View Full Version : Ами сега какво?
Ходя с едно момиче от няколко месеца и всичко е много яко,тя ме обича аз я обичам,но има няколко проблема.Тя е много хубава и много момчетата са се пробвали с нея ама тя ги реже,тя тръгна с мен и ме обича,тя е дествена но преди няколко дни си говорихме и тя каза,че е готова и че иска аз да съм и първия.Аз се изкефих много,но пред мойте приятели единствената причина да съм с това момиче е заради ебането,че мога да съм с нея а това не е така аз я обичам,но немога да си призная,че я обичам.Мисля,че ме е страх да не ми се смеят защото ми се носи слава на момче което не се влюбва,а пък сега се влюбих в прекрасно момиче.Нейните приятелки и казваха да не се занимава с мен,че съм женкар и т.н но тя им каза,че това си е нейния живот.Скара се с тях заради мен,днес докато бяхме заедно седяхме на една пейка и аз съм я гушнал и тя ми вика:Защо говориш такива неща на Мариета (нейна приятелка) и кво сваляш ли я? аз и казах че просто се ебавам и тя вика ебаваш се със всички ти и почнахме да се караме и тя ми вика "Мислиш ли че незнам,че искаш само да ме изчукаш и да ме зарежеш,да стана поредната курва на Гошо" и аз и викам не е така и тя "Как да не е точно така е" и се скарахме и тя ми каза "Когато решиш,да бъдеш мъж и че мнението на приятелите ти е по важно от твойте чувства ме потърси" и се разделихме :cry: незнам какво да правя обичам я много и аз и звънях след това 1000 пъти и тя ми каза"Оф остави ми казахме си всичко няма повече нищо между нас" и аз и викам Обичам те и тя ми вика"Ходи се шибай някъде курвар тъп" тогава и казах "Щом съм курвар значи ти си курва щом си ходела с мен" и тя ми затвори :cry: неискам да е така обичам е много как да оправя нещата??
Хахаха ма ти яко си я затапил а ? Щом си ходила с мен... Виж ся моето мнение е че тоя емотеикон " :cry: " е много гейски
r3al_l0ff
04-05-2008, 15:52
Сп0ред мен най-д0брия начин да покажеш на едн0 м0миче че наистина я харесваш е с п0ст0янств0 ..в смисъл да не спираш да пока3ваш че те интересува,да я търсиш ,да 0питаш пак да и3ле3ете 3а да се и3ясните..естествен0 бе3 да се прекалява..и тфа к0ет0 си и ка3ал п0 телеф0на не е бил0 мнн п0дх0дящ0, 3ащ0т0 си я яд0сал п0вече..0питай се какв0т0 и да ти ка3ва да не пр0явяваш никаква груб0ст към нея ..пр0ст0 ще ти трябва малк0 търпение ,н0 ще се справиш ;)
GenerationF
04-05-2008, 15:58
real_loff :-o oslepqh dokato pro4eta tva s teq "0" i "3" :-o
ta na temata... saglasen sym s neq/nego pokani q na sre6ta nqkade kadeto ne ste hodili... kaji i 4e iska6 da se razberete i tam ve4e se oslanqi na tvoq uset kym jenite.. nema drun na4in :?
