View Full Version : Искам да му отмъстя...
gerinceto
04-05-2008, 19:17
zdraveite!istoriqta mi e slednata.hodih s edno mom4e okolo mesec i polovina.mnogu se vlubih v nego i bqh mnogu shtastliva.toi prave6e vsi4ko za men i bqhme nerazdelni.no se slu4i taka 4e toi hlutna po edno dr momi4e,i skusahme.dr momi4e e ot dr grad.te se vijdat mn rqdko.iskah da si ostanem v dobri otno6eniq s nego,no toi mi kaza mn grubi ne6ta sled koito az ne sum mu progovorila i do dnes.mina dosta vreme otkakto sme skusali i az ne moga da go zabravq,znam 4e nqma da buda pak s nego i golqma 4ast ot men iska da mu otmusti za vsi4ko koeto mi e pri4inil.ako imate nqkakfi suveti molq vi pishete
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
ToySoldier
04-05-2008, 19:23
Гледай напред... от къф зор ще му отмъщаваш,той не те е излъгал,казал ти е това което чувства..живей си твоя живот и най-добре не се бъркай в неговия.Не виждам смисъл в това, да разваляш щастието му.
alex_devv
04-05-2008, 19:26
и защо имаш толкова голямо желание за мъст ?
забрави го, отърсе се от мислите за него като излизаш с приятели, забавлявай се и т.н. и го избий от главата си :)
Абе кво си тръгнала и ти да се правиш...съвсем нормално е момче да хареса друго момиче, той ти е казал и сте скъсали, а можеше да те ебава насам-натам и накрая да стане по-гадно. Така че седи грей се...
тва момичетата са странни същества се искат да си отмъстяват за нещо... и да са прави и да не са се търсят отмъщение 8-)
тва момичетата са странни същества се искат да си отмъстяват за нещо... и да са прави и да не са се търсят отмъщение 8-) После викат че ние не сме нормалните....абе мани, нема оправия.
тва момичетата са странни същества се искат да си отмъстяват за нещо... и да са прави и да не са се търсят отмъщение 8-) После викат че ние не сме нормалните....абе мани, нема оправия.една жена кога и да я биеш се и е късно... те са като съдиите 8-)
тва момичетата са странни същества се искат да си отмъстяват за нещо... и да са прави и да не са се търсят отмъщение 8-) После викат че ние не сме нормалните....абе мани, нема оправия.една жена кога и да я биеш се и е късно... те са като съдиите 8-) :D
Кви сте гадни... вземи си намери друг, няма връщане назад...
или вземи един трион и го накълцай... :razz:
Няма начин да му отмъстиш, защото той не те харесва вече...Единствения вариант е да не поддържаш никакви отношения с него, от което може да го заболи, но не ми се вярва.
Съветвам те да го забравиш, да положиш истински усилия и да си приятелка с него.Все пак сме хора, правим грешки и той не е искал да те нарани.
Защо си мислиш ,че отмъщението ще ти донесе облекчение...
Направи и ти като него и си намери друг
MaRiYa_86
04-05-2008, 20:05
Няма смисъл от отмъщение.Незнам той с какво те е обидил,но мисля,че е постъпил коректно,казвайки ти за другото момиче.В друг случай можеше да ти изневерява и да се подиграва с теб зад гърба ти...Той не го е направил.А с каквото и да те е обидил след това,не го мисли,светът се върти и всичко се връща.
mickelangelo
04-05-2008, 20:17
и за к'во ще му отмъщаваш ... защото ти е било хубаво с него ?
няма смисъл .. правете любов а не война !
Скейтъри, хейтъри, мейтъри - мир вам!!
kobrichka
04-06-2008, 09:50
За какво ще му отмъстиш.....за това,че се е влюбил?Нима това е нещо неправилно?Стига... стъпи на земята не всичко в този живот е така,както ти искаш да бъде.Остави момчето на мира нега си живее живота,не виждам причина за отмъщение...
maybelline
04-06-2008, 12:28
Не се дръж като малко детенце. Какъв е смисълът да му отмъщаваш? Човекът продължава живота си, а ти тъпчеш на едно място и кроиш планове за отмъщение. Порасни малко де! Обичала си го, ОК, харесал си е друга - еми нормално е, на тази възраст връзките не са особено продължителни точно по тази причина - хората опитват нови неща, разглеждат света около себе си, харесват си различни момичета/момчета и в това няма нищо лошо. Влюбването е нещо нормално и не е лошо. Не може всички да са влюбени в теб. Не го оправдавам за грубите думи - той също трябва да порасне малко, но до една определена възраст момчетата са дечица и просто не трябва да им се обръща внимание като говорят глупости (или поне трябва да бъдат скастрени навреме, не да си въобразяват че могат да приказват глупости на хората и да ги нараняват). Най-голямото ти отмъщение е факта, че си разбрала какъв тъпак е, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ дали той знае че го мислиш за такъв. Спри да се интересуваш от неговото мнение. Забрави го и продължи живота си. Такива неща стават. Отмъщението показва само твоята незрялост, а и оправдава него, каквото и да е направил.
