View Full Version : Защо момичетата се притесняват толкова от първия си път
BuJlDozeRa
04-08-2008, 15:09
Абе момичета кажете защо ви е толкова важен първия път сажелявам но немога да ви разбера секса е секс не опера ?![/b]
Момче съм , но съм говорил много по тази тема с приятелки . По това което разбрах , за тях първия път не е просто някакво събитие ,а нещо което ще помнят цял живот . Затова и "подбират" толкова осърдно човека който ще им е първи , гледат всичко да е изпипано идеално .
И може би и затова се притесняват , че нещо може да се обърка ,или да не стане както са си представяли и т.н. ....
П.П. - Момичета , дано съм обяснил добре :P
bebeto0o
04-08-2008, 15:51
s1glasna s1m s Xtuning
Treselle
04-08-2008, 15:56
mmmm az 4esno kazano mislq 4e malko se prevzemame momi4etata s toq 1vi pat. sqka6 kato e 1vi 6te ni e i posleden i ot tova ni zavisi jivota.... 8)
ghostwisper
04-08-2008, 15:58
ами момиче съм и честно казано не мисля 1я път за кой знае колко голямо нещо..аз вече някъде казах,че има толкова момичета,дето съжаляват,с кой им е бил 1я път,че почват да лъжат .. (ооо аз не съжалявам де :grin: )..А относно защо се притесняваме,според мен главното идва от това дали ще се справим,дали ще стане някой фал(а пък колко глупости съм чувала от сорта на: "Олеее ми ако цялото легло стане в кръв.."-Еми кво пере се ебати..!) и така 8-) :-P
elmosGirl8
04-08-2008, 16:26
syglasna sym s Treselle
az sym devstvena na 15 godini i o6te sym si ne za6toto me e strah ili za6toto nepremenno iiskam da zpipvam dokrai ne6tata a prosto za6toto ne se e nameril podhodq6t 4ovek na koito da vqrvam (4e iny4e pritesnenieto idva) i zaradi tova.. pyk i ne sym se napivala ba6 tolkva :D:D:D:D
pyk i ne sym se napivala ba6 tolkva :D:D:D:D
Трябва да се напиеш "баш толкова" за да правиш секс ли? :?
mmmm az 4esno kazano mislq 4e malko se prevzemame momi4etata s toq 1vi pat. sqka6 kato e 1vi 6te ni e i posleden i ot tova ni zavisi jivota.... 8)
Съгласна съм. Аз първият път си мислих, че като го направя всичко ще се промени, няма да съм същата. Много се бях спекла.А то няма за какво.
Иначе притеснението , което имах е дали ще понеса болката.
kuklichka_bg
04-08-2008, 16:51
i az se 4udq na nqkoiq moq fr kato kaje ne sam gotova KAkvo tolkova?
Tui e seks dali parvi vtori deseti pati se edno i sashto samo 4e parviq pat mojje dfa ne ti e tolkoz kef
pRi mene nqmashe takiva neshta 4e da si go mislq predstavqm tui de ne e film :}}
Оле това като го кажа сигорно доста хора ще ми се смеят и ще ми се чудят .Значи аз съм момче на 18 год и мене ми е пукало винаги за 1-вия път,бях хлутнал по едно момиче преди 2 години и я зарибявам обаче тя не иска връзка .... и един път ме вика в тях пиинахме лафихме и тн и вече лягаме аз земах да я обарвам ала бала.. тя нямаше нищо против да си бутам на сякаде,ако си бях поискал тогава щеше да ми даде на 100 % но просто за мен беше важно човека с които ще ми е първият път да е някак си пълноценна част от моя живот и да се обичаме.На следващият ден момичето зема да ми се сърди че не съм я ебал,пък и преди това неини приятелки само ме питаха девствен ли си девствен ли си.След това си намерих човека с които да ми е първият път тя беше девствена също чаках си 4-5 месеца и така ... до ден днешен съм си с нея вече година и девет месеца,и аз лично още нямам намерение да изневерявам защото си ми е хубаво с нея и искам да си правя само с нея:)
..някои момичета се притесняват, други ги е страх от болката.
Не омаловажавайте 1вия път! Чета ви мненията: 'Аз съм девствена, не защото ме е страх или нещо друго ... искам да е с някой, на когото да вярвам..' Е както и да го въртиш, пак е нещо важно. Ако не беше такова, нямаше ли да го направиш с някое момче, на втория ден от тръгването ви ???
natalitoo
04-09-2008, 07:38
Момче съм , но съм говорил много по тази тема с приятелки . По това което разбрах , за тях първия път не е просто някакво събитие ,а нещо което ще помнят цял живот . Затова и "подбират" толкова осърдно човека който ще им е първи , гледат всичко да е изпипано идеално .
И може би и затова се притесняват , че нещо може да се обърка ,или да не стане както са си представяли и т.н. ....
явно добре си си приказвал с твоите приятелки .. иначе .. мн точно казано .. браво :) :)
amatorium
04-09-2008, 10:09
Абе момичета кажете защо ви е толкова важен първия път сажелявам но немога да ви разбера секса е секс не опера ?![/b]
Az ne mislq i che purvata opera e osobeno vajna. :razz:
sex_igra4ka
04-09-2008, 10:16
Ами аз лично не съм се впрягала много,а колкото като за всяко нещо,което е за първи път...
MiSs_DioR_CheRiE
04-09-2008, 18:32
Az ne mislq i che purvata opera e osobeno vajna. :razz: :lol:
Ха..Не бих казала че се притесняват вече..В днешно време се е*** на по 10години /както видях някви теми тук/ така че...Тия дето се притесняват останаха малко..но Вес пак мисля че се притесняват от факта че ги е страх да не ги боли главно..или пък да се изложат с нещо.Но все пак рано или късно ше го има тоя пръв път така че траа се действа :D
s3x_0n_th3_b3aCh
04-09-2008, 19:00
Pritesnqvat se.. Iskat vsi4ko d a eperfektno... I men me pritesnqva6e purviqt mi p1t... ama izob6to ne e nikfo s1bitie... sig. sled godina -dve nqma da pomnq koi me e otvoril...
princesa_viki
04-09-2008, 19:03
Да,напълно изчерпателно,но искам да допълня,че чакат този,за когото също ще е специално
Treselle
04-09-2008, 20:01
Pritesnqvat se.. Iskat vsi4ko d a eperfektno... I men me pritesnqva6e purviqt mi p1t... ama izob6to ne e nikfo s1bitie... sig. sled godina -dve nqma da pomnq koi me e otvoril...
6te go pomni6 cql jivot, no nqma da mu otdava6 zna4enie :)