PDA

View Full Version : цикъл и бременност?

air_wisp
04-08-2008, 19:28
приятелката ми е в цикъл 5-6ти ден и казва, че и е напълно нормален. закъсня и обаче преди това с 3 дни и ни поуплаши. правихме тест, които беше отрицателен. сега ми се обади и каза че и е прилошало и от 30 мин е на телефона и си говорим докато си дойдат тяхните. Причерняло и и легнала. Втриса я и и се гади. Мога ли да се тревожа за това, че може да е бременна? Какво е вашето мнение. В смисал има ли няква възможност да е от това, защото никога не и е било толкова дълго време лошо и преди не са я притискали гърдите през това време. Малко съм уплашен та реших да видя няколко мнения. Благодаря.

hottie
04-08-2008, 19:31
приятелката ми е в цикъл 5-6ти ден и казва, че и е напълно нормален. закъсня и обаче преди това с 3 дни и ни поуплаши. правихме тест, които беше отрицателен. сега ми се обади и каза че и е прилошало и от 30 мин е на телефона и си говорим докато си дойдат тяхните. Причерняло и и легнала. Втриса я и и се гади. Мога ли да се тревожа за това, че може да е бременна? Какво е вашето мнение. В смисал има ли няква възможност да е от това, защото никога не и е било толкова дълго време лошо и преди не са я притискали гърдите през това време. Малко съм уплашен та реших да видя няколко мнения. Благодаря.

Защо сте толкова притеснени?Правите ли секс без предпазни мерки?
Иначе не мисля, че е бременна. Сигурно й е лошо от нещо друго или от притеснение.Може и да си внушава от целият този стрес!

beautiful_f
04-08-2008, 19:32
Ами ... може и да е бременна (цветна бременност), но зависи преди това кога сте го правили.. защото теста не веднага показва истината.. като и свърши направете още един ... а може да и е прилошало и от нещо друго не се знае :?

air_wisp
04-08-2008, 19:35
не бе с предпазни мерки си го правим. Ама аз и за най-малкото се хващам от рода на "не се измих преди да почнем за втори път...нищо че съм си сложил презерватив супер внимателно". Пък и съм чувал, че при цветната бременност има по-малко кръвотечение и не е толкова наситено червено. А нейния тече много.

LadyDi
04-08-2008, 19:52

Ама аз не разбрах, вие правили ли сте секс или не, преди да й дойде? Ако не сте правили - най-вероятно й е паднало кръвното. От липсата на секс.

air_wisp
04-08-2008, 19:54
Ем да, щом се притеснявам (или тва е намек-бъзик, че не трябва да се притеснявам). Добре на вас дамите като ви падне кръвното повръща ли ви се? Нормално ли е тва?

LadyDi
04-08-2008, 20:05
Пич, правила е тест - отрицателен. 3 дни закъснение може да се прояви от пътуване на далече, стрес, паника... контролно по история например.

Цветната бременност НЕ прилича на нормален цикъл и много лесно се разпознава.

Ако все пак имате някакви сериозни съмнения (абсолютно неоснователни, според мен), ОТИДЕТЕ НА ЛЕКАР!!!

Но щом й е дошло, е нормално да й се гади. При цикъла има кръвозагуба. Ако приятелката ти е от слаботелесните, при най-малката кръвозагуба може да й падне кръвното. :-D

air_wisp
04-08-2008, 20:12
Благодаря за изчерпателния отговор :) Успокои ме. То тя по-принцип си е с ниско кръвно и и прилошава не рядко, но като ми каза, че не спира да и е лошо от сумати време и съвсем се шашнах.Пък и щото ми беше някво напрегнато като и закъсня...то винаги си ме гони параноята когато стане дума за закъсняващ цикъл. Благодаря много отново.

LadyDi
04-08-2008, 20:16
Дано не ти се налага пак да заповядаш :)

BAD_KID
04-08-2008, 20:17
Аз мисля че няма от какво да се притесняваш и смятам че й е ниско кръвното защото майка ми е с ниско кръвно и има точно същите симптоми който ти описа гадене, причерняване пред очите даже веднъж припадна главоболието е мн силно. Мога да препоръчам да кажеш на приятелката ти да си направи айрян със сол то е за нормализиране на кръвното също да пие кола или пепси схте и помогне да си качи кръвното и да го нормализира. Аиде успех и дано се оправя бързо.

air_wisp
04-11-2008, 17:24
Благодаря за отгоровите :) Все още има малко цикъл и бяло течение, но свършва и цикъла. Може ли да направим тест вече за да са ни мирни главиците?

krokozel
04-11-2008, 17:51
О не тя вероятно има рядко срещана бременност(Вувис кървенис) която завършва с жълто-червено дете което обаче е мъртво и неоплодено.За жалост няма да можете да го гледате дълго,защото то ще се разложи.Мир на гела в който се е превърнало. :-D

pencho1991
04-11-2008, 17:56
О не тя вероятно има рядко срещана бременност(Вувис кървенис) която завършва с жълто-червено дете което обаче е мъртво и неоплодено.За жалост няма да можете да го гледате дълго,защото то ще се разложи.Мир на гела в който се е превърнало. :-D
Tъпанар,пожелавам ти го на теб да ти се случи,да видя дали ще се ебаваш с това ;)

s3x_0n_th3_b3aCh
04-11-2008, 18:13
B0je. mN sI zl3.. Kak moje da se podigrava6 s takiva ne6ta.. A ina4e za avtora- SPOKO :P I na men mi se e slu4valo :P Nqma povod za pritesneniq :):)

love_veselka
04-11-2008, 18:47
Ами ... може и да е бременна (цветна бременност), но зависи преди това кога сте го правили.. защото теста не веднага показва истината.. като и свърши направете още един ... а може да и е прилошало и от нещо друго не се знае :?

Цветна бременност и и върви вече 6-ти ден? :D

Иначе спокойно щом и е дошло няма проблем пък и признаците като гадене не се усещат толкова скоро

bebok
04-11-2008, 18:50
moje da e tsvetna bremennost no pri neq tsikala e mn oskuden stiga da ste se pazili sig e ot ne6to dr ili ot pritesnenie pone spored men de :)

Pebles
04-13-2008, 22:31
IMa dva varianta...sporedn men :
1..Da e cvetna bremennost..no tova se sluchva dosta rqdko,puk i ti kazvash,che ste sa pazili..A i testa e "-"..ako napravi o6te edin nqma da e v izli6uk..no nqma osobeno mqsto za pritesnenie ;)..spoX
2..Da e ot samiq cikul..Pri mn momi4eta se poqvqa takova nerazpolojenie,zashtoto Pada kruvnoto puk i gubi6 kruv se-pak..normlano e ..Moje da 1 put da i e tolkova lo6o,no za vsi4ko si ima 1 put..prosto se e olu4il moment ,v koio da se stresnete...No spored men e zaradi cikula.. ;) nishto strashno..Shte i mine! :)

gavro64eto
04-14-2008, 14:11
moga da kaza samo pozdravleniq za zagrijenosta koqto proqvqva6 spremo tvoqta priqtelka malko sa mom4etata kato tebe.A otnosno pritesnenieto vaob6te ne se 6a6kaite ne e bremenna 6tom i e do6lo,mojebi samneniqta sa ot pritesnenie ili ot dr faktori no sas sigurnost ne e bremenna