GameMaster
04-05-2008, 16:04
Emi vij sega.Procedirai delikatno v smisal po nqkakyv nachin se vijte i primerno i podnesi nqkoi golqm buket rozi ili podoben podaryk koito da pokaje chustvata ti i da i haresa na neq ;-) ...Prosto nameri nachin da i dokajesh che q obichash bilo i to da se poskarash s kompaniqta si (e trqbva da se pravqt jertvi vse pak) Haide uspeh ! ;-) :)
Респект за последната реплика.... 8-)
Промени се ... докажи и че я обичаш
Obsession
04-05-2008, 16:10
Ей, мн си сгафил май, а? Изчакай малко да се осъзнае какво става и тогава пак я потърси и не се отказвай! Доказвай и, че държиш на нея, а не да се хванеш с първата след нея (казвам го, защото и това доста често се случва). Щом и тя те обича сигурно ще разбере, че си искрен и ще се съберете отново. Просто я е страх да не бъде наранена Успех ;)
inSane_baby
04-05-2008, 16:12
Не се отказвай от нея! Продължавай да я обичаш, не се доближавай до други момичета. Ако приятелите ти са истински ще те разберат и подкрепят! След седмица, две й пиши нещо от рода на "Обичам теб, а ти кого обичаш?" (това подейства в моя случай). (като смс това) Ако не ти отговори вечерта и звънни и й кажи всичко, което каза на нас. Че знаеш, че ти се носи славата на сваляч, но този път наистина си се влюбил. Че е единственото момиче за теб и че си готов да не проговориш на никоя друга ако тя остане с теб. (Дори да ти се струва преувеличено момичетата обичат романтиката) И не на последно място, момичетата забелязват детайлите. Когато сте в обща компания не бъди център на вниманието. Не бъди най- приказливият и не се смей гръмогласно. Хвърляй й по някой поглед, гледай я, дано се усети... Напиши си в скайп нещо свързано с това, нещо от рода на "Никога няма да те забравя", "Липсваш ми до болка", "Немога да спра да те обичам" (без емотикони дет реват) Тя ще забележи малките детайли и с леки намеци всичко ще се нареди. (ако си сигурен, че те обича, а не е тръгнала с теб, за да те накара да се влюбиш) (тва е в случай, че гледа мн филми от рода на джон тъкър трябва да умре или си преебал някоя нейна приятелка.
моето доста лигаво аз те съветва да теглиш една българскана всичко и да си вземеш една бананова мелба, а моето сериозно аз те съветва да помислиш какво наистина искаш и чак тогава да правиш квото и да е било. но и и лигавия и сериозния са на мнение че банановата мелба няма да ти навреди по нинакъв начин
partychild
04-05-2008, 16:24
1-vata ti greshka e che ne si si preznaval chuvstvata pred neq i pred drugite!
2-ro ne se zakachai s drugi momicheta!!!!! i az na neino mqsto shtqh da reagiram taka... promeni se i gledai da ne pravish sa6tite greshki :?
Ами,трябва да й докажеш,че наистина я обичаш и не се срамуваш от това.Говори първо с компанийката си,кажи им,че я обичаш,обясни им защо сте скъсали и ги помоли за съвет,или съдействие.Щом не иска да говори с теб,може да изпратиш някой от приятелите си от компанията да й обясни.С това ще й докажеш,че си казал и на тях :)
нз,направи й серенада с приятелите си :-D
Ами аз съм и показвал и доказвал колко я обичам това че не съм го казвал пред приятелите ми и пред не съм се държал перфектно с нея не значи че не я обичам.Просто неискам да си мислят че съм влюбен.Много неща съм правил за това момиче тя ми каза също че неможела да бъде със страхливци ;( Ей са и звъннах и викам ей кво правиш как си и тя вика ми била съм и по-добре и аз и викам нали знаеш че те обичам и тя щеше да се разплаче по гласа я познах,каза ми че се е скарала с техните и с приятелките си,и аз и викам нали защо и тя ми защото те ми казаха че ще стане така ;( пФ гадно ми е много я обичам ама какво и пречи само ние да си го знаем че я обичам !!
Кажи на приятелите си че я обичаш, и го признай на себе си!!! С един мой приятел (не гадже) се бяхме скарали. Мога да кажа че ми е най-добрия фр и всеки ден ми оставяше по една изрезка на вратата със текст "Липсваш ми!", "Извинявай!", "Ние не сме приятели, ние сме брат и сестра!", някви такива, което мн ме трогна и се сдобрихме. Това са истински малките, забележими и красиви жестове. Идеята ми е оставяй и по една изрезка и по една роза вс ден пред вратата. В изрезката може да пише цитирам inSane_baby "Никога няма да те забравя", "Липсваш ми до болка", "Немога да спра да те обичам", "Обичам теб, а ти кого обичаш?" ....
НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ДРУГИ МОМИЧЕТА.... МНОГО ОТ МОМИЧЕТАТА ИСКАТ ВСИЧКИ ДА ЗНАЯТ ЧЕ НЯКОЙ ГИ ОБИЧА, А ДА НЕ Е САМО ТАЙНА!!
П.П. КЪСМЕТ!!
