View Full Version : Търят се приятели.... !!!
menta_loverka
04-07-2008, 21:05
Здравейте хора! Може на някои от вас темата ми да им се стори глупава, отчаяна или нещо друго. Някои ще кажат, че съм в депресия, но не е така. Всъщност пиша тази тема, защото осъзнах колко съм се отдалечила от приятелите ми и те от мен. Осъзнах, че всеки един от тях ме е разочаровал, че няма на кой да се обадя да излезнем освен на гаджето ми. Всички сме се отдалечили един от друг и единственото нещо, което правим един за друг е да си пишем веднъж месечно по интернет. Със старите ми приятелки, с които бяхме тайфа толкова много време вече се виждаме 3 пъти годишно (на рожденните ни дни). Когато се чуем по телефона все не можем да се видим, защото имаме някакви други ангажименти. А какво да кажа за "най-добрата ми приятелка" оказа се, че тя е най-голямото ми разочарование. Намери си гадже и вече 9 месеца аз съм мъртва за нея все едно съм се изпарила от живота й. В училище приятелките с които излизах преди просто имат много повече доходи от мен и като са заедно само пръскат пари насам натам и аз се чувствам като Гаврош. В момента единствения човек, който мога да нарека приятел и с който споделям жсичко е едно момче от чата което дори не съм виждала на живо...това според мен е тъжно. Искам ми се да си напиша една табела или да пусна обява " Момиче от София с разностранни интереси търси приятели, ако някой друг луд човек също страда от липса на приятели да ми се обади". Гледам в дискотеката как познавам почти всички, но те вървят на групички и аз не мога да се включа в техните групички защото няма свободни места. Гледам как във филмите приятелите се подкрепят и си казвам "Да че нали точно това е ролята на един приятел", но за жалост аз не съм случила на такива. Осъзнах, че в момента съм щастлива само, когато гаджето е до мен, но хората са казали че любовта е кратка, а приятелството е завинаги и се чудя ами когато и той ме напусне? Липсата на приятели е най- гадното нещо в живота, каквото и да имаш любов, слава, пари ...каквото и да е не може да замени едно приятелство. Хора обърнете се към приятелите си не ги забравяйте, защото приятелството е най-важното нещо в живота. Ако има и други хора като мен, които имат нужда от компания могат да ме наметят в skype аз съм berbo_loverka . Благодаря на всички които прочетоха тази тема .... :-)
kuklichka_bg
04-07-2008, 21:46
=P~ moita uj nai dobra fr i tq se okaza palen proval prosto zashtoto e naduta i se misli za savarshena
"Живота е радост и тъга мойте деца.. но накрая всички ще умрем" хахах
правилно го каза - "приятелството е вечно", но истинскоро приятелство, а не 0бикновено познанство ;)
hrisiiiiii
04-08-2008, 12:39
kuklichka_bg
МнениеПуснато на: Пон Апр 07, 2008 11:46 pm Заглавие:
Drool moita uj nai dobra fr i tq se okaza palen proval prosto zashtoto e naduta i se misli za savarshena
В днешно време почти всички са така :)
sexy_sladuranka___
04-08-2008, 12:46
Няма вечно приятелство , има вечни интереси
menta_loverka
04-08-2008, 17:12
Няма вечно приятелство , има вечни интереси
имаш много правилно мнение 8)
sexi_kukli4ka
04-08-2008, 17:53
аз съм в същото положение,нямам никви приятели,освен една която не ми е никва приятелка ,но все пак държа на нея макар мн хора да са ми казвали,трудно е да намериш нови приятели когато осъзнаеш ,4е тези които си мислел за приятели vече ги няма.
DevilWish
04-08-2008, 18:03
Az pyk imah edno momi4e za nay-dobra priqtelka i 8 godini opredeleno be6e taka ;) kato se premestih da jiveq v 4ujbina 8 meseca prodyljihme da si pi6em nai-normalno ,vseki den da govorim ,abe vsi4ko ok,da spodelqme i nakraq kato predi 1 sedmica si byah v BG tq samo se cupi6e ako kaja ne6to za neyniya priyatel /koyto e pylno dete i tqhnata kompaniq az ne moga da tyrpq/ i tq vednaga se kara s men ,zaradi toya lishper det q razigrava ot 3 godini :# :@ :# po6tyrqh s neya i togava osyznah ,4e edno momi4e mi e super priyatelka i izlizah samo s neya, sega ve4e po4ti ne y pi6a na drugata ,za6toto me drazni :-x
hrisiiiiii
04-08-2008, 18:29
{SeXy_BaBy}
МнениеПуснато на: Вто Апр 08, 2008 8:03 pm Заглавие:
Az pyk imah edno momi4e za nay-dobra priqtelka i 8 godini opredeleno be6e taka Wink kato se premestih da jiveq v 4ujbina 8 meseca prodyljihme da si pi6em nai-normalno ,vseki den da govorim ,abe vsi4ko ok,da spodelqme i nakraq kato predi 1 sedmica si byah v BG tq samo se cupi6e ako kaja ne6to za neyniya priyatel /koyto e pylno dete i tqhnata kompaniq az ne moga da tyrpq/ i tq vednaga se kara s men ,zaradi toya lishper det q razigrava ot 3 godini :# :@ :# po6tyrqh s neya i togava osyznah ,4e edno momi4e mi e super priyatelka i izlizah samo s neya, sega ve4e po4ti ne y pi6a na drugata ,za6toto me drazni Mad
ами щом сте се разделили заради едно момче значи винаги е имало някаква вражда между вас, всмисъл такъв, че тя е била скрита. Поне това е моето време. А за новата ти приятелка - това е чудесно :} Винаги трябва да имаш един сигурен човек до себе си, независимо какъв е той - трябва да разчиташ на нея, да споделяш.. в най-лошия случай - да излизате само на купончета заедно, и въпреки това да си прекарвате страхотно ;)