PDA

View Full Version : Помощ

quench
04-08-2008, 06:06
Не е ебавка

днес направих нещо доста тъпо, но бях завладян от срастта и изобщо не се усетих
първо чуках една мацка към 10-ина минути отзад и след като тя свърши 3-4 пъти, аз също си позволих да се изпразня
само че после тя ми го облиза и ме накара да го вкарам отпред - аз все пак свърших навън, но тя после каза, че е в ОВУЛАЦИЯ!!!

сега въпросите ми са - дали сперматозоидите са били убити от слюнката, понеже тя нали можеше да разгражда захариди и се надявам да е съсипала опашчиците на сперматозоидите....
също искам да питам дали да я заведа на гейнеколог иоли да изчакам да видя дали няма да й се забави следващияът цикъл или кво

мама му, не ми се става баща на 24 :(

hottie
04-08-2008, 07:27
Не е ебавка

днес направих нещо доста тъпо, но бях завладян от срастта и изобщо не се усетих
първо чуках една мацка към 10-ина минути отзад и след като тя свърши 3-4 пъти, аз също си позволих да се изпразня
само че после тя ми го облиза и ме накара да го вкарам отпред - аз все пак свърших навън, но тя после каза, че е в ОВУЛАЦИЯ!!!

сега въпросите ми са - дали сперматозоидите са били убити от слюнката, понеже тя нали можеше да разгражда захариди и се надявам да е съсипала опашчиците на сперматозоидите....
също искам да питам дали да я заведа на гейнеколог иоли да изчакам да видя дали няма да й се забави следващияът цикъл или кво

мама му, не ми се става баща на 24 :(

ако го е облизала добре шансът е малък, но пък може би си имал останала сперма в каналът...така, че :) какво да ти кажа. Може и да забременее,може и да забременее. Следващият път отиди да се изпикаеш преди това.

beautiful_f
04-08-2008, 07:48
попринцип сперматозоидите не могат да живеят дълго навън.. ако не си свършил в нея няма как да е бременна.. и ако го е облизала също няма вероятност.. , но все пак незнам :?

ell_ownz
04-08-2008, 08:00
ami ako ne sa minali 72 4asa q nakarai da vzeme "sutreshno hap4e" to e neshto kato protivoza4ata4no samo 4e se vzima sled poloviq akt ako ima veroqtnost ot nejelana bremennost, dokolkoto znam gi prodavat pri ginekolozite ;] uspeh...i btw kfo my e loshoto da si bashta na 24 :D ako obi4ash 4oveka...

1000RR
04-15-2008, 21:44
Честито брато :D Щи стана кръстник. :razz: :D :D :D

Jeuelle
04-15-2008, 22:54
Ако наистина не е ебавка - изчакайте докато дойде датата на месечния цикъл.
Сигурно нямате нервите да стоите и да се чудите , но така или иначе сега няма как да разберете.
Нямам представа как стоят нещата със слюнката и захаридите......

По-принцип е нормално цикъла да си закъснява ( това да не ви хвърля в паника).Попитай я дали и идва на точна дата или е нередовен. Ако все пак имате съмнения -*консултирайте се с гинеколог - той ще ви обясни най-добре.

* Съвсем спокойно можете да отидете само на консултация.
Ако можех , с удоволствие щях да изкажа ясно мнение , но не съм много компетентна.

amatorium
04-15-2008, 23:13
Mnogo ti blagodarq, che si me slojil v podpisa si. Mnogo jalko izvajdane na mnenie. Qvno mnogo sum ti bruknal v samolubieto ... 8)

aniezina
04-16-2008, 06:51
От теб не съм очаквала подобна глупост. Изглеждаш образован и здравомислещ човек имащ висока обща култура. Но както и да е всеки прави издънки да се надяваме, че тази не е фатална.
Като за начало слюнката и едва ли е свършила нещо, ккато казаха по-горе сто на сто е имало известно количество сперма във каналчето и при "клатенето" сто на сто се е изхвърлило нещо заедно с пред уакулационната течност. Ако е готова да наруши месечния си цикъл и да е малко раздразнителна да пие някое от тези многообсъждани хапченца за след половия акт. Другия вариант е да изчакаш 72 часа и да направиш тест, ама след него ще е късно за хапче защото са минали 72 часа. То не се забременява толкова лесно, има двойки които по време на овулация и цялото количество сперма пак няма плод но не се знае, може твоите "чада" да са борци и да успеят. По-добре да вземе хапченце. Успех :)

vesuuu
04-16-2008, 07:55
издокарала те е за бебчето хихихиххи
шегувам се
ами кво да ти кажа има вероятност да е но е малка .... тъй че изчакаи и виж времето ще ти отговори..