PDA

View Full Version : Проблем ли е ?

baby_inloff
04-06-2008, 07:56
Проблем ли е че не съм съгласна да правя свирки на гаджето.Просто ми е супер гадно и не искам да го правя.А си мисля че мъжете не биха се оженили за жена която не иска да го прави. :smt100 :smt100 :smt100 :smt100 :smt100 :smt100 :smt100 :(

GameMaster
04-06-2008, 08:04
XaXaXa ....Abe kato ne shtesh nqma da go pravish be momiche!!! Chesno kazano mi e omryznalo da gledam temi v koito razni momicheta mi pisali kak duhali na gadjetata si.Emi kato ne iskash nqma.A gadjeto ti shte svikne s tozi fakt.Vse pak na teb trqbva da ti e hubavo de ;-)

glezenata
04-06-2008, 08:09
az ne sam saglasna 4e samo na ediniq trqbva da mu e hubavo kvi s atiq ne6ta,za6to togava 6te si s edin 4ovek kato gleda6 da ugodi6 samo svoite kaprize,verno kato ne i e priqtno da ne go pravi,ama az ne vijdam ni6to nepriqtno v tova,v kraina smetak ti 6te napravi toi 6te ti napravi,to ne e kazano 4e vseki pat trqbva predi sex,no ako obi4a6 tozi 4ovek za6to da ne mu dostavi6 udovolstvie,a i vkraina smetka 4ovek se nau4ava........

angel_girll
04-06-2008, 08:09
И аз преди бях на това мнение, че е супер гадно, че не искам да го правя и т.н. обаче .. един ден си говорих с приятеля ми и на мен ми стана мн любопитно и когато се почувствах готова и с малко повече усилия о негова страна. Естествено не ме е насилвал.. аз си бях казала че искам но просто някак си ме беше страх да не сгафя. Иначе няма нищо лошо, че не искаш като не искаш няма да го правиш ако на приятеля ти не му оттърва да си търси начини .. да те убеждава или просто да се примири с факта, че свирка от тебе няма да получи.

GameMaster
04-06-2008, 08:16
E v obshti liniii iskah da kaja da ne go pravi kato ne jelaq pyk ako se nasilva nqma da i e hubavo na neq de.....

ELFIQ
04-06-2008, 08:21
NIKOI nemoje da te nakara da pravi6 ne6to koeto neiska6,kogato se po4uvstva6 gotova ili proqvi6 jelanie togava moje da opita6 :) .Vqrno e na nqkoi prosto ne im haresva :P

hottie
04-06-2008, 10:13
Трябва да го питаш на него дали му е проблем. Аз примерно не бих била с някой, който ще го е гнус да ме лиже. Просто е немислимо. НО пък никой не може да те насили да го направиш, затова си поговори с него.

shy69
04-06-2008, 10:38
XaXaXa ....Abe kato ne shtesh nqma da go pravish be momiche!!! Chesno kazano mi e omryznalo da gledam temi v koito razni momicheta mi pisali kak duhali na gadjetata si.Emi kato ne iskash nqma.A gadjeto ti shte svikne s tozi fakt.Vse pak na teb trqbva da ti e hubavo de ;-)

Да бе .. ше свикне :-) Никога не бих си хванал сериозна приятелка, която не духа .. и не мисля, че има мъж (поне аз не познавам такъв), който би го направил ..

Можеш да му обесниш, че не ти е приятно (ако си рпавила досега..) да го направите внимателно - така че да се научиш .. но личното ми мнение е , че ако не му направиш ти - съвсем скоро друга ще му направи :)
8)

ПС : И когато се учиш .. СУПЕР МНОГО внимавай със зъбките .. щото как боли ... :oops:

SINDEL
04-06-2008, 11:05
Не може да те накара, ако наистина не искаш да го правиш. И ако не му изнася, ще си намери друга.
В интерес на истината оба4е, никой мъж няма да 'свикне' без свирки. В смисъл, те оби4ат да им обръщаш внимание там.. а ако не с духане, как ина4е? Така 4е изобщо не бъди сигурна, 4е няма да му пре4и, няма кво да се заблуждаваш..

