View Full Version : Баналните момчета
rihanna_vivi
04-06-2008, 10:58
iskam da popitam za6to nqkoi mom4eta sa takiva muhlyovci.kogato se izvinqvat na nqkoe momi4e sa vinagi banalni.kazvat obi4am te prostimi i za tqh vsi4ko e nared.imam 1 fr koqto ima gadje i mu se be6e obadila a toi q be6e popital koi e na telefona i kaza dr momi4e6ko ime.tq mnoo mu se razsardi.posle mu pisa sms i toi kaza mnoo te obi4am prostimi.iska6 li da izlezem :o :o :o
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
lookatme
04-06-2008, 11:05
хм... аз си неам гадже,но много момчета са ми се извинявали... просто тая твоята приятелка не е попаднала на човек,който може да се извинява искрено.може чувствата му да са истински,а просто да не знае как д се извинява... и да... не всички са такиа
TinkyWinky
04-06-2008, 11:30
много момчета са ми се извинявали... просто тая твоята приятелка не е попаднала на човек,който може да се извинява искрено.може чувствата му да са истински,а просто да не знае как д се извинява... и да... не всички са такиа
+ 1
MakeMeLaugh
04-06-2008, 11:35
Просто още не сте пораснали. Пък и момчетата на вашата възраст по-късно им идва акъла..
Относно колко искрено може да бъде едно 15-16 годишно момче.. не е въпроса колко е искрено, а колко умее да лъже ;)
ToySoldier
04-06-2008, 11:37
И вие момичетата сте същите :x
soulja_girl4e
04-06-2008, 11:37
lol :lol: egati istoriqta... :razz: ama i priqtelkata ti e zle 4e mu se e razsyrdila :? e obyrkalo se e mom4eto golqma rabota... kak da se izvini za ne6to tolkova typo :? aman ot prosti hora... (ni6to li4no kym tvoita fr)
Sladinka_f
04-06-2008, 11:46
ми чесно казано момчето може просто да се е объркало...нз само той знае защо се е получило така
GameMaster
04-06-2008, 11:51
Ami na momchetata k1sno im idva akyla v glavata chesno kazano.Pyk i tova s tvoqta priqtelka chesno kaznao toq e zle ...V smisal predpolaga se che tq kato mu e zvynnala to ispisva imeto na choveka koito te tyrsi :? Pyk i posle po tozi glupovat nachin da i se izvini e typichko :? ...
sexa_na_kompleksa
04-06-2008, 11:56
Не може да поставяш всичко момчета под общ знаменател. Има и различни, свестни момчета, а че се намират трудно е отделен въпрос. А за изцепката на въпросното момче - не съм сигурна, че можеме да го съдиме. Причините за това, че не е познал приятелката ти са много - може да е бил сънен по това време, може да е бил пиян, да е бил съсредоточен в нещо ... и тя като се е обадила той не е могъл да реагира адекватно.
ANTIHUMAN
04-06-2008, 12:08
+1
Po temata : Pisnalo ti ot banalni mom4eta a? Ami kolko pove4e banalni momi4eta ima :-x Vseki pyt nie mom4etata pravim pyrvata kra4ka!Tva ne li e sy6to banalno?
Pfff da ti pisne ot Ligli :x
lookatme
04-06-2008, 12:11
+1
Po temata : Pisnalo ti ot banalni mom4eta a? Ami kolko pove4e banalni momi4eta ima :-x Vseki pyt nie mom4etata pravim pyrvata kra4ka!Tva ne li e sy6to banalno?
абсолютно съгласна! бай дъ уей... не всеки път момчетата правят първата крачка!
TheNewReligion
04-06-2008, 12:40
Ahamz . Nqkoi momicheta sa sushtite . Za tva si podbirai priqtelite i gajetata ! :-D
ANTIHUMAN
04-06-2008, 12:45
+1
абсолютно съгласна! бай дъ уей... не всеки път момчетата правят първата крачка!
lookatme v pove4eto slu4ai mom4eto pravi pyrvata stypka! Am nz 6to ama va6ite argumenti sa leko prosti4ki (ne obijdam nikoi) naprimer: ,,Strah me e!''ili ,,Sram me e'' ,a nas ne li nie strah ili nie sme beztra6ni? :? Ami da vi kaja 4esno men me e strah ot jabi :-D iskah da kaja ako si mislite 4e mom4eto ne go e strah i ako go 4akate da napravi pyrvata kra4ka 6te imate da si 4akate (osobeno ako e nqkoi kato men) gorkoto momi4e :P 8)
alex_devv
04-06-2008, 14:24
ох на мама детето :?
ми кат не ти изнаса стани лезбийка #-o
може просто да не знае как.. Аз примерно не мога да се извинявам. Карам си с простото "Иввинявай" :? :?
MartyParty
04-06-2008, 14:43
:lol: Забавнооо...
Ми..момчетата ви се извиняват така,щото се държите като пикли и им се сърдите за глупости.На всеки му се случва да се обърка панякога.И аз обърках гласа на приятеля ми с гласа на бащами или на неговия баща.И какво сега?Трябва да съжалявам до края на живота си?Ооо,да.Никога няма да си го простя. :shock: И вие вече се чудите как да се направите на интересни!
soulja_girl4e
04-06-2008, 15:05
Ми..момчетата ви се извиняват така,щото се държите като пикли и им се сърдите за глупости.На всеки му се случва да се обърка панякога.И аз обърках гласа на приятеля ми с гласа на бащами или на неговия баща.И какво сега?Трябва да съжалявам до края на живота си?Ооо,да.Никога няма да си го простя. :shock: И вие вече се чудите как да се направите на интересни!
Evala! ;-)
S_L_A_D_U_R_K_A
04-06-2008, 15:06
Има банални момчета, защото има наивни момичета, които да им вярват ) 8)
Wrathchild
04-06-2008, 15:15
Има банални момчета, защото има тъпи момичета.
А вие как по-точно искате да ви се извини? О, скъпа моя, принцесо небесна, кралице на моята душа, падам ти на колене и ти целувам краката, прости ми? Или пък 1-2 седмици да се размотава като по филмите, унил и под дъжда?
МОМИЧЕТАТА ОТ ФОРУМА СПЕШНО ДА СПРАТ РОМАНТИЧНИТЕ ФИЛМИ, ОТРАЗЯВАТ ВИ СЕ ЗЛЕ!
alex_devv
04-06-2008, 15:31
:smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt006 :smt023 :smt041 :smt041
HePeAJIeH
04-06-2008, 15:40
А ти какво искаш? Да ти падне на колене или да се нареже заради това? Има една поговорка "За п**** не ставай п****"
Наистина фразата "обичам те, прости ми" е много банална и често пъти е казвана просто ей така, без да се влага истинския смисъл на думите.
Ама то действията показват повече...
poison`girl
04-06-2008, 18:03
"Обичам те,прости ми!"Колко тъпо :-x Омръзна ми от такива момчета.Само казват без да доказват :-x
LoL объркал е името и какво ? Да не е дошъл края на света.. "гет реал" твойта приятелка траа се гръмне.
ANTIHUMAN
04-08-2008, 11:25
"Обичам те,прости ми!"Колко тъпо :-x Омръзна ми от такива момчета.Само казват без да доказват :-x
poison`gir i na mene mi omryzna ot Kurvi ama kvo da pravq? A ti kak iska6 da ti go dokajat?Da vzemat par4e ot lunata li?Dai mi primer ,da znam za sledva6tiq pyt!!!!!!! :) 8)