View Full Version : само за АБИТУРИЕНТИ!!! :grin:
Така има една подобна тема,но не е това което аз мисля да питам :)
Ами темата се отнася за всички АБИТУРИЕНТИ!Радвате ли се че идва края на даскалото,в смисъл ще ви липсват ли приятелите от класа,учителите дори самото учелище?Времето прекарано там,как беше то?Бързо ли минаха 4-рите години с какви спомени ще останете?Как ще го изпратите рокли костюми,с каква кола ще ви звземат на балната вечер ... къде ще бъде тя?След това къде ще ходите с класа!Тук напишете всичко което ви вълнува около бала!Кажете радостта си или мъката че се разделяте с класа си!Ще се напиете ли или ще си стойте трезви,кои песни ще пеете!Спомени от лудото време в даскало =D> ...ае общо взето пишете за всичко което се сетите около бала!Дано ви хареа темата и да споделите със всички нас :grin: :smt006 :smt003 :lol: :-P 8) :::
много съм разочарована надявах се поне някои да сподели с нас нещо покраи бала си :) еми аз си написах темата и аз ще си отговоря :lol:
Нямам търпение да дойде бала,страшно ще ми е мъчно за класа ми понеже не сме само съученици но и приятели при това много добри :-k
От миналата седмица всички ни е наблегнала няква депресия по цял ден слушаме само три песни Тоника - Един не разделен клас,Кирил Маричков - Клетва и на Ивана-Добра среща приятели!Иначе като цяло всички много се вълнуваме взели сме си всичко необходимо вече за бала и мисля че това ще бъде наи-страхотната седмица в нашия живот която никога няма да забравим!!!
Аз ще ти отговоря(почивам си от ученето по БЕЛ :-D )
Чувствата ми са смесени. Страхувам се от неизвестното... от това, което ще ми се случи след гимназията. Но се радвам, щастлива съм, че най-накрая ще свърши този ужас. Защото през последните 2 години училището е един ад за мен... атмосферата в класа(който просто не може да е по-...(всички негативни думи, които се сетиш)).
Не 4, а цели 8 години съм прекарала в това училище. То ме превърна от наивно, любопитно дете в целеустремен и независим млад човек. Ще ми липсват много от учителите, не ще забравя хилядите преживени мигове.
Преди няколко дни реших, че на бал с тези хора не ми се ходи. Да, там е най-близката ми приятелка, но също така и индивидите, които ме докараха дотам, че да не ми се стъпва в училище... или след един учебен ден да имам нужда от поне седмица рехабилитационен период.
Балът въобще не ме вълнува, за да бъда честна. Грешно похарчени пари. Едни средства, които ще използвам за направата на ремонт, за да заживея самостоятелно. Или ще прекарам известно време в чужбина.
Както казах, с класа не искам да се виждам... никога повече.(поне с по-голямата част от него) Едва 5 дни след бала приятелче има рожден ден и там ще видя тези, които са ми приятни. Тогава ще пия, тогава ще дивея.
Хубавите ми спомени са до седми клас, след това стана тегаво... и не ми се говори.
всъщност не ми е мъчно все още, ама и ние никога не сме били клас...ще ми стане гадно след колко месец, може би...разделяме се, но с тези, които са важни няма да загубя контакт...с другите ми е все едно какво ще стане
роклята ми е готова и е вкъщи, тя е за бала в Ловеч, за морето (Слънчев бряг) си нямам представа какво ще е...колата, с която ще ме карат не ме интересува...просто имам други неща, по-важни от тези
chipi_kaoo
04-09-2008, 15:53
Тази година съм в ново даскало, и повярвай ми, мъчно ми е за моментите в старото училище, особено като знам, че никога няма да се повторят. Липсва ми сутрешното ходене 1 спирка пеша, за пуш пауза, липсва ми голямото междучасие в коео ходехме за сладолет, а лед тва за кифли и кис. мляко....... аве дори ми липсват някой учители. В новото даскало, хората са наистина много, много зле (говоря за моя клас). И по ирония на съдбата, се сприятелих с хора от друг клас. Аве, поддържаме връзка със старите другарчета, и се виждаме когато си ходя на гости, но моментите, макар и някои от тях да се ужасни, и да съм имал проблеми, ще ми останат завинаги, като хубав спомен. Дори тази година да не завършвам, аз писах, защото за мен даскалото вече е само убиване на време. И нямам търпениое да завърше, за да се оттърва от заобикалящата ме среда :P
asi_basi
04-09-2008, 20:13
Az nikoga nqma da imam abityurenska..taka4e nqma kakvo da mu mislq. No ako se broi moga da kaja za razdqlata mi s klasa mi v koleja. Zna4i ne mi lipsvaha mnogo sau4enicite ot klasa mi, samo nai-dobrata mi priqtelka, drugi nqkolko po blizki sau4enici i u4itelite, za6toto makar i vse da si mislim 4e u4itelite sa gadni az si gi obi4ah moite i 6te mi lipsvat za6toto s nqkoi ot tqh bqhme kato priqteli izvan 4asovete. Prosto cqloto mi lipsva daskaloto i vremeto prekarano s priqtelite. No sega imam novi v universitetaa, pak i vse o6te podarjam vrazka s tezi ot koleja :grin: