View Full Version : Как да го накарам да ми прави френска любов?
ЗНАЧИ СЪС ПРИЯТЕЛЯ МИ ПРАВИМ СЕКС ВЕЧЕ 2 МЕСЕЦА,И МИ Е ПРАВИЛ ФРЕНСКА САМО 1 ПЪТ,ТА ВЪПРОСА МИ Е КАК ДА ГО НАКАРАМ ДА МИ НАПРАВИ ПАК,ЗАЩОТО Е МАЛКО ЕГОИСТИЧНО ОТ НЕГОВА СТРАНА-САМО АЗ МУ ПРАВЯ А ТОЙ НА МЕН НЕ!!!СРАМ МЕ Е ДА МУ КАЖА"БИ ЛИ МЕ ЛИЗАЛ? :D " НЕМОГА,КАК ПО ДЕЛИКАТНО ДА МУ ГО НАМЕКНА? :-o БЕЗ ДА ГО ОБИДЯ?А ТАКА МИ СЕ ИСКА :P :P :P :P :-D :oops:
Moderated by Barbie
Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.
говори с него или в кръга на шегата му подхвърли така и така твоите желания :)
amatorium
04-05-2008, 22:07
Nqma delikatno. Napravi go pogledi i mu kaji prez zubi: Iskam da me lijesh dokato ti se shvane cheneto! 8)
Nqma delikatno. Napravi go pogledi i mu kaji prez zubi: Iskam da me lijesh dokato ti se shvane cheneto! 8)
:razz: :razz: :razz: :razz: NAPRAVO ME UBI :razz: :razz:
SRAM ME NEMOGA TAKA 8-[ :oops:
Untitled
04-05-2008, 22:11
+1 , pyk moje i da si prigotwish nqkoq prychka ako ti otkaje :-)
Ами просто недей да му правиш и ти...докато не се усети момчето,щом те е срам да му го кажеш направо...Но не виждам кое е срамното?Все пак... ВСЕКИ СИ ИМА НУЖДИ... =)
ЗНАЧИ СЪС ПРИЯТЕЛЯ МИ ПРАВИМ СЕКС ВЕЧЕ 2 МЕСЕЦА,И МИ Е ПРАВИЛ ФРЕНСКА САМО 1 ПЪТ,ТА ВЪПРОСА МИ Е КАК ДА ГО НАКАРАМ ДА МИ НАПРАВИ ПАК,ЗАЩОТО Е МАЛКО ЕГОИСТИЧНО ОТ НЕГОВА СТРАНА-САМО АЗ МУ ПРАВЯ А ТОЙ НА МЕН НЕ!!!СРАМ МЕ Е ДА МУ КАЖА"БИ ЛИ МЕ ЛИЗАЛ? :D " НЕМОГА,КАК ПО ДЕЛИКАТНО ДА МУ ГО НАМЕКНА? :-o БЕЗ ДА ГО ОБИДЯ?А ТАКА МИ СЕ ИСКА :P :P :P :P :-D :oops:
Moderated by Barbie
Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.
nai efektivno she e zimash mu glavata i mu q navirash mejdu krakata ti nema da otkaje
amatorium
04-05-2008, 22:42
Mislq, che vsqko momche tuk vuv foruma shte se suglasi, che ako momiche kato teb dostavq udovolstvie na gadjeto si bi trqbvalo da poluchi sushtoto! 8)
thespark
04-05-2008, 22:50
za poza 69 nesi li 4ula :D
za poza 69 nesi li 4ula :D
:lol: :lol: :lol: 4uvala sam :lol: :lol: :lol:
Кажи му "Мило искаш ли да направим едно 69?Отдавна не си ми лизал котето,а страшно ми харесва да го правиш"
А замисляла ли си се, че може нещо да не му е харесало, щом не иска да го повтори :) ? Това е най-възможният вариант! Убеден съм! :D
psychopath
04-06-2008, 01:06
е ще трябва да му кажеш няма как
bulgarche
04-06-2008, 07:50
Питай го..питай го..не знам какво да го питаш :-o Дали би слязал малко по-надолу, да си поиграе с "както си го наричате там", ще те целуне пи първо по лявата, после по дясната устна :-D
:-|
glezenata
04-06-2008, 07:54
pogovori s nego,namekni mu,kaji mu 4e mn se vazbujda6 kogato te lije i nqkvi takiva ne6ta,toi 6te se useti,vse pak ti mu dostavq6 udovolstvie ne vqrvam 4e toi nqma da iska da ti dostavi na teb sled kato vijda 4e ima6 jelanie......a ako ne stane kogato tragnete da go pravite i si otdolu butni mu takti4no glavata nadolu :lol: toi 6te se useti
Ти ме разби ... :D :D :D :D
aanitogb
04-06-2008, 08:10
SpirA6 da my dyha6 i ako nese yseti go ystavq6 ,nebe 6egyvam se kajimy tova koeto iska6,koee sramnoto?
