View Full Version : Поредното питане към момичетата :)
Така, предполагам, даже съм сигурен е имало теми от този тип, но все пак нека да ви попитам. Когато примерно по улицата видите едно момче, какво би ви хванало окото на външен вид. Примерно ако е прическа, каква, или пък какво облекло, или пък какво физическо състояние, или пък коя част от мъжкото тяло харесвате най-много ( изключвам междината :) ) ... ако е по-мускулест какво точно бихте харесали ( не говоря за онея огромните бизони, ами просто за оформено момче, и въобще дали ви харесва, или предпочитате да е по-закръглен) ... за космите вече добих мнение, и видях, ами какво ще кажете за обица на ухото например, или пък какво ще кажете за момчетата носещи поне според мен " гейските" дрешки като примерно някакви розови тениски на цветчета или подобни :) ... Имам и още питанки, ама в момента не се сещам и в процес на дискусията ще добавям още :)
MartyParty
04-06-2008, 14:49
Един як скин така ми хваща окото ,че... :grin:
По темата:Вече съм споменавала,че харесвам мъже с коремчета.
Извинявам се ако повтарям други теми, просто гледам, че на тази и предната страница няма и затова пуснах тази :) ... и браво, имаш интересен вкус :-D
S_L_A_D_U_R_K_A
04-06-2008, 14:53
На мен лично едно момче, за да ме грабне, трябва цялостният му вид да е изключителен, не само прическа, дрехи и тн, обичките ми харесват, стига да му отиват, същото се отнася и до розовите блузки. Трябва да има изграден стил на обличане, ама не пънк, метал и тн, а нормално стилно подбрано облекло, късата косичка ми харесва! Стегнато тяло, но не прекалено мусколесто, нз ако имаш още въпроси питай, друго не се сещам 8)
На мен ми харесват момчета с яко тяло,а ако косата му е на иглички напраооо :grin: :grin: :grin:
soulja_girl4e
04-06-2008, 14:58
ramenata... 6iroki ramene i poludqvam! :grin: vsi4ko dr kakto si iska6 no teloslojenieto =;
На мен ми харесват момчета с яко тяло,а ако косата му е на иглички напраооо :grin: :grin: :grin:
Забелязвам, че доста момичета си падат по тези иглички :-D ... ами като е на иглички примерно на кичури изрусен, или просто да е на иглички ... късо или дълго :D
miss_ludataa
04-06-2008, 15:01
ami bi mi grabnalo okoto rapar4e ...da ne e mn slabo nito mn edro..da e po-tumen....v nikuf slu4ai rus :? ........visok...i ubaf... :-) 8) :grin: :-)
soulja_girl4e
04-06-2008, 15:03
Забелязвам, че доста момичета си падат по тези иглички :-D ... ами като е на иглички примерно на кичури изрусен, или просто да е на иглички ... късо или дълго :D
e kak izrusen...? :? ti da ne si nqkvo fe6yn4e? normalen...! :?
Не съм фешънче, далеч съм от това, а и не искам да съм, даже напротив, аз гел повече от 2-3 пъти годишно не слагам, просто ми е любопитно.
аз харесвам мускулести момчета (високи по възможност). Не харесвам момчета на бодлички а това с обичката е добра идея - един фр имаше и му седеше адски секси (малко черно камъче в формата на квадрат)
soulja_girl4e
04-06-2008, 15:06
Не съм фешънче, далеч съм от това, а и не искам да съм, даже напротив, аз гел повече от 2-3 пъти годишно не слагам, просто ми е любопитно.
bravo 6toto se pritesnih ;) i bodli4kite e dobra ideq ako iska6 ne6to novo ;)
kuklichka_bg
04-06-2008, 15:12
ami ako e visok s 4erna kosa da ne e debel i qka usmicka super =P~
men li4no mn me draznat...razni izroseni fotboli64eta sss golqmato samo4yvstvie i ne mogat da ti kajat edna dyma na 4ist bulgarsiki. :( ..Drygo si e da vidi6 edin preli4no oble4en..leko po smuknat...i da ti se ysmihne po4ti nezabelqzano .... :P
BoRiTo0o
04-06-2008, 15:19
em az haresvam dobre oformeni mom4eta,no ne mn muskolesti s po-kasa kosa .A otnosno obicata mn me kefi stiga da ne e nqkva golqma
някой с дъъълга права коса, доста висок, малко начумерен... и съм се загледала.
