Влез

View Full Version : Възможно ли е да е забременяла?

Go^Play
04-07-2008, 19:15
Zdraweite! Iskam da popitam dali e wyzmojno priqtelkata mi da e zabremenqla sled kato prawihme seks,zashtoto prezarwatiwa se bil skysal i ne sme razbrali ... Dnes e 3tiqt den sled kato i e minal mesechniqt cikyl i sled polowiq akt kato razbrahme i mushnah analgin w waginata...Ta...spored was dali ima opasnost ? :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

vesuuu
04-07-2008, 19:22
американски учени са установили че дори и от целувка може да забременее 1- момиче ... :lol: :lol: :lol: :lol:
шегувам се разбирасе ми кво да ти кажа по въпроса с приятелката ти не се притесняваи и за напред за да сте по сигурни не свършваи в нея макар и да си с презерватив ... , защото при неправелно поставяне виждаш кво става ...

Anna5339
04-07-2008, 19:32
" i mushnah analgin w waginata" ?!?!?!?!?! Абе ти нормален ли си?! Я преди да правите секс се образовайте малко бе,деца! Сигурно сте на по 12-13 год. и сте сложили презерватива неправилно!
И да! Определено може да е бременна!
А това с аналгина е един от най-шибаните митове!
Надявам се да си тъп и темата да е ебавка!

GerSity
04-07-2008, 19:35
мушнал си й... аналгин?! :shock: :shock: :shock: вии не сте в ред...
а по темата-ест че може да е бременна,то се пият контрацептиви,не се мушкат аналгини и лимончета...

Go^Play
04-07-2008, 19:35
dobre,_АнИ_,mislq che moje i po-spokoino...Ne,ne e shega i ne sam na 12-13 godini,a na 16 i kakwo moga da naprawq che rabotata se precaka...Dawaite kompetentni mneniq,molq!

amatorium
04-07-2008, 19:42
A osnovniqt vupros dali si svurshil v neq!? :?

Anna5339
04-07-2008, 19:43
dobre,_АнИ_,mislq che moje i po-spokoino...Ne,ne e shega i ne sam na 12-13 godini,a na 16 i kakwo moga da naprawq che rabotata se precaka...Dawaite kompetentni mneniq,molq!
ОК,но ако се беше образовал и се беше поинтересувал щеше да знаеш,че има хапчета за спешна контрацепция и да знаеш,че аналгина изобщо не помага. . . . . Ако наистина е станал гаф-за такива хапчета вече е късно,но и купи един тест и бързо на гинеколог!
Жалко е,че на 16 не поемате отговорността на възрастта и действията си. . . .

NaDuPeNa_PrInCeSa
04-07-2008, 19:53
Не се прави на чичко доктор, а и купи един тест!!!!

Лапешка му работа тцтцтц....

Tazadar
04-07-2008, 19:54
Уф... тука най - тъпите у родата сте се събрали :-x Аналгини - тинтириминтири - 2 шута в корема и има бебе - нема бебе :o А ве я кажи дали и е дошъл цикъла или не :)

TopTa
04-07-2008, 19:56
" i mushnah analgin w waginata" ?!?!?!?!?! Абе ти нормален ли си?! Я преди да правите секс се образовайте малко бе,деца! Сигурно сте на по 12-13 год. и сте сложили презерватива неправилно!
И да! Определено може да е бременна!
А това с аналгина е един от най-шибаните митове!
Надявам се да си тъп и темата да е ебавка!

+1
otidete si gledaite sun4o! stiga ste pravili mizerii! :?

Go^Play
04-07-2008, 20:04
Hora,chestno da wi kaja izobshto ne mi pomagate...Wseki powtarq 1 i syshto.Eto kak stoqt neshtata-swyrshih w neq,ne e pila nikakwi hapcheta,test se prawelo sled 3 dena minimum.KAKWO DA PRAWQ,reve mi se po dqwolite...

beautiful_f
04-07-2008, 20:05
Уф... тука най - тъпите у родата сте се събрали :-x Аналгини - тинтириминтири - 2 шута в корема и има бебе - нема бебе :o А ве я кажи дали и е дошъл цикъла или не :)

Човека си каза, че са го правили малко след като и свършило..

Та по темата..
Не знам какво сте правили и какво не, но попринцип съм чувала, че цикъла ако и е редовен има по малка вероятност да забременее след това.. ама все пак не се знае. По добре тестче, гинеколог, и от там на татък си имайте едно на ум.. всичко се случва.. :? :? :? :?

NaDuPeNa_PrInCeSa
04-07-2008, 20:14
ТЕСТАДА те светна се прави 3 дена от закъснението на цикъла, а не 3 дена след като си свършил!! По добре е заведи на гинеколог и вижте закво става навъпрос! Аре успех.....

И не го прави тва с анългина!!!!

Tazadar
04-07-2008, 20:18

Човека си каза, че са го правили малко след като и свършило..

Та по темата..
Не знам какво сте правили и какво не, но попринцип съм чувала, че цикъла ако и е редовен има по малка вероятност да забременее след това.. ама все пак не се знае. По добре тестче, гинеколог, и от там на татък си имайте едно на ум.. всичко се случва.. :? :? :? :? Ами беше неясно написано и ме съм разбрал дали и е дошло...

