View Full Version : Мъка ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Здравейте нз от каде да започна.Значи почвам от тук,че съм на 16 години.Темата ще е дръга на който му се чете да чете :( :( темата ще е много тъжна.Нз от каде да започна.Значи момче съм.За мен си смятам,че съм добър човек макарче някой пат нагрубявам учители те си но това нз,защо го правя просто нз..не съм проблемна личност не обичам да се бия кротак съм добър съм.Държа се добре с околните хора около мене.Проблема ми е в това,че неискам да живя повече няма за какво като се замисля за какво живея за нищо.Много обичам приятели те си но ми се каса сърцето,защото едни олигофрени неска само ма тормозат нз за какво го правят мраза такива хора но те като ме видят почват да ме гаврат нз ,защо нищо неправя по въпроса оставам да ме тормозят нищо неправя немога да им са опълца мраза ги...Чу дя се по какъв начин да се самоубия ама да не е някой побелзнен мислих да се хвърля от някоя зграда ама ддз тва може и да боли някакви хапчета от който барзо се умира и мога да ги взема от аптеката ддз.В даскало по сичко ще ме оставят на изпит 2-ка джия сам.Марзи ма.Днешния живот е мн гаден и суров хем ми се живее много хем не ми се живее..Чуда са как да са самоубия.И са надявам като го направа да няма друг живот смисал да не саществувам,защото найстина не ми са живее.Но няма да сабера смелост да се самоубия макарче искам от миналата година са чуда но тогава не събрах кураж сега искам какви хапчета да взема да са натрова ддз нещо да умра няма смисал от сичко живота е суров и гаден.Знам че ще има коментари тапанар и ще ме нареждате много но какво да направа просто искам да го направя да не ме боли с някви хапчета ли ддз.Постнах тука темата ,защото незнаех каде.Знам,че родители те ми ще се поболеят но какво да направа просто не ми се живее секи 1 ден се превръща в голям кошмар плс моляви помогнете ми как да го направа без бола :( :( :( :( :( :(
вярвай ми, живота не е много по лек и не е толкова суров както преди!
molq vi kajete kak da go napravq kakvi hapcheta da vzema koito 1000% procenta she se natrovq i she ymra nai nakraq ne iskam da sa hvarlqm ot zgrada zashoto nqma da sabera smelost s nqkvi hapcheta ? :( :( :( :( : ( :(
braveheart
04-07-2008, 17:25
На първо място спри с тези глупости, всичко ще се оправи :) . Ако си дадеш малко зор ще имаш и по-хубави оценки. Просто помисли за твойте родители и за всички, на които им пука за теб. Не можеш да си представиш какво е да изгубиш близък човек. Бъди по-силен и всичко ще се нареди :)
pomislil sam za tqh nqmam mnogo priqteli nevqrvam na nqkoi da my pyka za mene na rodite li te mi da ama jvieq seki den kat na sila ne mi pyka za nisho jiveq ei taka neiskam da go pravq iskam da svarshi si4ko molqvi ne ma obijdaite i ne ma razovejdavaite.MOLQVI SAMO 1 POMOGNETE MI KAK DA STANE MOLQ VI SE OT CQLOTO SI SARCE
DaRk_AnG3L
04-07-2008, 17:32
спри с тея глупости не се излагаи живота е един и няма смисал да го пропиляваш. Да не мислиш, че на другите им е лесно секи си има проблеми но намира начин да ги реши и то не със самоубийство :-x
braveheart
04-07-2008, 17:33
Никой нормален човек няма да ти каже как да се самоубиеш! Стига, моля те! Потърпи още малко и ще видиш, че всичко ще се оправии!
molqtva hora ima li nqkkavi hapcheta taka she e po nai dobriq na4in nqkakvi pls kaji mi ako sl4ya jivaka na termometara i go izpiq taka ymira li sa smqtam da se na piq i da go napravq zashtoo taka pone she mi stiska.
r3al_l0ff
04-07-2008, 17:55
pfff mi davai be kf0 ni razpitvash samoubivai se..shtom si tolkova slaboharakteren....za mene takiva h0ra sa nqkfi h0ra po techenieto ..davai ,SKAPAI celiq jivot na vashte,p0kaji im kakuf neblagodarnik si i cql jivot sa te gledali i obichali za nishto !!! jiv0ta mu bil skapan imal 2-ki :-x :-x mi sedni si malko na guza nauchi neshto ..ne shvana li che jivota si zavisi ot tebe kuf 6e e ..dali 6e si go pr0pilee6 v gluposti .. tf0q rabota .A tfa za teq det0 te tormozqt ..ami napravi nshto kaji na nqkoii .. basi ybichai se malko be ch0vek .. puk ako ot gordost ne kazvash na nikoi ..ako tfa te uspokoqva nqkoi den vse 6te im se vurne !!
Blagodarq vi na vsi4ki she she opitam naistina da si oprvq problemi prosto nz kakvo mi stava naistina sam nqkav slaboharakteren posledniq post mnogo mi haresa..nz kakvo mi stava she se ypitam naistina da se spravq .Inache si pravq kefa hoda po diskoteki a y prosto nz kakvo mi stana blagodarq na vsi4ki koito ma stimoliharte blagodarq mngoo :)
mhmhmhmhm
04-07-2008, 18:13
Виж са...тва за двойките..
ми сам си си виновен-не са ти виновни даскалите,че тебе те мързи.
Намери си нови приятели,щом на тези не им пука-някой от квартала,от училище..