VerryBerry
04-06-2008, 15:34
Ооо,немога да кажа с точност..зависи от момчето..понякога поведението му ме кара да го зяпам..иначе..ако и той ме е погледнал..зависи
няма да кажа, че не понасям момчета с обеци, защото някои излъчват такава мъжественост, че обецата не само че не дразни, ами и подсилва излъчването... но все пак това с обеците :?
а коя част от тялото най-много ми харесва - ръцете! :grin: от лактите надолу :oops:
за телосложение от средно към по-слабо, зависи... но в никакъв случай мускулести!
а иначе първо ми прави впечатление стойката и погледът и те по само себе си са достатъчни да ме грабнат :)
Средно висок. Усмихнат... или леко замечтан. :) Определено не харесвам слаби момчета.
Нормални дрехи, в нормални момчешки цветове о.О аз не обичам розовото, очаквам и той да не харесва xD Косата.. не ми пука, стига да не е фешънска (не ми се изброяват, така поне имате представа горе-долу каква прическа не тряа има ;] ), ъм, пиърсинга е позволен, е, обицата да не е на мекото на ухото о.О u know.. , да няма коремче, харесвам с нормално тяло о.О Абе, аз съм фенка на нормалните неща xD не е нужно да бие много очи. =)
Ъъ, какво гледам? Гледам усмивката о.О и по-точно дали има такава, хич не харесвам намусените хора. Усмихнатите са тоооолкова по-хубави ии <3 мда. =) Раменете и челюстта също, не знам защо, ама все там гледам о.О
П.С. Нямам идеал и нямам представа какво трябва да кажа, ама т'ва горе май е достатъчно. (:
Escarina
04-06-2008, 16:15
Нямам големи претенции за външния вид, стига да не прилича на син кит или косата му да е филирана да носи дрехи които са по-женствени от моите, но разбира се са подредени в "мъжко облекло" по новите магазинчета. Момчетата, които могат да се определят като такива единствено и само ако им свалиш гащите ме отвращават :D . Мен ме привлича определено излъчване, не външния вид:)
bonbon4e__f
04-06-2008, 16:22
Средно висок. Усмихнат... или леко замечтан. :) Определено не харесвам слаби момчета.
+1
tweeetyreni
04-06-2008, 16:33
Не е задължително да е много як на мен ми харесват и такива с по малко мусколи стига да са сладки.Момче с обици хмм не харесвам а за такива блузки на цветчета много сладко
Sunshine_91
04-06-2008, 20:42
Mm kolko hubava tema..
Sravnitelno visok (ma ne nqkav 3 metra vse pak nali..) opredeleno o4ite sa mn vajni (predimno 4erni ili sini po rqdko,a be i zeleni moje ama trqa da sa izrazitelni :D ) i usmivkata su6to...am v nikakav slu4ai ne nqkakva takava samouverena usmivka se edno celiq svqt e negov..mi taka nevinna :oops: Tqloto ne e vajno mai..am nali da ne e prekalil mn mn s qdeneto ;) pri4eskata nqma tolkova golqmo zna4enie za men no po vuzmojnost da ne e EMO (ni6to li4no hora prosto ne vi se kefq osobeno sorka) i taka.. i hubava pohodka iiihaaa razme4tah se...
edin takuv ako go sre6tna evalaaa :D ne 6te mi se spre pogleda mi nz kvo... :P
unfaithful1234
04-06-2008, 20:53
Аз гледам да е рус.Мен само руси ме привличат,ама да не са като педераси,а златсто русо,естествено...Винаги гледам очите и усмивката.Трябва да е лъчезарен,с голяма хубава усмивка...Нормално облечен,може и с розово...ДА НЕ НОСИ КЕЦОВЕ!!! :? :D Оххх,опитах се да ви опиша момчето,което харесвам... :D Ако с него не стане,ще търся някой,който да прилича на него...
Мен наистина ме впечатляват такива момчета...
