quote=Sintya]
И само да успоря едно горно мнение: има истински приятели!
АБСОЛюТНО съм съгласна.!!!! Аз лично имам такава приятелка от 15 години (на 21 съм) и никога не ме е предавала, дои се е случвало да прецака самата себе си, зада може аз да съм добре.
А по темата- а помисли си дали случайноооооо не е възможно и тя наистина много да го харесва!??!?!?!
и все пак в такава ситуация според мен е редно и двете да се откажете от него.
ImmortalForever
11-11-2008, 14:41
"Нямам нужда от приятели и сама мога да си съсипя живота.."
You make the calls...
"Нямам нужда от приятели и сама мога да си съсипя живота.."
You make the calls... така е да любимия ми израз НО ПРИЯТЕЛИ ИМА НЯМАШ ЛИ ПРИЯТЕЛ ТЪРСИ ГО НАМЕРИШ ЛИ ГО ПАЗИ ГО :)
vivitooo
11-12-2008, 06:48
i az imam problem nie sme grupi4ka dve mom4eta i dve momi4eta. az haresvam edno ot mom4etata no ne mu kazah i o6te ne sam mu kazala.no moiata priatelka s16to go haresva.az i pomogna6 da proveri dali i toi ia haresva.toi ne ia haresva6e no prez cialoto vreme ne sam po4ustvala i kapka zavist. sega tia se premesti v drugo u4ili6te.mejdu vremenno negovia priatel kaza 4e me haresva.... az mu otkazah no toi be6e edin ot nai-dobrite mi priateli-ne mi be6e mnogo priatno.
vsi4kite mi priateli kazvat 4e nie i mom4eto koeto haresvam sme gadjeta makar 4e ne sam kazala na nikoi 4e go haresvam. no negovia priatel koito me haresva kazva 4e toi ne me haresva! vazmojno li e naistina da ne me haresva ili priateliat mu da me lje naro4no za6toto zadijda?
LittlePrincess
11-12-2008, 07:01
Ясно е че не ти е истинска приятелка.Камо ли пък 'най-добра'.
Не е трудно да разбереш,че не ти е истинска приятелка.
vivitooo
11-12-2008, 08:21
mersi mn pomognahte mi :D :D :D
v3rSaNd37
11-12-2008, 08:27
Nedei i vqrva! Ne ti e izob6to priqtelka----- izbirai: mom4eto ili tq
ND4SPD_f
11-14-2008, 22:41
edno e kakvo govori,a savsem drugo e tova, koeto vur6i spored men ne moje da sa6testvuva priqtelstvo,kogato ednata strana se opitva da narani drugata....ne si zaslujava da si gubi6 vremeto s ?snata priqtelka. po dobre sega i bii 6uta za6toto ina4e nqma da ti e mn komforto zanapred.
sweet4esf
11-14-2008, 23:03
=D>
miminkaa
11-19-2008, 11:02
Ами щом го е направила значи толкова ти е била и приятелка... Момчетата идват и си отиват,а приятелите остават ЗАВИНАГИ... И аз съм си харесвала момчета които са си харесвали приятелките ми,но никога не сме тръгвали с тях защото това е най жадния начин по който може да те предаде приятел..! :( :(
biberinka
11-19-2008, 15:25
не и се доверявай тя е предателка :(