SiTRiOuS
04-06-2008, 11:36
Ами ако момчето е достатъчно толерантен, за да разбере, че на нея това не и е приятно ... или поне за момента [-o< то това не чак толкова голяма болка за умиране :) И какви са тея простотии, че момче не би си хванало гадже което не може или не иска да му прави свирки :smt075 ... ако се дърпа за секс да ама за свирка .. не съм въобще съгласен :?

shy69
04-06-2008, 11:53
Ами ако момчето е достатъчно толерантен, за да разбере, че на нея това не и е приятно ... или поне за момента [-o< то това не чак толкова голяма болка за умиране :) И какви са тея простотии, че момче не би си хванало гадже което не може или не иска да му прави свирки :smt075 ... ако се дърпа за секс да ама за свирка .. не съм въобще съгласен :?

Батеее... ти девствен ли си :shock:
Къф мъж си ако се отказваш от свирката ?!!??!
анкета ли да пусна по тая тема .. да видиш че си единствен .. Другите момичета и казват , че няма как да 'прежали мъж свирката' .. а ти .. ' не било проблем ' .. боже боже .. срам ме е от тебе! :? :?

SiTRiOuS
04-06-2008, 11:57
Както и да е [-(

GameMaster
04-06-2008, 11:57
ohHh aman ot svirki!!!.... :shock: Svirki che svirki.Abe hora tolkova kak taka ne mojete bez svirki mnogo mi e interesno???.... :? ddz az sym si s drugi razbiraniq i za men si e glupost tova :? .... Ne razbiram kakvo tolkova nastoqvate vse ???

SiTRiOuS
04-06-2008, 12:00
Ами колегата горе не може да схване, че има и такива хора :-D

shy69
04-06-2008, 12:07
Я двама човека, които отричат свирките .. вземете се, че други такива няма да намерите 8-) 8-) 8-)

^Game_Master_F^, не обичаш свирките .. а да те лижат .. пак ли е глупост
:P ?

GameMaster
04-06-2008, 12:09
Da ti kaja izobshto ne mi puka za tova ;-) ....Kvo me ebe ne sym prishtrakala za takova neshto ;-) ...Pyk i chesno kazano izobshto ne me boli sexa....

ANTIHUMAN
04-06-2008, 12:24

+1

^Game_Master_F^ e prava! Of ama bii mu 6uta qvno za nego svirkata vi podyrja vryzkata :lol: (az ne otkazvam da mi pravqt svirki) no ako momi4eto ne iska nqma da q karam nasila! Da ne sym 4ubanin we :razz: :oops: 8)

GameMaster
04-06-2008, 12:28
Emi tochno taka prav si....ne svirkata e nai-vajnoto.Pyk i bez neq moje da se mine ;-) ...Pyk momcheto tolkova ako nastoqva biq shuta i tolkova :D Qvno syslovieto na antisvirkadjiite se popylni s oshte 1 chovek 8-)

sadsad
04-06-2008, 12:34
tova za jeneneto be6e golqma glupost...ae sq edna dvoika da zavisi ot edna svirka...kato ne iskash ne iskash be....kaji mu ne mi e priqtno i tva e zashto da e problem....ako priqtelqt ti ti napravi problem za tova che ne iskash da mu lapash...tova shte si pokaje kolko darji na teb i kolko te obicha.....

ANTIHUMAN
04-06-2008, 12:40
Emi tochno taka prav si....ne svirkata e nai-vajnoto.Pyk i bez neq moje da se mine ;-) ...Pyk momcheto tolkova ako nastoqva biq shuta i tolkova :D Qvno syslovieto na antisvirkadjiite se popylni s oshte 1 chovek 8-)

^Game_Master_F^ da syglasen sym s tebe! Otteglqm zasedanieto! 8)

OStai sa mladoto pokolenie se pobyrka! :(
^Game_Master_F^ na kolko godini si? :oops: 8)

Iv4eTy
04-06-2008, 12:54
Ами то си е въпрос на личен избор, щом неискаш не го правиш.

didkatagb
04-06-2008, 12:57
Какво толкова ,въпрос на избор

hottie
04-06-2008, 14:14
Няма какво да се лъжем свирката е важна. Рано или късно ще се отрази на интимните ви отношения. Просто казвам истината...

GameMaster
04-06-2008, 16:04
Ti taka si mislish ;-) ...Spored men takiva momcheta koito kazvat shte mi lapash i razni takiva neshta i ako momicheto otkaje sa si pylni idioti.Pyk i tezi svirki sa si chista gyzariq ne nqkakva 100% neobhodimost. ;-) Taka che i bez tqh moje se mine......

hottie
04-06-2008, 17:40
Ti taka si mislish ;-) ...Spored men takiva momcheta koito kazvat shte mi lapash i razni takiva neshta i ako momicheto otkaje sa si pylni idioti.Pyk i tezi svirki sa si chista gyzariq ne nqkakva 100% neobhodimost. ;-) Taka che i bez tqh moje se mine......

