Влез

View Full Version : Кофти секс...

ubuntu
04-08-2008, 17:11
Какъв за вас е "ЛОШИЯ СЕКС" . .. какво не ви харесва че той става такъв ... и защо мислите се получава така че не ви харесва... ??? :-o :-o :-o

SilverAngel
04-08-2008, 17:17
Кофти секс ще е когато правя нещо което ама наистина не искам и съм казала на другарчето че не искам да го правя, поза или каквото и да било, ама той изобщо не ме слуша и си прави каквото иска той и аз какво да правя... изпълнявам :-| Случвало ми се е и чувството не е особенно приятно

hottie
04-08-2008, 17:48
Какъв за вас е "ЛОШИЯ СЕКС" . .. какво не ви харесва че той става такъв ... и защо мислите се получава така че не ви харесва... ??? :-o :-o :-o

1. Когато той се опитва да следва някакви правила.
2. Когато се клати еднообразно и не поднася нищо по-пикантно.
3. Когато секса е прекалено дълъг (над 1 час).
4. Когато му е прекалено малък атрибута(да случвало ми се е..)
5. Когато си мисли, че клитора ми е пластелин.

И сигурно има още, ако се сетя ще добавя.

PK
04-08-2008, 17:51
Когато е без любов...

Gregory
04-08-2008, 17:55
Определено лош секс може да бъде ако тя свърши твърде бързо и прекрати нещата :smt104
ДОБРЕ АМИ КАКВО БИ НАПРАВИЛО СЕКСА НАИСТИНА НЕЗАБРАБИМ? 8)

Ashur
04-08-2008, 18:27
Хм... Хубав въпрос!
Лош секс може да има когато си уморен или тя е уморена... Когато един от двамата е неразположен и другия насилва нещата... Разбира се когато не я задоволиш :D
Под неразположен можеш да разбираш много неща! Мисля че не е нужно да ти изреждам... (замисли се и ще си дадеш отговор)

sex_igra4ka
04-08-2008, 18:34
Ami мн лош секс чак не ми се е случвало,но такъв,който не си заслужава да се повтори-да.
Дължало се е на прекалено съсредоточено тикане и вадене на абсолютно равни интервали ; или човекът е бил мн разгорещен и мн ме драска с наболата си брада ,което до някъде е възбуждащо,но само донякъде-след това мен лично мн ме изнервя ако се прекали ; и разбира се когато мн дълго продължи секса и се чудя абе какво става-защо не свършва...проблем ли има?

Има и др разни неща,които не мми допадат,но те са дребни и досега съм се справяла с тях така че не са пречели на хубавото прекарване.

CfEtii
04-08-2008, 18:35
Мии когато не съм в настроение,или когато съм уморена,или когато не изпитвам удоволствие,или когато ме командори...такиа раути :)

kico
04-08-2008, 18:38
Определено лош секс може да бъде ако тя свърши твърде бързо и прекрати нещата :smt104
8)

Abl3~7o~Lov3 ти на колко си?

v3nItoO
04-08-2008, 18:40
когато не сам в настроение най-ве4е!

Rozav`kosam
04-08-2008, 18:55

тцтц вие жените в една тема казвате размера няма значение друг път лош секс заради тва че му е малък... то човек не знае може ли не може ли да ви вярва...

sex_igra4ka
04-08-2008, 18:58

тцтц вие жените в една тема казвате размера няма значение друг път лош секс заради тва че му е малък... то човек не знае може ли не може ли да ви вярва...

Ами няма голямо значение ако е в допустими граници-ако е прекалено мъничък и тъничък... :? или пък прекалено огромен и дебел :shock: - тогава има значение.

LadyDi
04-08-2008, 19:53
Лошият секс е никаквия секс.

Stamera
04-08-2008, 20:08
кофти секс... хммм...спичаш се и оплескваш филма..вцепеняваш се като новобранец в казармата...и си проличава дали си щастлив(по ветропоказателя)...бе до сега съм спрятал яки шибалки, не съм имал недоволни :shock:

Xtuning
04-08-2008, 21:01
Лошият секс е никаквия секс.

+1 !!!!!!!!!! :-)

Mirelchetoo14
04-08-2008, 21:13

Ами,дори и да е с човека,когото обичаш има 2 вида секс...такъв,от който изпитваш удоволствие,който искаш,но тялото ти се възбужда и изпитва наслада по навик...когато дори и съвсем преди сюблимния момент можеш да питаш после ще ходите ли до магазина за цигари..А другия е,когато още при първото докосване с устните на другия,те блъсва ток,мозъка ти изтръпва като след 7 чисти водки,и не знаеш какво правиш,но знаеш,че не можеш да се спреш за нищо на света....Двата вида секс може да се случат с един и същи партньор,просто второто идва,когато си поиска и от самосебеси :)

rumka88
04-09-2008, 13:16

Ами,дори и да е с човека,когото обичаш има 2 вида секс...такъв,от който изпитваш удоволствие,който искаш,но тялото ти се възбужда и изпитва наслада по навик...когато дори и съвсем преди сюблимния момент можеш да питаш после ще ходите ли до магазина за цигари..А другия е,когато още при първото докосване с устните на другия,те блъсва ток,мозъка ти изтръпва като след 7 чисти водки,и не знаеш какво правиш,но знаеш,че не можеш да се спреш за нищо на света....Двата вида секс може да се случат с един и същи партньор,просто второто идва,когато си поиска и от самосебеси :)

;-) +1

Treselle
04-09-2008, 20:09

;-) +1

mdam i az tei kazvam :)