Ами аз съм и показвал и доказвал колко я обичам това че не съм го казвал пред приятелите ми и пред не съм се държал перфектно с нея не значи че не я обичам.Просто неискам да си мислят че съм влюбен.Много неща съм правил за това момиче тя ми каза също че неможела да бъде със страхливци ;( Ей са и звъннах и викам ей кво правиш как си и тя вика ми била съм и по-добре и аз и викам нали знаеш че те обичам и тя щеше да се разплаче по гласа я познах,каза ми че се е скарала с техните и с приятелките си,и аз и викам нали защо и тя ми защото те ми казаха че ще стане така ;( пФ гадно ми е много я обичам ама какво и пречи само ние да си го знаем че я обичам !!
Абе човек нeзнам дали само nick-a ти е така или наистина си глупав...Ти ако толкова я обичаше въобще нямаше да ти пука какво говорят другите..особено пък щом са ти приятели.Те ако бяха истински щяха да те подкрепят,а не да ти се присмиват.Искал само те да си знаят,че я обича..Офф..Момчетата сте просто....Кат я обичаш и го показвай пред всички,за да разбере тя че тя е по-важна от всичко друго :) Айде успех :)
Ами за кво да казвам на другите на нея не и ли стига,че съм по цял ден с нея и че само тя ми е в главата и че и се обаждам нон стоп когато не сме заедно дори сега ето разделихме се и аз само и се обаждам да си говорим.Сега пак и звъннах и си говорим някво супер мило тя ми разправяше там с майка си ко се скарала и общи неща но си говорим аз ако вечер не и се обадя когато съм си легнал немога дори да е 4 сутринта и пиша смс толкова много я обичам имам чувството че съм на 7-то небе като съм с нея,нямам търпение да свърша тренировки и да отида да я видя да я целуна да я прегърна.Винаги съм се държал уникално мило с нея случвало се е веднъж,два пъти да съм и казал нещо гадно но е нормално.Аз като знаех,че приятелките и не ме харесват и че мислеха че я лъжа,на мен не ми пукаше аз и ходех по гъза винаги бях с нея просто немога да кажа на приятелите си незнам какво ще кажат но неискам това не е тяхна работа какво толкова голямо значение има кой знае,най-важното е че я обичам и че тя го знае.
к0йто стои на 2 стола, пада
Obsession
04-05-2008, 17:10
Ее, така тя ще има чувство, че се срамуваш, че не се отнасяш сериозно къ връзката ви и т.н. Ама да не би наистина да е така? Какво толкова ви пречи на повечето момчета да си казвате и показвате всичко както си е... И приятелите ти няма да те заколят, защото си влюбен!
budi uporit!!!dokaji i 4e q obi4a6!!+tva i tq izpitva 4uvstva kum teb taka 4e spored men moje6 da si q vurne6 8) :wink:
Ами не се срамувам та аз ходя с едно от най-сладките момичета откакво може да ме е срам.Тя дори се съгласи да спи с мен след толкова омайване не ме е срам просто неискам да ме мислят за някакъв чувствителен,защото не съм !!
Obsession
04-05-2008, 17:34
Ами не се срамувам та аз ходя с едно от най-сладките момичета откакво може да ме е срам.Тя дори се съгласи да спи с мен след толкова омайване не ме е срам просто неискам да ме мислят за някакъв чувствителен,защото не съм !!
Е, да не би да си безчувствен, някакво студенокръвно? Щом я обичаш -> не си, съжалявам, че ти разбивам заблудите!
Добре сега, виж аз как го разбирам: не признаваш чувствата си пред фр и те мислят, че си с нея за едното е*ане, гледат на нея, като на поредната ти, мислят я за прецакана по някакъв начин. В това е проблемът. Трябва да я приемат като 'твоето момиче', а това не би станало, ако не знаят за чувствата между вас. Пич, плз, отговори ми: защо момчетата постъпват така??? (може и на ЛС). Мн хубаво си направил, че си и се обадил - утре пак! И ще си я върнеш, спокс!