А замисляла ли си се, че може нещо да не му е харесало, щом не иска да го повтори :) ? Това е най-възможният вариант! Убеден съм! :D
pi4 ubedena sam 4e ne e tva problema,az si mislq 4e ne go pravi za6toto kogato mi go napravi 1-q pat ne6to ne mu se polu4i :? i moje bi go e strah da povtori :)
Казваш си му, няма какво да те е срам. Или просто следващия път директно му насо4ваш главата натам.. Или го буташ грубо на леглото и сама се.... ъъъъ.. наместваш, така да се каже ;)
хаха :) и тва е вариант ..
кажи му .. "Мило, току що излизам от банята.. искаш ли едно 68? "
Където следва логичният въпрос - " 68 !?!??! "
и твоят отговор : " Ами , .. ти ще ме лижеш, аз ще имам да ти давам " :-D
хаха :) и тва е вариант ..
кажи му .. "Мило, току що излизам от банята.. искаш ли едно 68? "
Където следва логичният въпрос - " 68 !?!??! "
и твоят отговор : " Ами , .. ти ще ме лижеш, аз ще имам да ти давам " :-D
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: tva me kefi :razz: :razz:
ми има си начини...погледи,намеци по много действия може да разбере че искаш...кажи му някой път "Мило айде да играем (измисли някоя игра която ти хрумне) и ако загубиш имам право на едно желание...и трябва да го изпълниш..." :wink: или го прелъсти с нещо по секси че да му се прииска...играй си с него така най-добре той самият ще го поиска..айде Успех! :grin: :smt001
soulja_girl4e
04-06-2008, 14:49
namaji se otdolu s med :smt001 samo da ne polepnat muhite 4e togava stava naistina vkusno... ;-)
amatorium
04-06-2008, 14:54
Hahah. Sega sled 10tina dni shte ima oralna fiesta vuv Varna. 8)
Hahah. Sega sled 10tina dni shte ima oralna fiesta vuv Varna. 8)
:shock: Прощавай, какво ще има?!?!
spri ti da mu pravi6 i mu kaji 4e kat toi po4ne i ti 6e po4ne6 ili po4ni da mu gi prai6 nekvi gadni deri go s zabi i taka
amatorium
04-06-2008, 16:18
Oralna fiesta. Neznaete li kakvo e? Momcheta podarqvat orana na momicheta.
Wrathchild
04-06-2008, 16:34
С намеци не разбират! Казваш му направо 'а мене сега как по-точно възнамеряваш да ме огрее'...
Впрочем моят мъж нещо напоследък също се опитва да ми се прави на креватен егоист, ама съм гадна жена и не давам...
Така, че при мен начинът е така - или съвсем директно, или съвсем малко заобиколно, но така, че да стане ясно за какво говоря.
Ъъъ...моля? Уга-буга O:) Изобщо не разбирам за какво говориш.
Това някаква хипи инициатива ли? 8-)
amatorium
04-06-2008, 16:45
Ъъъ...моля? Уга-буга O:) Изобщо не разбирам за какво говориш.
Това някаква хипи инициатива ли? 8-)
Mnem. Edna malka mestna tradiciq. Mrazq hipitata i tqhnite prostotii.
1nnocenT
04-06-2008, 17:04
Докато се събличате и се целувате хвани му главата и си разтвори краката и да почва :D
мен мн ме кефи пари бих дал да лижа жена :P :P
DevilWish
04-06-2008, 17:16
I az sym sa 4udila mnogo pyti.
6to ne mu napi6e6 edin sms - 4akam kato se vidim ,da me oblije6 cqlata :)
ili pyk si vzemete smetana ili 6okolad...................
sy6to moje da si se napryskala s parfum i da go nakara6 da prosledi aromata ;)
hahavteen
04-06-2008, 17:20
Аз веднъж написах на моя смс "Искам да усетя влажното ти езиче между краката ми" (или нещо подобно) и на следващия ден получих това което исках :P :D