все едно да ми кажеш, че целувлката не е необходимост. Оралните ласки са толкова важни колкото и целувките и колкото самото вагинално проникване.

sex_igra4ka
04-06-2008, 18:02
все едно да ми кажеш, че целувлката не е необходимост. Оралните ласки са толкова важни колкото и целувките и колкото самото вагинално проникване.

Emi taka si e - аз предпочитам да духам и обожавам над всичко самото проникване и долепени тела ,но въпреки това не знам как бих я карала без никаквп лизане ... изобщо.... кофти

hottie
04-06-2008, 18:08

Emi taka si e - аз предпочитам да духам и обожавам над всичко самото проникване и долепени тела ,но въпреки това не знам как бих я карала без никаквп лизане ... изобщо.... кофти

Ами да. И все пак има разлика разбира се. Едно е сексуалността на 14-16год, друго е сексуалността след това. Просто тези неща заемат важно място в секса когато вече човек почва да натрупва сериозен сексуален опит.
Но сериозна връзка без орална любов според мен е неуспешна. Най-малкото защото мъжът(например) в един момент ще се чувства отхвърлен и ще се чуди защо партньорката му я е гнус от него. Най-малкото психически ще му повлияе зле. Или ще се разделят или ще ходи при друга/други.

glezenata
04-06-2008, 18:38
napalno sam saglasna s the_hottie vse edno da kajete 4e ot celuvki i pregradki nqma nujda moje da se mine i bez tqh,,kogato ima6 seriozno vrazka i obi4a6 edin 4ovek estestveno 4e 6te iska6 da mu dostavi6 udovolstvie ebati...... :o ama obi4ate da vi lijat nali,a da lapate "gnus me e " "boli me za tva" "nqma nujda" bla bla bla

Anna5339
04-06-2008, 18:46
Проблем ли е че не съм съгласна да правя свирки на гаджето.Просто ми е супер гадно и не искам да го правя.А си мисля че мъжете не биха се оженили за жена която не иска да го прави. :smt100 :smt100 :smt100 :smt100 :smt100 :smt100 :smt100 :(
Еми. . .. въпрос на личен избор. А си тръгнала да се жениш ли?

Hilary_
04-06-2008, 19:17
ми аз мисля че ако го обичаш да в началото може да ти е трудно да свикнеш с тази идея...ама както на тебе ти е добре така и на него трябва да му доставиш това удоволствие...естествено никой не те кара веднага да почнеш да ги правиш но с времето си трябва...освен за ваше удоволствие така и за пълнотата на връзката ви...свиква се...а и щом на него му е добре значи ще ти е приятно да го правиш!!! :wink: айде Успех и без паника...спокс...не е толко страшно... :P :)

Sleit
04-07-2008, 13:42
haha nz dal shte se povtorq s nekoi amam ebahti smeshnoto tova ... prostyo kato ne ti se pravi nema da pravish svirki e =]:P

princesa_viki
04-07-2008, 14:58
А ти на колко си?-Съжалявам,ама не се сдържах да не попитам.
Откъде ти хрумна,че мъжете не се женят за жени,които не правят свирки 8-) Спокойно :)
А относно другото-и на мен не ми харесва да го правя и не го правя :)
Не трябва да правиш нещо,което не искаш

shy69
04-08-2008, 09:29
Няма какво да се лъжем свирката е важна. Рано или късно ще се отрази на интимните ви отношения. Просто казвам истината...

Мисля, че това мнение изчерпва темата напълно!
Може би за вас сте си прави .. на 14 може и без свирка хахаха :)

Но когато пораснете малко .. ще мислите по друг начин! 8)

vodka_f
04-08-2008, 09:46
хахаххаха кажете го на приятеля ми той никога не ме е карал :lol: :lol:

CragHack
04-08-2008, 09:48
Свирката е важна заради идеята, а не чак толкова заради физическото усещане. Просто е секси и възбуждащо и за двете страни. А ако не го правиш ще излезе, че не харесваш гаджето ти, че си задръстена и т.н.

Което пък ще му убие желанието на него.

amatorium
04-08-2008, 09:59
Opredeleno ne bih se ojenil za takava. Daje ne bih i hodil. No dosega sum trugval s momicheta, koito ne sa pravili, no posle se okazva, che vsushtnost se nauchavat i im haresva. 8)