Братле, може и да е забременяла, но е малко вероятно - не става чак толкова лесно! Тук никой не може да ти каже, дали е бременна или не! На теб ти остава само да чакаш и да се надяваш, че не е бременна!

AnNiE
04-07-2008, 20:19
Еми шанса да забременее според мен не е много малък..свършил си в нея..но пък преди 3 дни и е свършил цикъла..след 1 седмица бягай да вземеш 1 тест.. :?

Go^Play
04-07-2008, 20:19
Ok,a kolko wreme tocnho sled towa eskapela shte ima efekt i kolko wreme sled towa se prawi test za bremennost ?

Tazadar
04-07-2008, 20:27
Ok,a kolko wreme tocnho sled towa eskapela shte ima efekt i kolko wreme sled towa se prawi test za bremennost ? Ескапеле до 72 часа след половия акт :-P

Mirelchetoo14
04-07-2008, 20:29
OMG,ама вие наистина се връзвате на всичко.. :D :grin: "Пъхнах и аналгин във вагината" :D Не е възможно да има толкова ретард човек,ТРЯБВА да е ебавка,иначе ще се отчаям от живота :D

Iv4eTy
04-07-2008, 20:37
Мушнал си и аналгин?! Бе ти наред ли си?! Със сигурност сте на по 13 и си нямате никаква сексуална( тъй като гледам май никаква култура нямате, но... :o ) култура и си нямате представа какво сте правили... Очаквам продължението на тая тема :lol:

Pliok0019
04-07-2008, 20:53
Направо мислете имена. После съобщи във форума. Дано не са поне близнаци.

Alice Fox
04-07-2008, 20:55
К'ъв тест бе хора...рано е още..най-рано след две седмици е теста..по-добре ескапел..а ако са минали три дена...ще чакат.

Go^Play
04-07-2008, 20:59
Blagodarq za pomoshtta...shte popitam nqkade drugate,kydeto shte mi wleznat w polojenie a ne da mi se smeqt...

Wapper
04-07-2008, 21:15
Щом си достатъчно голям да правиш секс,мисля,че също така си и достатъчно голям да влезеш в аптеката и да попиташ за някакви противозачатъчни... За момента предполагам Ескапел е единственото,което продават в аптеките(поправете ме,ако съм в грешка) иии струва 30 лева.... Колкото и да те заболи,че няма да можеш да си купиш цигари и биричка преди училище може да се прежалиш а не да й "буташ" аналгин между краката....

beautiful_f
04-08-2008, 07:01
Blagodarq za pomoshtta...shte popitam nqkade drugate,kydeto shte mi wleznat w polojenie a ne da mi se smeqt...

Не, че ти се смеят.. просто станахте много тези които правите секс, а после питате как става ... мисля, че щом си готов за секс трябва да знаеш поне елементарните неща.. не, че не може да се случи на всеки просто се образовайте малко как да действате в такива моменти. :? Другия път може да и мушнеш валидол.. да се успокой малко :lol:

unfaithful1234
04-08-2008, 07:58
Лелелел,къв аналгин бе?!?!?! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Малееее,може ли да си толкова зле бе :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Ми следващия път и сложи и аспирин с витамин Ц и сипи вода отгоре,та ад разяде канала малко :D :D :D :D :grin: :grin: :grin:

sexy_sladuranka___
04-08-2008, 13:30
Има огромна вероятност да е бременна !

BuJlDozeRa
04-08-2008, 14:56
Bahti horata ste ve sq zarad vas priqtelkata mi otkazva seksa napulno BASIIIIIIIIIIIIII :-x :-x :-x :booooomb:

sexy_sladuranka___
04-09-2008, 10:21
Bahti horata ste ve sq zarad vas priqtelkata mi otkazva seksa napulno BASIIIIIIIIIIIIII :-x :-x :-x :booooomb:
Абе тъпанар приятелката ти може да е бременна , не си ли наясто с последиците ? Отказвала му била секс ами разбирасе че ще ти откаже , аз ако бях на нея щях и да те зарежа ! Аман от пишлемета с ниска сексуална култура ! Аз съм на 18 години и пия противозачатъчни и въпреки всичко всеки месец си правя тест , пък вие ... :shock:

IcCeTo
04-18-2008, 11:26
:?

ra4ence
04-18-2008, 11:48
Хапчетата за подобни грешки се взимат най-късно 3 дни след акта. Така че тичкай и й вземи. Знам,че има някакво ново, което е до 7 дни,но не му помня името, питай в аптеката.

Постинор Дуо може да предпази от бременност, ако се използва в рамките на 72 часа след полов акт. Около 12лв е, но е трудно да се открие, Ескапеле ви е друг вариант - също 3-4 дни. Той е около 23лв.

Теста за бременност е около 4лв - Shure Check :) Отчитат поне 10-12 дни след акта.
Общо казано- нека да пие веднага хапче,а не чакайте теста
И моля те.....образовайте се поне малко преди да вършите глупости