MemoRieS
04-06-2008, 21:24
Ами не харесвам момчета който ходят с розови фанелки, приличат на малки момиченца :D Има още много неща, който не харесвам в 1 момче, ала тях ще да си ги спестя. :-P
Alabalaportokala
04-07-2008, 00:57
ami ako e visok s 4erna kosa da ne e debel i qka usmicka super
Ъхъхъх все едно мене описа :D . Както и да е
До автора - пич момичетата първо гледат излъчването на момчето. Забрави очи усмивки обеци и т.н. . Ако си с дрехи за 500 палки, а вървиш свит като мишок и не смееш да погледнеш хората, ами никоя няма да те хареса. Първо на първо трябва да излъчваш увреност, самочувствие и респект. А това коя какъв харесва си е строго индивидуално за всяка. Обицата и игличките не са задължителни. Без тях ще привлечеш вниманието на даден обръч от женско. Както и да се носиш, нямаш ли излъчване и чар си загубен. Обаче спокс... Всеки човек си има някаква аура и харизма които привличат хората (не всички). Масата момичета се впечатляват от големите мускули. И това е оправдано. Бог възнаграждава пичовете които са се потрудили да ошлайфат тялото си. А никак не е лесно, това е право пропорционално на диетите които момичета спазват за да са слабички и стройни.
Забележи мнението на всяка. Обикновено се разминава с предходното...
П.С. момче съм...
Galcheto
04-07-2008, 03:02
+1
i az taka ne sum mn pretenciozna! +1
MoOnLiGhT_ShAdOw
04-07-2008, 04:30
По принцип рядко мога да намеря някой на улицата, който да ми хване окото, но се срещат. Винаги са с дълга коса, често не много под раменете и естествено чиста! Може и вързана на опашка. И може да не са първи красавци, но трябва да са чаровни с тази си прическа (умирам за дълги коси при момчетата, приятелят ми е с такава даже :-D).
pambalina
04-07-2008, 05:00
Така, предполагам, даже съм сигурен е имало теми от този тип, но все пак нека да ви попитам. Когато примерно по улицата видите едно момче, какво би ви хванало окото на външен вид. Примерно ако е прическа, каква, или пък какво облекло, или пък какво физическо състояние, или пък коя част от мъжкото тяло харесвате най-много ( изключвам междината :) ) ... ако е по-мускулест какво точно бихте харесали ( не говоря за онея огромните бизони, ами просто за оформено момче, и въобще дали ви харесва, или предпочитате да е по-закръглен) ... за космите вече добих мнение, и видях, ами какво ще кажете за обица на ухото например, или пък какво ще кажете за момчетата носещи поне според мен " гейските" дрешки като примерно някакви розови тениски на цветчета или подобни :) ... Имам и още питанки, ама в момента не се сещам и в процес на дискусията ще добавям още :)
haresvam leko muskulesti moje malko ten,ne obi4am beli kat sirene,podarjani sus stil ... ne samo s dunki i bluzki na playlife ili beneton i tam neznam si kvo,vkaraite i nqkoq rizka obicata e qka no ne na vseki otiva,rozovoto otiva na dosta mom4eta,ne sa mi prostivni malko pulni4kite no drugo si e da te gu6ne zdravenqk i da se 4uvstva6 za6titena i sigurna ;)
apparition
04-07-2008, 06:19
кфи обички бе...пфъъъ това е много грозно (имам предвид на ушите)...иначе пиърсинг на друго място става ;р
FUCK FASHION!
slun4ice_90
04-07-2008, 06:29
haresvam leko muskulesti moje malko ten,ne obi4am beli kat sirene,podarjani sus stil ... ne samo s dunki i bluzki na playlife ili beneton i tam neznam si kvo,vkaraite i nqkoq rizka obicata e qka no ne na vseki otiva,rozovoto otiva na dosta mom4eta,ne sa mi prostivni malko pulni4kite no drugo si e da te gu6ne zdravenqk i da se 4uvstva6 za6titena i sigurna ;)Evala i az :grin: :-)
Escarina
04-07-2008, 07:21
FUCK FASHION!
+100 :D
Брей, много интересни неща прочетох, даже за някой се изненадах ... продължавайте в същия дух, получава се интересно :D
Ou7taControL
04-07-2008, 07:38
Забелязвам, че доста момичета си падат по тези иглички :-D ... ами като е на иглички примерно на кичури изрусен, или просто да е на иглички ... късо или дълго :D +1 за прическата...