TheNewReligion
04-06-2008, 12:49
I kak smqtash da mu otmustish , pri polojenie , che na nego ne mu dreme za teb ? :( Puk i da mu pukashe nqma smisul ot otmushteniq ! Tova sa detinski raboti! :)
S_L_A_D_U_R_K_A
04-06-2008, 13:52
Животът е пред теб, спри да мислиш за него и най-вече за отмъщение! Знам че ти е тежко, но не го мисли!
S_L_A_D_U_R_K_A
04-06-2008, 13:55
Не се дръж като малко детенце. Какъв е смисълът да му отмъщаваш? Човекът продължава живота си, а ти тъпчеш на едно място и кроиш планове за отмъщение. Порасни малко де! Обичала си го, ОК, харесал си е друга - еми нормално е, на тази възраст връзките не са особено продължителни точно по тази причина - хората опитват нови неща, разглеждат света около себе си, харесват си различни момичета/момчета и в това няма нищо лошо. Влюбването е нещо нормално и не е лошо. Не може всички да са влюбени в теб. Не го оправдавам за грубите думи - той също трябва да порасне малко, но до една определена възраст момчетата са дечица и просто не трябва да им се обръща внимание като говорят глупости (или поне трябва да бъдат скастрени навреме, не да си въобразяват че могат да приказват глупости на хората и да ги нараняват). Най-голямото ти отмъщение е факта, че си разбрала какъв тъпак е, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ дали той знае че го мислиш за такъв. Спри да се интересуваш от неговото мнение. Забрави го и продължи живота си. Такива неща стават. Отмъщението показва само твоята незрялост, а и оправдава него, каквото и да е направил.
Браво, отговори ти достатъчно! Подкрепям мнението :booooomb:
Miss_Perfekt
04-06-2008, 14:42
Не отмъщавай и аз отмъстих и всичко ми си върна двойно и продължава да ми се връща :( :( :(
Няма смисъл. Рано или късно съдбата връща всичко.
HePeAJIeH
04-06-2008, 15:24
Стой си мирно и само наблюдавай как много неща ще се срутят около него.Аз така правя :)
tweeetyreni
04-06-2008, 16:39
Nqma kak da mu otmystish prosto go zabravi.
MiMcHeToOo
04-06-2008, 17:57
zdraveite!istoriqta mi e slednata.hodih s edno mom4e okolo mesec i polovina.mnogu se vlubih v nego i bqh mnogu shtastliva.toi prave6e vsi4ko za men i bqhme nerazdelni.no se slu4i taka 4e toi hlutna po edno dr momi4e,i skusahme.dr momi4e e ot dr grad.te se vijdat mn rqdko.iskah da si ostanem v dobri otno6eniq s nego,no toi mi kaza mn grubi ne6ta sled koito az ne sum mu progovorila i do dnes.mina dosta vreme otkakto sme skusali i az ne moga da go zabravq,znam 4e nqma da buda pak s nego i golqma 4ast ot men iska da mu otmusti za vsi4ko koeto mi e pri4inil.ako imate nqkakfi suveti molq vi pishete
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Няма смисъл да му отмъщаваш... :?
Za kakvo shte padash na tova nivo-da mu otmashtavash-detski raboti! Gledai napred,vse shte go preodoleesh i shte sreshtnesh drugiq princ :-D
sexytyyyyy
10-31-2010, 10:19
Напълно те разбирам!Искаш да си отмъстиш,но НЕ ТОВА НЯМА ДА ТИ ПОМОГНЕ.Само ще ти говърне тъпкано.Зарежи го,направи се на недостъпна и когато ти говори не му обръщай внимание.Ако щеш ми вярвай много хора се дразнят от това.Пробвай го и ти.
BlindedAngel
10-31-2010, 10:35
Напълно те разбирам!Искаш да си отмъстиш,но НЕ ТОВА НЯМА ДА ТИ ПОМОГНЕ.Само ще ти говърне тъпкано.Зарежи го,направи се на недостъпна и когато ти говори не му обръщай внимание.Ако щеш ми вярвай много хора се дразнят от това.Пробвай го и ти.
Добре че темата е отпреди 2 години :razz:
Гледай напред... от къф зор ще му отмъщаваш,той не те е излъгал,казал ти е това което чувства..живей си твоя живот и най-добре не се бъркай в неговия.Не виждам смисъл в това, да разваляш щастието му.
OldSchoolRebel
10-31-2010, 11:08
На това в английските форуми му викат "некромантика", макар че "некрофилия" за темите в тоя форум ще е по-точно...