BlindedAngel
04-05-2008, 17:46
Рози,хубава усмивка и няколко красиви думи могат да свършат чудеса :oops:
Ами може би си права сега си пиша с нея в скайп и тя ми пише оо мило и целувка ми праща ама се усети че нали се скарахме и го трие и само пише здрасти :-D и аз тамън щях да излизам навън с една приятелка да и разкажа какво е станало хаха ама сигурно няма щом тя е в скайп никъде няма да ходя.Ами не съм се замислял затова,че те може би наистина я мислят за поредната ми при положение,че аз не говоря много за нея като съм с тях говорим си за други момичета ала бала ама не говоря много за нас.За последно съм се влюбвал преди около година даже повече може би и сега съм направо полудял това момиче е всичко за мен и тя го знае просто неискам всички да го знаят толкова ли е трудно тя да се съгласи.
Ами незнам другите защо го правят аз го правя затова,че веднъж бях толкова влюбен както сега и го показвах на всичките си приятели и все едно ми завидяха и всичко се прецака а пък и също заради това,че след онова момиче се промених всяко момиче за мен е поредната единствена.. и никоя не се задържа за повече от 2 месеца!!Сега съм почти 5 месеца с това момиче и я обичам и не съм и изневерил нито веднъж,но пред приятелите ми съм големия бройкаджия дето не му пука за никоя и така съм някъв много луд в техните очи и нека така си остане !!
Obsession
04-05-2008, 19:06
Ох, разбирам те... Поставям се и на твоето място и на нейното. Обаче и на теб ще ти е кофти, ако всички мислят, че тя само те използва (а, ако само ти си имаш собствена версия по въпроса ще се чудиш дали си прав). Смисъл, няма да ти е добре да усещаш такова нещо. И така, когато се съберете пак (защото така ще стане) не ти казвам да драматизираш и да правиш сълзливи любовни признания стил 'Море от любов' пред всички, а да не е пренебрегваш и да не оставяш фр си да подценяват значението и в твоя живот ;)
Не мисля,че ще се съберем.Снощи аз излязох,а тя с някаква нейна фр спали в тях и аз и звъня и викам Кво правите това онова и супер зле ми беше,а я чувам тя как се смее..И аз и викам много си щастлива нещо и тя еми да и се хили такава..и си говорим вече 20минути и аз такъв си вада playera и викам чуй и и пускам наща песен и такива мълчим няколко минути и аз и викам Обичам те и тя само мълчи,мълчи и вика Чао Гошо и ми затвори ;(
Ou7taControL
04-06-2008, 07:13
1-vata ti greshka e che ne si si preznaval chuvstvata pred neq i pred drugite!
2-ro ne se zakachai s drugi momicheta!!!!! i az na neino mqsto shtqh da reagiram taka... promeni se i gledai da ne pravish sa6tite greshki :? +1
HePeAJIeH
04-06-2008, 09:30
Изчакай да поотихнат нещата малко и тогава и предложи да се видите :)
А тя как да разбере??? :-o Разбери,човек,на момичето й трябва да не се срамуваш от любовта си,то и няма нищо срамно,просто си си намерил майстора :-P
просто си си намерил майстора :-P
Taka e !!!
Не мисля,че ще се съберем.Снощи аз излязох,а тя с някаква нейна фр спали в тях и аз и звъня и викам Кво правите това онова и супер зле ми беше,а я чувам тя как се смее..И аз и викам много си щастлива нещо и тя еми да и се хили такава..и си говорим вече 20минути и аз такъв си вада playera и викам чуй и и пускам наща песен и такива мълчим няколко минути и аз и викам Обичам те и тя само мълчи,мълчи и вика Чао Гошо и ми затвори ;(
Еми не си избрал подходящия момент да й го кажеш... Била е с фр, шегували са се, смяли са се там нещо, общо взето нещата, които си правим всички момичета като се съберем, и ти баш в тоя момент й изтръсваш,че я обичаш и й пускаш вашта песен... Мнем, тва дет си направил е мноу яко, ама не си избрал подходящия момент просто... Пробвай пак, но избери време, в което поне да е сама... :-P
princesa_viki
04-08-2008, 14:15
Не прочетох цялото,но мисля,че не трябва да ти пука какво мислят другите.А ако се разделите с това момиче заради тях,какво?Заслужава ли си да си с някви курви за 1 нощ,като можеш да си с това момиче дълго,дълго?