дълги.. но зависи... не прекалено дълги.. ако има и изрусено :-) .. или с червено... хах за да ти кажа това с точност за моя вкус за мъжка прическа трябва да ти пратя снимка на my boyfriend :P
mhmhmhmhm
04-07-2008, 09:48
мен пък са ми много смешни :razz:
а обици...има едни камъчета блестящи ..хаха...мн са смешни
unfaithful1234
04-07-2008, 11:23
За мене тряя да е fashion,защото и аз съм fashion :D
Karamel4e_to
04-07-2008, 11:52
emi az haresvam oformeni momcheta no ako imat malko tlastinki nqma da e problem no ne mnogo a malko po sladko e kato go gushnesh :oops: a inache pricheska tip uni sex mu vikame s edni fr inache nz kak se kazva nai mn me kefi haresvat mi rozovite bluzki lilavite (svetlo) ili svetlo sini :P ne haresvam prekaleno slabi momcheto predpochitam po edrichki :P nai mnogo v tqloto na momcheto nz kvo mi haresva gardite i krakata mai nz :)
Ivalinka
04-07-2008, 14:50
погледа или усмивката...мога да се влюбя от пръв поглед :)
sladku_bebzi
04-07-2008, 19:51
От пръв поглед не се впечатлявам от никой ..
•._.•No_NaMe•._.•
04-07-2008, 20:11
За мене тряя да е fashion,защото и аз съм fashion :D
+1 :D
grisolda
04-08-2008, 19:43
Такаа...ми мен лично ме впечатляват очите.Начина,по който ме гледа трябва да може да ми влезе под кожата!!и изобщо начина,по който се държи дадения човек - уверен,но не прекалено,мистериозен(за по-интересно :wink: )!добре сложен,не много мусколест и висок,тъмна коса (ако е дълга и му отива направоо... )!Естествено и компромиси се правят!!Ся ако ми харесва характера му няма да се правя на ударена щото не е мой тип на външен вид!Стила на обличанее - стига да е чистичък и да се облича така както на него му харесва и се чувства себе си,всичко е наред!Обицата също е яка идея ако му отива!
А за онези с втъкнатите дънчици и розовите блузки... :D на мен са ми малко смешни,може би,щото всички такива,с които аз съм се сблъсквала са пълни тъпаци и селяндури ама кой знае!
Абе изобщо не тряя да ти пука от другите!Просто се чувствай добре като себе си,обличай се както ти харесва и тва е!Се пак трябва да те харесват такъв какъвто си,нали?!!
Прочетох всички отговори ( представяте ли си?? ) и от това което видях си потвърдих мнението... всяка харесва различно нещо :P 8-)
Fantomche
04-08-2008, 20:24
s teq pitaniq prli4a6 na kompleksar koito se vodi po 4ujdoto mnene budi takuv kakuvto si
Тези питания, не ги правя за да се правя на някакъв, а просто ми е любопитно какво се харесва на момичетата, както и доста неочаквани неща за мен прочетох. Аз например обличам си се както ми харесва, не си правя някакви прически освен да се вчеша и да съм в свеж вид, нямам и намерение да правя някакви промени ... единствено някаква промяна бих направил ако си имам момиче на което много държа, и тя пойска да направя нещо за да и е по-добре, като обица и гейски дрешки дори тогава няма да сложа :)
men li4no mn me draznat...razni izroseni fotboli64eta sss golqmato samo4yvstvie i ne mogat da ti kajat edna dyma na 4ist bulgarsiki. :( ..Drygo si e da vidi6 edin preli4no oble4en..leko po smuknat...i da ti se ysmihne po4ti nezabelqzano .... :P
;)
Fantomche
04-09-2008, 06:09
;) tva za dre6kite nai mi haresa i az taiva batkovci haresvam :oops:
FuckWithTheNight
04-11-2008, 16:31
Хахахаха :) как няяте идеал за момче е тцтц мацки излагате се ;) погледнете Adam Brody:) е тва е той.:) аз лично знам какво искам ;) Трябва да е мн висок поне 1.85 , предпочитам тъмна коса ,със супер як стайлинг (кецки и яки дрешки) (Like Adam:)) , но не като Пенислава от Music Idol (wait) по-пънк стил :)хаха супер усмихнат и с огрмно чувство за хумор,не тряя се сърди лесно иии да е многоооо чаровен :)
Ммм аз гледам цялостното излъчване- задължително трябва да е чаровен :) А иначеее обожавам момчета с кецки (гуменки). Хем е някак си сладко, хем секси :grin: А! И задължително да е висок и да не от тея гелосаните, изрусени "фешънчета" 8-)