Ако само мислиш колко ти е гаден живота и се самосъжаляваш,как очакваш нещо да се подобри?
PerFect_GirL
04-07-2008, 18:15
mn hubavo che si razmislil,shtoto naistina nqma smisbl zaradi nqkvi pikloivci deto se pravqt na veliki i te tormozqt da se samoubiesh...tova sthe e golqma tbpotiq ako go napravish ... zaebi gi tiq ne im obrushtai vnimanie ili kaji na nqkoi da napravi neshto po vbprosa ..a za daskaloto da ne ti puka kvoto takova..no naistina jivei prei si kefa pich :grin:
Mersi naistina mnogo az sam nqkav takav ddz slaboharakteren li kav.Inache naistina si pravq kefa.Blagodarq mnogo na si4ki.Mojete da zatvarqte temeta ;)
спомена, че имаш приятели? Не можеш ли да ги надъхаш да им скочите на тея, които те тормозят ?
ihopeulikepain
04-07-2008, 18:52
Кво се държиш като безгръбначен бе ? Плужек .. Земи се ф ръце малко бе ! Като онея емота дето се резнаха се прайш .. видял си живот че да мреш .. Щом си двойкар земи си хфани работа някаде .. върши нещо полезно ЗА СЕБЕ СИ .. не за другите .. И некви те били дразнили .. ми ше те дразнят щот не те уважават ... а уважението се печели а не ти пада докато си седиш на клекалото ...
Единствената причина да жвееш е заради самия себе си не заради някой друг .. след некоя друга годинка ш разбереш ....
P.S. Пубер ... видял той проблеми че да мре ...
Има неща заради,който си заслужава да живееш... но няма такива заради който да умираш...
Не бъди такъв егоист.. и помисли какво ще причиниш на ваще.. и съм сигурна,че не само те те обичат... а има и други хора,който държат на теб.. просто.. не са ти го показали.. или не знаят как да го покажат..
Найстина.. аз не знам на колко години си.. но помисли.. ти от сега искаш да се самоубиваш.. ами нататък.. като живота ти поднесе още по-големи проблеми.. :?
Ms.Lonely
04-07-2008, 20:25
1. Правописът е под всякаква критика .
2. Ти си само на 16 ! Все още нищо не си видял от живота . Как така изведнъж реши , че не ти се живее ?
3. Ако се самоубиеш , нищо няма да постигнеш .Така проблемите ти няма да се решат . Просто ще избягаш от тях и нищо повече.
4. Животът е прекрасен , независимо какви изненади ни поднася .Това , че е суров понякога , не значи , че трябва да се откажеш от всичко .
5. Нагрубяваш учителите и си двойкар . Постарай се да се поучиш от грешките си !
Успех , и не се давай толкова лесно на проблемите ! :)
Съжалявам, но от това, което си написал, не личи да имаш някакъв сериозен проблем, пък ти си тръгнал да ми се самоубиваш. Ако липсата на цел в живота беше причина да умреш, то повече от половината човечество и 80% от тийнейджърите трябваше да са умрели. Стига глупости, щом сме се родили значи има смисъл да живеем. Пък, ако толкова държиш може да си поставиш значими цели, първата от които трябва да гласи "Да се науча да пиша грамотно на родния ми език" :)
ПС Ако реша да се самоубивам, никога не бих използвала хапчета.
MiMcHeToOo
04-07-2008, 23:32
Стегни се, самоубийството е за слабите личности!
Shtastl1va
04-07-2008, 23:43
Не мисля, че си струва да се самоубиваш, защото не намираш смелост да се опълчиш на някакви идиотчета. Просто ще ти дам няколко съвета, първият и най - важен - ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ!! Намери смисъла на живота. Замисли се за какво си струва да живееш и какво искаш да постигнеш в живота си. Не се отказвай от него - веднъж се живее. Не обръщай внимание на някакви олигофренчета, които ти се подиграват. Те са на много по- ниско ниво от теб. Започни да учиш - учението е едно от най-важните неща в живота. Нима искаш след години да чистиш кенефи :? :? Просто започни докато ти е време. Учи днес, утре.. и след месец това ще ти стане навик. Приятно е да се учи и да трупаш знания. След като научиш нещо ново и се представиш добре в училище, не се ли чувстваш по-добре? Самочувствието ти не става ли по-голямо? А на подигрвки не обръщай внимание. Не позволявай да те газят. Като видят, че не правиш нищо за да се защитиш, то тогава става по-лошо. Недей да търпиш. Живота си е твой- не се отказвай от него!Успех!
apparition
04-08-2008, 05:40
пиши ми ЛС и си дай скайпа...мисля 4е мога да ти помогна (имам предвид за хапчетата)
МрънМрън
04-08-2008, 07:37
Какво е ддз?
molq vi kajete kak da go napravq kakvi hapcheta da vzema koito 1000% procenta she se natrovq i she ymra nai nakraq ne iskam da sa hvarlqm ot zgrada zashoto nqma da sabera smelost s nqkvi hapcheta ? :( :( :( :( : ( :(
Недей да стигаш до крайности, животът може да бъде много хубав, ако си го направи хубав :) Щом пишеш пускаш във форума тази тема, може би нямаш с кого да споделиш. Замисли се, че имаш приятели и със сигурност ще ти олекне, ако поговориш с тях. За двойките, понеже и те ти влияят зле, напъни се малко. Всеки нормален човек може да изкара 3 с минимални усилия и наистина ще ти олекне ако изкараш и ти, даже и по - високи оценки :)