View Full Version : от секс към нещо повече(предимно към момчета ;) )
предимно към момчета, защото искам да чуя и вашата гледна точка. но ще се радвам и на женски коментари:) преди 4 месеца с едно момче започнахме да се виждаме за секс само.виждаме се на 2 3 седмици като иначе сме.. добри познати. в смисъл като сме заедно наистина сме си много близки не само щото сме голи хаха ами и задълбочени разговори водим, приличаме си, допадаме си с една дума и се забавляваме преди всичко. но иначе колкото пъти се опитам да намеря някакъв контакт с него(скайп кафе, излизане..) и.. се затваря в себе си. първоначалната ни уговорка беше- необвързващи отношения, защото и двамата сме след дълги връзки и.. така звучеше супер.(на по почти 19 години сме ако има някакво значение за някого :Р ) че въпросът ми е: как да опитам да се сближим и евентуално да се стигне до връзка, защото момчето ми допада и.. така:) как да му пробия черупката и имали ли сте такижа отношения всъщност? съвети моля:)) ;)
insomnia2008
04-07-2008, 18:13
Напий го и го целуни. Действа!!!!
Напий го и го целуни. Действа!!!!
8-) Понеже те нали не правят редовно секс.... Смятам, че физическата близост е най-малкият им проблем.
Добре де, трудно ми е да си го представя - обаждаш му се "Прави ми се секс, идвай тука.", той си върши работата и си заминава?! Нещо на срещи, това, онова? Къде се виждате, как общувате?
Заведи го някой път да правите нещо друго - кафе, кино, театър, разходка, пикник. Нещо, което не включва секс. Нека види, че може да прекара добре с теб и без да си сваля гащите. Примами го някак - или някъде, където знаеш, че много ще му хареса и няма да откаже....или му кажи, че имаш нужда от компания.
мии...на мен лично едно хубаво момиче може винаги да ми завърти главата :) целуни го,кажи му,че го обичаш ,обясни му.На мен поне това ще ми подейства,но за него не съм сигурен. :)
значи викаш го у вас да пиите къфе като доиде от врата биииш му два шамара за краката и в леглото след тва му казваш че не искаш никога да го пускаш да си отиде и т.н. :D :D :D
и тва може да е вариант :-P
значи викаш го у вас да пиите къфе като доиде от врата биииш му два шамара за краката и в леглото след тва му казваш че не искаш никога да го пускаш да си отиде и т.н. :D :D :D
и тва може да е вариант :-P
xaxaxa можеби само 4е аз бих постапил малко по забавено в този случай,смисал бих примерно направил опстановката по романтична...и тн. :oops: 8-)
Friend_witH_Benefit
04-07-2008, 19:31
Ми значи моя съвет е следващия път когато дойде у вас или ти идеш у тях след секса или преди както прецениш за по-добре му сподели че искаш ако и той е съгласен да пробвате и по друг начин ... да задълбочите взаимоотношенията си :) Предложи му да изпиете по едно кафе и му кажи че това няма да го убие ако опита :) Просто бъди искренна и директна .. момчетата не обичат поне по мои наблюдения да им се увърта .. с изключение на началото ... което вие сте престъпили :) Имате някаква база отношения, смятам че да бъдеш откровенна е най-добрата стратегия :)
еми по друг начин, освен с разговор, няма как
aanitogb
04-07-2008, 19:40
предимно към момчета, защото искам да чуя и вашата гледна точка. но ще се радвам и на женски коментари:) преди 4 месеца с едно момче започнахме да се виждаме за секс само.виждаме се на 2 3 седмици като иначе сме.. добри познати. в смисъл като сме заедно наистина сме си много близки не само щото сме голи хаха ами и задълбочени разговори водим, приличаме си, допадаме си с една дума и се забавляваме преди всичко. но иначе колкото пъти се опитам да намеря някакъв контакт с него(скайп кафе, излизане..) и.. се затваря в себе си. първоначалната ни уговорка беше- необвързващи отношения, защото и двамата сме след дълги връзки и.. така звучеше супер.(на по почти 19 години сме ако има някакво значение за някого :Р ) че въпросът ми е: как да опитам да се сближим и евентуално да се стигне до връзка, защото момчето ми допада и.. така:) как да му пробия черупката и имали ли сте такижа отношения всъщност? съвети моля:)) ;)
Znae6 li 4e sam v sa6toto polyjenie,ako az znam kak da postapq ,togava bih ti kazala kakvo da napravi6 ,no nz.No znam za6to e taka,za6toto e prejivql razdqla mojibi s momi4e predi da sre6ne teb. Dai my vreme pri men ne6tata s vremeto mejdo nas stavaha po seriozni ,v na4aloto i nie neznaehme kak da provedem normalen razgovor,nego pritiskai toi sam 6te se promeni prosto my badi nasre6ta kogato ima nyjda da pogovorite.zapo4nete po skaip popitaigo kak e kakvo pravi toi 6te ti kaje i posle 6te znae6 kak da prodalji6 razgovora.
amatorium
04-07-2008, 20:28
Ami chrez spodelqne, prekarvane na vremeto zaedno i t.n. postepenno ot sex shte stane realna vruzka. 8)
sh3_1s_7h3_0n3
04-07-2008, 20:40
А той как отклонява предложенията ти за излизане, кафе и т.н.? Дали не го е страх да започне нова връзка, или не иска 'просто да правите секс' без допълнителни чувства, които евентуално биха усложнили положението?
След като водите такива 'задълбочени' разговори след секс, спокойно можеш да подемеш темата на там. Започни с предложението за кафе, докато сте още в затопленото леглото. ^^ :)
ами ако не бяха странни тези отношения едва ли щях да пиша и във форума;) та:съученици сме, уговорките ги правим "уж случайно", а пък за пред хората даже не се познаваме. излизали сме преди, в началото, но се усложниха отношенията ни заради куп интриги и спряха до положението, което ви обясних по-горе. просто се дърпа от задълбочаване. затова ми е трудно- виждам че и на него му е приятно да сме заедно, забавляваме се страшно много- и до там, до съответната среща в тях. после пак греда. и секса ни се получава значи не е от лош секс... и когато си говорим понякога се отпуска.. и после пак се затваря. затова ми е необходим съвет- ако говоря сериозно ще се дръпне още повече сякаш... момчета вие сте на ход. какво е това поведение хаха абсолютна мъгла ми е честно! ...
sh3_1s_7h3_0n3
04-07-2008, 21:33
Явно е бил доста наранен от последната си връзка...
xa mi moito momi4e... kato ti zvane pak da te 4uka mu otkaji ... kaji mu 4e si nerazpolojena i moje da otidete na kafence... ako ti otkaje .. nqma ko da se zanimaa6 ... toi iska samo sex
Alice Fox
04-07-2008, 21:49
Абе...според мен всеки опит за такова задълбочавене може да ви прецака дори и секса..ако той иска ще направи крачката към нещо повече...
Добре де, вече поредната тема за секс без обвързване чета... е как се намирате така.И аз искам такива приятелки ;(
Добре де, вече поредната тема за секс без обвързване чета... е как се намирате така.И аз искам такива приятелки ;(
Не ги разбирам тия работи за единя секс ... къв е тоя зор и ква е тръпката от сичко тва ?!?!? не схващам.... Нито за едната вечер нито за секса без обвързване ... поне аз за да правя секс с някоя трябва да изпитвам поне малко привличане,а ако чувствам,че момичето е по-спеиалцно дори няма да бързам със секса,мога и да почакам 1-2 седмици,дори и месец,че и повече,ако е нужно.... Тва за без обвързването е пълната простотия ... ебането си е ебане както и да го погледнеш ....
GameFace
04-07-2008, 23:32
Погледни го в очите и му кажи, че само сексът с него не ти е достатъчен! И замълчи. След това импровизация му е майката. :)
Щом отклонява вси4ките ти молби за излизане,телефонни разговори, кафета,тогава какво ти дава основание да си мислиш,4е той иска нещо по-сериозно ?
Ти може да искаш,той явно не.
Поставил е условие-само секс,ти също,той го спазва,спазвай го и ти ;).
aanitogb
04-08-2008, 16:53
Щом отклонява вси4ките ти молби за излизане,телефонни разговори, кафета,тогава какво ти дава основание да си мислиш,4е той иска нещо по-сериозно ?
Ти може да искаш,той явно не.
Поставил е условие-само секс,ти също,той го спазва,спазвай го и ти ;).
Mi da ti kaja,moje i da iska seriozna vraska,no da go e strah da nee naranen,za6toto mojibi e bilo taka predi da sre6ne neq ,nikoi nepravi sex,ako nqma nqkakva ycnovatelna pri4ina ,nai veroqtno i toi ima trapka kam neq kakto i tq kam nego.
Nik4o_Spain
04-08-2008, 16:59
Ami nai lesno 6te e za teb da zadade6 vapros i ot nego da polu4i6 otgovor ako go popita6 napravo dali iska da ima mejdu vas ne6to pove4e ot prosto sex taka 6te razbere6 i nqma da te izma4vat ogrizeniq dali iska a mislq 4e 6te ti dade otgovor na vaprosite ti 8)
да обясня за тези които не могат да си представят ;) не сте ли гледали по филмите "приятели за секс", които си звънят, виждат се но с цялата отговорност и расъдливост. в смисъл отговорност защото не си играем в крайна сметка, не сме и на по 15. тръпка също има и то голяма- всяка среща е като на първа среща(срам да се погледнете в очите, бърка ти се корема) и това се усеща двустранно, първа целувка. не е механично като някакви животни, не е и защото не можем без секс- кво е тва хора сме всеки може без секс, още повече не сме по на 35-40... сега му е времето да се забавляваме и да не се обвързваме. благодаря ви за коментарите на всички и знам че аз съм "виновната' ако има виновен в тази ситуация, тоест че съм напълно наясно с условията които си поставихме, но вече не искам да съм сама и може би той е човекът с който искам да е следващата ми връзка... знам ли :)