View Full Version : Има ли абитуриенти тази година? :D
Я кажете кой ще завършва тази година.
Нещо да споделим информация.
Кой с каква кола иска да е и т.н, щото аз са гледам един много готин сайт дето един друг мой фр ше си зима кола та се сетих :)
valentinka_1990
04-07-2008, 09:22
Защо не започнем с теб?
еми аз искам да съм с тва
NISAN Z 350
240Евро на ден е :)
И мисля с него да се изтърся :)
PoLiToOo
04-08-2008, 10:52
ами с моя клас ще оригиналничим..наели сме си двуетажен автобус...втория етаж ест е без покрив..мн яко :grin:
ахаххахахах
тва е мноооооооого яко :)
И ама тия от моя клас няма да се навият деба ;(
аз мислех да съм с влекач на ТИР,страхотен беше, ама моите приятелки се запънаха и в крайна сметка бяхме със Субару Трибека 8)
С моята бай-добра приятелка винаги сме искали да отидем с трабант, който самички да си оцветим в квото ние искаме предварително, но сега ни дойде идея за каруцааааа :D :grin: Ама едва ли ше ни огрее, най-вероятно тати ше ме кара с някоя служебна кола или гаджето на сестра ми.
Аз съм догодина,но ако мога да кажа,че миналата година един приятел се изгъзари със страшна лимозина.Обра ми точките направо...
хихи аз мислих да ходя с камаз ама ми казаха че съм луда и го обмислям това добре дали да отдида с камаз на изпращането си :grin:
chirsten
04-08-2008, 20:30
Ми и аз завършвам т.г., ама някак си идеята за цялото това показничество не ме радва... 8)
Аз другата година завършвам и винаги ми е било мечта да отида с някой лоурайдър.Хората няма да могат да повярват :D ама дали ще стане :-o :-o
ned_cska
04-13-2008, 10:37
ах,да ви имам проблемите (аз 4ак след 3 години 6е мисля за т'ва #-o )