glam0r0us
04-12-2008, 13:30
Оуууу :oops: аз си умирам за метъли, пънкари, смъкнати че дори и емота, но да са real а не пози!!! (каквито са всички чалгари!) И под метъл разбирам метъл, който са поддържа, щото има и много тежки случаи :D За пънкарите важи същото. Но има и някои много сладки чалгари :) Абе изобщо зависи най - вече от цялостното излъчване ;)
Ch0c0la73
04-12-2008, 14:41
1vo gledam viso4ina-trqbva da e visok s hubavo tqlo (normalno da ne e nqkav super klioshtav) da ima hubav stil ..dreshki kecki sakenca a u ..daje i da mu vikate pederski ... mene me kefi..hxah .. obi4kite da ne se nqki halki grozni ili nqkvi ciganski bokluci..da sa nqkakvi po hubavki 4erni ili na kvadrat4eta neshty po semplo..pri4eskata sashto ne mi obqgva ot pogled predi gledah tam ki4eta a u ..ama sq vs se podrtrigaha taka 4e ne mi pravi mn vpe4atlenie... a i da mu e edin cvqt kosata :-D ..i zadaljitelno 4aroven..nz no mn mom4eta sa izpadnali v zabluda 4e edno momi4e iska mom4eto da e krasivo i to trqbva da e takova!LAJA!trqbva da e sladko i 4arovno a ne krasivo.. !!! da ima nqkakvi nedostatci koito da mu pridavat 4ara ;] + da ima hubavi zabi ooff edna hubava mom4eshka usmivkaa e napravoo dar bojii + hubavi ustni ne nqki mallkii.. hxha ;]
Ch0c0la73
04-12-2008, 14:43
of pak temata beshe kvo shte zabelejim ne kav shte e perfektniq nii se ovlqkohme :D :lol:
vesito13
04-12-2008, 14:53
haresvam leko muskulesti moje malko ten,ne obi4am beli kat sirene,podarjani sus stil ... ne samo s dunki i bluzki na playlife ili beneton i tam neznam si kvo,vkaraite i nqkoq rizka obicata e qka no ne na vseki otiva,rozovoto otiva na dosta mom4eta,ne sa mi prostivni malko pulni4kite no drugo si e da te gu6ne zdravenqk i da se 4uvstva6 za6titena i sigurna ;)Evala i az :grin: :-) ставаме три :grin: :grin: :grin:
Obsession
04-12-2008, 15:19
Аз като вървя по улицата по принцип ми правят впечатление усмихнатите хора -> харесвам лъчезарни момчета (: И нааай-вече руси, АМА НЕ ИЗРУСЕНИ хард пуке ли с бретони до колената! Емотата не искам да ги гледам даже. По-добре без прическа, отколкото боядисани. Стилът да е хмм.. нормален. Смисъл нито прекалено смъкнати, нито с прилепнали дънки като клин. И да не са кльощави! Общо взето това 8)
just_my_luck
04-12-2008, 15:50
като цяло трябва да ме грабне.. с поглед.. очите са мн важни за мен,но иначе харесвам момчета с ризки,къси коси,бели кецове,с хубави тела,не някви разплути..
evil_angel69
04-12-2008, 15:56
mi ne me radvat takia s rozovi bluzki (se pak ne sa rodnini na pras4o... :\ ) ave kat ne e nqkoi debel ili umrql fashion :D abe mn zavisi :lol:
Еми .. чар ... Това ме грабва .. Да излъчва чар .. И ако е облечен хубавко не с розови блузки фешънски и бла бла, а просто нормално облекло - дънки,кецове,теника,суичър ... нищо особено и прическа нещо на бодлички и простооо как да не му се усмихнеш на такъв сладур ... :grin:D А тяло - нормално и плс не ми пробутвайте такива с коремчета :D
само за инфо да кажа, че розовото и лилавото се изчерпа. Тая година ще е бяло+ златисто и зелено. Поне такъв е бума на по-яките магазини
Аз като вървя по улицата по принцип ми правят впечатление усмихнатите хора -> харесвам лъчезарни момчета (: И нааай-вече руси, АМА НЕ ИЗРУСЕНИ хард пуке ли с бретони до колената! Емотата не искам да ги гледам даже. По-добре без прическа, отколкото боядисани. Стилът да е хмм.. нормален. Смисъл нито прекалено смъкнати, нито с прилепнали дънки като клин. И да не са кльощави! Общо взето това 8)
аи като разбереш какво искаш, тогава пиши :D
beautiful_f
04-13-2008, 09:56
+1 :oops:
pasii_sladuranata
04-15-2008, 21:24
аз пък гледам очичките :) сините направо ме влудяват :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: