View Full Version : как мислите
the_black_heart
04-05-2008, 17:51
Здравейте, искам да ви попитам вярвате ли на хорските приказки? Аз не, но сега може и да има нещо вярно.... На скоро ми казаха, че майка ми излиза с друг мъж (т.е. с баща ми са още женени). Аз не вярвах, но след няколко седмици размисъл реших да видя sms-те, които праща ( понеже ми казаха, че някои оттях ги получава майката на една моя приятелка). Някои оттях са: "sladki sani6ta i uspe6na sedmica.celuvki do bezkrai..............lipsva6 mi, celuvam te nejno i te gu6kam i pak te celuvam.............iskam da ti izpratq str.celuvka za leka no6t, seviorm seni.6te mi lipsvat racete ti v tazi no6t.6te mi lipsva tqloto ti.no takav e jivota" Да ви кажа аз направо се разплаках като го видях.... защото май има нещо вярно............
Зависи кой ми ги казва. А ти вземи поговори с майка си и разбери дали наистина има друг мъж, защото положението е наистина сериозно.
the_black_heart
04-05-2008, 18:08
Говорих с нея, казах и какво ми казаха и че съм и прочела sms-те. Тя ми каза, че живота си е неин и ще прави каквото си реши...
Не искам да го казвам, но е безотговорна. Явно не може да проумее, че тази нейна любов ще нарани баща ти и теб... не знам дали да те посъветвам да кажеш на баща си, защото така може да излглеждаш като предателка, но не е хубаво той да не знае, защото пък той ще ти е сърдит, че не си му казала... Помисли какво точно да направиш, но ако му казваш го направи деликатно... все пак успех, нз точно какво да те посъветвам :wink: :|
asi_basi
04-05-2008, 18:14
Bila sam v takava situaciq. I da ti kaja, nakraq trqbva prosto da razbere6, 4e tova naistina si e neiniqt jivot i tqq re6ava kakvo da pravi s nego. Vajnoto e samo da ne namesva teb v vsi4ko tova i ako va6te tragnat da se razdelqt samo da ne te mesqt v problemite si (makar4e tova e neizbejno, kogato vijda6 4e maika ti e s nqkaf...)
the_black_heart
04-05-2008, 18:20
Bila sam v takava situaciq. I da ti kaja, nakraq trqbva prosto da razbere6, 4e tova naistina si e neiniqt jivot i tqq re6ava kakvo da pravi s nego. Vajnoto e samo da ne namesva teb v vsi4ko tova i ako va6te tragnat da se razdelqt samo da ne te mesqt v problemite si (makar4e tova e neizbejno, kogato vijda6 4e maika ti e s nqkaf...)
Разбирам, че това си е нейния живот, обаче като иска да е с някой друг не е това начина... не знам, сигурно ще прозвучи ужасно, но предпочитам да се развадат, ако майка ми е решила да продължава с тоя... а да не ме месят няма как, аз и сега се дразня от цялата работа и просто не мога да си намеря място вече... всяка вечер нашите се карат за нещо или пък се карат на мен...
AutumnTears
04-05-2008, 18:23
Разбирам, че това си е нейния живот, обаче като иска да е с някой друг не е това начина... не знам, сигурно ще прозвучи ужасно, но предпочитам да се развадат, ако майка ми е решила да продължава с тоя... а да не ме месят няма как, аз и сега се дразня от цялата работа и просто не мога да си намеря място вече... всяка вечер нашите се карат за нещо или пък се карат на мен...
moje puk da e samo vremenna pri6tqvka :-o
the_black_heart
04-05-2008, 18:30
moje puk da e samo vremenna pri6tqvka :-o
Може, но дори да е така аз не бих и го простила, а пък баща ми.... никога не би я погледнал...
xXxScreamxXx
04-05-2008, 18:51
kofti sityaciq spored men trqbva da kaje6 na ba6ta si :) ti si re6ava6 no kakto ti kazaxa ve4e ... po dobre e tova da stane navreme :) yspexx
seviorm seni kopirah go ot smsite i deto si gi napisala tova ot turski na bg zna4i obi4am te. :(
asi_basi
04-06-2008, 17:48
Разбирам те, няма как да не те дразни всичко това... Била сам в такава ситуация, ужасно е. Но нашите са заедно отново, не се разведоха (но бяха напът). Затова може и за вашите да има шанс. Дано. Успех
Seducti0n
04-06-2008, 18:34
Злите езици си знаят работата.
Не трябва, фанатично да им се вярва, а информацията, която се разпространява да се провери добре от достоверни источници преди някой да седне да си скубе косите.
Живеем във времена, в които всеки търси начин да ти подложи крак, да злорадства.
Идеята е да не се предоверявате и да можете да отсявате истината от лъжливите клюки. :)
Magichkaa_
04-06-2008, 19:11
Не вярвай на клюки..!Говори с майка си и я питай,обясни й че не е редно да причинява това на баща ти и на теб (ако има нещо такова) :?
mhmhmhmhm
04-06-2008, 20:12
Абе,попринцип няма да тръгнат ей така да го говорят без нищо ... ;)
аа иначе за майка ти.. по-добре кажи на баща ти
MemoRieS
04-06-2008, 20:45
Не избързвай да говориш с баща си! Говори отново с нея, ако пак ти каже, че това си е нейн живот, кажи й че все пак е обвързана с вас 2-та и трябва да избере между вас и мъжа. Дай й време, ако не избере. По-добре кажи на баща си... И да също преди да направиш нещо трябва да си много сигурна, че изневярява на баща ти. Успех!