View Full Version : Любопитен въпрос към всички момичета ..?
baby_hilton
04-06-2008, 09:05
Значи искам да попитам .. Има ли нещо вярно , 4е след като почнеш да правиш секс .. тялото на момичето се оформя , гърдите и порастват донякъде , влиае на разтежа и тн. ? Има ли нещо такова ? 8) :-)
s3x_0n_th3_b3aCh
04-06-2008, 09:07
Ne sum osobeno sigurno, no spored men sexa ne moje da opredeli razteja na jenata... Ako nqkoe 11 god. momi4e go op1ne nqkoi 4i4ko tfa ne ozna4ava, 4e 6te ima gurdi kato na Pamela Anderson 8-)
Зависи от момичето :) Ако е някаква 11 годишна пикла със сигорност няма да и пораснат по-бързо гардите :P Но познавам момичета дето след като си правят секс редовно (3-4 пъти седмично) много по-бързо се развиват :)
krem4et0
04-06-2008, 09:27
Да, нормално е от хормените гърдите да порастнат малко. НО МАЛКО!
TinkyWinky
04-06-2008, 09:30
Да, нормално е от хормените гърдите да порастнат малко. НО МАЛКО!
+1 няма кой знае кфа разлика не се надявай мноо :lol:
разбихте ма с тая тема :razz: :razz:
TinkyWinky
04-06-2008, 09:32
разбихте ма с тая тема :razz: :razz:
ми то си е за разбиване :D
MakeMeLaugh
04-06-2008, 09:34
М-дам, хормоните си казват думата ;)
Пък и нали имаше едно твърдение, което при моята май е вярно, че като започне да прави секс момичето и цикъла и малко се нормализира :)
Принципно се предполага, че започваш да правиш секс след като тялото ти вече е оформено (реално сексът е с цел репродукция, а не забавление за дечурля). Но тъй като има влияние върху хормоните, може да настъпят някои малки промени. На мен примерно ми се регулира месечният цикъл (Въпреки че аз правих секс 4-5 години след първата ми менструация).
Абе .. според мен девойката си търси оправдание да почне да се шиба ..
така че квото и да и говорите е въпрос на време ;-)
На въпроса ти - науката го обяснява както колегата с хормоните.. но по мой наблюдения е строго индивидуално .. така че не разчитай на това ;)
Synthetic__
04-06-2008, 12:22
пий боза...иначе оказва влияние ама е незначително
mumiikataa
04-06-2008, 13:54
]пий боза...иначе оказва влияние ама е незначително
абе нз кой го е измислил това с бозата....и 1 тон боза на ден да пиеш да те разцепват от ебане ако гените са ти да бъдеш с не толкова женствено тяло не моеш да направиш нищо...освен да чакаш